כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את הסט הזה תודה רבה ליאור
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-092706a.wvx
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני פונה למי מכם שמנגנים בגיטרה חשמלית ו/או יכולים להמליץ על האמבקרים אני מנגן כבר כמה שנים והגיטרה המיועדת היא washburn N2 למי שמכיר אני מנגן בעיקר בלוז ורוק קל עם קלין או דיסטורשן (לא צריך מחפש משהו רצחני) המגבר שעליו אני מנגן כרגע הוא FENDER 200W עם דיסטורשן נורה (במידה וזה רלוונטי) התקציב הוא באיזור ה200$ (אני יוצא מנקודת הנחה שאני אצטרך להזמין מחו"ל) או באיזור ה800 ש"ח למוצר טוב בארץ יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ראיתי שאין שום תרד על ההופעה, ויש לי כרטיסים!!! אז רציתי לראות מה אתם חושבים על הלהקה וכמה אנשים הולכים...
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון יש 2 חברות ? אחת עם התוכי והשניה עם איזה עכבר ? וזה ראסמית 2 חברות נפרדות ? ושניהן נותנות תקשורת לאינטרנט ? ואם כן מי מהן עדיפה ?
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
X192075 - מעוניין לעבור לפנטיום, 4 בזול? למכירה לוח פנטיום 4 עם מעבד AMD 1.4 הלוח כולל כרטיס מסך + 32 כרטיס קול + 128 כרטיס רשת 10/100 המחיר כולל התקנה בבית הלקוח. אחריות שנה מחיר: 800 ש"ח ------------------------------------------------ הנה לינק: http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=1&CatID=2&minID=7 אז למה אנחנו עוברים פה? לAMD או INTEL
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
שלא נצטרך לחבר את המצלמה למחשב עם הכבלים כדי להעביר תמונות.
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה הסיסמא לביוס שלהם ? זה IBM THINKCENTRE אבל לא מצאתי מה הסיסמא או איך פורצים אותו ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קבעתי עם בחורה לראות סרט אצלי בבית- יש טלוויזיה, יש מערכת קולנוע, יש ספה נוחה מה שחסר זה סרט טוב. למישהו יש המלצה לסרט בסגנון של Twilight? הצעתי לה את הסרט אבל היא אמרה שהיא צפתה בו כבר.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד קורס רשתות בקרוב, ואני מעוניין להתחיל לעבוד תוך כדי. יש לי כבר *הסמכה* טכנאי PC. במה יותר עדיף, נוח וקל למצוא עבודה, באיזה מעבדת מחשבים או באחת מספקיות האינטרנט? תודה על ההמלצות!
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש למישהו נסיום עם החנות הזאת?... כי יש נגני ZEN מממש זולים! כדאי לקנות משם?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מצטער אם השאלה קצת מפגרת אבל זה חשוב לי... הבנתי שבקורד טייס אחת המשימות היא משימת קורדינציה. דוד של חבר שלי עבר שנה וחצי קורס טייס ונפל על קורדינציה. יש לי עוד כמה שנים עד לצבא אבל אני רוצה להתאמן מעכשיו ולשאלה: מישהו יודע איזה תרגלי קורינציה יש במחנים...? (לפחות איזה אזור: ידים/אצבעות...) איזה תרגילים יש לשיפור הקורדינצה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-