עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום,אחי בחר 3 מגמות בבית ספר שלי (שזה אחת מעל המותר) ממש נלחם על מגמת מדעי המחשב בתור מגמה שלישית.בחר פיזיקה כימיה ואז תוספת מדעי המחשב.היום הודיעו לו שמגמת כימיה מבוטלת בגלל שלא נרשמו מספיק אנשים.עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות בגרות בכימיה בעזרת מורה פרטי? ולא בבית ספר?

3. Started by galgul,

*האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים... כתובת האתר: www.calm.off.co.il משתמש טסט test test *האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by TripMan,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8077 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8093 אותה הטלויזיה בדיוק בקטגוריית מסכי מחשב עולה 2240 בקטגוריית טלוויזיות עולה 2350 ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by emuzon,

היי מישהו אולי יכול להמליץ על חנות מחשבים ממש טובה בתל אביב שיש בה את כל הרכיבים הטובים? לא KSP משהו יותר מסוגנן מהם ועדיף חנות זולה יחיסית בעלת שם ידוע ( גם יחסית >_>) כל תשובה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

המבזק האחרון שרץ הוא משלוש בלילה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

לא הבנת את הרמז כשמחקתי לך את ההודעה הקודמת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yair_h,

כאשר אני מנסה להכנס לאסטהלהויסטה אני מגיע לאתר אך מעבר לדף השחור (ריק) עם הלינקים הירוקים למעלה והפרסומות המעצבנות לא קורה כלום, ללינקים העליונים אני מצליח להכנס חוץ מללינק עצמו של אסטה. אני חייב לציין שאני מחובר בADSL עם אלקטל פרו ובנוסף יש לי נורטון פרסונל פיירוול 2002. לדעתי יתכן והחסימה נובעת מ הפיירוול הפנימי של האלקטל מאחר ובנורטון אני לא רואה שום חסימה. אם מישהו יכול להאיר את עיני ולעזור אני אודה לו מאד יאיר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idan1836,

שמעתי שקוראים לזה, תותח קונפטי, אני מחפש חנות בנתניה שמוכרת את זה.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by the king2006,

שלום ... מאיזה גיל אפשר לקבל רשיון לנשק??? מעל 18 או 21?? תודהה

12. http://www.next-in.com/kickers.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by approx,

אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, יש לי כסף בחשבון PAYPAL, נגיד ואני רוצה לקנות משהו מאיביי אבל לא לשלם באשראי, אלה בכסף שיש בחשבון. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rogbi,

כאילו איזה חברה? ואם יש מקצוע ספציפי שאתם יותר מאושרים מהמיקוד של חברה ספציפית אל תתבישו לרשום תו-דה :]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by TermiNal,

או בקיצור - טראנסים טובים יענטו האוסים וכאלה דברים שטוב לרקוד איתם, מוזיקה שחורה טובה ככה, ועם יש דברים טובים בעברית או ז'אנרים אחרים טובים שיתאימו אז גם בשמחה.. אבל שיתאים למסיבות תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by buyom,

http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by 1immortal,

אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחפש איפה רשום שאני יכול ללמוד שם גם ללא אישור לימודים. אני יודע שאני יכול אבל אני מחפש את הציטוט בפקודות מטכל או מה שזה לא יהיה.

20. Started by lamborgini25,

האתר dailytech.com/arcticle.aspx?newsid=4704 יו איזה כיף לו : וגם לי הקדמתי את תירזין ועוד מישהו לא זוכר ישי יש יש עזבו כבר סגרו את זה בקיצר גם סליחה על הדאבל פוסט אבל כבר לא חשוב

21. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש herb grinder? אני לא יודע מה השם העברי המדוייק. http://www.drbongs.co.uk/images/a-grinder-metal.jpg חיפשתי בזאפ ולא מצאתי. משתמשים בו כדי לכתוש תבלינים אבל בעיקר גם לכתוש טבק לעישון.

22. Started by factor,

יש לי כסף

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני יודע שזה מטופש אבל בכל זאת: זה GOOGLE MAPS לכל מי שלא מכיר. http://maps.google.com/maps תתקרבו לאר"הב עד שתראו את כולה על המסך. תלחצו בפינה "לויין" כדי להציג תמונה. עכשיו תעשו זום על כל מקום באקראי במרז אמריקה (גם בצפון והדרום) שהוא לא הר או ים או חוף. נכון קיבלתם שדה חקלאי בתמונה? זה רק אני או שזה ממש מטורף?! אפה לעזאזל המדבריות הענקיות של ארצות הברית, ואיך בכלל יכל להיות שיש להם כל כך הרבה שדות? יש שם ביליארדים של שטחים של שדות!! תגידו לי שזה סתם טעות של גוגל...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by pure perfection,

שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.