עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e-r-a-n,

אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by nehmia,

תרשמו איזה "יצירות" שלהם הכי אהבתם

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  4. כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by IG,

אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום מחפש המלצה לחנות מחשבים במרכז או עדיף באזור השרון, לקניית מחשב בהתאמה אישית. בחרתי כבר את כל חלקי המחשב . מפרט סגור. האמת מה שנשאר זה לקנות את החלקים ולהרכיב אותו. ולקבל אחריות טובה ותמיכה. בתודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by The-Fox,

טוב אז אני משמ לא בעיניינים אולי מישהו יכול להגיד לי אם הם עוד שולחים לארץ ? כי עשיתי מהם הזמנה ובנתיים הם לא שלחו לי שום MAIL לגבי אם הם שולחים או לא. צריך לשלוח אליהם MAUL במיוחד או משהו כזה ? אני מנסה להזמין את ה SI 97 של ThermalRight, לא ראיתי שניתן להשיג אותו בארץ. כמו כן Frozen CPU עוד שולחים לארץ לא ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by Meir787,

שלום חברים, אני צריך את המלצתכם על חוף ים מומלץ בתל אביב או אשקלון. עדיף שלא יהיה בתשלום (למרות שתשלום סמלי לא כל כך מפריע), לא מפוצץ, ועדיף שיהיו גם שולחנות במקום.. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by exXxTreAm,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by masmddr,

שלום, אני מחפש המלצה למוזיקת רקע. לא למשהו ספציפי אלא מוזיקה שאפשר לשים ולשכוח שום דבר שיסיח את דעתי ממה שזה לא יהיה שאני עושה. משהו סגנון המוזיקה ש justin law שומע ( מ souleater ) מי שמכיר. בתודה מראש.

12. Started by Access Denied,

חבר שלי הביא מחו"ל את המוטורולה E398.. (מאניאק עלה לו 300 דולר! ) בכל מקרה משהו יודע איפה הוא יכול לצרוב עברית לפלפון הזה בארץ? או אם זה בכלל אפשרי?? נ.ב. מה זה אומר אם כתוב: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, Unlocked GSM

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AliceInChains,

האם משהו מכם משתמש בתוסף NoSquint על FF ללא בעיות בצפיית תמונות ב FaceBook? בכל אופן, התוסף מאפשר בין היתר שינוי צבע גלובלי לכל האתרים על פני ברירת המחדל שהיא רקע לבן. האופציה הזאת מאוד יעילה כי היא פחות מאמצת את העין מול המסך בזמן גלישה, אם בוחרים בצבע רקע כהה. מי מכם המתכנתים יודע זאת בזמן תכנות בסביבת עבודה "לבנה", כך שהיא מאוד חיונית לי. הבעיה היא שבזמן צפייה בתמונות מתויגות בFB, אופצית הצבע הזו חלה גם על התיוגים בתמונה כך שכל התמונות המתויגות באנשים נראים כאוסף ריבועים המסתירים פרצופים. קצת קשה להסביר במה מדובר, ומטעמי פרטיות לא אעלה תמונות המקורבים אלי.... אך אשמח אם משהו שמכיר את הבעיה יתייחס, אשמח מאוד אם משהו מכם יוכל להוריד את התוסף, לשנות את צבע רקע הדפים ולהבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by imac,

עד עכשיו היה לי X60 חוץ מזה שהוא היה קצת גדול הייתי מסתדר איתו סבבה... אבל עכשיו משום מה הוא לא נדלק.. ואני ינצל את ההזדמנות כדי לקחת פלאפון חדש יותר קטן.. ראיתי באתר האינטרנט של פלאפון בקטלוג המכירים את הפלאפון הזה - Telit x110, הוא נראה דיי קטן ויש לו מפרט נחמד מאוד.. האם מישהו התנסה עם הפלאפון? ויכול לתת ביקורת קטנה? ושאלה נוספת, האם כשאני מחליף פלאפון (אם הוא מקולקל) אני מקבל זיכוי כל שהוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by רומן גרוס,

יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by D-M-X,

באיזה קומה נמצאים הקווים של דן שאיתם אני מגיע לבית השריון ומתחנה מרכזית בת"א (קילתי זימון לגאמא)?

18. זה אני !~Cr0cKeR~!..החלטתי לשנות את הניק הדפוק הזה למשו יותר צנוע P:

19. Started by cleric,

http://www.lowmorale.co.uk/creep/flash/lm_creep_(FLASH).swf

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by eldad_elyashiv,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  22. איך עושים אינטגרל לפונקציה הזאת: x ---- x^+4 x^= איקס בריבוע. במילים - איקס חלקי (איקס בריבוע ועוד4). אז מי שיודע יכול בקשה לכתוב פה את הפתרון ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. כבר יומיים אני לא מצליח לתפוש את העירייה בטלפון. מישהו יודע כמה עולה ארנונה במוצקין ברחוב ורד? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לפני מספר ימים קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין לפרוייקט סיגמא, עם הזימון הגיע שובר נסיעה שנראה לי קצת הזוי: מחולק ל-5 חלקים, על ה-2 התחתונים מודבקת מדבקה עם הפרטים שלי, היעד (מעפולה לתל-אביב) וחותמת צה"ל. כתוב גם בקטן "שובר זה יתקבל עם הצגת תעודת מילואים/צו מילואים", מה שאין לי. בעיה נוספת היא היעד (מעפולה לתל-אביב), איך בדיוק אני אמור לחזור לעפולה? אני יודע שחיל המודיעין לא מנסים לרמות אותי, אבל הנהגים האלה של האוטובוסים יכולים לעשות לי בעיות. מישהו כבר היה במבחנים כאלה או אחרים ויכול לומר לי מה קורה עם השובר הזה? תודה..

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.