כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש מידע בנוגע לחנויות מחשבים ומחירים ברוסיה, יכול להיות שאני אקנה משם כמה חלקים, תלוי במחיר כמובן. האם מישהו מכיר חנויות זולות ברוסיה שיש להן אתר אינטרנט בו אפשר להרכיב מחשב או סתם לראות מחירי חלקים? בקיצור, כל מידע בנוגע לקניית חלקים מרוסיה יכול לעזור - תודה.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
-
לפי מה שהבנתי מולקס עולה 20 ש"ח אז לא עדיף כבר לקנות מאוורר חדש באותו מחיר? ואיפה בראשון אני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המיקום של החנות (במידה ויש חנות כזאת) פשוט אני מעדיף ללכת לשם ולקנות חלקים... מישהו מכיר? או שהוא מכיר איזושהי חנות אחרת שמוכרת את המצתים למחשב...? (מצתים מהאתר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת:מה יותר חשוב לכם בשיר בכדי שתאהבו אותו-הלחן שלו או המילים שלו?מה תופס אותכם יותר?
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
פיתוח חדש של Intel, משחקי LEGO הדור הבא
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אהלן, להלן תרגיל שקיבלתי: לצורך וידוא, אשמח לקבל את פתרונותיכם לתרגיל הנ"ל לרבות הדרך בה הגעתם לפתרונכם. אודה לכל המושיט יד.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים. אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו אז הימרתי על הקטגוריה הזו. אתר בכתובת: http://petroleumupstream.com/ רשום לי למה זה קורה אבל לא רשום איך לתקן את זה. מצד שני, באקספלורר האתר עולה ללא בעיות וגם בכרום. הבעיה היא רק בפיירפוקס תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
^^
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שיר שפעם הייתי שומע מלא מלא מלא. אני לא זוכר קטעים מהשיר אבל אני זוכר את הקליפ. מקווה שמישהו ידע אז קודם כל, זה שיר מוכר ! הקליפ שלו מתחיל ככה, נכנסים כמה אנשים למין מקום כזה שיש בו במה, ועל הרמקולים והכל יש אבק. הם מנקים הכל מהר כזה, ואז מישהו מחבר כבלים למצבר, ומתחיל השיר, ובאמצע השיר נראה לי שהם לוקחים מכוניות ישנות משפצים אותם, ואז הם מנקים אותם ויוצאים עם מלא בחורות כאלה על הרכבים, והם בסוף מכניסים רכב מסריח כזה ומוציאים רכב מטורףף. השיר הוא בסגנון Daddy Yankey כזה לפי מה שאני זוכר. חייב את זה דחוףףףףף תודה לעוזרים מני חן.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים ב 100% לפורום הזהץ אם לא אז תעבירו בבקשה. בכמה ניתן למכור את השילוב הבא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3R קירור VENDETA 2 של OCZ זכרון 4 GB DDR2 800 כרטיס מסך ATI 4670 512 DDR4 כל החומרה עברה שימוש מועט ביותר ללא OC.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חברס תודה מראש [משהו לנוער... חוץ ממלצרות]
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-