כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי כולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן אני ואחי התגייסנו ביחד ושובצנו באותו הקורס,לאחר מכן החליטו להפריד אותנו בגלל היותנו אחים. אותי העבירו לבסיס אחר,בסיס שאינני מעוניין לשרת בו. ברצוני לדעת האם ניתן להשיג אישור המאפשר לי ולאחי לשרת באותה היחידה ואם כן מה אני צריך לעשות כדי להשיג אותו. ניסיתי לחפש בגוגל פקודות מטכ"ל בנושא אך לא מצאתי. תודה רבה ;D
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.sci-fighter.com/news/newsfeb02/feb21aluminium.php3
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני שנה וחצי ראיתי את זה איפשהו... במקרה היום נזכרתי ועוד 3 ימים זה היום המתוכנן.. http://www.worldjumpday.org מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
במהלך שיטוטיי באינטרנט נתקלתי במאמר על האתר "The Million Dollar Homepage". האתר היה הוא רעיון טיפשי בעיקר, שמשום מה ובאופן מוזר לגמרי הצליח להביא לבעליו בערך מיליון דולרים, בעצם על שום דבר... האתר נוסד בשנת 2005 על ידי הסטודנט אלכס טו בן ה-21 מווילשייר שבאנגליה, במטרה לממן את הלימודים האקדמיים שלו. מה יש באתר הזה? בסך הכול מעין תמונה גדולה, המורכבת ממיליון פיקסלים (בצורת ריבוע של 1000,1000). כל פיקסל נמכר תמורת דולר אמריקאי אחד, בחבילות של 10 × 10 פיקסלים (כי פיקסל אחד קטן מדי בשביל להיראות). הרוכשים סיפקו קובץ תמונה בגודל השטח שנרכש, היפר קישור (URL) וסיסמת פרסום שתוצג כאשר סמן העכבר מרחף מעל לתמונה. מטרתו של האתר הייתה למכור את כל מיליון הפיקסלים וליצור הכנסה של מיליון…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
להלן אתרי החומרה הישראלים עלהם הם ממליצים: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-326,FF.html ממש בושה וחרפה. אוי ויזמיר !!!!!!!!!!!!!!!! דן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם חושבים שאתם יודעים לרקוד מוסיקת פסיכו? (טראקים ) חכו שתראו את החבר'ה האלה : http://www.thatvideosite.com/view/1375.html
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש חנות בגדים שמוכרת בגדים בסגנון שנות ה-70\80 כמו בקליפים של bee gees, מייקל ג'קסון הישנים, להקות הפאנק, כמו החליפות של פז ממופע שנות ה-70, סגנון ג'ון טרבולטה וכל החליפות של הדיסקו. זה הסגנון שאני מחפש: מחפש באזור תל אביב והשרון. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רואה ביוטיוב את הפרק החדש של סאותפארק (הזה שהאינטרנט מת בו) מסיים לראות את השני חלקים בא לעבור לאתר אחר ואז אין אינטרנט ואז אני מנתק תמודם מהחשמל ומחזיר והכל עובד אחלה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
או אפילו למועד המקורי??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מוכן לשלוח לי את צליל הרעם המפורסם, שקריאטיב מגדירה להעלאת הווינדוז לאחר התקנת הדרייברים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הערבים הזונות האלה,כל המדינה מלאה בזה.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://barstow.ra-systems.com/hacked.jpg
-
-
אהלן האם אני יכול לקנות את HL2 בSTEAM בעזרת ויזה של לאומי צעיר? כתוב על הכרטיס VALID ONLY IN ISRAEL אבל שמעתי שאפשר להשתמש בזה גם בSTEAM מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-