כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,690 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה סרט ואן דאם הרוויח הרבה כסף אמרו לי שלב האריה זה הסרט שואן דאם הרוויח הכי הרבה מכל הסרטים שלו האם זה נכון אשמח לכתבה או מאמר בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מתכוון למתקדמים 2.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעתמאיפה אני משיג א תהשירי שהשמיעו בסדרה the contender ... אם למישהיו יש ואתם או מכיר את השמות של הזמרים אשמח לקבל ליאור,
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
כי בקאזה זה לא מוריד.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?
-
-
http://img294.imageshack.us/my.php?image=2001pm9.jpg או דברים דומים ב-WIDESCREEN. תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-כמה זה עולה -והאם זה מסוכן? אני פשוט מת לנסות את זה
-
- 25 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כבל מאריך VGA (אם יש חיה כזאת)
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה את ה DVDים של עונה 1 ו 2.... באיזור תל אביב.... למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך
-
אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoX וגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה לציפוי הניקל. אז ככה: איפה אפשר ליקנות ציפוי ניקל כיאלו ספריי או צבע אם יש..? דוגמאות לציפוי ניקל:
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש איזה אתר או מקום שאני יוכל לרכוש קצת ידע בכלכלה.. קצת מידע על דברים שצריכים כשמקימים חברה איך כל העניין עובד.. ודברים כאלה..
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-