כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ללכת לפרויקט של חיל האוויר "מרום טכנולוגי" ששיך לחיל האוויר. שזה אומרי לימודי הנדסאי ( יג יד) זה המסלול http://www.iaf.org.il/Templates/General/General.aspx?lang=HE&lobbyID=70&folderID=1505&subfolderID=70&docfolderID=1509&docID=23966 שח"ק אני חושב שקוראים לזה. (עריכה: בעצם שחק זה לבוגרי טכנולוגי עם 7 יחידות.. אבל הבנתי שבסוף מגיעים לאותו המקום) יש פה משהוא שמכיר את המסלול, או שסיים אותו? שווה לעשות אותו?
-
- 5 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
מעודכן לספטמבר 08, שזה שנות אור אחורה במונחי מחשוב. האם המדור הוא המלצות רציניות, או גימיק ? במידה ויש בעיה כלשהי (?) לעדכן את המדור, מומלץ לפתוח אשכול דביק בנושא כאן בפורום, ע"מ לא לעשות צחוק מהגולשים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חשבתם שהמופרעים בבית ספר שלכם עושים הרבה בלאגן, תסתכלו כאשר הם בהמון, תסתכלו עד סוף הסירטון: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=989944
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו שלומד איתי טוען שגופן מודגש נקלט יותר במהירות בעין ולכן מלבד קלות הקריאה, גם קל יותר למוח לנחש מה יהיה המשך האותיות. זה דומה למחקר שהוכיח שאם תקחו מילה ארוכה ותשנו את סדר האותיות (חוץ מהקיצוניות) עדיין נוכל לקרוא ולא נשים לב בכלל שהסדר שונה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.picsroll.com/2009/07/wall-e-case-mod-brilliant-guy-101-pics.html מהמם
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי מחשב נייד HP מסדרת PAVILION דגם 4523, עלי להחליט האם לשלם 1,000 ש"ח תמורת אחריות לשנתיים נוספות. דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס... אם אני ילך איתו לאורנג' אני יוכל לקבל פלאפון במסלול חיילים?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מאוד סקרן לדעת, כמה נקודות בטיחות יש לאוטו הזה... משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://gtwy.hl2arena.com/images/dllsource.jpg ROTFL!!!! :lol: קרדיט לAviram_K ששלח לי באיציק
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה סרט כל כך מצחיק, אני פשוט רואה אותו שוב ושוב וכל פעם פשוט בוכה מצחוק. http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf תהנו!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב... יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה מאוד זמן רציתילדעת כמה עולה הכד הענקי הזה של המי עדן ששמים בבית התכולה שלו זה 5 גלון מממ..... מעניין {=
-
- 5 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
מי ששמע על הסרט על המשפחה שנחטפה באמריקה על ידי עבמים, יחשוב שהוא לא אמיתי, אני לא יודע מה לחשוב הסרט נראה ממש ממש אמיתי כתבו בבקשה אגב הסרט נמצא על ידי בן דוד שהייה בדיוק בבית של המשפחה והשאיר איתו מצלמה פועלת שצלימה את כל מה שקרה. זה הייה בדיוק בחג כל שהוא לא זוכר איזה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף בחשבון PAYPAL, נגיד ואני רוצה לקנות משהו מאיביי אבל לא לשלם באשראי, אלה בכסף שיש בחשבון. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מגן=25% אם הצלחת בו, ואם לא הוא שווה 15% ? 50% = ציון שנתי? 50% = בגרות? זה לא נשמע הגיוני. לדוגמא: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 70 אז המגן נחשב פה 15% והבגרות 50% ? דוגמא נוספת: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 55 אז המגן נחשב פה 25% והבגרות 50% ?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
טוב כדי למנוע שוב פאשלות כמו שקרה לי אתמול(הלכתי אם חבר מהתחנה המרכזית עד לאוסישקין ברגל...) טוב אני מגיע מאשדוד לתחנה המרכזית איזה קו יקח אותי משם לפארק הלאומי(מממ לוינטר כעיקרון שנמצא ליד הספארי ויש שם פארק שנקרא הפארק הלאומי..אם אני לא טועה) טוב איזה קו יקחת אותי לוינטר\הפארק הלאומי\הספארי? לאיזה רציף לעלות ובאיזה שעה?לא מכיר את תל אביב בגרוש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי חבילה בדואר מאשדוד " רובע ד' אשר באשדוד" רשום חבילה גדולה אני לא ילך סתם לקחת את זה יש למשהו מושג מזה המקום הזה?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיקרוגל built -in שהדלת נפתחת כמו תנור צבע נירוסטה חיצוני ושיהיה מותג כמו דילונגי וכל החברות הללו ולא חברות כמו סוני למיקרוגל אפשר עזרה כאן זה הכי נורמלי לשאול תשאלה הזאת מחפש דגמים הגודל לא משנה והליטר לא משנה כמה שיותר אופציות יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש-ישן פה.. היה לי משתמש בשם אחר והתפוטרתי לאיזה חצי שנה.. רק רציתי את עצתכם בכמה נושאים. למישהו יש ניסיון בשימוש באיביי? איזה מוצרים אפשר להביא מחו"ל שאין בארץ או שהם יקרים בארץ.. אני מדבר בעיקר על אלקטרוניקה.. ואיפה אפשר אולי לקנות N95 יד שנייה?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-