כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי את הקישור הזה ל"מופע" שמתרחש באמצע תחנת רכבת ומכיוון שהתרשמתי עמוקות מאיכות ה"הפקה" החלטתי לשתף. המידע היחיד שהצלחתי להסיק זה המיקום (תחנת רכבת באנטוורפן בלגיה) אבל אני עדיין מנסה להבין מי הרים הפקה ענקית שכזו בחינם (כך אני מניח מכיוון שזה בתחנת רכבת ולא באולם עם כרטיסים בתשלום).
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... מאיזה גיל אפשר לקבל רשיון לנשק??? מעל 18 או 21?? תודהה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי תחביב מוזר להסתכל על העמודים האחרונים של הפורומים באתר. נסו גם אתם, יש שם כמה פנינים מעניינות מעידנים שחלפו מזמן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Ong Bak 1 http://www.imdb.com/title/tt0785035/ Ong Bak 2 קטע מהסרט השני הרגע סיימתי לראות את השני, איכות 720P אפשר לומר שהסרט מעולה, רק שהוא נגמר בסימן שאלה כי לא היה לי מושג שיש המשך עד שהסתכלתי ברשת. הרבה אנשים גם ב IMDB התעצבנו על הסוף אבל כנראה בגלל שלא ידעו לגבי ההמשך סרט אדיר! אפקטים לא רעים בכלל, אמנם כי אין הרבה, אבל ב 720 זה נראה ממש טוב, התפאורה הכל מצולם איפשהו בטח בתאילנד אז הרוב ירוק ומדהים. סיפור יפה, ואקשן של טוני ג'ה כמובן ציון 10, הבחור אתלט לא נורמלי שלא לומר רב כשרוני לגבי אומנויות לחימה, סופסוף רואים אותו משתמש בחרב, לרוב הוא משתמש באגרוף תאילנדי, פה היה גם משהו אחר. בכל מקרה חבל שזה סרט שלא היה בקולנ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם, קבלתי דו"ח חניה על מדרכה האמת שזה לא היה בדיוק מדרכה זה היה גבולי אבל זה לא העניין. אני מחפש מידע על תקנות תעבורה, מה החוק אומר, איך מוגדר בחוק מה זה מדרכה או מתי מותר לתת דוח על חניה על מדרכה. חיפשתי ואני לא מוצא את חוקי התעבורה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות האדם הזה- JORDAN RUDESS , מחזיק איזה משהו מוזר כזה משום מה זה נראה לי מוכר , לא מצליח להיזכר אשמח אם תעזרו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הגיבו "חיובי" למי שיש. אני מחפש מועמדים פוטנציאליים לפרוייקט WCG בחתימה שלי. הרשמו לצוות שלנו! חיובי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אחרי התלבטויות רבות, החלטתי ללכת על הנדסת מכונות. יש לי התלבטות בנוגע למוסד הלימודים: 1. מכללת סמי שמעון 2. מכללת אפקה האם יש הבדל במוניטין, ברמה, או בהתייחסות ל-2 המכללות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה חודשים אמרו פה בפורום שהעונה השנייה יוצא בחודש השלישי ועכשיו אנחנו בשלישי אז מתי היא צריכה לצאת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למשחק 9 ball (ביליארד למי שלא הבין). איך אני יכול על ההתחלה להנכניס את התעשה לחור? אם אפשר אז ציורים גם יעזרו. תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אולי למשהו יש ניסיון... ובבקשה, בלי כל מיני ליצנויות. לא מצחיק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני מת לראות את המשחק אבל איפה הוא משודר? אני לא מצליח למצוא אותו בשום ערוץ ישראלי!!!! יש לי הוט אז למי שיודע שיאמר...ואם יש שידור חי באינטרנט שיביא כתובת תודה תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://zope.ale-yarok.org.il/home/maza/#bm017 אם כל מה שכתוב שם היה קורה היה לנו טוב היום הצעירים חיבים לעשות את השינוי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-