עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ^ זמרים מחו"ל תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bbking,

שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, אני מתחיל ללמוד קורס רשתות בקרוב, ואני מעוניין להתחיל לעבוד תוך כדי. יש לי כבר *הסמכה* טכנאי PC. במה יותר עדיף, נוח וקל למצוא עבודה, באיזה מעבדת מחשבים או באחת מספקיות האינטרנט? תודה על ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. גוגל לא מסתפקת במכוניות ואנשים שיסתובבו ויתעדו את העולם עבור שירות ה-Street View שלה, והחליטה לשלוח למשימה גם כלבים לכתבה

5. Started by kobi_af,

שלום לפני 10 דקות ככה מתיישב לי זבוב על המסך(lcd) טוב אמרתי רחמים בטח מישהו אחר כבר יהרוג אותו מחר אחרי כמה דקות אמרתי כבר כמה זמן הוא מתנחל פה הוזזתי אותו והוא השאי לי כמה נקודות אפורות כאלו על המסך ניסיתי עם האצבע להוריד את זה אבל פשוט זה נשאר שם ...איך מורידים תדבר הזה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מעניין אותי לדעת מדוע התאריך הזה נבחר ולא תאריכים אחרים... שמעתי שזה קשור אולי למרד גטו ורשה או לאחת המרידות.

8. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MiniMizer,

מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zeez100,

הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, עשיתי בדיקה למכשירים שונים ובמצבים שונים עם מד חשמל, לשימושכם: כמה חשמל מכשירים צורכים.pdf

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, בתור Book Report אני עושה השוואה בין ברית המועצות לבין "חוות החיות", אבל אין לי מספיק קריטריונים. לכן, אשמח אם תוכלו להציע פה עוד כמה. (מי שלא יודע על מה אני מדבר, שלא ישאל כאן שאלות אלא שילך ויקרא את "חוות החיות" מאת ג'ורג' אורוול). בתודה מראש, עדי רובין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rofben,

מישהו שמע על זה?: http://www.apture.com/ זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להגיד שאחרי שהתקנתי אותו אני משתמש בו הרבה... זה מאוד עוזר אז החלטתי לשתף מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.

17. אוקי חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה, היחידיה החמישית שלי בכימיה היא מחקר, עכשיו הכול זה עבודה שלנו, והמורה אמורה להנחות אותנו, מה שלא קרה בגלל העיצומים, עד עכשיו ההינו צריכים להגיש לה סקר מקורות מידע, ואת זה עשיתי, מעין ביבילוגרפיה עם סיכום קצר מכול מקור, עכשיו קיבלתי מייל מהמורה שהיא רוצה עוד לפני סוף החג "רקע עיוני למחקר", איך זה אמור להראות, מה אמור להיות בתוכו?

18. Started by pergola,

נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל

20. *כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איך סיון? יש עוד הצעות? כרגע הרמה שלי לא רעה אבל אני מחפש קורס מיקצועי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי

24. סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by holy_cows,

אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים