עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4307887&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol: וואי וואי הלוואי לי אחת מאלה חחח

2. Started by Vega,

הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by SpEcToR,

כשזה קרה היתי בן 16.. פקח תפס אותי לא אוסף חרא של הכלבה שלי נתן לי דוח 300 שח.. עכשיו בדוח יש חלק כזה של עתירה לבית משפט או משו לא יודע.. אז כתבתי ושלחתי את זה. כתבתי שם שאני בן 16 ואין לי הכנסה עכשיו ואין לי איך לשלם את זה אז או שיעבירו את זה לבעוד כמה שנים או להעביר את זה על השם של אמא שלי... ולא חזרו אלי.. את הדוח קיבלתי בנובמבר 2008 עוד מעט שנה עוברת

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  4. לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  5. זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  7. אני שוקל ללכת אמרתי לשמוע עוד כמה דעות לפני זה תמיד טוב. מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  8. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247291,00.html

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by omerba,

לא מצאתי איפה לפתוח ת'רד אז החלטתי פה. מאיזה יבואנים בארץ מומלץ לברוח (חוץ מHP כמובן), ומי ידוע שנותן שירות טוב? הכוונה לכל היבואנים של כל חלקי מחשב...

11. לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  12. מבקש המלצה לשעון (רצוי אכותי ועמיד) שנועד לקשיש. שעון דיגיטלי עם תצוגה גדולה (ככל האפשר) ברורה ומוארת (לחצן תאורה) עם ציון תאריך ויום בשבוע. רצוי שהשעון כמה שפחות מסובך ומורכב (מיעוט כפתורים) כך שהסיכוי שהמשתמש הקשיש לא יסתבך איתו. אודה לכל סיוע וקישור. ! חג שמח !

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שנה טובה ומתוקה לכולם, ברצוני לדעת מה אתם מאחלים לשנה טובה ומוצלחת! שכל השרים המושחתים האלה יכנסו לכלא ובעצם שכל הפושעים במדינה הזאת יכנסו לכלא! כעיקרון אין לי משהו לאחל במיוחד, אבל בכל מקרה שנה טובה!

• 17 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by creative,

מה אתם אומרים על מה שהחבר'ה האלה עשו.... חחחח לפי מה שהבנתי הם נכנסו לחתונה שלא קשורה אליהם.. חחחח גדול... http://www.youtube.com/watch?v=hqrqHLrqDfE

15. Started by overload,

http://www.ryoni.com/videos/the_little_giant_girl.html

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by סער_שי,

אני הולך לעשות רכישה בקרוב וכדי להתמקח אני אשמח לדעת מה הרווח הממוצע (באחוזים) שהחנויות עושות על הרכיבים? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? איזה הנחה מהמחיר הממוצע המוצהר של החנויות ניתן לקבל?

17. Started by Chamuelm,

שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  19. טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  20. נגיד עד 200 שקל אני מחפש המלצה כי נמאס לי מהטלפונים האלה של פוג'יקום שהמטען שלהם נהרס אחרי פעמים של הטענה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by idosen,

איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  22. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  23. היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by radioactive,

http://soundcloud.com/high-rankin/high-rankin-dont-carry-on-like-a-rude-boy-when-daddys-got-a-yacht

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.