עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. השאלה בכותרת..?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אין לי נסיון (כמעט) בנושא, והייתי שמח ללמוד - מה המקומות שמהם אתם מזמינים חלקי מחשב מחו"ל, ושיש לכם נסיון חיובי איתם? אני את כל ההזמנות שלי עד עכשיו עשיתי מ-eBay - שלשה כרטיסי מסך שמכולם הייתי מרוצה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

7. 1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by abnatan,

http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by loadstone007,

מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by shnozlid,

אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. :-[

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מחפש להוריד משחק פוקר לסלולרי ,כדי להעביר את הזמן כאשר משעמם תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?

19. ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by rosesr,

ואם אפשר גם עיצובים?(רק דברים חוקיים אם אין חינם אז לא משנה) תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  23. אוקיי, היה לי משעמם והכנתי לי ארוחת ערב,מכיוון שאין כל כך מה לאכול , קימבנתי משהו יוצא דופן... - לביבות תירס-מצה מצרכים : ביצה או שתיים(תלוי בכם) קופסאת תירס משומר מצה וחצי\שתי מצות(עדיף מצה וחצי) 4 פרוסות\5 פרוסות גבינה צהובה איך מכינים : את המצות קחו ורסקו לגמרי עד לקבלת קמח מצה(לרסק כמה שיותר) שפחו לתוך קערה לתוך זה כף שמן על זה שימו חצי כפית פלפל שחור גרוס הרתיחו מעט מים בקומקום ושפחו חצי כוס מים רותחים לתוך העיסה ערבבו עד לקבלת עיסה. על זה שימו את הביצים , לערבב עד שהביצים נספגות על זה לשפוך כוס תירס ולערבב , עכשיו להוסיף חצי כפית\3\4 כפית מלח ועוד חצי כפית פלפל גרוס(אפשר יותר מי שאוהב) את הפרוסות של הגבינה תחתחו לרבעים עכשיו חממו מחבת טובה עם מעט מאוד שמן שימו רבע ג…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות. לי זה דבר ממש ממש טעים... אז ככה: נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים? אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! שילוב אחלה בחלה. עוד אחד: מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים... אז מה הסטייה שלכם?

• 63 תגובות
    • 7k צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום.! מכירים את השיר היי היי קאקלין קאקלין??? תנו לי את השם שלו בבקשה. תודה

• 181 תגובות
    • 11.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.