עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KKK,

הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מבחינת מכות מתח או נזק ללוח אם\ספק, מצב שינה שונה ממצב בו המחשב כבוי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש לשכור דירה בבינימינה במרחק הליכה מהרכבת, אך לצערי היצע הדירות בבינימינה הינו די נמוך. שמעתי כי ישנה הסעה מגבעת עדה לרכבת בבינימינה בחינם לתושבי המקום ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בה. אם ההסעה הזו היא אמינה ומהירה, אז נראה לי שדי משתלם לי לחפש דירה גם בגבעת עדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by llime,

שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  5. שלום, יש לי משקפיי תלת מימד שחורות של real d, זה אתר הבית שלהם http://reald.com/. ניסיתי לראות ביוטיוב כמה סרטונים של תלת מימד ורואים רגיל. מישהו יכול להגיד לי על איזה סרטים הם עובדים? יש סוג ספציפי של סרטים שהם עובדים? כי הבנתי שיש גם סול של משקפיים של אדום כחול שזאת שיטה שונה של תלת מימד. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by longboard,

אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שאלה לאלה ששמעו על החוק החדש במכס,האם בטלו את המכס על חבילות מחו"ל ? הזמנתי באגעים אלה שעון ב 85$ ואמרתי למוכר שירשום על החבילה 60$,וירשום שמדובר במתנה לחתן (אני ). כדאי שירשום מחיר בנוסף לזה שהוא רושם מתנה ? אשמח לתשובה מדוייקת. המשך ערב מצויין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בטח שמתם לב שבחצי השנה האחרונה העלו את מחירי החשמל באופן דרסטי, כזה שבאמת מקשה למשפחות רבות לעבור את החודש. אז רציתי לקבל ממכם יעוץ איפה אפשר לחסוך באופן משמעותי... למשל החלפת נורות הליבון בנורות פלורסנט, עד כמה זה ישפיע על הצריכה?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Nahum2,

אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נגיד אם אני שם כמה שירים בפלייליסט, שיר אחד נגמר ואז מתחיל השיר השני חצי שנה יש איזה קטע טראנס שמנגן אותו דבר ורק אז מתחיל השיר וככה כל הפלייליסט, מעצבן. אני צריך לעשות מין פלייליס למסיבה שהשירים יתחלפו יותר חלק . יש אולי איזה תוכנה לזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 7.3k צפיות
  14. Started by hanan055,

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  15. מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yossi_s1,

היי, השתחררתי מהצבא לפני כחודש ככה והתוכניות להמשך הם פסיכו (מועד יולי) ומכינה באוניברסיטה. כרגע אני בחיפוש עבודה ונקלעתי להתלבטות שהייתי רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת יותר ידע ונסיון. האופציות שיש בפני הן עבודה בחברת הייטק כלשהיא, לעומת עבודה זמנית סטנדרטית, לדוגמא חשבתי על ארומה. עברתי תהליכי מיון למשרות לא רעות, אחת בטבע למשל, מפעיל חדר בקרה, סביבת עבודה לא אינטסיבית, החסרונות עומדים בעיקר בחובה של משמרת לילה שהיא מ10 בלילה עד 6 בבוקר שאני חושש שידפוק לי לגמרי את השינה והעניין יפריע לי בלימודים ובנוסף שהעבודה היא לגמרי לבד בלי אנשים, טיפה באסה. או משרה בRSA שכוללת חיפוש סכנות אבטחה באינטרנט ובכללי בנושא אבטחה באינטרנט, התנאים שם טיפה טובים יותר. אין משמרות לילה ועוב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HitmanX,

לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Track,

אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by surve1020,

מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by o07,

האם יש אפשרות כזו? או איזה אפשרות היא הכי זולה לקבל מזומן בחול דרך חשבון בנק ישראלי? אני רוצה לטייל באירופה(טרקים קמפינג) לתקופה ארוכה מבלי להתעסק כל כך עם כסף. אשמח להסבר תודה. עריכה: והאם אני יכול לעבור ממדינה למדינה באירופה בשביל להגדיל את זמן השהיה שלי בארץ מסויימת(מעבר ל90 יום).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by NetWiz,

שלום לכולם, אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד CCNA ומתלבט לגבי האפשרויות הבאות: 1. קורס CCNA במוסד אשר מלמד את הקורס, כדוגמת ג'ון ברייס, IITC, מכללת הייטק וכו'. 2. למידה לבד, בין אם באמצעות ספרים של ICND1 ו-ICND2 או באמצעות CBT Nuggets CCNA. פה אני צריך את העצה שלכם, במיוחד מי שכבר עשה את ההסמכה ויודע להמליץ לי איך יותר טוב ללמוד ומה היתרונות והחסרונות. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Moon-Mage,

שלום, יש לי ממיר של השידוריים הדיגטלייים החדשים אבל מדי פעם הקליטה נהיית ממש ממש נוראית(תמונה וסאונד קופאים\קופצים) ותהיתי אם למישהו יש שיטות לשיפור הקליטה של האנטנה או החלפתה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.