כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, אני רואה שיש פה מתקפה של אנשים לא קשורים / הזויים / לא יודע איך להגדיר זאת ששואלים בפורום מחשבים על דברים לא ברורים, אז תרשמו פה בפורמט של: כותרת דיון לינק לדיון (ואולי מיני לינק לאיזה חלק הכי הזוי בו) (ואולי ממתי הוא) לכל דיון הזוי שראיתם פה בפורום. domiel, ואחרים, אנא להקפיד על הפורמט מלמעלה... "הנה אחד:" לא עומד בהם, אם אין כח, אז עדיף לא להגיב בכלל. (ומצחיק מאוד)
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה לפני כמה דקות שיחקתי במשחק של נסטלה דיבס הזה http://www.e-dologic.co.il (מי שרוצה לראות) ויש שם בין המשחקים שלהם משחק שקוראים לו נשנש בגרוב אז שיחקתי כבר איזה שעתיים ניהתי ממש טוב ותמיד היתי מגיע ל150 ופחות ויותר עד שלפני כמה דקות היגעתי ל322 לא יודע איך הצלחתי מלא פוקסים עכשיו זה היה צריך להישמר לי המשחק ואני היתי צריך להיות האלוף ויכלתי לזכות בפרס,אבל הדובון הזה במשחק ישב לי והתחיל לבכות והמשחק נתקע עשיתי אנטר מלא פעמים עד שכזה החלונות ניתקעו ונסגר לי החלון והלך לי המשחק... מה אני עושה? תודה לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
לכל הגולשים שלום רב וערב טוב, ביממה האחרונה הגלישה באתר הייתה בעייתית עבור חלקכם, בשל תקלה טכנית. התקלה תוקנה במהלך היום, וכעת אנו מקווים כי שוב תוכלו להנות מכל חלקי האתר, הקהילות והמדורים. בכל שאלה ופניה - אתם מוזמנים לפנות אלינו באמצעות טופס יצירת הקשר. אנו מתנצלים על התקלה ומאחלים לכולכם המשך גלישה מהנה באתר, צוות HWzone.co.il
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם זה חוקי שחברה תקליט את כל השיחות היוצאות/נכנסות מהטלפונים של החברה (נאמר הטלפונים שהמזכירות עושות), וגם מעקב אחר מה שהעובדים עושים, כל אחד במחשבו בעבודה (כמו שעושים בתמיכה הטכנית בספקיות אינטרנט). אם אפשר לקבל סימוכין כלשהם (ציטוט של חוק בעיניין) זה יהיה עדיף. לא, לי אין סיפור עם זה. פשוט חבר שאל אותי ואני אמרתי לו שאני חושב שזה בסדר והיגיוני כי האינטרס של החברה הוא שהעובדים יעסקו בעבודה ולא בשיחות פרטיות שלהם, או סתם במשחקים, ובגלל שזה לא מעקב אחר הטלפונים האישיים של העובד אז זה בסדר. אבל אין לי שום סימוכין לזה... ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שום דבר בנושא. אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני נרשם לפייסבוק ומחייבים אותי לשלוח קוד אישור לטלפון נייד אל מנת לוודא שהחשבון שייך לבן אדם אמיתי עכשיו מישהו יודע איך מתגברים על זה? ומה אם אני לא רוצה להזין את הסלולרי ומה אם אמנם החשבון הוא סתם חשבון שפתחתי בשביל השעשוע זה קרה לי בחשבונות חדשים וגם בחשבונות קיימים אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך פתאום יכול להיות שלא תוכל להשתמש עד שתאשר עם הסלולר ומה עם אנשים שבכלל אין להם נייד
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ChapterHouse - Delta Phase 9:51 טראק האלקטרו-אמביינט המושלם ביותר שיש, לפי דעתי... פשוט מרגש. זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם את הדבר הזה, אבל כשהיום חזרתי מהיחידה, אחרי שבוע לא כ"כ קל... פשוט הבנתי שזה האמביינט המדהים ביותר. תאזינו ותבינו, מומלץ בחום! :biggthumpup: *התלבטתי קשות בין Audio Science - 2.5 Orbits later ו Jon Anderson - Amor Real לבין ה Delta Phase, אבל הדלתא פשוט חזק.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
משחק ממש גאוני ומעולה, תרשמו ותשחקו, ההוראות לא קשות בכלל. מעביר הרבה זמן בצחוקים http://www.brokenpicturetelephone.com/
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תודה רבה...אני מנסה לעשות אוסף לידידה שלי...
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המופע הוא בלונדון ב- 2 ליולי. ראו שער אחורי בידיעות אחרונות
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
http://www.big-boys.com/articles/petstar.html לא?!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איך רושמים באנגלית:" הנסיך אמר כמה מילות תודה לאורחים"
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני עושה כמה בדיקות במקום העבודה שלי כבודק תוכנה (QA) והייתי רוצה לראות אולי אוכל לשאוב ממכם כמה רעיונות חדשים. במסגרת העבודה שלי אני בודק את תוכנת ה-SKYPE. יש לי כמה מצבי בדיקה: שיחה נכנסת,יוצאת,שיחה שלא נענתה,שיחה שנחחתה וכל אלו גם ברשת פנימית (כמו רשת ביתית קטנה) וגם ברשת רגילה בין 2 משתמשים שנמצאים רחוק אחד מהשני (בגלל שהבנתי שפרוטוקול ה-SKYPE מתנהג בכל מצב באופן שונה). יש לכם אולי רעיונות חדשים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מי ממכם התקין את הממיר החדש של יס yesMaxHD ? לי היה התקנה אתמול והממיר והשלט פשוט מעולה לגבי השירות של yesOnline דרך אתר של יס תושק ביום שני הבא הוא יעזור לנהל את הקלטות של yesMax וMaxHD גם שלא נמצאים ליד הממיר עצמו הכל דרך אתר www.yes.co.il גם החשבונית החדשה של יס יצא לדרך בפורמט החדשה ומפורטת יותר יעלו עוד מספר ערוצי HD בקרוב עוד yesPlay עבר מתיחת פנים לעיצוב שלו . בקיצור יס השנה ושנה הבאה תוציא שלל טכנולוגיות חדשות שביניהם גם yesVOD 2.0 לא סתם הושק ממיר חדש ליס שהוא yesMaxHD כזה מתקדם . יש לו שלט נטען שבעוד חודש חודשיים ינתן ללוקוחות עוד לא ברור עם בעלות או לא? השלט שולט על מגברים שונים ויש לו תאורה כתומה שלוחצים על כפתור כלשהוא. יס נמצא בחברות הכי מתקדמו…
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-