כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תרגיל ל5 יחידות בדפי שאלות של משפט הסינוסים. ישבתי על סעיף ב' המון, אבל המון זמן ולא הצלחתי לפתור... מי יכול לסייע לי? http://imgsrv.pic4u.co.il/0bd41b83445091dd84464db980a29a00030000.aspx בשורה השלישית חסרה בסוף המשפט האות "בטא" שהיא אחת מזויות הטרפז. למי שלא עובד - http://rapidshare.de/files/14135203/______.JPG.html להכנס ללינק וללחוץ על FREE בטבלה למטה בצד ימין
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המיטר שעליו לוחצים בגיטרה חשמלית זה חוט ברזל רגיל? אפשר לקנות משהו כזה[אותו עובי] בחנות רגילה[הום סנטר...]?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה בעייתי למצוא עבודה אם יעשה שירות לאומי ולא צבא? (לא רפואי, בהנחה שהצבא לא רוצה אותי) אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב כזכור במוצ"ש נפגע מסוק יסעור בלבנון כשעשה דרכו בחזרה לארץ לאחר שהוריד לוחמים... המסוק נפגע ואיתו נהרגו חמישה אנשי צוות: רס"ן סמי בן נעים, בן 29 מרחובות רס"ן (במיל.) ניסן שליו בן 36 מקיבוץ עברון סרן דניאל גומז בן 25 מנחלים רס"מ רון משיח בן 35 מגדרה רס"ל (במיל.) קרן טנדלר, בת 26 מרחובות קבלתי מהמפקד הישיר שלי את הזכות להיות חלק מ"משמר הכבוד" שילווה את אחד מאנשי הצוות בדרכו האחרונה,סמי בן נעים... הכרתי חלק מאנשי הצוות במהלך השירות ובהחלט אפשר לומר עליהם שהם היו אנשים מן המניין והיה לי את הכבוד להכירם... כמובן שככול עם ישראל אני מתאבל גם על חללי צה"ל שקפחו נפשם בהגנת המולדת ושילטון החיים והבטחון בארצנו.... אני די חושש לזה שאבכה במהלך ההלוויה. יהי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוחצים על סמל של סוללה במחשב הנייד יש כמה אפשרויות: best performance better performance .. .. battery saver תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, לדעתי הגיע הזמן לעוד ת'רד כזה, כי איכות אף פעם לא נמאס לראות קטע מדהים, 17 דקות, פסנתר- http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A_hpVPUc http://www.youtube.com/watch?v=lAWqpVxeifo&feature=related 2 חלקים, זה פשוט ארוך מדי. מוזיקה מתוך משחק מסוים (אין טעם להזכיר, זה לא משהו שמישהו פה יכיר....) שאורגנה מחדש לנגינה בפסנתר (עשו פה מין מחרוזת כזו...) חוץ מהעובדה שהמוזיקה מדהימה, היכולת הטכנית של הבנאדם השאירה את הלסת שלי למטה לכמה שניות תוסיפו עוד
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ענקית החיפוש משיקה ניסוי מסקרן במיוחד מבית Google Labs המבוסס על מודל Gemini 3 העוצמתי. הרעיון המהפכני: במקום לטבוע בים של טאבים פתוחים, הבינה המלאכותית תסרוק את המידע ו"תבנה" עבורכם אפליקציות אינטראקטיביות בהתאמה אישית בתוך שניות. כל הפרטים על הניסוי החדש שמנסה להגדיר מחדש את הגלישה ברשתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521127,00.html
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם, קבלתי דו"ח חניה על מדרכה האמת שזה לא היה בדיוק מדרכה זה היה גבולי אבל זה לא העניין. אני מחפש מידע על תקנות תעבורה, מה החוק אומר, איך מוגדר בחוק מה זה מדרכה או מתי מותר לתת דוח על חניה על מדרכה. חיפשתי ואני לא מוצא את חוקי התעבורה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התמונה הזאת לקוחה מאתר שנקרא POTRIM.CO.IL שיש בו פתרונות לספרים של בני גורן. כרגע אין בו הרבה פיתרונות אבל את החשובים והקשים יש בו והפיתרון מוסבר טוב וביפרוט. השאלה שלי היא איך הם עשו כזה דבר ? מישהו מוכן להסביר לי ? (מצורפת תמונה) הנה קישור לדף : http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.4115524537&page=657&question=80 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מנילת שדה(72) ואני מתלבט לציון הגבוה בין:נ"מ,חיל הים,ומודיעין שדה. בעקרון אני רוצה לבחור מתוכם את היחידה שתתן לי הכי הרבה ידע טכנולוגי(כמו קורסים מקדימים) במהלך השירות. ישנה עוד שאלה במנילה והיא -כמה אני מעוניין להיות לוחם.בתכלס אני לא מעוניין,אני בכלל רוצה להתקבל ליחידות מחשבים בצבא ולכן אני לא יודע אם הסימון בשאלה זאת יפגע בסיכוי להתקבל ליחידות מחשבים לא קרביות (נגיד אם אני יסמן ציון 4 מתוך 5). אודה לכם אם תייעצו לי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-