עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by noambaum,

קודם כל ,אם אני מפר איזשהו חוק של הפורם אני מצטער ונא לנעול. אם לא...אני מכיר רק את WNET , אתם מכירים אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by MYST,

טוב אז אני יודע שהנושא הזה לא יחזיק המון כמו רבים אחרים ששאלו אפילו מאיזה אתרים אבל אני מתכוון לשיטות] : כמו ביטרונט או אימול {שעולה לי על הצבים לאחרונה} או ftp ועל איזה מקומות אתם הכי ממליצים ממולץ טרקרים פרטים לביטרונט { זה הולך להחיזק מקס שעה} :hat: רוצים לדעת למה ??? נו יש כאלה שלא אוהבים ללכת לחנוית בשביל לקנות משחקי מחשב אז כמו רוב הישראלים מעדיפים להוריד { אתם יודעים חבל לשרוף כמה קלוריות או שקלים שמילה יגנבו אותם בחנוית כמו bug וכו} וחוץ מיזה רוב האנשים שקוראים את זה מתענינים באיזה טרקר פרטי טוב או ftp חופשי טוב אז מאיפה ואיך ? :hi:

• 196 תגובות
    • 18.5k צפיות
  3. Started by OreoCookieh,

אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by LiranUdi,

מאיפה בארץ הכי כדי לקנות חומרה, ציוד היקפי, משחקים, קונסולות וכל הדברים מסוגם? אתר/חנות פיזית. או אפילו חנות [וירטואלית] שאפשר לקנות מהם ושיהיה משלוח בארץ (אני יודע לגבי המכס..) אשמח לקבל מידע על זה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. Started by Dark Respect,

מישהו השתמש לי בחשבון הראפידשייר כנראה האקר 72.41.223.203 מאיפה האייפי הזה? איך אני יכול לנקום בו נקמה כזאת שהכאב שלו יסופר באגדות עם עוד 7000 שנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by שניצל,

חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. שלום, אני די חדש פה... רציתי לשאול אתכם איפה הכי כדאי לקנות מחשב חדש, אם זה באתר אינטרנט - תביאו לינק. אם זה בחברה - תביאו שם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  11. אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by MYST,

??? מאיפה הלוגו שלהם מוכר לי ? http://2share.co.il/HomePage.aspx וגם הוא במצב BETA שזה בכלל מסגיר על משהו

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by 00000,

ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. השאלה בכותרת..?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. אין לי נסיון (כמעט) בנושא, והייתי שמח ללמוד - מה המקומות שמהם אתם מזמינים חלקי מחשב מחו"ל, ושיש לכם נסיון חיובי איתם? אני את כל ההזמנות שלי עד עכשיו עשיתי מ-eBay - שלשה כרטיסי מסך שמכולם הייתי מרוצה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

19. 1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by abnatan,

http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by loadstone007,

מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.