כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנה כל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוס אחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחת אני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתר מה אתה אומר?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסדר בטעות פירסמתי ב 2 מקומות שחכתי אז אתה נועל אחד ומחק תשני?!?!?!?!? מה חכם בזה?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למנהלי האתר והפורום, לא ביקרתי באתר תקופה בגלל לחץ בעבודה ומשפחה (ילדים) , לא הייתי כאן בערך שנה אם לא יותר.. אני חייב לציין שנכנסתי לאתר ונדהמתי ! איזה יופי של ממשק, עיצוב ובניה . נותן הרגשה של וואו ! איך פספסתי את כל זה ! אני חבר דיי וותיק באתר (מ 2010) הנהדר הזה ובאמת רוצה לרשום את הערכתי למנהלים ! כל הכבוד ! ותודה ! אני לא יודע אם וכמה אתם מקבלים פידבק מהמשתמשים, אבל זה לא מובן מאליו ! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם... חשבתי עכשיו על רעיון: למה לא, כמו בכמה פורומים אחרים, נעשה מדור של "משחקי און ליין", ששם נעשה רשימות של כל המשחקים שבהם משחקים עכשיו חברי הפורום. לדוגמא: אני נכנס לשרת CRYSIS, ואני ארשום את זה שם, וכולם יוכלו לראות ולהיכנס, ככה תהיה רשימה של מלא סרברים בכמה משחקים שפשוט נדע שהם שלנו ולא נצטרך לדבר על זה בפורום וכל הזמן לשאול באיזה שרת משחקים.. רעיון טוב? אפשר ליישם אותו?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
למסיבה מושקעת מאוד דרושה תחפושת של חרדי-היכן ניתן להשיגה במרכז? שימו לב,מדובר בתחפושת המיועדת למסיבה של מבוגרים.... ועל כן היא צריכה להיות מאוד מושקעת מכל הבחינות. חשבתי אולי בכיוון של חברות שמספקות תילבושות להצגות תיאטרון וכיוצא באלו. אבל אני לא מבין בזה כלום. רעיונות יתקבלו בברכה.... אגב,תמיד אפשר לקפוץ לבני-ברק ולרכוש את מה שצריך... אלא מה,זה יוצא סיפור יקר למדיי ולכן אני חושב יותר בכיוון של שכירת תחפושת מאשר רכישה.........,שהרי אין לי שום כוונה לחזור בתשובה
-
- 25 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עושה קצת סדר. ויש לי ערימה דיי רצינית של כל מיני עיתוני Pc בעברית. משנת 2004 - 2008. אני חשבתי כבר לזרוק אותם, אבל אוליי מישהו ירצה לקחת. Pc Magazine SMB PLUS PC PLUS וכד'... מי שמעוניין לקחת את העיתונים, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מי רוצה להזמין ארגז? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני חייב לשמוע הודאה שהשאירו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה) מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!) ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;] יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
על אף שהוא חווה את אחת מהירידות התלולות ביותר בהכנסות שנראו בהוליווד עבור שובר קופות, ההצלחה של סרט גיבורי העל הטרי מביאה ליצירת פרוייקטים חדשים ביקום העלילתי של DC Comics Batman v Superman ייכנס כנראה לספרי ההיסטוריה של הוליווד בתור עוף מוזר במיוחד. אחרי שרשם הצלחה שוברת שיאים בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע, על אף "קטילה" מרוב המבקרים והמלצות מפה לאוזן של רק מעט יותר מחצי מאלו שצפו בו (לפי סקרים שבוצעו בידי מספר חברות העוסקות בתחום) – נתוני הפתיחה הבעייתיים החלו לתת את אותותיהם עם צניחה בהכנסות, מכ-425 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון ברחבי העולם, לכ-25 מיליון דולר בלבד בסוף השבוע הבינלאומי הרביעי. למרות המצב הלא ממש מזהיר הזה, ההכנסות הכוללות של סרט גי…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב זה הסרטון משהו יכול לעלות את זה לפה ה 3GP או MP4 כדי שאני יוכל לראות את זה בפלאפון? K800I תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בבקשה ...היה נחמד ... gmax at smile net il
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-