עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Raul,

אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by yot,

שלום, ברצוני להזמין iPod משומש מ-eBay. אני יודע שהם עושים משלוחים לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה יעלה. מישהו הזמין מהם פעם שיוכל לענות לי על מספר שאלות?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by overload,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ ההונדה אקורד קופה? או שכבר יש אותה פה?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by CPU-MAN,

שלום לכולם. האם קיימת דרך לרכוש מחנות המוזיקה iTunes מישראל? יש לי חשבון פייפאל, יש לי כרטיס אשראי בין לאומי. אבל כשנרשמתי כאדם החיי בארה''ב התוכנה זיהתה שיש לי חשבון פייפאל עם אמצעי תשלום לא אמריקאי. ושניסיתי אשראי בין לאומי הוא גם זיהה שיש לי אשראי לא אמריקאי. האם יש פתרון לבעיה? (דרך אחת שחשבתי עליה היא לרכוש כרטיס אשראי נטען אמריקאי ולנסות דרכו אם קיים דבר כזה, העניין שאני לא מבין איך יש לתוכנה אמצעי זיהויי כל כך משוכלל אבל הדבר הבסיסי ביותר לא נבדק וזה ה IP שך הלקוח)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shaypoi1,

קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by Joli,

תקחו טיפ ותפעילו אותו (תלחצו PLAY) בלי קלטת ותשימו את הרמקול של הפלאפון שלכם כשהוא משמיע שירים או כל דבר אחר שמשמיע שירים על הקוביה הכסופה שנמצאת למעלה זה ישמיע לכם את השיר ברמקול של הרדיו... לפעמים זה שימושי

7. Started by raiman1,

כשאני מנסה להעלות לפורום תמונה זה אומר לי שהקובץ גדול מידי. איך אפשר להקטין אותו??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roadrunner,

הוא בסביבות 4.95 , נראה לכם שהם לא יודעים שהיה פיחות בשאר החנויות השער הוא בסביבות 4.85 שמתם לב שהם כבר לא מציינים את שער הדולר בדף הבית שלהם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by idos100,

מישהו שהיה בדרום אפריקה בזמן האחרון ידוע מה העלויות של כל מיני דברים שם כמו אוכל חולצות וכו' ???? ותגידו לי בראנד (המטבע שלהם)זה עדיף

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by Yossi1981,

scenes from a memory ככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90? וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90. היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת. אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה. מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  13. שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל. אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ. החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח. שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200. האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש? במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by urich,

מכירים pimp my ride אני מת על התוכנית הזאת בקיצור עכשיו ראיתי takeoff על התוכנית באתר של xfx שהיא אותו הדבר רק מחשבים- שנראים מגוחך חזקים באופן מגוחך בעצם כל העסק מגוחך (והם יודעים את זה) בקיצור מצחיק למדי אז בויקשה צק ויס אווט וכו'. http://www.extremepcgarage.com/home.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אם למישהו כאן יש את הידע והוא מוכן לשתף אותי , אני אשמח תודה רבה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by harry,

לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by zorgi,

זהו קורא מחשבות דגול אשר יקרא את מחשבותיכם דרך המחשב ! http://www.devinettor.com/# (רק לילחוץ על PLAY בצד שמאל של המסך ותענו על מה שהוא מבקש מימכם בכנות)

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Googleness,

משהו שחשבתי עליו אחרי שקראתי תגובה לכתבה באיזה אתר חדשות ששכחתי מה הוא היה. בכל מקרה אני זוכר בתחילת שנות ה2000 כשרק התחלנו להשתמש באינטרנט אצלי בבית היה מין קונצנזוס שצריך להיות זהיר ביותר בנוגע למידע שמפרסמים באינטרנט. לדוגמא אח הדברים היותר זכורים היה ש"לא קונים באינטרנט עם כרטיס אשראי" , או למשל לא לתת טלפון וכתובת ואחד האזהרות הכבדות ששמעתי בזמנו היה בנוגע להפצה של תמונה שלך בטעות דרך האינטרנט לצד ג' (מוזר אבל שיהיה ...). עם הזמן ותוך כדי הבנה מסויימת של איך בעצם עובד האינטרנט היה איזה איזון בין לתת פרטים אישיים איפה שצריך (למשל האתר של הבנק או רכישה בחנות מוכרת) לבין שמירה על הפרטיות. אולם הנושא שאני רוצה לדון בו איתכם ולשמוע את דעתכם עליו הוא מה דעתכם על המצב אליו …

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. סכנה מיידית: שש פרצות אבטחה מנוצלות באופן פעיל, סוכנות הסייבר האמריקאית מזהירה משתמשים לעדכן מחשבים עד ה-1 באפריל או לכבותםלכתבה

20. Started by tulicooli,

ok like u can see someone haked to my computer and erase something from my computer so I need a hebrew beacause he erase it and I need to protect again the computer so I need software do u can help me plis thnk u!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Classified,

מישהו יודע כמה עונות ופרקים יש בסדרה?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by chenrp,

יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. חרשתי על האתר הזה בזמן העבודה, וכמעט שלא נשאר לי מה לראות שם: http://nothingtoxic.com/ מישהו מכיר אתרים נוספים בסגנון, עם המון לינקים לסרטונים כאלה? אני לא אוהב את youtube ו-metacafe, כי יש בהם צנזורה מסויימת. גם ניסיתי לעשות חיפוש דרך גוגל, ופשוט הגעתי לאתרים עם פחות מ-100 סרטונים, מפוצצים בתוכנות ריגול :-\.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by alienchickenpie,

אני ממש דואג בקשר לחשמל סטטי, אתם יכולים להסביר לי איך להימנע? אם אני אעשה את הכל יחף על הרצפה עם כפפות ניילון זה יספיק?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by IDAN_L,

אני מקווה להשקיע ! פורום פצצה!

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.