עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeaT-SinK,

;D [attachment deleted by admin]

2. Started by ORrrr,

שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך דחוף חשבון ישן ב-ICQ, אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה. -------------------------------- נ.ב., הדיון נפתח (והועתק) בעקבות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140264.0 ראיתי שזה הצליח שם, אמרתי, אולי גם יצליח פה כמובן שבחינם, עם עדיפות למשהו פחות מ 5XXXXX. תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.

6. http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-092706a.wvx

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אוקי חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה, היחידיה החמישית שלי בכימיה היא מחקר, עכשיו הכול זה עבודה שלנו, והמורה אמורה להנחות אותנו, מה שלא קרה בגלל העיצומים, עד עכשיו ההינו צריכים להגיש לה סקר מקורות מידע, ואת זה עשיתי, מעין ביבילוגרפיה עם סיכום קצר מכול מקור, עכשיו קיבלתי מייל מהמורה שהיא רוצה עוד לפני סוף החג "רקע עיוני למחקר", איך זה אמור להראות, מה אמור להיות בתוכו?

10. Started by mc_elad,

האם הסרט הוא שווה צפיה?? ואם יש לכם איזה סרט אימה טוב שראיתם מהשנים האחרונות בבקשה המליצו..אליו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>

12. שלא נצטרך לחבר את המצלמה למחשב עם הכבלים כדי להעביר תמונות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. לפי אלעזר סלע (סמנכ"ל החברה הכלכלית לאריאל) , ישראל עושה המון בכדי למגר את החרם המדיני/כלכלי/חברתי על ישראל. אפשר לומר שהמשרד לעניינים אסטרטגיים של גלעד ארדן פועל בצורה מאסיבית בתקציבי ענק לשינוי התודעה ולמיזעור החרם. למשל, המשרד מביא מידי שנה משלחות מכל העולם בכדי להראות מי עובד במפעלים, מה המפעל מייצר, איזה יחס העובדים הפלשתינאים מקבלים וכו' וחוזרים אחר כך עם דיווחים לארצות שלהם. וכן, יש משלחות של סטודנטים וסטודנטיות בתוך האוניברסיטאות המובילות בארץ, בארה"ב וגם באירופה שנותנות מאבק רציני לעולם של הBDS והחרם. אלעזר סלע העביר חלק מההרצאות מול המשלחות הללו: "עשינו סרט מהמם עם העובדים הישראלים והפלשתינאים בתוך המפעלים שמראים את החשיבות והנחיצות של מפעלים מעבר לק…

15. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! המורה שלי לאנגלית השתגעה והיא רוצה שנגיש לה בוק ריפורט ליום ראשון . . . יש לי מבחן במתמטיקה ובפיסיקה בהפרש של יומיים . . . אין מצב שאני יספיק .... פלוס אני ניגש לתאוריה בימים הקרובים..... יש מצב שלשהו מכם יש בוק ריפורט לשלוח לי ?? העלילה בקצרה וסיום שונה לסיפור וגם קצת על הדמויות . אם יש שמה משהו ששומע אותי... בבקשה תעזרו תודה לכולם !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Jonnyboy,

חיפשתי כל מני דרכים להרוויח כסף בלי לקום מהכיסא, ולא משנה בגיל (אני עוד לא בן 16) ומצאתי את האתר הזה- ******************* על כל אדם שאתה מצרף מתחתך אתה מקבל שקל, ואני רוצה לקבל קצת שקלים, כל כמה זמן תשלח לך הודעה למייל, הודעה רגילה שתקרא תפצה אותך באגורה אחת, והודעה+לינק תפצה אותך ב2 אגורות, אתה מרוויח שקל על כל אחד שצרפתם, ואתם מרוויחים אגורה על כל הודעה שאחד שלפניכם קורא ועל הודעה+לינק אתם מרוויחים 2 אגורות, זה כסף קטן מהצד ישר לפייפל\משלוח צ'ק\העברה בנקאית. אני מכיר את האנשים כאן, ואני יודע שלא צריך לרמות אותכם, ובכלל, לא צריך לרמות. אז אני אומר את האמת, בבקשה, אם אתם רוצים משתמש, תעשו אותו דרך הלינק שלי. זה לא יפריע לכם, ורק יעזור לי. תודה. ********

17. שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yonm13,

אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

עו"ד מהעיירה שרלוט שבצפון קרוליינה, רכש קופסא של סיגרים נדירים ויקרים וביטח אותם כנגד אש בין שאר הדברים. חודש לאחר מכן, כאשר סיים לעשן את כל חפיסת הסיגרים הנהדרים הללו ומבלי ששילם עדיין את התשלום הראשון עבור פרמיית הביטוח, הגיש העו"ד תביעה כנגד חברת הביטוח. בתביעתו, ציין העו"ד כי הסיגרים אבדו "בסדרה של דליקות קטנות". חברת הביטוח סירבה לשלם, בטענה ברורה כי האיש צרך את הסיגרים באופן הנורמלי. העו"ד תבע ... וזכה !!! בפסיקתו, הסכים השופט עם חברת הביטוח כי טענת התביעה היא חסרת-ערך. אך יחד עם זאת, ציין השופט שהעו"ד החזיק בפוליסת ביטוח מטעם החברה שבה צוינה אחריות כי הסיגרים מבוטחים וכן הובטח ביטוח כנגד אש, מבלי להגדיר מה נחשב כאש בלתי מקובלת, וחייב את הנתבעת לשלם בהתאם לכתב התביע…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by PuLsE,

אממ אז ככה.. אנ י מתכנן הפתעה למכר שלי.. ואני מחפש שירים שהיות להיטים גדולים בשנות ה70 אפילו 80 בתודה רבה, דור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם אני יכול (בית ספר אינטרני) לכפות על בית הספר שלי להגיש אותי לבגרות מסוימת במועד כלשהו? הסיבה היא שהכיתה שלי לדוגמה עושה תנ"ך בחורף יב' כי כרגע עוברים פרק בחודשיים ואין שום סיכוי שנספיק את החומר (מה גם שאנחנו עדיין במלכים, הנושא הראשון בבגרות). רציתי לדעת אם יש אפשרות (חוקית כלשהי) שכופה על בית הספר להגיש אותי לבגרות השנה הזאת אם אני מבקש. כששאלתי מורים אם אפשר להגיש אותי הם אמרו שזה ניתן "רק במקרים מיוחדים" ושלא כדאי לי. הם מנסים להמנע מלהגיד כן בכל אופן אפשרי, ואני ממש לא מעוניין לנקוט בטקטיקת הניג'וס היומי. יש לציין שאני רוצה ללמוד לבגרות לבד, לקבל מתכונת מהמורה כמה שבועות לפני הבגרות ולהפוך אותה לציון המגן שלי. כל המורים משום מה חושבים שזה נוח להגיש בחורף יב', וזה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.hksincere.com/article.php?artID=905

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by גל פרידמן,

שכל אחד יתן טיפ לחסכון כסף או כל חסכון אחר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים