עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shanny123,

היי, האם כל אחד יכול לפתוח עסק על איזה שם שהוא רוצה? גם אם השם עסק קיים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SLIM,

איזה ניצחון!! בפנדלים!!! איזה משחק מותח... גול להפועל.... אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה! המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Symbore,

יש לי מחשב שאני מפרמט יחסית הרבה (פעמיים - שלוש בשנה) אז חשבתי לעשות clone של פירמוט נקי + תוכנות ואז כל פעם שצריך לפרמט אני פשוט אעשה restore ורק אעביר את הגיבוי של הקבצים לחדש. המחשב בעיקר סובל מווירוסים ומהתקנת תוכנות בעיתיות ואני חושד שגם אתרים מפוקפקים (לא בדקתי, מעדיף שלא להכנס לזה). האם התוכנה באמת תחסוך לי זמן או שכדאי להמשיך לעשות לבד פירמוטים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כאילו, הכה את המומחה בלי שיש מומחה ? כלומר הוא ישנו, הרי יש במשטרה יחידה לסייבר, אבל כנראה שלא כולם במשטרה עצמה שמעו עליה .... https://tech.walla.co.il/item/3120559 מה יהיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

7. היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eliyaex,

כותרת

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ~Pizza~,

שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הי, אנחנו מחפשים להתנתק מ"אין-מה-לרהוט" הידועים לשמצה, עכשיו כמובן שניקנה ממיר של עידן+ (לצערנו אי אפשר להתקין יס בבית) אבל אבא שלי מתעניין על עוד כל מיני תוכניות פעם ב... הוא בעיקר אוהב את הקטע שיש לו מבחר והוא אומר מה הוא צריך (חשוב להוסיף גם שהוא רוצה תרגום) עכשיו אני יודע שiTunes יש איזה משהו בסגנון כאשר משלמים איזה $ לתוכנית או משהו כזה אבל אף פעם לא התנסתי עם זה. למישהו יש המלצות לדברים בסגנון? אם אנחנו קונים סטרימר, האם צריך להחליף את הראוטר ל802.11n או שגם עם g זה יעבוד טוב? (רזולוציה של עד 720P). האם יש סטרימרים עם ראוטר מובנה? מה הטווח מחיר של דבר כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by moshiko69,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם, קבלתי דו"ח חניה על מדרכה האמת שזה לא היה בדיוק מדרכה זה היה גבולי אבל זה לא העניין. אני מחפש מידע על תקנות תעבורה, מה החוק אומר, איך מוגדר בחוק מה זה מדרכה או מתי מותר לתת דוח על חניה על מדרכה. חיפשתי ואני לא מוצא את חוקי התעבורה, מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by wooper,

הי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by elerock,

בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בתור Power user ותיק בTorrentleech אני רוצה להשיג גישה לעוד כמה טראקרטים טובים, למישהו יש מושג כיוון מאיפה מתחילים לחפש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

היי רציתי לדעת איפו אפשר להשיג את קורא ה-RFID וטביעות אצבעהזה מישהו אולי יכול לשאר כמה דבר כזה עולה? או איפו אפשר להשיג את זה בישראל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mrraz,

הייתי שם בשבת [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yuvalm2,

אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by GUNZ,

שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.