כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,618 דיונים בפורום זה
-
כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי למעבדה מוצר שראיתי בזאפ היום לאחר יומים התברר שבעצם אפשר להסתדר בלעדיו. מחיר המוצר 165 ש"ח והמחיר כולל משלוח בדואר רשום. המוצר כבר נמצא בידי הדואר. האם ניתן לבטל את העסקה? אם כן, מה הנוהל , וכמה עלי לשלם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמעתי שקוראים לזה, תותח קונפטי, אני מחפש חנות בנתניה שמוכרת את זה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת השאלה היה כבר דיון כזה לפני מספר חודשים, אבל זה תמיד מכה בשנית. הסיפור הוא כזה, אני לא נהנה מטקסים ומארועים גדולים (חתונות ברמיצוות ועוד), וזאת אפילו בלשון המעטה. בנוסף לא נהנה להוציא כסף שאת רובו לא רואים בכלל האנשים שמקבלים אותו (אבל זאת בעיה יותר קטנה). הוזמנתי לארוע של חברים קרובים. אמרתי שאני לא מגיע בגלל שיש לי סידורים באותו זמן (גם זאת לא הבעיה העיקרית). הזוג ומשפחתו לוחצים עלי להגיע כדי לשמוח בשמחתם. אמרתי להם ששמחתי איתם לפני ואני אשמח איתם גם אחרי ולא חשוב להיות בארוע. בסוף גם אמרתי שאני לא נהנה הכי בארועים, אבל הם כנראה לא הפנימו זאת. בקיצור הם לא כל כך מקבלים את זה. בעבר הייתי מוותר, הולך ועושה רושם... היום אני בשלב של קצת גם לתת כבוד לעצמי ולרגשות שלי. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש (אני ברשת סלקום), ועד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה את ה6230. אני לא מעוניין לשדרג עם החזרים דרך סלקום אלא פשוט לקנות חדש. הלכתי לאחד המשווקים הפרטיים שיש להם חנויות סלולרי ברחוב והוא אמר לי שהמחיר שלו הוא כ1700 ש"ח (עם אחריות אצלו) חדש בקופסה. המחיר נראה לי קצת יקר בגלל שבסלקום רצו עליו כ2400 ש"ח עם החזרים של כ1600 ש"ח שזה יוצא כ800 ש"ח בלבד. אז הוא אמר לי שהוא יכול בכלל למכור לי יד שניה במצב חדש עם פנל חדש + עידכוני גירסא בכ1000 ש"ח. ואז הוא הפיל עלי פצצה, והוא אמר לי שהוא התחיל לייבא את ה6230i , שזה סלולרי עם מצלמה של 1.3MP עם שלוש אפשרויות זום + כל מיני תוספות. על אותו מכשיר (שכמובן יש רק חדש מהקופסה ) הוא רוצה 2300 ש"ח. מה אתם או…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את הסט הזה תודה רבה ליאור
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.next-in.com/kickers.html
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ong Bak 1 http://www.imdb.com/title/tt0785035/ Ong Bak 2 קטע מהסרט השני הרגע סיימתי לראות את השני, איכות 720P אפשר לומר שהסרט מעולה, רק שהוא נגמר בסימן שאלה כי לא היה לי מושג שיש המשך עד שהסתכלתי ברשת. הרבה אנשים גם ב IMDB התעצבנו על הסוף אבל כנראה בגלל שלא ידעו לגבי ההמשך סרט אדיר! אפקטים לא רעים בכלל, אמנם כי אין הרבה, אבל ב 720 זה נראה ממש טוב, התפאורה הכל מצולם איפשהו בטח בתאילנד אז הרוב ירוק ומדהים. סיפור יפה, ואקשן של טוני ג'ה כמובן ציון 10, הבחור אתלט לא נורמלי שלא לומר רב כשרוני לגבי אומנויות לחימה, סופסוף רואים אותו משתמש בחרב, לרוב הוא משתמש באגרוף תאילנדי, פה היה גם משהו אחר. בכל מקרה חבל שזה סרט שלא היה בקולנ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מכונת גילוח שהראש שלה קצת שבור רציתי לדעת האם כדאי ליקנות מכונה חדשה? או להחליף לו רק את הראש והסכינים ראיתי באיבי את זה http://www.ebay.com/itm/Philips-Norelco-HQ8-SPECTRA-TRIPLEHEADER-Replacement-Heads-71-73-Series-7800-77-/181067162808?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2871a4b8
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אף אחד לא רוצה שהיא ( המלחמה ) תהיה, אלא שלא הכל תלוי ברצונות שלנו. אז הנה מאמר שלדעתי שווה קריאה והרהור במה שנאמר בו. https://m.ynet.co.il/Articles/5512754
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-