כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
the Great Milenko / fourth Joker's Card / ICP. From deep within the netherlands of shadow walkers comes yet another exhibit of the Dark Carnival He is the master of the art of using magic without magic He is a necromaster... the craft of using magic through the dead. Dead meaning both physically and mentally. This spectacle shall be witnessed only by those who are meant to see it. Look deep inside of your soul and ask yourself... Do you hold a ticket to withness the show? The answer lies within yourself. He is the fourth to rise. He feeds upon one's own greed. He is powered by one's own jealousy. lust and temptation. To envision yourself with something that rightfully doe…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום: כבר זמן מה אני מתחבט בשאלה: "האם להכניס את היד ישר אחרי שהמיקרו סיים לחמם את האוכל, מסוכן? או לא? אנא עזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי את הסידרה המצוירת הישנה של באטמן - http://stage6.divx.com/user/salvadoron/video/1171158/Batman-Episode-1 ולסידרה היתה מוזיקה טובה ואופל בקיצור ממש סידרה מוצלחת אבל אז הוסיפו את המיתרומם רובין ויותר מאוחר הוציאו סדרות ילדותיות מאוד של באטמן וכל הסרטים חוץ מסרט מצויר אחד עלובים הכשיו לפי מה שהבנתי הקומיקס היה אפל אז למה לעזזל דפקו תדמות ותסידרה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה זמן איזשהו אתר המציע ללקוחות לקנות כל מוצר שרוצים ב eBay והוא ישלח לגתובת החברה שבארצות הברית ( מכיוון שלא כולם שולחים לארץ) ומשם המוצר מגיע לארץ. האם מישהו יודע את שם החברה / אתר ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי בטרייד אין המחשב שלי: AMD Athlon XP 1900+ ASUS A7V266-E NANYA Memory 256MB DDR PC2700 Mail Memory 512 MB DDR PC3000 במחשב הזה: AMD Athlon XP 1700+ 0.13u ABIT NF7 256-512MB DDR PC2700-PC3000 אני רוצה להחליף את הרכיבים בטרייד אין. (מכירים חנויות שעושות טרייד אין?)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומנם באיחור של יום, אבל אני חושב שמועד ב' בחדוא זה תירוץ מספיק טוב... :-X אניווי, without further delay, יומולדת שמח!!!!11 מזל טוב, שתגיע לקורס מ"כים בלי יותר מדי מכולות, וגם כשתוקעים אותך באיזה חור שאפילו חיזקי לא מכיר, תמיד תזכור שאם אני אחזור להיות תקין אקדמית והכל יעבוד כמו בתכנית - כשאתה תשתחרר, אני רק אתחיל... (מעודד, הא?) :DJsmile: O0 :bunny: וכרגיל, שמנמנים (!!and they're here to stay): :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: +
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים ואין לי בעיה להתחיל לטפל במחשבים של אנשים וגם יש לי ניסיון עם מחשבים של הישיבה [בערך 15 שזכו לטיפולי רק משם] יש לי כמה שאלות די בסיסיות לפני שאני מתחיל לעבוד בזה על מחשבים קצת יותר חשובים... -איך לרוב טכנאים מתקינים דרייברים? יש תדרך של להביא דיסק דרייברים מוכן יש אפשרות גם להביא מחשב נייד עם אינטרנט ואפשר גם לחזור הבייתה באמצע אבל כמובן שזה קצת פחות מומלץ...מה הדרך הכי יעילה שהרוב משתמשים בה? -איך שומרים הגדרות אינטרנט למחשב שקרס? בנושא הזה יש לי הכי הרבה בעיות... עם חייגן בלי חייגן שם משתמש למשפחות בעייתיות וראוטרים תמיד היו החלק המעצבן בפירמוט. פשוט מתקשרים לחברה של הספק? נשמע לי די חובבני. [ יש מדריך כללי על זה? תודה ] אני מבין שחייבים חלקי חילוף …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.smashmyxbox.com/ הם מכים שוב! (תרתי משמע) לכל מי שאהב את הקודם וגם למי שלא. אגב, חלק 2 של ההשמדה של האייפוד זמין להורדה ובו הם מנסים להפעיל את האחריות על המכשיר ולקבל חדש במקום החתיכות שנשארו מהמקורי :lol:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-