עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

Some pepole are really fucking stupid

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yoav9,

אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by semiel,

חברים קבוצה סופר נחמדה עם אנשים איכותיים נפתחה בפייסבוק לקבוצה קוראים Old School - Israeli Gamers מוזמנים בהחלט ברוכים הבאים, אם אתם חלק מהקבוצה אתם חלק מזן נדיר של גיימרים שעברו את מבחן הזמן והמשיכו לשחק אחרי הצבא, הטיול שאחרי, תואר, עבודה, חתונה, ילדים או בקיצור הסחות דעת בין משחקים. אם גם אתם אוכלים את הארוחות שלכם ליד המחשב, בניתם מחשב בעצמכם כי ברור לכם שצריך לשדרג כל הזמן, אם גם אתם אומרים רגע כי אתם באמצע משחק ושוכחים מזה, אם גם אתם ישבתם עם חברים ואז התפזרתם לבתים כי מישהו זרק שיש לו שרת פנוי ואפשר לעשות משחק. אם גם אתם רצתם לעשות פיפי זריז כי אתם באמצע.. ימות העולם אבל צריך להגן על הדגל! לגמרי אבל לגמרי הגעתם למקום הנכון. הקבוצה נועדה לשתף…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by modgod,

והתיכונים יוצאים לחופשה בחד הזה? לכמה ימים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Avi Levin,

קבעתי עם בחורה לראות סרט אצלי בבית- יש טלוויזיה, יש מערכת קולנוע, יש ספה נוחה מה שחסר זה סרט טוב. למישהו יש המלצה לסרט בסגנון של Twilight? הצעתי לה את הסרט אבל היא אמרה שהיא צפתה בו כבר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Rammler1983,

היי, של מי השיר כש E.T נכנס? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Mesatla,

האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by T-Flash,

סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הוא בא עם תמיכה בjava ואפשרות להורדת משחקים...אבל בגלל שזה מוטורולה ואין להם הרבה תכנים...רציתי לדעת איזה משחקים אפשריים להורדה ואם יש אתר כמו פלאמניה למשל שיש בו משחקים למוטורולה שאפשר להוריד אותם זה יהיה מצויין תודה לכל העוזרים

14. Started by rofben,

מישהו שמע על זה?: http://www.apture.com/ זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להגיד שאחרי שהתקנתי אותו אני משתמש בו הרבה... זה מאוד עוזר אז החלטתי לשתף מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by computer_freak,

היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מיני התערבות עם אחד מהפורום תצביעו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Psychedelic,

אם שמתי בפורום הלא נכון להעביר ואני צריך את זה דחוף חברה כי יש לי היום ב2 בצהריים שעור אז איך מוצאים רדיוס של עיגול ? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

חחחחחחחחחח פשוט מטורף ביותר http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, אני מתחיל ללמוד קורס רשתות בקרוב, ואני מעוניין להתחיל לעבוד תוך כדי. יש לי כבר *הסמכה* טכנאי PC. במה יותר עדיף, נוח וקל למצוא עבודה, באיזה מעבדת מחשבים או באחת מספקיות האינטרנט? תודה על ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים