כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה דרוש היום על מנת ללמוד טכנאות מחשבים משמע טכנאות ותחזוקה של מחשבים בחנות מורשית כמו: גיל השכלה שנות לימוד מהלך הקורס אייפה לומדים אותו כמה הוא עולה תעודת Certifieced ובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב ?? בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כל מה שהיא עשתה לנו ליהודים! כל שנה ושנה חדשה מתים עשרות אלפי יהודים קשישים ברחבי העולם! איך אתם לא מתביישים לצאת ולחגוג אותה לעזאזל?! אין לי שום דבר נגדכם אבל זה פשוט מזוויע! השנה החדשה הורגת אנשים!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני בינתיים תקוע עם התחייבות ל-012, שלמזלי היא עוד מעט תגמר. רציתי בינתיים ולברר מה הפינג הממוצע של בזק. אז אני מבקש עזרה מכם. מי שבעל אינטרנט של בזק שיכנס בבקשה לאתר הזה http://www.speedtest.net/ ויבדוק מה הפינג שלו/שלה מול שרת כלשהו באירופה, ויציין מה המהירות אינטרנט שלו. תודה למי שיתרום לי קצת מהזמן הפנוי שלו ויעזור לי. D=
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העדפתי לשים פה ולא בפורום מסכים כי זה יותר יעוץ "אישי" מאשר "מקצועי" לטעמי. בקצרה - יש לי כמה אופציות למסכים על השולחן, אני לא יכול לנסות פיזית את כולם כדי לבחור אלא צריך להחליט מראש על מה אני הולך: המשאבים הנגישים: מסך 22" אחד, מסכי 19" ו17" בשפע. שימושים: תצוגה וכתיבה של מסמכים טכניים, אופיס, אאוטלוק, קצת מטלב. הגבלת מקום - עד שני מסכים על השולחן אופציות: 1. שני מסכי 19" צמודים. יתרון- הכי "גבוהים", מציגים יותר מ22" בודד. חסרון - "פס" באמצע. 2. מסך 22" בודד. יתרון - אפשר יהיה להציג חלון אחד גדול, אין הפרדה שדי מעצבנת. חסרון - נמוך יותר ופחות מקום מ2 של 19" 3. מסך 22" צמוד למסך 17" (הם באותו גובהים). נהיה קצת ארוך מידי לדעתי, היתרון ב3 חלונות במקביל לא כזה מועיל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Ben sends a reminder of ATI chat that will take place today at 4PM EST. Server: irc.progameplayer.com Channel: #Rage3D Guests: [glow=red,2,300]Ben Bar-Haim (Vice President of software)[/glow] Joe Chien (Director of OpenGL and R300 software) Kerry Wilkinson (Director of DirectX and R200 software) Terry Makedon (Senior Product Manager of software)
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מתוך האתר של שבי... http://members.tripod.com/shabi365/house.html ;D
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני צריך להכין סיכום על אינפרא אדום ואולטרה סוניק (שימוש אחד שלהם). יעני לא סיכום על הטכנולוגיה או על הרכיבים, אלא על אחד השימושים שלהם. יש למישהו עבודה כזו או שהוא יכול למצוא לי איפשהו? זה די דחוף אז אם אפשר להזדרז זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו מכיר מחירוני רכב ברשת? חוץ מ http://www.discovery-israel.co.il/pc.cgi
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אי חושב שהרבה שמעו על המבצע הזה, ללקוחות ברשת ה NGN נותנים אייפוד טאץ' בתמורה להתחייבות. בתקנון שלהם כתוב שבמהירות של 5MB ומעלה האייפוד יעלה 29 ש"ח בחודש עם זיכוי של 29 (זאת אומרת חינם) והתשלום נפרס ל36 חודשים. עכשיו דיברתי עם בזק והנציג אמר לי שלא רק שהאייפוד יעלה 9.90 בחודש, גם המחיר שקיבלתי לחבילת אינטרנט הוא מחיר "מיוחד" ולכן במקום 99 ש"ח בחודש צריך לשלם 125... עכשיו המחיר שאני משלם על 5MB הוא המחיר שכתוב באתר בזק ללקוחות קיימים שמשדרגים ובשום פנים לא יכול להיות "מחיר מיוחד"... מה דעתכם, הוא צודק או שסתם מנסים לעבוד עלי? אני קראתי טוב את תקנון המבצע ולא היה אזכור לתשלום נוסף! יש עוד מישהו שהשתתף במבצע?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)! SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות. כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה. הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מחפש חנויות אינטרנטיות מחו"ל . יש המלצות על חנויות מוכרות ושמספקות את הסחורה תקינה ובמהירות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לספר שמציע מבט כולל על המלחמה באירופה. עדיף שיהיה כתוב בצורה מעניינת, ולא רק את הסיפור היבש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה חצ'קונים לא משהו רציני אבל זה מעצבן ומגעיל....,השאלה האם לפוצץ אותם או שזה יחמיר בגלל זה? כדאי לשים FACE IT וזהו? או לשתוף עם סבון? תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-