כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
* אין אחד שלא ישב עם חבר שלו בפאב ואמר לו 'אחי, אנחנו חייבים לפתוח פאב!' * הוכח מדעית: הכאב שאישה חשה בזמן לידה נמוך ב-72% מהכאב שגבר חש ממכה בביצים * הוכח מדעית: הכאב שגבר חש ממכה בביצים נמוך ב-128% מהכאב כשהזרת נתקעת ברגל של המיטה בלילה * אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום * היא לא באמת עורכת דין אם אין לה לפחות שני שמות משפחה * בנות זה כמו אימיול: לוקח קצת זמן, אבל בסוף הן יורדות * הרשת נגד חרקים שבחלון שלך דווקא מפריעה להם לצאת. להיכנס אין להם בעיה * אחרי שאלוהים סימן את החנונים עם פאוצ'ים, הוא גם נתן להם פריסבים, שיהיה להם מה לעשות בים * אין אחד שכשהחברה הכוסית של אחותו באה לישון אצלה, לא חשב על זה שאם הוא יתגנב אלייה בלילה היא תיתן לו * אנשים שצריך להרו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנתונים החדשים של Valve חושפים תופעה מפתיעה: מערכת ההפעלה לינוקס הגיעה לשיא כל הזמנים בקרב גיימרים, ומלחמת המעבדים בין AMD לאינטל ממשיכה להתחמםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סביבות 350 שקל זה לעבודה מול מחשב פשוט יש המון באינטרנט אבל התמונות לא נכונות ואין בדרך כלל גם שם דגם תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הזנמתני משהו מחנות באה"ב ולא הגיעה לי משלוח אישור למייל לפני המשלוח. המספר שלהם מתחיל ב- 1800 האם זו שיחת חינן (גם אם זה משספר מחול)?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולא חנויות שמזמינים דרך אינטרנט אלא שבאים לחנות וקונים....אם מישהו מכיר שיגיד בבקשה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם התעניינתי לדעת לפי מה מנוע החיפוש פה בפורום קובע את אחוזי הרלוונטיות כשהוא מראה את התוצאות. : למישהו יש מושג? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שבוע טוב! אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשב אני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאת איך אפשר לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר משא ומתן לא קצרים , בוצעה הרכישה האמורה היום. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001277423
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה חלק קטן: http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/2002/news/2002/02/26/cheney_security_ap/index.html
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את זה: http://www.microbarn.com/details.aspx?rid=102067 מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ? זה היחידי שמצאתי שמתחבר ישירות ללוח אם, מתאים לסלוט של הפלופי וזול. תודה, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תרגיל ל5 יחידות בדפי שאלות של משפט הסינוסים. ישבתי על סעיף ב' המון, אבל המון זמן ולא הצלחתי לפתור... מי יכול לסייע לי? http://imgsrv.pic4u.co.il/0bd41b83445091dd84464db980a29a00030000.aspx בשורה השלישית חסרה בסוף המשפט האות "בטא" שהיא אחת מזויות הטרפז. למי שלא עובד - http://rapidshare.de/files/14135203/______.JPG.html להכנס ללינק וללחוץ על FREE בטבלה למטה בצד ימין
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש באתרים השונים של נייקי לראות איזה צמידים יש להם... ידוע שיש את הצהוב של לאנס ארמסטרונג, את השחור של לברון, את הורוד לסרטן השד, האדום הלבן ועוד... אבל העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא בשטם מקום את העוד האלו... אני יודע ובטוח שיש עוד... חוץ מזה ההורים שלי בפריז ורציתי שהם יביאו לי כל מיני צמידים לי ולחברים אבל אני לאמצליח למצוא רשימת כתובות של החנויות של נייקי בפריז ובכלל בעולם כולו... בכלל אין כמעט אינפורמציה באתרים של נייקי... אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או משהו שמראה איזה צמידים יש אני אודה לו מאוד וגם רשימת כתובות בפריז. בתודה ניר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-