עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intermaster,

שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by J0n1,

https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/ נחמד - השאלה כמה באמת משקף את האישיות של הנבחן? עשיתי את המבחן של ישראל-ארה"ב והתוצאה הייתה שיש לי העדפה קלה לישראל מארה"ב. שמתי לב לזה שהייתי צריך למיין תמונות ומילים, אז כאשר ישראל ו"רע" היו באותו צד, היו לי הרבה יותר טעויות מאשר ישראל ו"טוב" כלומר הרבה דברים רעים בחרתי כטוב כי הם לא נקשרו לי עם ישראל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NI4NI,

באתר המת שלהם כתוב כבר שבועיים שהם חוזרים לפעילות בסוף מאי... אז סוף מאי זה עכשיו ואני לא רואה שיש איזו פעילות. מישהו אולי מקורב ויודע מה קורה שם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפעמים טוב לראות איפה אנחנו היום בהשוואה לעבר... http://62.128.51.43/community/viewtopic.php?t=973&postdays=0&postorder=asc&start=0

6. Started by reggeman,

שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה שלום לכולם.. חבר שלי קנה מצלמה משוכללת מיוחדת משו מאיזה איש שמתעסק עם זה מצלמה עם זום ענק בשביל לצלם את הים מהחלון שלו ושנוכל לעשות מצלמת ים שנוכל לראות אם יש גלים.. בקיצור המצלמה מחוברת רואים מצויין שמחברים את זה לטלוויזיה אבל הבעיה מתחילה שאנחנו רוצים לחבר את זה למחשב... כל אחד אומר לנו שאנחנו צריכים משהו אחר ואין לנו מושג מה לעשות.. בעיקרון הרעיון הוא שאנשים יכנו לכתובת מסויימת ויראו את מה שהמצלמה מצלמת.... מה צריך בשביל זה.. איך מחברים למחשב איזה תוכנות צריכים ואיך משדרים את זה אחרי זה לאינטרנט בצורה שכמה אנשים בו זמנית יוכלו להיכנס ולראות ?? תודה ענקית לעוזרים זה ממש ממש חשוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nokobik,

אני גר במושב ליד ירושלים. התעוררתי בלילה מרעש, הייתי בטוח שמישהו ממול סגר את השער בכניסה שלו. התחילה אזעקה למשך כמה שניות והפסיקה, אמרתי לעצמי, שאולי בטעות הוא הפעיל את האזעקה שלו במקום לכבות אותה. קורה לפעמים ואני גם ככה לא ממש מזהה את האזעקה שלי. אבל לא שמעתי התנעה של האוטו ועדיין שמעתי רעשים, במבט ראשון לא ראיתי כלום מהחלון בחושך. שמעתי עדיין רעשים, הסתכלתי עוד פעם וקלטתי שאולי בכל זאת יש שם מישהו ליד האוטו, סעמק! עדיין לא הייתי בטוח ב-100%. עשיתי רעש וצעקתי "היי", הדלקתי את האור בכניסה יצאתי עם סכין וצעקתי לחברה שלי שתחייג למשטרה, והכלב הזה ברח כמו טיל ליער. היה פה עכשיו מישהו מהזיהוי, מתברר שההחרא הזה השתמש בכפפות ובנה על המזדה ספציפית, היו לו פה רכבים הרבה יותר שווי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avinatbezeq,

לפני כשנה קניתי מסך U2410 דרך מכירה קבוצתית שהייתה פה באתר. המסך קצת ישב אצלי עד שהגיע המחשב החדש. לאט לאט נכנסה להכרתי האיטית ההבנה שיש בעיה - המסך לא נדלק כשהמחשב מתעורר משינה. לא הבנתי שיש בעיה, אחר כך לא הייתי בטוח אם זה הכרטיס או המסך. בסופו של דבר רכשתי עוד מסך (2209wa המצוין, ע"ס המלצות פה באתר), חיברתי אותו במקביל, ואששתי שהבעיה אכן במסך. התקשרתי לפנדה שהפנו אותי ישירות לדל. עכשיו, את החוויות שלי מדל אפשר לחלק לשניים, ממש כאילו אלו שתי חברות: בחלק הראשון ביליתי יום בנסיונות להשיג אותם בטלפון. ביום השני, כשכבר הצלחתי להשיג אותם, נפלתי על נציגת שירות בשם (כמדומני) מאיה. אחרי שהצלחתי להסביר לה את הבעיה היא שאלה אותי אם המחשב שלי הוא דל. כשאמרתי לה שלא היא "הסבירה" לי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by LOL,

היי, לפני איזה שלוש שבועות הזמנתי משחק מshopto, המשחק לא הגיע עד עכשיו במספר מעקב שניתן על ידיהם בroyal mail רשום שהחבילה עזבה לפני שבועיים את אנגליה יש לי איזה שהוא סיכוי למצוא את זה בדואר? יש לי טעם לדבר עם shopto למרות שזה בבירור עזב את אנגליה? אשמח לעזרה ממישהו שקרה לו מקרה דומה והוא הצליח איכשהו לפתור אותו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by עוד אחד,

עורך הטקסט באתר מעצבן כבר תקופה ארוכה ממש. גודל הפונט משתנה בצורה מעצבנת. מישהו יודע מה קורה עם זה ? זה הולך להיות מטופל ? דוגמא: תכתבו 2 שורות. תעמדו על סוף השורה הראשונה ותלחצו DEL. שורה. שורה 2. >> שורה.שורה 2. דוגמא 2: גם הרווחים של השורות מכפילים את עצמם כל הזמן. כל הרווחים שכתבתי למעלה הם של שורה אחת, לא של 2.

14. Started by card,

שלום הפעם אני מחפש אתר, לא תוכנה.. כיוון שאין פורום "אתרים", אז אני עדיין משתמש בפורום הזה.. אתם מכירים אתר שניתן להוריד ממנו מגוון כמה שיותר גדול של ebooks? תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Andrey20,

אם כן מה התהליך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

Who else likes mushroom hunting? I been out shroom hunting today and had lodsa fun, the hangover didn't bother me, mushroom we're gonna dry.almost at all, and I got arround 1.5kg or something and here's me and the girl I'm watching over with stringfull of

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by anisarsor,

איפה צטים פה לדבר אם כולם ביחד לא מצאתי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by davidreznic,

כותרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by approx,

מה דעתכם ? ספרו סיפורים רעים וטובים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שני קטעים מבית היוצר של The Sushi Club האדירים... Koya Part I & II Tsuki Part I & II *ה Part Things הם נטיה שלהם לחלק את הטראקים לשני חלקים. מדהים, מרגיע, ווקאלז שמוסיפים המון! מומלץ, מומלץ ו... מומלץ!!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by idofr,

אווקייייייייייייייי אז חזרתי עכשיו מההופעה... הייתי עם אבא וידידה שלי והיה פשוט מדהים... תמונות יש במצלמה של הידידה אז יהיה רק מחר מה שאיכשהוא יצא טוב בכול מיקרה קצת יותר פירוט - סינגריה היה טוב לאללה נהנו (חוץ מאבא שלא ממש הכיר אותם חוץ מאיזה 2 שירים) חצי ישבו חצי עמדו וסינגריה הביאו מופע חימום איכותי קצת יותר מידי "יאללה ישראל כפיים" כאילו פאקקק אתה יודע שאתה ברעננה מה זה השטויות האלא?! ואז אחרי לא יותר מידי שירים היה איזה רבע שעה הפסקה ואז עלו אבנסנס ... איך שהם עולים כולם קמים וצעקות משו מטורף.... ואז אמי-לי עולה עם "שאלום ישראל" שבכלל שיגע את כולם והיה קצת מצחיק המבטע אח"כ הם התחילו בעיקר שירים מהאלבום החדש, קיבלו את כל הכבוד בעולם והיו מאוד מוצלחים, בסוף הם ירדו …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by PingLOst,

http://www.corky.net/~dorimani/main.html תלחצו על הסרטון שיש שם , אתם מתים מצחוק. :o

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים