כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התחלתי מדן בצפון והגעתי עד איזור מישור החוף בנתניה. השביל הזה הוא אחד הדברים המדהימים אני באמת מאחל לכל אחד שילך לעשות אותו. כמה רגעים מהשביל: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
|x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך מבחן פסיכומטרי בעברית כאשר המבחן הזה נדרש מאדם כדי להתקבל לעבודה בתור מתאם.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי אתמול מסך Sumsung מדגם p2370ms . בניגוד לטלוויזיה הישנה שהייתה לי, שמנה וגדולה כזאת (כמו CRT), למסך הזה אין חיבו לאנטנה חיצונית. אני גם לא רואה שום אופציה לבצע "סריקת ערוצים" או לעבור למצב טלוויזיה כלשהו. אין לי בבית כבלים ולכן אין לנו ממירים. האם אני חייב לחבר אליה ממיר כדי לקלוט ערוצים 1/2 למשל? תודה, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סרט די טוב האמת, אבל אין ספק שה PUNCH LINE שם פשוט טוב ונכון: http://www.imdb.com/title/tt0372588/quotes כאשר האנלוגיה פה היא dicks = americans pussies = the self-righteous american actors which bitch and cry about everything wrong assholes = terrorists אאא, כן, וה UNCUT פשוט שרוט....
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום אבל חברים בבקשה אני חיייבבבבבבבב
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בואו קצת להשתעשע. יש איזה 2 אנשים שמזהמים את אתר חיל האוויר הישראלי בפייסבוק (לא ידוע אם זה באמת מצרי או אחר... אבל מטרתו להטריד), קצת חיים בלה לה לנד. נראה לי שהם רחוקים ממה שקורה בפועל, חיל האוויר הישראלי עודנו שולט בשטח. http://www.facebook.com/pages/Israeli-Air-Force-Official-Page/151587004688 תלחצו על "Israeli Air Force - Official Page + Others" כדי לראות את התגובות שלו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
: ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה: היישוב A נמצאה מזרחה ליישוב B והיישוב C דרומה לו ,המרחק מ b לc הוא 21 קילומטר , רוכב אופניים רכב מA לC בדרכו חזרה(באותה מהירות)הוא רכב תחילה מ c לB ואחר כך במשך שעה מ B לA סהכ זמן הלוך חזור = 3ץ5 , חשב את המרחק בין A ל B תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרד החדש של RAPIDSHARE - CAPCHAS עם חיות. לפעמים אני לא מצליח לזהות את האותיות. מי לעזעזל הגה את השילוב הזה - CAPCHA עם חתולים. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם! בשעה טובה בעוד 15 יום נגמרת לי ההתחיבות לנטוויז'ן. אני רוצה לעבור לאקספון, המחירים זולים ולאא התחיבות. איך הם, טובים? אריאל
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://media2.dumpalink.com/media/zTpSquuN28uC/fg5yT59AGery.mov לא נעים :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שמתייחסים לנושא מציאת העבודה לאחר התואר הראשון באומרם שהיום כבר אין הרבה חשיבות לתואר שאתה עושה, אלא העיקר שיהיה לך תואר. כמובן שהכוונה היא לתארים הכלליים למיניהם ולא לאלה דוגמת מדמ"ח, הנדסה וכו', כי אלה מכשירים אותך לתחום התמקצעות ספציפי שהעבודה בו מחייבת במרבית המקרים תעודה אקדמאית בתחום, וכי יש בהם היצע עבודה גדול יחסית. השאלה שלי היא האם יש אמת בדברים אלה. לי באופן אישי זה נשמע מוזר; אני למשל רוצה ללמוד ערבית, אבל אני מאמין שלאחר התואר אוכל למצוא עבודה רק בתחום הזה כי הוא לא נותן לך יותר מדי כלים נוספים (כאן אשמח לשמוע תגובות של החולקים על כך). לעומת זאת, לבוגר תואר במנהל עסקים/כלכלה וכדומה, יהיה קל יותר למצוא עבודה כי יש לו הכשרה בתחו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כן, אני מדבר על הפירסומת שרואים אוזן מגומי יושבת על כיסא של רופא, ובצד כתוב בקטן: "המציג אינו רופא" !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: צחקו על זה ב"רק בישראל" שבוע אחרי שאני שמתי לב לזה בפעם הראשונה ונשפכתי מצחוק... מעניין אם הם עכשיו יצחקו על זה שוב.. :lol: :lol: :lol:
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו הכותרת רק יותר הסבר.. אנשים אני חייב רעיון למתנת יום הולדת למישהיי שאני אוהב.. (ויש לה חבר, ככה שאני דיי מוגבל באפשרויות..) תנו בקשה רעיונות למתנה מקורית.. לא בושם.. או ערכת איפור.. או דובי.. משו שהיא תראה תגיד וואוו.. חשבתי למשל לקחת תמונה שלה ולתת לאיזה צייר שיצייר אותה.. אבל זה לא מספיק אני צריך עוד משו.. משו סוף.. כדי שהיא תקבל מתנה מיוחדת..!! אגב אין בעיה של מזומנים.. שחררו רעיונות.. תודה רבה..!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בריטני מרפי השחקנית היודעה בתפקידיה בסרטים כמו: קלולס, 8 מייל ו-סין סיטי נפטרה אתמול בגיל 32 מהתקף לב. http://www.people.com/people/article/0,,20332090,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822770,00.html לפי דעתי באמת אחת השחקניות הכי מוכשרות והכי יפות שיצא לי לראות על המסך. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-