כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות אמריקיות מתוך קובץ שאלות שאני צריך לדעת ואין לי מושג מה התשובות. אשמח לקצת עזרה בנושא. 1. TCP, UDP א. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך ב. יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP ג. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה ד. יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד ה. אף תשובה איננה נכונה 2. Convergence Time הינו א. פרק הזמן עד שכל הרשתות מעודכנות בנתב ב. פרק הזמן שבן כל נתב קיבל את כל טבלאות הניתוב מכל הנתבים ברשת ג. פרק הזמן עד לסיום התכנסות הנתב ד. פרק הזמן בו הרשת עמוסה 3. המרות A2D ו-D2A (analogue to digital, digital to analogue) א. מבוצעות בכרטיס התקשורת ב. מבוצעות בזיכרון ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.mwater.co.il/item-2.html מישהו יודע איך הם?
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://images01.olx.pt/ui/2/41/07/30053407_1.jpg וראיתי שמוכרים אותו ביד 2 , נראה.. מוזר... http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedia.aspx?YMap=False&Img=True&Md=1&NsId=143&ObjId=3503368&virtualTour=False
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
גם לכם זה ככה או רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח אבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים? הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור) מה גורם לזה ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אחרי חיפוש מעמיק ברשת, החשדות שלי לא היו לשווא. אלה נוכלים, אם תקבלו שיחה מהם פשוט תנתקו.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לטוס עם החברה לחופשה באוגוסט. אנחנו מחפשים מקום לא רחוק מדי (בסגנון של יוון, קפריסין וכו') עם חבילות נופש לצעירים חשוב שיהיה חוף ים, ובאופן כללי אווירה של צעירים... איפה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב ?? בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו את לוח שידורי כל הסדרות שמשודרות בחו"ל ומעודכן. יש אתר כזה??
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1236549.html [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]אב בריטי קורא להורים להגן על ילדיהם מהסכנות הבריאותיות של משחקי וידיאו, זאת בעקבות מותו של בנו, שנהג לשחק שעות ארוכות. כריס סטניפורת' בן ה-20, מת מתסחיף ריאתי שנגרם מפקקת ורידים עמוקה (DVT) לאחר שנהג לשחק עד 12 שעות ברציפות בקונסולת המשחק שלו-Xbox 360. התופעה, המזוהה בדרך כלל עם טיסות ארוכות, נגרמת כאשר קריש דם שנוצר בוורידי הרגליים מגיע לריאות וחוסם שם את זרימת הדם. הפתולוג שניתח את גופתו של הצעיר גילה כי הקריש נוצר בשוק השמאלי של כריס וממנו הגיע לריאותיו. פקקת ורידים עמוקה: כל מה שצריך לדעת בבי-בי-סי נכתב כי דייוויד, אביו של סטניפורת', מאמי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אנחנו מחפשים להתנתק מ"אין-מה-לרהוט" הידועים לשמצה, עכשיו כמובן שניקנה ממיר של עידן+ (לצערנו אי אפשר להתקין יס בבית) אבל אבא שלי מתעניין על עוד כל מיני תוכניות פעם ב... הוא בעיקר אוהב את הקטע שיש לו מבחר והוא אומר מה הוא צריך (חשוב להוסיף גם שהוא רוצה תרגום) עכשיו אני יודע שiTunes יש איזה משהו בסגנון כאשר משלמים איזה $ לתוכנית או משהו כזה אבל אף פעם לא התנסתי עם זה. למישהו יש המלצות לדברים בסגנון? אם אנחנו קונים סטרימר, האם צריך להחליף את הראוטר ל802.11n או שגם עם g זה יעבוד טוב? (רזולוציה של עד 720P). האם יש סטרימרים עם ראוטר מובנה? מה הטווח מחיר של דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחר לסוע מחיפה, מרכזית חוף הכרמל לת"א ההגנה ורציתי לדעת האם הרכבות בתחום הזה עדיין פעילות מניסיונכם. באתר רכבת ישראל כתוב שהן לא פועלות מת"א לבאר שבע. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-