כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מאגרי מידע כלשהם המכילים נתונים אודות אמינות של מכוניות. אשמח להפניות או עזרה כלשהי בתחום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מכירים את השטויות האלה שאתה יכול לבצע "כריזה" בטלפונים חכמים? אתה יושב לך, פתאום מישהו מדבר דרך ה-Speaker של הטלפון שלך בלי שבכלל הרמת את השפופרת איך מבצעים את זה בDKT-1110 הנפוץ ? תמונה: http://www.tel-ar.co.il/Images/1023-s.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתקן מחשבים בזמן הפנוי והגעתי למצב שפשוט אין לי ברגים כבר, יש מקום ( עדיפות לבארץ ) שאפשר לקנות ברגים בכמות ? ברגי HDD / CD...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אז כך הזמנתי משחק מחשב [bF BC2] ב2/3 ב3/3 הוא כבר נשלח אלי דרך royal mail שזה 6 עד 4 ימי עסקים. את המשחק הזמנתי מ game.co.uk עוד מעט יעבור שבועיים ועוד לא קיבלתי את המשחק והכסף שלו ירד לי כבר באשראי. שלחתי להם מספר מיילים מ10/3 ואין מענה, ביקשתי מהם את המספר מעקב של המוצר וכלום. חשבתי אולי לפנות למחלקת הונאות של חברת האשראי ולדווח להם על המקרה כדי לדרוש את כספי חזרה. למרות שעיקובים יש תמיד ,אבל לפי דעתי זה חוצפה לחכות לתשובה ממיל כמעט שבוע [ואני בטוח שאחכה יותר מזה],שבEBAY אנשים מכל מיני מדינות חוזרים אלי פחות מ24 שעות . מה הייתם מציעים לי לעשות?!.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני בינתיים תקוע עם התחייבות ל-012, שלמזלי היא עוד מעט תגמר. רציתי בינתיים ולברר מה הפינג הממוצע של בזק. אז אני מבקש עזרה מכם. מי שבעל אינטרנט של בזק שיכנס בבקשה לאתר הזה http://www.speedtest.net/ ויבדוק מה הפינג שלו/שלה מול שרת כלשהו באירופה, ויציין מה המהירות אינטרנט שלו. תודה למי שיתרום לי קצת מהזמן הפנוי שלו ויעזור לי. D=
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קצת ארוך אבל בהחלט מעניין: מממממ. הומור בהחלט לא חסר להם.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-