עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by noambaum,

בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by ofeky1,

כדי לעשות לי דיסק לאוטו!! תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  4. כרגע אני עובד בחופש, כבר יש לי 500 ש"ח ביד ובקרוב אקבל עוד כסף. בכל מקרה, אני מתלבט מה לקנות - כרטיס מסך חזק, נגן MP3 איכותי, או משהו אחר. במקרה גם חשבתי על משהו שרציתי לפני כמה שנים, כשהייתי קטן יותר - מולטי טריינר, הבעיה שלא היה לי כסף וההורים כמובן לא רצו לקנות את זה. מה דעתכם על מולטי טריינר בכללי? האם הוא שווה את הכסף? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8782131 מה דעתכם על המולטי טריינר בקישור הנ"ל? נראה לי חברה "ג'נרית", אם אפשר לכנות אותו ככה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by itaysp,

לפני שנה וחצי ראיתי את זה איפשהו... במקרה היום נזכרתי ועוד 3 ימים זה היום המתוכנן.. http://www.worldjumpday.org מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by eladbu,

מישהו מכיר מחירוני רכב ברשת? חוץ מ http://www.discovery-israel.co.il/pc.cgi

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by VL,

לפני מספר דקות עבר מעל לביתי מסוק , יותר נכון קרוב , ופתאום הוא הוריד כזה גוש אש יכול להיות זרקורים? חשבתי שהוא מתרסק חח :kopfpatsch:

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  9. האם יש מצב למצוא אתר עולמי או איך שזה לא ניקרא.....לשלחת אס.אם.אס לחו''ל לכמה יעדי מדינות. אני צריכה את זה דחוף :s05:ראיתי בתחילת הפורום שילדה שאלה על אותו נושא. אם גם משלמים על זה או שיש הודעות אס.אם.אס חופשיות לחו''ל. מקווה שתעזרו לי שיהיה לכולם ערב נעים ומהנה......בתודה. מוזי

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Norm4nde,

אז ככה אני חושב עכשיו ונשאר לי שבוע וחצי בתום השבועה וחצי אני מקבל תכסף ... זה 2000 ש"ח אז חשתי מה יותר כדאי לקנות כרטיס מסך או מסך... המפרט בצד... ד"ט זה למחשב מספר #2 חשבתי או על מסך 19" 2 MS/ כרטיס מסך אולי את ה 7900gtx 512 mb שיש פה במבצע :\ ואם אני יקנה את הכרטיס מסך אני יזמין גם איזה אוזניות או משהו בשאר הכסף... ויש לי עוד משהו אם כבר פתחתי תרד... בעוד כ - 3 שבועות אני קונה פלאפון בארה"ב איזה פלא אתם אומרים כדי לקנות אולי אני חשבתי על ה N93 ... יש משהו יותר חדש יש תותח מזה :?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by MS-D,

היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by ZorD,

האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by zniibidl,

האם יש לו אתר? כיצד ניתן ליצור קשר אני צריך water filter למקרר מדגם מג'יק ואני צריך לשם כך ליצור קשר עם היבואן תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. איפה אני יכול להשיג את הפוסטרים שאתם מחלקים במפגשים של ה-GEFORCE? תודה, מתן.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  15. אני אישית חושב שזה ממש יפה אפילו קצת מרגש,סוף סוף יש קצת הסברה ישראלית לכל המצב ולא רק ת'דברים שנסראללה מסביר.. ח"ח ענקי ליוצר של זה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  16. לפני כמה חודשים החלפתי פלאפון כי נדפק לי הישן החלפתי לTELIT X170 במסגרת "מבצע" חיילים ESC 2006 עכשיו החבילה היא ככה: 30 שקל לחודש ל3 שנים + 150 דקות ב58.5 שקל (ומעבר ל150 דקות גם 39 אג' לדקה אני חושב - לכל הרשתות) הפלאפון עצמו בסדר אבל ממש לא מצדיק את המחיר בזמנו לא הייתי מודע לזה, היום אני יודע קצת מה הולך יש איזה מבצע של אורנג' שיתנו לי החזר על הפלאפון (אם אני אוכל לעבור אליהם)? וכמה קנס לדעתכם אני אצטרך לשלם על לעזוב את העסקה (אני כמעט בטוח שהתחייבתי ל3 שנים)

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Norm4nde,

האם המחירים ב ebay הם אמיתים או שזה סתם איזה פרסום מעפן של החברה בשביל הלקוחות יש שם מכוניות כמו ford mustang ב 76 אלף ש"ח ודגם חדיש ותותח איך זה יכול להיות?@! ולא נדבר על המחשבים מחשב עם מערכת SLI במחירים כמו 9/10 אלף :\ ספק 600OCZ AMDFX-62 2GB 500GB מארז לא רע :\ למשהו יש הסבר הגיוני או שהמחירים בארץ סתם ככה גבוהים במיוחד ?@!#!@%!^

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

אולי מישהו זוכר את שם השיר שחלק מהמילים שלו הם: כל היום אני חושב עלייה עלייה מנסה ל.....

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by eladbu,

אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by GanJaval,

יש לי יום הולדת היום . בן 15 את האמת מבואס (בגלל בת ) אהה והזמנתי מנעה היום כמה מוצרים : Steelpad S&S Icemat Audio - Siberia Logitech® G5 Laser Mouse OEM מה אתם אומרים ?? אבל לא יודע כל כך רציתי את זה ואני לא כל כך מאושר שסוף סוף יהיה לי בנות בנות הורסות הכל

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  21. איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

אני בן 15 ורציתי לדעת מה השכר מינימום לשעה. תודה.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by 104952,

מלחמה בין עובדי משרד

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  24. המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.