עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Oryam,

שלום וזה , שמעתי היום שיר עברי ואני כ"כ רוצה להוריד אותו אבל אני לא זוכר במדיוק את המילים בשיר ואת הזמר מה שכן אני זוכר שיש בשיר את המילים נץ מעל ההר משו כזה (לא של היהודים) ואני פשוט לא מוצא את השיר הזה , עזרה תתקבל בברכה =)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sxs,

זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....

3. Started by et_gershon,

שלופ ראיתי בפורום שמדברים על זה בכל מיני אשכולות כאן אז החלטתי לפתוח אשכול צלילה שבוא כל אחד שהתנסה בצלילה ייספר חוויות שהוא עבר ודברים מעניינים למשל אני עשיתי קורס צלילה אחד. מי שלא צלל שיישאל שאלות גם ויש לי גם שאלה לכל מי שעשה שתי כוכבים!. זה לא מפחיד לעשות את הצלילת לילה בקורס לכוכב השניי? והניווט זה קשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NuNaTaK,

נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. או אם תרצה הepic fail השבועי X3

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים! אני עורך כרגע סמינר בנוגע לשימוש משתמשים במנגנון social login - מי שלא מכיר זאת האפשרות להתחבר לאתרים דרך חשבון של אחת מהרשתות החברתיות - למשל להתחבר דרך פייסבוק! עכשיו אני אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הקצר שאני עורך, וגם עוד יותר אשמח אם תוכלו לענות בשאלה 6 כמכירים את המנגנון. 2 דקות בשבילכם - שמחה גדולה עבורי! אז אנא תמלאו ותודה תודה תודה. דודו :

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם? (דרך shopt…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שמעתי מידיד שצריך להשתמש באקסל במבחן האם זה נכון?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?

13. Started by mcalfi,

עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הזמנתי דרך KSP את המחשב הנ"ל תגיבו מה הייתם משנים המטרה של המחשב זה גיימינג בינוני + איך ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yonm13,

אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rofben,

היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני

20. "וואלס עם בשיר" מועמד לפרס גלובוס הזהב ?? לדעתי הסרט הזה גועל נפש!!!! גלובוס הזהב WTF? מה אתם חושבים?

21. Started by PuLsE,

אממ אז ככה.. אנ י מתכנן הפתעה למכר שלי.. ואני מחפש שירים שהיות להיטים גדולים בשנות ה70 אפילו 80 בתודה רבה, דור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by 1,

אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ElEmEnt,

http://members.lycos.co.uk/luna10/1.gif אני עשיתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים