כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחפש להוריד משחק פוקר לסלולרי ,כדי להעביר את הזמן כאשר משעמם תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואם אפשר גם עיצובים?(רק דברים חוקיים אם אין חינם אז לא משנה) תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אוקיי, היה לי משעמם והכנתי לי ארוחת ערב,מכיוון שאין כל כך מה לאכול , קימבנתי משהו יוצא דופן... - לביבות תירס-מצה מצרכים : ביצה או שתיים(תלוי בכם) קופסאת תירס משומר מצה וחצי\שתי מצות(עדיף מצה וחצי) 4 פרוסות\5 פרוסות גבינה צהובה איך מכינים : את המצות קחו ורסקו לגמרי עד לקבלת קמח מצה(לרסק כמה שיותר) שפחו לתוך קערה לתוך זה כף שמן על זה שימו חצי כפית פלפל שחור גרוס הרתיחו מעט מים בקומקום ושפחו חצי כוס מים רותחים לתוך העיסה ערבבו עד לקבלת עיסה. על זה שימו את הביצים , לערבב עד שהביצים נספגות על זה לשפוך כוס תירס ולערבב , עכשיו להוסיף חצי כפית\3\4 כפית מלח ועוד חצי כפית פלפל גרוס(אפשר יותר מי שאוהב) את הפרוסות של הגבינה תחתחו לרבעים עכשיו חממו מחבת טובה עם מעט מאוד שמן שימו רבע ג…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות. לי זה דבר ממש ממש טעים... אז ככה: נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים? אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! שילוב אחלה בחלה. עוד אחד: מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים... אז מה הסטייה שלכם?
-
- 63 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
שמעו, היום לא יודע מה יש לי... דבר ראשון שמתי לי שעון מעורר ל 9 כי אני שונא להתעורר מאוחר זה גוזל מלא זמן, קיצור השעון מעורר עבד אבל חלש מידי ואז קמתי אבל אחרי דקה שוב נרדמתי ! בסוף התעוררתי ב 12 כמו מפגר.. אחרי ביזבזתי איזה רבע שעה בלחפש מה לאכול כמו מטומטם שלא ראיתי שיש קורנפלקס בארון, קיצור אחרי זה לא יודע פתאום ניהיתי עצבני כזה.. סיימתי לאכול הלכתי לחדר עם כוס מיץ שתיתי וזה ואז נשפך לי על כל השולחן, זה כזה מבעס ! אחרי זה נשפך שוב, עוד פעמיים !! ואני תמיד שותה ואוכל בחדר ואף פעם לא נשפך לי, ואז כולי ניהיתי רטוב כזה מגעיל וזה עוד פטל.. איזה מציק זה ! ראיתי פרק של אבודים שעד שמצאתי לו תרגום לקח לי איזה 10 דקות אחרי שסיימתי ליראות אותו אני בא להיכנס ל TL להוריד עוד …
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
משקה פריגת, עשוי מרכיבי פרי טבעיים, ללא חומרי שימור, ללא צבעי מאכל מלאכותיים. אנחנו בפריגת משקיעים בפרדסים שאנו נוטעים, בעצים שאנו מטפחים, בפירות שאנו קוטפים ובמיצים שאנו מפיקים מהם. רכיבים: סוכר, חומצת לימון, אספרטיים, אצסלופם K, סכרין, חומרי טעם וריח, אשלגן, צבע מאכל לוטאין. אזהרה: מכיל פנילאלין, לא מיועד לסוכרתיים. כמובן שאלה רכיבים טבעיים. יש אצלי בחצר עץ אצסלופם K והוא מניב פירותיו כל השנה. ואיפה המיץ בדיוק ברשימת הרכיבים, הא..?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי פורום נכבד, במאמר שקראתי בוואלה - http://computers.walla.co.il/?w=/4/726718, רשמו כי הסינים פיתחו מכשיר פשוט לטענתם אשר קורא מחשבות ללא חדירת אלקטרודות לגולגולת ובדרך זאת ניתן לשלוט על מוצרי החשמל בבית, נשמע מעניין... מה דעתכם?
-
מה אם גוגל לא רק תבטל את ה- Pixel 5, אלא גם את כל ליין מוצרי הפיקסל? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ראיתי את האתר הזה: http://www.mustop.co.il/ וקצת נשמע לי חשוד. מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעוד ענקיות הטכנולוגיה מייקרות את שירותי הבינה המלאכותית שלהן, מייסד X מפתיע עם מהלך נגדי ומשחרר את הצ'טבוט החדשני שלו לשימוש חופשי - אך עם מגבלותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 254 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לתת לי איזשהו אתר/מדריך/או משהו כזה שנותן לי את כל המאפיינים שיכולים להיות לכל חלק במחשב? (כרטיס קול, כרטיס מסך, מעבד וכדומה), תודה
-
-
יש לי מארז AT של שרת ישן. כל מי שחפצה נפשו במארז מוזמן ליצור איתי קשר ואתן לו אותו (המארז כולל ספק 300W. לא יצא לי לעבוד עם המארז הזה לכן אין לי מושג אם יש לו בעיות כלשהן). הדואל שלי הוא dr_bozo@hotmail.com.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54215 לא נורמלי.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-