כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלוחצים על סמל של סוללה במחשב הנייד יש כמה אפשרויות: best performance better performance .. .. battery saver תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
סרט הפעולה שיציב את שני גיבורי העל האהובים של DC Comics אחד נגד השני נראה טוב יותר מאי פעם בקדימון חדש וארוך מתוך קומיקון לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ל-batman-v-superman-יגרום-לכם-להצטער-ש-2016-ע/
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קבלו http://www.patrick.fm/boobies/boobies.php?text=Org-E זה רושם מה שאתם רוצים על הפתק שנו את ה Org-E לשם שלכם או סתם משהו וזה ירשם על הפתק למשל http://www.patrick.fm/boobies/boobies.php?text=HWzone הבנתם זה סוס שלחו לכול החברים
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אחי טס בימים הקרובים ללונדון, ויהיה נחמד אם הוא יוכל לקנות לי משם אתה הGalaxy S. הבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שמוכרת אותו לא נעול וסים פרי באזור, והשקעתי לא מעט זמן בחיפושים. מישהו מכיר אולי חנות מומלצת אשר מוכרת מכשירים בלונדון?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכול הזונרים! אני רוצה לשתף אותכם באלבום עריכות ורמיקסים שלי. מוזיקה שחורה ועדכנית מותאמת לניגון במועדונים או סתם שמיעה בבית. פלייליסט : 01. Busta Rhymes ft. Lady Gaga - Just Dance (Dirty Version YotamC Re-Edit 122) 02. Dj Khaled - She's Fine (YotamC Private Edit v.2 103) 03. Static & Rusty Ft. Ga-D - At Sheli (YotamC Re-Edit 103) 04. Savage - Swing (YotamC Rami Moasham Intro V2 75) 05. YotamC Production - We Will Rock It Out (Adam Tzover Intro V2 75-80) 06. Young Wonder Feat. Akon - Up & Down (YotamC Edit 113) 07. Pitbull ft Lil Jon & Chris Brown - It's Official (YotamC Edit 119) 08. Kelis Ft. Lil Mamma - Shawty Get Milkshake (YotamC Party…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד חדש מהחנות qsys שנמצאת בכפר סבא. זה האתר של החנות: http://www.qsys.co.il/ האם מישהו מכיר את החנות ויכול להמליץ לי עליה? היא אמינה? השירות טוב? לפני שאני משקיע שם 6500 שקל אני רק רוצה לדעת שהכל תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זהו, שבתי מחופשת המולדת במילואים וחזרתי לעבוד. הפעם, בתקווה שאף אחד לא יכריז עלינו מלחמה, אוכל להשקיע בקומיקס כמו שתכננתי. אז יש אתר חדש וכתובת חדשה ונוחה וסטריפ חדש. http://www.the-sketch.co.nr נ.ב : לכל אלו שעקבו אחרי הקומיקס בעבר והתאכזבו- עימכם הסליחה. כשצה"ל קורא- יוסי עונה שבת שלום.
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
the Great Milenko / fourth Joker's Card / ICP. From deep within the netherlands of shadow walkers comes yet another exhibit of the Dark Carnival He is the master of the art of using magic without magic He is a necromaster... the craft of using magic through the dead. Dead meaning both physically and mentally. This spectacle shall be witnessed only by those who are meant to see it. Look deep inside of your soul and ask yourself... Do you hold a ticket to withness the show? The answer lies within yourself. He is the fourth to rise. He feeds upon one's own greed. He is powered by one's own jealousy. lust and temptation. To envision yourself with something that rightfully doe…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
בקשר לחנות בזאת מישהו הזמין משם כבר? תוך כמה זמן זה מגיע? וכמה דמי משלוח לחבליה של כמה דברים קטנים? (מאוררים)
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.
-
מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי שנאי שמקבל 220 ומוציא מתח של 1.5-12 (לפי בורר) האם אני יכול לקחת אותו לחו"ל, ולחבר אותו לחשמל של 110 והוא יעבוד בלי לשרוף לי את המכשיר? המכשיר דורש 6V, אז האם עלי לכוון את השנאי ל12V ע"מ שהוא יוצא למעשה 6V? כמו כן, לשנאי יש מספר חיבורים (6 ליתר דיוק) כאשר לכל יציאה חיבור (ראש) שונה. האם כל אחד מהם יכול להוציא את המתח או שכל יציאה מתאימה להוצאת מתח שונה? תודה, LazyBoy נ.ב - במקרה הצורך אני יכול לפרסם תמונה שלו אם זה יעזור למישהו.
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-