עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כל מי שקרא את הספר מבצר דיגיטלי מאת דן בראון (הוצאת מודן) כנראה ששם לב שבסוף הספר מופיעה סדרת מספרים: 52-15-121-2-33-2-933-39-100-15-3-76-107-48-8 ומתחת מצויר חץ לצד שמאל -> עכשיו, זה צופן שהמחבר כתב כדי לשעשע את הקורא אחרי שהוא ייסים לקרוא את הספר ?! או שאני עדיין אוכל סרטים מהספר, וסדרת מספרים לא קשורה נראת לי כצופן מסתורי ? ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לא כל כך הבנתי את השיחה בסוף הסרט עם רוברט דה נירו מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לפני תחילת המשחקים של ליגת האלופות הערב הראו קליפ על ורדר ברמן, לקראת סוף הקליפ השמיעו תוך כדי שיר קלאסי. בשיר היה קול גברי, והצלחתי לזהות את המילים All I wanted... ומפה יש פזמון כזה, זה היה בקול גברי בזמן הקליפ. למי שיכול לעזור בבקשה בזיהוי השיר בכל דרך שהי, תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. (צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR). ;D

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by עמיר,

התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by Moty_p,

שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  11. http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/watching-3d-films-sharpens-cognitive-5733117 מדוע כדאי לכם לרכוש מסך תלת מימד למשחקים וסרטי 3D מאמרים על מדוע כדאי לראות תלת מימד על מסכים ואיך זה משפר את המוח ציטוטים נבחרים מתורגמים : ניסוי בראשות מדען מוח מאוניברסיטת גולדסמית מצא כי אנשים שצופים בוידאו ב3D שיפרו את הכישורים קוגניטיביים בהשוואה לאלו שצופים ב2D. על פי המחקר, משתתפים חוו עלייה של 23% בעיבוד הקוגניטיבי, כמו גם גידול של 11% בזמני תגובה. ממצאים אלה משמעותיים יותר ממה שנדמה. מעולם לא היה זמן טוב יותר להסתכל על דרכים לשפר את תפקוד מוח. על פי התוצאות, משתתפים היו 7% יותר עוסקים במה שהם צופים, והוסיפו לטענה שהסרטים 3D הם יותר כמו צפייה בחיים אמיתיים,…

• 22 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. מוזמנים לריב בתגובות.

13. היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by surve1020,

מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shedox,

שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. היי חברים לצערי למיר מחשבים - הכריזה פשיטת רגל - מישהו נפגע מהדבר ?האם הם חייבים למישהו משהו ? האם יש מה לעשות אם הם חייבים לי דיסק שנשלח לתיקון ? יש למי לפנות ? מהם חוויותיכם מהם ? האתר כבר לא עולה !

18. אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה

19. הי. רוב הלהקות שאני שומעת, כמעט ואין את הדיסקים שלהם בארץ. החנות שרשמתי בכותרת היא היחידה שבה אני יכולה להשיג הכל. למישהו היה ניסיון איתה? תוך כמה זמן הדיסק מגיע לארץ? כל מידע יעזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  22. למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  23. Started by EyalRDT,

אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  25. בידור:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.