עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviv C,

רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by subarel,

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  3. לא פעם קורה שמישהי מנסה להתחיל אתכם, אבל היא לא ממש מוצאת חן בעיניכם. במצב כזה, איך אתם "נפטרים" ממנה? נכתב בלשון זכר, אך מופנה גם לנקבה.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by aviv00,

לינק : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=417743 הוא המגזן הכי חסכוני שראיתי השאלה היא למה כל הזמן אומרים לי "לך תדע אם הוא טוב" מה יש בעיות עם המזגנים החדשיים ? אני מתלבט בן פלזמה 100 של טורנדו לזה הינה המפרט של המחדר שלי שלום ותודה שביקרתם באתרנו. להלן סיכום הנתונים שהזנתם אנא בידקו הנתונים למניעת טעויות בחישוב המזגן יעוץ עקרוני למיזוג אוויר: מזגן מפוצל לחדר אחד בדירה או סטודיו סוג הבניין: בינוני (דירת מגורים) המזגן יפעל: עד 12 שעות ברציפות סוג הגג הוא: תקרה שמעליה קומה נוספת סוג הרצפה היא: רצפה כלשהיא שמתחתיה קומה נוספת מספר החדרים במפלס הוא: 1 פרטי החדרים חדר שקר כל שהוא » גובה החדר: 2 ס"מ, רוחב החדר: 3 ס"מ, אורך החדר: 2 ס"מ. » מספר האנשים המכסימלי אשר ישה…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  5. דבר ראשון אני יוצא עוד מעט אם תספיקו לייעץ לי אני אוכל להתחשב בזה אם לא אני אמתין לכם. אנ יחובב מחשבים די גדול ובשנים האחרונות אף התחלתי לתקן לכמה אנשים מחשבים ולעזור להם ברכיששה והרכבה והדרכה וכל מה שצריך ועד כה הקליינטים שלי מבסוטים ואין בעיה. אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי ללמוד עוד דברים וכו' וכו', ידוע לי שכל המידע נמצא באינטרנט אבל לצערי עקב בעיה נוירולוגית הרופאה שלי אסרה עליי לשבת מול מסך המחשב יותר ממספר מצומצם של שעות ולכן (גם בכלל אני מעדיף כך) לרכוש וללמוד מספרים. עכשיו, מצאתי כמה ספרים שדי יכולים לעזור רק תעיינו בפירוט תגידו מה כדאי ומה לא. 1) המדריך השלם לטכנאי Pc רשתות תקשורת http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=11910296 2) טכנאי Pc חומרה …

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  6. שלום חברים. יום ההולדת קרב ובא ואני מתלבט נורא איך לחגוג ומה לעשות. אני מחליף קידומת ולמרות הלימודים האיננסיבים אני לא רואה ולא רוצה לראות אותי מוותר על חגיגה של היום הולדת. אני סטודנט, וכרגע חשבתי על 2 אופציות. האחת - לסגור מקום ("פינה") במועדון קטן ששם אוכל להכניס לבטח 20-50 אנשים, תלוי במוזמנים שלי. עלות אני מעריך תיהיה 400 ש"ח ואקבל גם 2 בקבוקים ויסקי וודקה (בן דוד סגר לפני חודש בשישי, אלו +- הפרטים) השנייה - להרים אירוע בבית (לא בית גדול), לכ20 אנשים (החוג הקרוב ביותר) , כאן אני מעריך שהעלות תיהיה גבוהה יותר (אלכוהול,שתייה,חטיפים,אוכל) . פתוח להצעות. אשמח לקבל רעיונות מקוריים, מגוונים ואם אפשר גם לא יקרים. תודה .

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  7. Started by emil001,

היי, אני מעוניין לרכוש ב816 ש"ח חבילת BASIC הכוללת שרת ודומיין לשנה. http://www.livedns.co.il/PrivateBasic.aspx אשמח לחוות דעתכם, משתלם לדעתכם ? כמו-כן, איך אני מתקין או רוכש פורום vBulletin ? אשמח לעזרה. *להנהלה, מצטער אם טעיתי בקטגוריה. תודה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  8. אני מתכנן לעבור בעתיד הקרוב למערכת WIN7 על המחשב החדש שאני עומד לרכוש. איך עושים זאת אם מרוב הספקים בלתי אפשרי לקבל שידרוג חינם ? כרגע יש לי רק עותק ישן וחצי חוקי של WIN XP

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by oren12,

לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אני מעוניין לקנות טלוויזיה LCD טובה לחדר שלי שיהיה אפשר לחבר תמחשב גם יש איזה מסך מומלץ, עד 2000-2500 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by yonm13,

אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש herb grinder? אני לא יודע מה השם העברי המדוייק. http://www.drbongs.co.uk/images/a-grinder-metal.jpg חיפשתי בזאפ ולא מצאתי. משתמשים בו כדי לכתוש תבלינים אבל בעיקר גם לכתוש טבק לעישון.

13. קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by et_gershon,

שלופ ראיתי בפורום שמדברים על זה בכל מיני אשכולות כאן אז החלטתי לפתוח אשכול צלילה שבוא כל אחד שהתנסה בצלילה ייספר חוויות שהוא עבר ודברים מעניינים למשל אני עשיתי קורס צלילה אחד. מי שלא צלל שיישאל שאלות גם ויש לי גם שאלה לכל מי שעשה שתי כוכבים!. זה לא מפחיד לעשות את הצלילת לילה בקורס לכוכב השניי? והניווט זה קשה?

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  15. שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by eliyaex,

כותרת

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by nir.barak,

שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by Chaosruler,

אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  19. יצאתי מהצבא לפני כ8 חודשים על בסיס רפואי. אני בן 19, התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר רק בגלל שיהיה לי משהו ביד וכי דוד שלי עוסק בתחום אחר של מחשבים בהיי טק. ההורים שלי יותר רצו שאני אלמד משהו שקשור למחשבים, אז התחלתי ללמוד אבטחת מידע וסייבר, התקבלתי למבוא, הקורס הוא כשנה והתחיל ב12 לנובמבר. עבר כבר חודש ואני עדיין בפיגור בחומר כי אני לא בטוח שאני רוצה לעסוק בזה כמקצוע. למען האמת, התחום הזה גם לא ממש משהו שאני אוהב או בכלל מתעניין בו יותר מדי, במיוחד החומר שנלמד. בקיצור, אני לא יודע ממש מה לעשות, אם להמשיך או לא, ההורים ממש יתבאסו אם לא אמשיך אבל אני מרים ידיים ישר אם לומר את האמת. אני לא סתם מרים ידיים, בגלל שאני לא אוהב משהו שאני עושה.

20. Started by whitiger19,

...........................

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  21. איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?

22. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by manco,

שימו לב להתאמה המושלמת בין הכיתוב לתמונה ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by OR007,

השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by shayb19,

this is shay reporting from india whats up every body hows israel whats new whats old and why all is blue ? shaybanin

• 6 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים