כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מוזמנים לריב בתגובות.
-
- 110 תגובות
- 23.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חברים לצערי למיר מחשבים - הכריזה פשיטת רגל - מישהו נפגע מהדבר ?האם הם חייבים למישהו משהו ? האם יש מה לעשות אם הם חייבים לי דיסק שנשלח לתיקון ? יש למי לפנות ? מהם חוויותיכם מהם ? האתר כבר לא עולה !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי. רוב הלהקות שאני שומעת, כמעט ואין את הדיסקים שלהם בארץ. החנות שרשמתי בכותרת היא היחידה שבה אני יכולה להשיג הכל. למישהו היה ניסיון איתה? תוך כמה זמן הדיסק מגיע לארץ? כל מידע יעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
...
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה אתר שהיה בו גיבוי של אתרים אני לא מדבר על האפשרות בגוגל של הועבר למטמון תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ומוכן לסרוק ולהעלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לדיסק, אשמח אם מישהו שיש לו את הדיסק (פיזית או לא פיזית לא משנה לי, העיקר השירים), יעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חיפשתי אותה המון זמן ולא מצאתי. מישהו מכיר אותה?
-
- 63 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
של השנה הזו?[br]פורסם בתאריך: 10.07.2007 בשעה 11:15:36 מצאתי ,יש ביובל גבע למי שמחפש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מה אני מדבר...הבן אדם פשוט תותח...היה לי את הסרטון ובטעות מחקתי אני לא מוצא אותו בשום מקום.. :-\
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-