עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Kickapoo,

אהלן אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים... אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות. המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Joli,

עד כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.. מה יותר מהיר 100 קמ"ש או 100 קמ"ש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאבא שלי יש מייבש כביסה עתיק מדגם סימנס Siwamat Flauschtrockner 272 שהוא קנה יד שניה לפני מעל לעשר שנים. לאחרונה המייבש כביסה מקפיץ את הממסר פחת (40A) של הדירה שלו לאחר כ-20 עד 30 דקות עבודה (ואחרי כן כל כמה דקות או מיד), כאשר היו מספר מקרים שבהם הממסר גם קפץ גם כאשר המייבש לא עבד כלל. מה הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 10.2k צפיות
  6. בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Kak,

לאחרונה ניסיתי לעבור (בשביל ההרפתקה) מפיירפוקס לכרום. הדפדפן נחמד אבל לצערי ישנם אתרים מסוימים בהם אני צריך זכוכית מגדלת ע"מ שאוכל לקרוא את הטקסט. אני אומנם מגדיל את הדף כולו כשזה קורה אבל מן הסתם הדבר לא נוח במיוחד. לאחר ששיחקתי הרבה עם ההגדרות החלטתי שהבעיה היא (וכאן אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה) שלכרום יש בקרה נפרדת על כל גופן וגופן ואני יכול להחליט אילו גופנים להציג גדולים ואילו קטנים. שני האתרים בהם הבעיה הכי מציקה הם פייסבוק ו9gag. שיניתי בהגדרות תחת "התאם גופנים אישית" את "גודל גופן מינימלי" וראיתי שהגודל של הטקסט בפייסבוק משתנה בהתאם. לצערי הטריק לא פעל על 9gag והטקסט שם נשאר זעיר, לכן לדעתי אני צריך להגדיל בהגדרות ספציפית את הגופן של 9gag (אני מדבר דרך אגב ע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו. "We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username." ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה. מה עושים? עריכה: ההודעה התחלפה ב: "Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by 3emi,

בכרום תלכו לכל עמוד אינטרנט תעשו קליק ימני ואז inspect element ואז תלכו ל TAB console תעשו פייסט לטקסט הזה ותלחצו אנטר מומלץ לנסות בעמוד הראשי של HWZONE javascript:(function(){function c(){var e=document.createElement("link");e.setAttribute("type","text/css");e.setAttribute("rel","stylesheet");e.setAttribute("href",f);e.setAttribute("class",l);document.body.appendChild(e)}function h(){var e=document.getElementsByClassName(l);for(var t=0;t<e.length;t++){document.body.removeChild(e[t])}}function p(){var e=document.createElement("div");e.setAttribute("class",a);document.body.appendChild(e);setTimeout(function(){document.body.removeChild(e)},100)}function d(e){return{hei…

10. [table][tr][td]שלום חברים, יש לי בר נביעות.רציתי לשאול מה הצריכה שלו. מאחורה רשום 1.5kw.h/24 מה זה אומר? הצריכה לשעה היא 1.5?או ליום? ממש תודה לעוזרים. המשך יום טוב [/td][/tr][/table]

11. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eben,

כותרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lev-27,

בתור אחד שלא מכיר בכלל את חיפה ברצוני לדעת איזה שכונות נחשבות ברמה בינוני-פלוס. כלומר שכונות טובות מבחינת נוף, זיהום אוויר נמוך, קרבה לתחבורה ציבורית (רכבת) ועוד.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by haim85,

תמליצו על מכונה (מנסיון) טובה עושה תעבודה טוב מחזיקה מעמד חזקה חותכת טוב תשער ולא בררה כמו ביבליס שחודש חודשים קורסות .. אגב איך אלה : מישהו ניסה מכיר? Philips QC5345Moser 1873 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by AndreY`,

אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  16. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yonash53,

שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. היי לאחרונה מטרידים אותי בתדירות גבוהה למדי (פעם-פעמיים בשבוע) - מתקשרים ומציעים לי באמצעות מזכירה אלקטרונית שירות שאינני מעוניין בו. באופן מאוד מפתיע, השירות הוא תרומה ("צדקה") לדתיים. בהתחלה זה לא כזה הפריע לי ופשוט ניתקתי את השיחה, אבל זה כבר מתחיל להיות ממש מעצבן. המספר איננו חסום, כך שיש לי אותו. האם אפשר איכשהו להתלונן על זה? במה זה כרוך אם כן? אני בגולן טלקום (דרך העבודה) - האם אפשר לחסום את המספר דרכם? אם לא, אני אחסום דרך הסימביאן.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  19. אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pure perfection,

מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .

24. היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.