עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום האם מישהו מכיר מפסק לאור שמפעיל ומכבה את האור על ידי מחיאת כף ? משהו כזה: http://www.amazon.com/Clapper-Sound-Activated-Switch-Each/dp/B0000CGKLR

2. מלאתי את השאלון אבל אני לא מבין איך לשלוח את זה.. סתם ככה לכתוב על המעטפה "יחידת דואר צבאי 01062 צה''ל - שלישות"? אה, ו... צריך בולים? לא להרוג אותי בבקשה, ותודה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

האיכות לא הכי טובה,אבל כיף לראות ולדעת שיש לנו צבא כזה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by J0n1,

יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. לאחרונה התחלתי לאהוב את ההומור שלו ממש... מישהו מכיר עוד סרטים בסגנון?,איזה סרטים של ג'ים קארי נחשבים להכי מצחיקים חוץ מאלו שבכותרת והמסכה? חח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  7. אני מרגיש שהארד דיסק שלי הולך למות... אני צריך לשמור את כל התמונות שיש לי על המחשב... ואין לי אפשרות לצרוב על דיסק בנתיים... איפה אפשר לאחסן אותם למקרה חירום ?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

נהג ה-WRC האגדי ושובר השיאים לשעבר קולין מקריי (Colin Mcrae) נהרג אתמול כאשר מסוקו התרסק מול ביתו בסקוטלנד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3449779,00.html סבורים שהיה עוד כמה נוסעים שאחד מהם היה בנו... צריך להזכיר שהוא היה אחד האלופים הכי גדולים אם לא הכי בהיסטוריית ה-WRC, אפילו הוציאו על שמו משחקים: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=result;title;6 יהי זכרו ברוך! :'(

9. Started by cleric,

יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by meowmix,

בעמוד הראשי של Hwzone יש קישור לכתבה על מקררי אוויר עבור מעבדים של חברת Scythe. וזה מה שכתוב על הקישור: "חלוצי הקירור של Scythe החברה היפנית מנסה להציב אלטרנטיבה איכותית לגופי הקירור של החברות המובילות בשוק - רקוויאם לקירור אוויר" מכיוון שרקוואים הוא תפילה וטקס (וגם סוג של יצירות מוזיקליות המתלוות לטקס) לעילוי נשמות הנערך בד"כ לאחר טקס קבורה ניתן להסיק שהכתבה עוסקת בכך שעתידם של מקררי האוויר עבור מעבדים אינו וורוד, וזאת בגלל מוצריה של חברת Scythe. אז זהו שלא.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ForresT,

משחקים בעצם פול? סתם,נפל עלי ככה..

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by omri_ro,

אתמול חזרתי מטיול משפחתי בחו"ל שנמשך שבועיים. קיצר באמצע הטיול(מבחינת הימים זה היה בדיוק ב50% !LOL) קרתה לנו (או יותר נכון לכ. זיכרון במצלמה שהחליט לשבות) תאונה קטנה וכביכול הלכו כ120 תמונות שהספקנו לצלם. היום הצלחתי לשחזר כמעט את כל התמונות (שתי תמונות פשוט מחוקות חלקית). אני השתמשתי בתוכנה בשם PHOTO RESCUE שמספקת מספר דרכים ואפשרויות שונות לשיחזור במדיות שמהן נמחקו התמונות, חשוב לציין שבמקרה כזה חשוב לא לפרמט מחדש את הכ.זיכרון או המדיה עליה שמורות התמונות כי זה יפחית את סיכויי השיחזור!

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by hedva,

http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

בהצלחה! אני נבחן באוניברסיטת תל-אביב...

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by HaEsrimVeArba,

צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by tamar,

שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by HdInspect,

שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by xtract1,

העונה הרבעית של ד"ר האוס התחילה! מתנה משמיים! http://www.imdb.com/title/tt0412142/episodes#season-4

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

תהנו מהחופשה!

22. קיצר אני ממש רוצה לדעת איך מבדילים בין מוצר מזוייף לאמיתי . למשל ניקח לדוגמא משחת שיניים ,או שמפו ,איך אני מבדיל עם זה מזוייף או לא :s05: אני יודע שתעשיית הזיופים בארץ מגלגלת מיליונים על גבי הצרכנים אז בשביל הידע הכללי . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by eegg,

יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by ben15,

ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי, הפילו עלי להעביר מורשת קרב על מלחמת לבנון השנייה ביחידה שלי. מישהו מכיר אולי גלרייה עם תמונות מהמלחמה האחרונה? (יש לי כמה שצילמתי בעצמי אז, אבל הן לא הכי איכותיות בעולם)

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.