כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
פתחתי חשבון ב PAYPAL ועשיתי מה שהם ביקשו עם אישור ה CREDIT CARD (משיכה של 1.95$) נתתי את המספר שהיה רשום בחיוב והכל היה בסדר עדיין אני לא מוצא שם אפשרות להפקיד כסף בחשבון עם כרטיס אשראי? רק עם חשבון בנק בארה"ב (או של מדינה שבהסכם איתם כמו אוסטרליה וכולי) מה עושים? יש לי כרטיס ויזה בינלאומי ד"א
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313662,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מז''א: טבעת פנימית- טבעת תיכונה- טבעת חיצונית- התחום המונציפלי- ערי לווין- מי שעוזר לי עשה לי את היום תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314878,00.html אם תשימו לב, התיאורים בתגובות של האנשים שראו את זה מתאימים לגרסאות שתוארו בסרטים שהביאו בדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192618.0 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה אני !~Cr0cKeR~!..החלטתי לשנות את הניק הדפוק הזה למשו יותר צנוע P:
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני צריך ליום שישי להדפיס על חולצה או להעביר לה כיתוב מסוים, מישהו יודע איך? בעיקרון אפשר להדפיס על דף, ואיכשהו להעביר את זה לבד, אבל אני לא זוכר איך, מישהו מפה כן זוכר? ואם יש דרך להדפיס ישירות על החולצה- בבקשה תסבירו לי איך ;D יש לי HP PSC 1315 תודה לעונים *אם אפשר, אני צריך תשובה בדחיפות- זה ליום שישי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי אפטר קארד של חיילים , ואני רוצה להעביר כסף למישהו מחו"ל. ואני צריך לשלם באתר paypal.com איך אני עושה את זה ? כשאני נרשם שם , יש אפשרות לבחור רק mastercard , visa ,discover ואמריקן אקספרס. וחשבתי שאני תחת מאסטר קארד. ושאני מקיש את המספר כרטיס שלי שם זה לא מאשר , וגם הם מבקשים ממני שם , Card Verification Number את ה 3 ספרות אחרונות שיש בגב הכרטיס..אני מצרף תמנונה של זה גם , של הדוגמא שהם נתנו. עכשיו בפס הזה בגב הכרטיס אצלי אין שום ספרות !! וצריך לתת את ה3 האחרונות.. אולי בכלל זה , זה לא מאשר את הכרטיס שלי ? ורושם שהמספר לא קיים ? מה עושים..? מישהו פה העביר פעם כסף למישהו בחו"ל דרך האתר הזה paypal ? ובכלל באופן כללי , נגיד שאני רוצה להכניס עכשיו 20 דול…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ובכן, Live Sale הוא אתר המרכז ומפרסם מאמרים הקשורים לכלכלה, מיסים, מניות, מסחר, הלוואות ועוד, בשפה האנגלית. כל המעוניינים מוזמנים להכנס ולקרוא את המידע, אשר מתעדכן בכל הזדמנות אפשרית. לחצו כאן ע"מ להכנס לאתר. במידה ויש הערות (חיוביות ושליליות גם יחד), אל תהססו להגיב.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר דקות מכרתי את הPS2 הדק שלי + שני שלטים + 10-15 משחקים צרובים ב1200 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון) מה דעתכם על כך? אני מרגיש שיצאתי טיפה פראייר אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החמצתי ב100 ש"ח או כבר הרבה יותר :-\ תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה באנגלית שאני צריך להגיש מחר,העבודה היא על התכונות שלי. אני צריך למצוא מילים משיר שמשקפות את התכונותשלי....צריך עזרה..אני לא מוצא כלום... תיעזרו בכמה תכונות: 1)רציני 2)בעל לב טוב וכ"ו...(זה בעיקר תכנות של ליקוקי תחת עצמאים... 8)) תודה רבה לעוזרים אני צריך את זה כמה שיותר מהר
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום,אני כל לילה מתעורר ב 04:00 לפנות בוקר ואני משתגע כבר מזה, כל יום אני הולך לישון בשעה 12 ככה שאני יושן שלוש או ארבע שעות Help
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.msfirefox.com/ צעד יפה לקידום ההפצה של IE7 החדש נורא מצחיק ממליץ להכנס
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה אני אמור לרשום ? ORIGAMI לא הולך.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-