כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי קובי ואני מפתח תוכנה במקצועי (בוגר תואר ראשון מדמ"ח). לאחי יש מיונים בשבוע הבא לבסמ"ח, לאחר שעבר את המיונים הראשוניים, במסגרת לימודי עתודה טכנולוגית (י"ג). רציתי לשאול, מבעלי ידע ונסיון במבחנים הללו, איך אתם מייעצים ללמוד למבחן הזה ? האם מישהו זוכר ממש שאלות ספציפיות שנשאלו במבחן ? אם למישהו נח יותר להגיב בפרטי \ מסנג'ר \ איי סי קיו \ טלפון, אז בשמחה. אשמח לתשובה בהקדם, חשוב לי ולמשפחתי, בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחר…
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
במסגרת התרחבות MICROSOFT לכל נושא מוצרי הרשת (כתחרות ל GOOGLE/YAHOO), במסגרת מה שידוע כקמפיין ה LIVE שלה (שיש שם כמה דברים מגניבים כמו ניהול דומיינים לדואר בחינם, HOTMAIL חדש מהשבוע ועוד - למי שמתעניין אני יכול לפרט). קבלו את המתחרה ב GOOGLE MAPS: DISNEY LAND: http://local.live.com/default.aspx?v=2&ss=disneyland&cp=33.812121~-117.918979&style=o&lvl=2&scene=1129794&sp=aN.33.812923_-117.917136_Drained%20lagoon_They%27re%20replacing%20the%20old%20submarine%20ride%20with%20a%20Finding%20Nemo-themed%20ride.~aN.33.813201_-117.917853_The%20Matterhorn_~aN.33.813477_-117.918299_Teacups_~aN.33.813209_-117.918351_Alice%20in%20Wonderland_~aN.33.811125_-117.917…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
במקביל לבכורה הבינלאומית של Star Wars החדש, צץ ברשת גם הקדימון הראשון עבור Star Trek Beyond, עם אישיות מפתיעה בכיסא הבמאי סוף השבוע הקרוב (וכנראה שגם כמה מסופי השבוע הבאים) עתיד להיות מוקדש כל-כולו למלחמת הכוכבים, ובפרט לפרק השביעי The Force Awakens שמגיע לבתי הקולנוע עם ציפיות גבוהות באופן יוצא דופן, אך נראה שבאולפני פרמאונט החליטו שזה דווקא הזמן הטוב ביותר להציג לעולם את הסרט הגדול ביותר שלהם לשנת 2016, Star Trek Beyond. הפרק השלישי בגירסת המילניום החדש למסע בין כוכבים מיועד להגיע ביולי 2016, עם צוות שחקנים מורחב שכולל גם את אידריס אלבה וסופיה בוטלה – אבל בראש ובראשונה מחליף את ג'יי-ג'יי אברהמס (שעבר לצד השני של המתרס, לביים את אותו The Force Awakens) בכ…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מבטא מוזר ומציק באנגלית שמשלב מבטא מקסיקני, ישראלי ואנגלי. הדבר מקשה מאוד על יכולת הדיבור שלי ואף כי יש אנשים שמוצאים את המבטא שלי "חמוד", זה מאוד מעיק ולא מאפשר לי לבטא את עצמי כפי שרציתי בגלל ההגייה הקשה של מספר מילים. הבעיה הכי קשה אצלי זה להגות את האות R. דמיינו לעצמכם אדם בעל מבטא מקסיקני שמנסה להטביע בעצמו את המבטא האנגלי וזה אני... בבית ספר, מפאת מחסור בשעות זמינות ללימוד אנגלית, המורה שלנו החליטה שלא לרדת משולי דרך מערכת החינוך, כלומר, לא למד אותנו דברים כמו תיקון מבטא וכדומה. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות ואיך לשפר את המבטא שלי. אציין ואדגיש כי אין לי זמן ללכת לקורס מסויים שלרוב מיועד גם לאנשים עם מבטא ישראלי כבד במיוחד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה קורה כאשר ה-AI משיב תשובות שגויות או אפילו מסוכנות? אספנו עבורכם עשרה מקרים מדהימים בהם ה-AI של גוגל סיפק תשובות הזויות ומסוכנות במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 הצעות עבודה. (1) עבודה כשליח בפיצריה - 20 ש"ח לשעה, 6 שעות ביום מ-6 בערב ועד 12 בלילה. עבודה לא מאומצת. (2) עבודה כמחסנאי בקוקה קולה - 24 ש"ח לשעה מ-4 אח"הצ ועד 10 בלילה, 27 ש"ח מ-10 בלילה ועד 12 בלילה. עבודה מאומצת. הערה: יש לי עקמת קלה בגב (כיפוזיס). הקטע הוא שיש פה ניגודים, עבודה מאומצת שמשלמים יותר כסף אל מול עבודה כשליח פחות מאומצת שמשלמים פחות. אם למישהו פה יש ניסיון ויוכל להגיד לי מה עדיף, אשמח לשמוע...
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש אנשים לניהול באתר בנושא סלולר חדשות וגם פורמים הנה האתר http://eryui32.amitu.net/mambo2/ תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הייי אני צריכה עזרה בניתוח זמו ריצהה של אלגוריתםם אשמח אם יש פה משהו עם ידע במבנה נתונים שיכול לעזור לסטודנטית מיואשת !! (void func(int n int i,j; int x=0; for (int i = 1; i <= n; i *= 2) { for (j = 1; j <= i; j++) { x++; } }
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, היתי אתמול בסלקום וראיתי שיש מבצע של מכשירים 1+1 בנוגע לתוכנית שיחות אין לי בעיה כי בדקתי שהיא משתלמת. אבל בקשר למבצע עצמו ישנה בעיה של 3 שנים התחיבות (לא כזה מפריעה) וישנה גם התחיבות לחבילת אינטרנט ל2 המכשירים שעלותה 20 שקל בחודש לכל מכשיר שזה יוצא ב3 שנים 1440 לשני המכשירים רק על האינטרנט. מה לדעתכם? המבצע משתלם או לא? בתודה, תומי
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי שוברים למימוש 2 מבצעים שונים עד מחר בבאג ובאופיס דיפו (ידיעות אחרונות). האחד הוא 1+1 חינם על כל אביזרי Logitech באופיס-דיפו : מקלדות,עכברים,רמקולים,אוזניות,מצלמות וכו'. ראיתי מס' דברים, אך אני לא יודע מה טיבם/איכותם ואם המחיר מצדיק אותם: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Vuvexk1MlaySXJXxaYWqZBM:12bbi68k5?id=4367991&pr=QJ5&N=2 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Vuvexk1MlaySXJXxaYWqZBM:12bbi68k5?id=4367967&pr=QJ5&N=2 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Vuvexk1MlaySXJXxaYWqZBM:12bbi68k5?id=4278719&pr=QJ5&N=2 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSk…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש הנחה למי שרשום ל HWzone בקניה מ TSM ? אם יש הנחה כמה אחוזים ? אותם אחוזים על כל המוצרים ?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כאן אני רוצה לקנות כסא F15 (חפשו המלצות כאן בפורום, יש מלא). מי קונה איתי? (לפני הנחה 850~, אחרי 635~).
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אם זה מעניין אתכם, עד יום שני הקרוב (22/12) כולל, בבאג ובאופיס-דיפו יש מבצע ללא מע"מ. באג - עמוד המבצע: http://www.bug.co.il/page.asp?id=999 אופיס-דיפו - עמוד המבצע: http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000tE9ToIsDxeIVw088zGTnbT9:12bbi68k5?id=no_tax
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, הרגע התקשרו אליי מבזק בקשר להצעה שידרוג מהירות האינטרנט, מ-2.5M ל-4M בטענה שאני ייקבל 3 חודשים חינם אינטרנט במהירות הזו ובחודשים הנוספים אני אשלם תוספת של 5 ש"ח... כמובן שאני אצטרך להתחייב לזה לשנתיים. האם זה שווה, בטענה שאני אתחייב שנתיים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-