עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. http://www.foxnews.com/story/0,2933,272440,00.html

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kill_b7,

שמעתי שניתן למשוך כסף מחשבון paypal מהבנק. למישהו יש פרטים על זה?

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

- נערך ע"י אחראי הפורום -

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Googleness,

אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  11. שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by weissby,

אני משוטט לי הרבה בוואלה!שופס ואוהב להסתכל על מצלמות שמה וכאלה, ובין היבואנים/ספקים שמה זה 4H ומנסה למצוא בגוגל אתר של זה ולא מוצא כלום..כאילו אנלא מוצא אתר אנטרנט ממשי שלהם.. מה זה לעזאזל צריך להיות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arik89,

יש לי פרופיל 97,קב"א אני אדע ביום ראשון כנאה,יש לי סעיף משקפיים,וגם יש לי כושר של צב קרבי. בגלל שיש לי סעיף משקפיים זה מונע ממני ללכת ליחידות רציניות של קרבי,נשאר לי גולני וכו' - לא אופציה מבחינתי. יש לי אופציה לשרת כדור שני בחיל האוויר. אילו תפקידים יש לי שהם לא קרביים? סימנתי בשאלון שאני כן מעוניין לעבוד במשהו טכני,וכן יש לידע בזה,לפי מה שהבנתי מכמה אנשים שאין הרבה סיכויים שאני אתקבל לדבר כזה כי יש לי פרופיל גבוה.

• 77 תגובות
    • 18.3k צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. השאלה בכותרת.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  17. אני כמעט בן 16 (ביוני אני כבר אהיה..) ואני רוצה נורא לעשות בחופש הגדול כסף.. הציפייה שלי היא לעשות משהו באיזור ה2000 ומשהו שקל עד סוף החופש.. רק בעיה קטנה, אנלא מוכן לעבוד במה שקשור להגשת אוכל כמו מקדונלדס ודוכנים וכדומה.. לאדע.. אני לא בדיוק בקטע של זה.. אני גר בחיפה, ויכול להיות לי נוח לעבוד למשל בגרנד קניון או אולי במרכז חורב או באיזור ככה.. יש למישהו רעיונות?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Lost Spirit,

אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

מה מס' הפרק ואיזה מס' סדרה הוא? 300 - South Park ^ על הפרק הזה אני מדבר.. =] תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=tg20070516_05&layer=headlines&layer2=&layer3=world על פי הכתבה, השוקולדים לא יגיעו לארץ! צריך לעשות משהו

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ThaPhoeniX,

תראו איזה מגניב http://call.zapto.org/ אפשר לעשות שיחות חינם בין 2 טלפונים קווים! וזה אשכרה עובד! דיברתי גם בארץ עם אנשים וגם עם חבירם בפריז! ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  24. תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  25. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.