כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המון זמן טיפטפו לנו מכל עבר שאין פתרון צבאי ורק דף נייר, הסכם (אפילו שנעשו הרבה כאלה בעבר) יכול להכריע. אבל הקונספציה הזאת מוטלת בספק מאד כבוד לאור הצלחות צה"ל מה אתם חושבים? http://www.facebook.com/group.php?gid=41871347519
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 :lol:
-
- 79 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני חושב שאם הייה תוכנית כזאת זה הייה דבר אדיר! ולשפץ מחשב יותר פשוט וזול ממכונית.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי היום פרסומת לנעליים החדשות (באירופה?) של ADIDAS שיש להם בפנים מיקרו-מעבד שמודד את המשקל/מהירות ומכוון את הקפיצים בהתאם לנתונים (הוא דוגם 1000 פעמים בשניה). נראה מעניין (אם כי בטח לא זול), ורציתי לדעת, אם מישהו יודע כמה זה עולה בערך ? מישהו ניסה את זה ? מישהו ראה למכירה כאלו בארץ? http://www.adidas-1.com/ http://www.gizmodo.com/archives/adidas-1-selfadapting-shoes-015943.php
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה יפה זה אני מת לדעת איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אוהב מאוד את הסגנון והתביישתי לגלות שאין לי אלבום של ממש באוסף הפרטי שלי. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו היה בהפנינג של גיימר היום?. מישהו השתתף בתחרויות? מישהו השתתף בתחרות מודינג? עם הייתם שתפו איך היה! אני הייתי פעם ראשונה והיה מאוד נחמד לדעתי, אבל התגובות קשות על האירוע הזה (חוץ משלי) ! תגובות!
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי קיבלתי מחבר אורגן אורות שהוא לא היה צריך, זה לא משהו שקשור למחשב זה למסיבות, משהו מקצועי... עכשיו אם החלק הקדמי אין לי בעיה, כל כפתור נועד לכוון את העוצמה של האורות והרגישות עכשיו בא החלק האחורי שבו אין לי מושג מה קורה. כאילו הבנתי שאת הסאונד אני צריך לחבר ל speaker input אבל מה זה החיבור הזה? אם אתם לא רואים בתמונה בבירור זה חיבור כזה |- ועוד דבר שלא הבנתי זה כמה מנורות אני יכול לחכר בטור לכל יציאה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים? כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת. ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כרגע אני לומד קורס רשתות MCITP. אני לא חי בסרט, ואני יודע שהתעודות האלה לא יסדרו לי את החיים... מכיוון שלא נחנתי בתכונות או ביכולות פנומנליות, אני מרגיש שאני חייב ללמוד לתואר כלשהו בשביל להתקדם בחיים. ואם כבר תואר עדיף אחד כזה שיהיה פרקטי. בינתיים, לא מצאתי שום תואר שעשוי לעניין אותי ברמה כזו שאני להוט ללמוד ואח"כ לעבוד בו. מצד שני אני הבנתי שתואר יכול לפתוח לא מעט דלתות. תחומים בהנדסה שנראו לי מעניינים וחשבתי ללמוד אותם: הנדסת תעשייה וניהול/רפואית/חשמל. הבעיה שלי עם לימודי הנדסה, שעל פניו זה נשמע מקצוע מורכב ומעניין אבל אני זוכר עוד מימי התיכון, שאף פעם לא הייתי טוב במקצועות ריאליים. לא סבלתי מקצועות כמו: מתמטיקה, תכנות ובפיסיקה בכלל לא נגעתי. אני מאמין, שאם אני ממש אשק…
-
- 44 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
תרפפ"ו. אותה שנה מסתורית שנמצאת איפה שהוא בין "פעם" לבין "פעם ממש מזמן". האמנם? האם מישהו באמת ישב פעם וחישב מתי הייתה שנת תרפפ"ו? מסופקני. לפיכך, התחלתי לחשב מתי הייתה שנת תרפפ"ו. היום אנחנו בשנת 2006, שנת תשס"ו. איך הופכים משנה עברית לשנה לועזית? מחשבים בגימטריה את הערך של השנה העברית ומוסיפים 1240: תשס"ו=(ת=400)+(ש=300)+(ס=60)+(ו=6)= סה"כ 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה. עכשיו, שימו לב לתגלית המאה: תרפפ"ו= (ת=400)+(ר=200)+(פ=80)+(פ=80)+(ו=6)= 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה (!). המסקנה: במשך שנים הטעו אותנו. תרפפ"ו זה לא אז, זה היום!!!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1799458 תיראו עד הסוף
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה הכתובת... בבקשה תרשמו תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב שלי בתאריך 15/7 וכיום ה- 28/7 ובין התאריכים הללו היו רק יומיים לא של ימי עבודה (רק יום שבת, ביום שישי הם עובדים). מה שאומר זה כבר 11 יום. אני מתקשר היום בבוקר (28/7) שואל מה נסגר עם המחשב, והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג את הכרטיס מסך שהזמנתי (RADEON 9700) וזה יקח להם עוד יומיים מינימום בכדי למצוא אותו (אם הם ימצאו). אז הם הביאו לי רשימה של כרטיסי מסך מחברה דומה אם ברצוני להחליף (כרטיסים שבידם כמובן), וגם בכדי לקבל את אחד הכרטיסים הללו אני צריך להמתין יומיים שלושה. מה שאומר שהמחשב כביכול יגיע לאחר 13-14 יום לאחר שהזמנתי, אף על פי שבאתר, בתנאים שהם הציבו, רשום מקסימום 10 ימי עבודה, והם חורגים מהנהלים של עצמם. מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 50 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים? מי שאחר שינמק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-