כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהכרתי את המשחק, פתרתי את הרמות הקלות ועזבתי עקב חוסר הקושי. לאחר מכן, מצאתי כמה סודוקואים קשים ומתאגרים, מאז נסחפתי ואני משחק לא קצת [אינטרנט, עיתונים, סלולרי]! האם אתם משחקים בסודוקו? ולמי שעדיין לא שמע על זה: www.sudoku.name
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקרן יד שניה ב2000 שקל, למישהו יש פרטים/המלצות וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש סרט מסויים שאיני יודע את שמו :-[ אבל אני יודע כמה פרטים, אלה הפרטים: הסרט הוא סרט יפני הוא סרט מצוייר וממוחשב באיכות גבוהה! ואני יודע שבתחילת הסרט יש קטע של פירמידה שאיזה יצור עתיק מיתעורר ממנה ויוצא החוצה אל העולם הפתוח (עובר דרך קירות הפירמידה) ורואה עולם שונה מאד ממה שהוא הכיר, עולם עתידי עם מכוניות מעופפות (כמו באלמנט החמישי) ואז שני שוטרים מבחינים בו ורוצים ליסרוק אותו ואז הוא עם הכוחות שלו מרסק את שני המכוניות זה בזו. זה הקטע הראשוני אם מישהו ראה את הסרט..(או יכול ליבדוק אותו לפי תמונות) ואני חושב שהוא דיי חדש *אם מישהו מכיר או ראה את הסרט בבקשה שיגיד לי את השם המלא שלו תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
נגיד אם אני שם כמה שירים בפלייליסט, שיר אחד נגמר ואז מתחיל השיר השני חצי שנה יש איזה קטע טראנס שמנגן אותו דבר ורק אז מתחיל השיר וככה כל הפלייליסט, מעצבן. אני צריך לעשות מין פלייליס למסיבה שהשירים יתחלפו יותר חלק . יש אולי איזה תוכנה לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר טוב שמלמד על מחשבים וכל זה?????
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הסרטון בהתחלה נראה פוקימון אבל זה מצחיק... ההוכחה הכי טובה לכך שאסור לתת לילדים בני 6 מחשב... http://www.youtube.com/watch?v=8YWo24kwEtU
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ההורים טסים ללונדון לסופ"ש, וחייבים ל מתנה האם יש בבריטניה (רצוי לונדון וסביבותיה...) חנויות מחשבים גדולות ואיכותיות? ואיך המחירים ביחס לארץ? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי כ.אשראי חד פעמי מהדואר. עכשיו יש בו סכום כסף , שלא מספיק למוצר שאני רוצה , שבשבילו אני צריך תוספת של עוד כ100 שקלים. עכשיו הכ.אשראי שיש לי עכשיו רשום בחשבון שלי בפייפאל. השאלה שלי היא אם , ואיך אפשר להעביר סכום מהכרטיס אשראי לחשבון שלי בפייפאל ? וכמה עמלה בערך אמורה פעולה כזאת לעלות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בא לי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית קצת עשיתי בדיקה ואני יותר מתחבר לסגנון של Fender statcoaster. אני רוצה לקנות גיטרה יד שנייה באזור ה2500 כולל מגבר אפשר לחרוג מעט. נכון לעכשיו מצאתי peavey predator 1985 ב1300 שקל כולל קייס קשיח ו- Fender statcoaster hw1 2008 אמריקאית עם מגבר frontman R25. ב2400 שקל לפי מה שאני יודע המגבר הזה בינוני מינוס. גם כן השוק דיי מוצף בגיטרות פנדר מקסיקניות אני מצרף רשימה קצרה של מוזיקה שאני אוהב: רשימה קלה של להקות אהובות:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-