עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sargon,

ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nokobik,

אני גר במושב ליד ירושלים. התעוררתי בלילה מרעש, הייתי בטוח שמישהו ממול סגר את השער בכניסה שלו. התחילה אזעקה למשך כמה שניות והפסיקה, אמרתי לעצמי, שאולי בטעות הוא הפעיל את האזעקה שלו במקום לכבות אותה. קורה לפעמים ואני גם ככה לא ממש מזהה את האזעקה שלי. אבל לא שמעתי התנעה של האוטו ועדיין שמעתי רעשים, במבט ראשון לא ראיתי כלום מהחלון בחושך. שמעתי עדיין רעשים, הסתכלתי עוד פעם וקלטתי שאולי בכל זאת יש שם מישהו ליד האוטו, סעמק! עדיין לא הייתי בטוח ב-100%. עשיתי רעש וצעקתי "היי", הדלקתי את האור בכניסה יצאתי עם סכין וצעקתי לחברה שלי שתחייג למשטרה, והכלב הזה ברח כמו טיל ליער. היה פה עכשיו מישהו מהזיהוי, מתברר שההחרא הזה השתמש בכפפות ובנה על המזדה ספציפית, היו לו פה רכבים הרבה יותר שווי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:

5. היום באה אליי ואל עוד כמה ילדים סגנית המנהלת ואמרה שאנחנו נבחרנו להיות נציגים של הבית ספר, של ישראל, במבחנים שיערכו ב14 לחודש שמשתתפים במבחנים האלו ילדים מכל העולם בכדי לראות משהו... המבחנים על ידע כללי וכאילו אני לא יודע מה זה בכלל ורציתי לדעת אם אנשים פה יוכלו לעזור לי במה זה יהיה וכאלה... הסגנית אמרה שהיא לא יודעת כלום ולא יכולה לעזור לי אז אני כאן פונה אליכם. קוראים לזה פרויקט פיזה או אייפל לא ממש זוכר [היא לא הייתה ממש מובנת..]. בתודה מראש, אבי.

6. Started by YOAV28,

שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SeaMonster,

חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

10. אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אמרו שאני צריך לעבור בדיקות במכון פילת... ראיתי עכשיו מבחן ניסיון של מבחן בדיקה כזה במכון נועם, אלוהים ישמור!! זה כמו מבחנים לנאס"א, איך אני עובר את הבדיקות האלה בכלל? איך להתכונן???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MasterDK,

שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?! תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג אחד כזה וכמה בערך זה עולה זוכרים את המשחקים של פעם במשחקיות היה של terminator2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. לפני כמה ימים חזרתי מהבית ספר הטכני של חיל האוויר בחיפה מיום פתוח שהם אירגנו. היה ממש נחמד ואחרי שהייתי לפני שנה שם ביום פתוח ואיחרתי כי נתקענו בפקקים וכו'... אז אמרתי שהשנה אני אבוא להירשם והכל לשנה הבאה (שנה הבאה כיתה י') אז באתי והיה אחלה, אחד מהאנשים הראשיים שם הסביר והכל ואיך זה הולך והסביר פרטים ושטויות. רציתי לדעת אם יש פה אנשים שיש להם דעות או דברים דומים על הבית ספר.. הכוונה שלי היא להמשיך שם וללמוד יג' יד' וללמוד שם אלקטרוניקה מחשבים ומתמטיקה 3/4 יחידות ואנגלית 4/5 יחידות ולצאת עם הנדסאי אלקטרוניקה משם אחרי הקבע שחותמים במקרה שנשארים יג' יד'. אחרי הצבא והכל אני מתכנן להיכנס לטכניון ולעשות תואר ראשון מהנדס אלקטרוניקה או מהנדס כל שהוא בתחום הטכנולוגי- הנדסי. ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני יודע שזה לא הכי קונבנציונאלי... אך עדיין הנני כאן אני מבקש את עזרתכם במציאת מישהו שמוסר/מוכר במחיר סביר מיטה זוגית/בסיס מיטה זוגית באמצע השבוע אני באזור כרמיאל, בסופשים יכול להגיע לכל חלקי הארץ... תודות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idofr,

אווקייייייייייייייי אז חזרתי עכשיו מההופעה... הייתי עם אבא וידידה שלי והיה פשוט מדהים... תמונות יש במצלמה של הידידה אז יהיה רק מחר מה שאיכשהוא יצא טוב בכול מיקרה קצת יותר פירוט - סינגריה היה טוב לאללה נהנו (חוץ מאבא שלא ממש הכיר אותם חוץ מאיזה 2 שירים) חצי ישבו חצי עמדו וסינגריה הביאו מופע חימום איכותי קצת יותר מידי "יאללה ישראל כפיים" כאילו פאקקק אתה יודע שאתה ברעננה מה זה השטויות האלא?! ואז אחרי לא יותר מידי שירים היה איזה רבע שעה הפסקה ואז עלו אבנסנס ... איך שהם עולים כולם קמים וצעקות משו מטורף.... ואז אמי-לי עולה עם "שאלום ישראל" שבכלל שיגע את כולם והיה קצת מצחיק המבטע אח"כ הם התחילו בעיקר שירים מהאלבום החדש, קיבלו את כל הכבוד בעולם והיו מאוד מוצלחים, בסוף הם ירדו …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר

18. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by מי אני,

שלום. רציתי לשמור מאתר של מעריב גיליון (שהוא חינם) מתאריך מסויים בקובץ PDF אבל שמתי לב שאין אפשרות לשמירה של הגיליון לא בהדפסה ולא בכלל. אחרי חפירה בקוד מקור הדפים נראים כקובץ SWF האם ישנה דרך להפוך גיליון כזה לקובץ PDF?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Kremer,

אחד המבצעים הכי טובים שהיו דיי הרבה זמן למי שלא מכיר זה המבצע עם התרנגול עם הפרסומת שאומרת בוא נמצע אותו ביחד http://hunt.bokershock.co.il/?ref=boker בעקרון כל יום מחלקים 30 איפוד שאפל בארץ מה שצריך לעשות זה ב 12 בבוקר להיכנס לאתר שלהם לענות על 5 שאלות לפי אזור שבוחרים ואז לשחק במשחק אחרי כל זה שולחים לכם כתובת שבה יש איש מחופש לתרנגול ואצלו יש את האיפוד מי שמגיע ראשון מקבל את המכשיר! היום אני זכיתי יש עוד 3 ימים למבצע כדי לכם לנסות זה ממש כיף!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ido.G,

היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם ליאור סושרד עף מהתוכנית של אורי גלר והקהל החזיר או שהוא אף פעם לא עף, צריך תשובה דחופה... התערבתי עם אנשים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים