כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,618 דיונים בפורום זה
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1724881 שווה צפייה.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אני מעוניין לקנות טלוויזיה LCD טובה לחדר שלי שיהיה אפשר לחבר תמחשב גם יש איזה מסך מומלץ, עד 2000-2500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לחוסר פעילות של חלק מהמנהלים? נדמה שאחדים ממנהלי פורומים מסויימים כלל לא פעילים באתר (אני לא רוצה לציין איזה, לא נעים בכל זאת)... או שאני מדמיין :s05:
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הכותרת כבר אומרת הכל! אחרי אתמול כבר ממס נמאס עליי הקטעים הללו... נכון הודתי שאני ספאמר (וכנראה שאתם לא מבינים צחוק)... אחרי ש-Ghost Dogg שלח לי מכתב הזהרה החלטתי להשתפר אבל כל מה שאני שומע זה ספאמר ספאמר ספאמר! זה נמאס עליי... אני מנסה לחלק איתכם משהו ואתם יורדים עליי... זה כבר לא נוח להיות בפורום! כל הכוונות שלי הם טובות ואתם רק יורדים עליי... אני חושב ברצינות להגמל מהאתר! ... ולאלא שישאלו מה מטרת הת'ארד אז התשובה! היא לחלוק אתכם מה אני מרגיש בפורום הזה!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
-
-
-
שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, להלן תרגיל שקיבלתי: לצורך וידוא, אשמח לקבל את פתרונותיכם לתרגיל הנ"ל לרבות הדרך בה הגעתם לפתרונכם. אודה לכל המושיט יד.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלוחצים על סמל של סוללה במחשב הנייד יש כמה אפשרויות: best performance better performance .. .. battery saver תודה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקי חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה, היחידיה החמישית שלי בכימיה היא מחקר, עכשיו הכול זה עבודה שלנו, והמורה אמורה להנחות אותנו, מה שלא קרה בגלל העיצומים, עד עכשיו ההינו צריכים להגיש לה סקר מקורות מידע, ואת זה עשיתי, מעין ביבילוגרפיה עם סיכום קצר מכול מקור, עכשיו קיבלתי מייל מהמורה שהיא רוצה עוד לפני סוף החג "רקע עיוני למחקר", איך זה אמור להראות, מה אמור להיות בתוכו?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-