עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Advance,

איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה יש גבול לכל תעלול רציתי לכתוב את זה בת'רד מקודם אבל אסף נעל אותו ואני מבין אותו פשוט הזלזלול וחוסר איכפתיות כלפי צרכן והבנה שלו במחשבים חוצים כל גבול. הנה ההוכחה, ראו זאת בעיניכם בחנות הזאת שימו לב שגם מוכרים שם ati 8 mb עם המחשב באלפיים ומשהו שקל אין גבול לחוצפה הישראלית?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by klayton,

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF). http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

אני בכיתה ט' והחומר שלנו במתמטיקה זה טרינום. המורה נתן תרגיל בכיתה ולא הצלחנו לפתור אותו!(כאילו המורה יודע את התשובה, אבל אנחנו לא ) לדעתי אין פתרון לתרגיל, אבל תגידו את דעתכם התרגיל הוא: x^2+x+6 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by MODY69,

יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by blue_core,

http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en למי שעדיין לא התנסה בפלא הזה, הרשו לי להמליץ על Google Suggest. בהסתמך על חיפושים של אנשים אחרים מנוע החיפוש מנסה להציע מילות חיפוש נפוצות. עובד גם בעברית. התחילו להקליד מילת חיפוש ומייד תקבלו רשימה של מילות חיפוש וצירופים נפוצים. בנוסף תוכלו לראות את מספר התוצאות שיתקבלו לחיפוש וכך להעריך את התוצאות. בעזרת העכבר ניתן לבחור מהרשימה ולבצע את החיפוש המוצע. ניתן גם לגלות דברים מעניינים על החיפושים שאנשים עושים. כאן רשמתי את המילה "רכבת" וקיבלתי רשימה של הצעות. אני חושב שחלק מההצעות גובלות בקריאת מחשבות. ופה המילה "סקס". תראו מה אנשים מחפשים - "סקס בחינם", נו באמת.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  11. Started by avivlevy,

http://blog.washingtonpost.com/securityfix/2006/02/microsoft_antispyware_deleting_1.html זה כל כך מצחיק ששתי חברות שהם "מתרד" בעצם יורדות אחד על השני

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by timac,

מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  13. האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by MATOK,

ה-Taskbar קפץ לי למעלה (בראש המסך) כל השורה של השעון,התחל וכו' קפצה למעלה,איך אני מסדר את זה?

15. Started by kinggil,

שלום! אני מחפש את השיר מהסרט באטמן, שיר ממש ישן. תודה.

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  16. אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Tanya,

ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Kurt,

ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by redead,

כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. dead car driving טויוטה הילאקס דיזל. יש צורך בREAL PLYER Top gear התעלו על עצמם הפעם

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by COca,

אחרי שקראתי את הנושא בקשר להאם כדאי להרכיב את המשב לבד , החלטתי שכדאי שאני ירכיב אותו בעצמי. אומנם לא הרכבתי בחיים שלי מחשב שלם לבד , אבל הרכבתי פריטים בודדים כמו HD , כרטיסי מסך , צורבים ,כונן קליטורים וכו. הבעיה שלי היא עם הדברים היותר כבדים כמו המעבד , הספק ולוח האם , אף פעם לא הרכבתי אותם. השאלות שלי הן: 1)מה הן סדר הפעולות? למשל: האם קודם להרכיב את המעבד על הלוח ואז את הלוח במארז או ההפך? 2)האם אני צריך להשמר מחשמל סטטי? 3)אם כן , איך אני עושה את זה? 4)אם יש לך טיפים , אני אשמח לשמוע. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים