עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ביז'ו המוס,

סה"כ זמן במערכת: 100 ימים, 3 דקות :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: כפול 10! (ושלוש דקות)

• 16 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by Merrymoon,

Who else likes mushroom hunting? I been out shroom hunting today and had lodsa fun, the hangover didn't bother me, mushroom we're gonna dry.almost at all, and I got arround 1.5kg or something and here's me and the girl I'm watching over with stringfull of

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  3. מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  4. האם ליאור סושרד עף מהתוכנית של אורי גלר והקהל החזיר או שהוא אף פעם לא עף, צריך תשובה דחופה... התערבתי עם אנשים

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by HaEsrimVeArba,

בחיפוש אחר מסך LCD ב GOOGLE...

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by navk2,

שמעו, חבר שלי קנה לי ליומולדת אקדח BBGUN כזה קטן חמוד כמו שיש לכולם.. הבעיה היא שאם אני רוצה לירות במטרה הוא לא מדייק ! ממרחק של 2 מטר להישתמש בכוונת כבר ניהיה חסר טעם והולך כל הכיף.. עכשיו לפי הידע שיש לי בנוגע לרובים (שהוא לא מי יודע מה..) ככל שהקנה ארוך יותר הרובה מדייק יותר, זאת אומרת שאם אני יאריך את הקנה הרובה יותר ידייק נכון ? אז חשבתי שרוול מתכת בקוטר המתאים ולשים אותו בתוך הקנה ככה שהכדור יעבור דרכו, זה יעזור ? יש לכם אולי עוד רעיונות איך לשפר אותו ? (ד"א לכל אלא שנגד זה שתדעו שאני לא אף פעם לא יירה על שום יצור חי, חוץ מאולי בעצמי...)

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by avivlevy,

מחפש את המשחק רשת שצריך להקליד את כל הABC הכי מהר שאפשר

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by האיש הירוק,

שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  9. קודם כל מצטער על הבלאגן בחדר חחחח בתמונה השניה שימו לב להבדל בין מארז Lanbox Lite של ThermalTake לעומת ה-SFF הקטן לא חשבתי שזה יהיה כזה קטן מפני שהצלחתי לדחוף אחלה מערכת בפנים ראשית כמובן המארז Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W שאר המפרט: Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 צורב Slim של Sony לא זוכר את הדגם, זה כמו צורב של מחשב נייד הטמפרטורות של המחשב מעולות וזה מפני שהתכנון של המארז מצויין, מה גם שהספק כוח ממוקם בתחתית המארז כך שאפשר לדחוף כרטיסי מסך מפלצתיים בפנים עד 12 אינץ' אשמח לשמוע חוות דעת ובהזדמנות זו הרשו לי לתת ח"ח עצבני לחנות IQPC [attachment deleted by a…

10. Started by computer_freak,

שלום חבר'ה, אחרי התלבטויות רבות, החלטתי ללכת על הנדסת מכונות. יש לי התלבטות בנוגע למוסד הלימודים: 1. מכללת סמי שמעון 2. מכללת אפקה האם יש הבדל במוניטין, ברמה, או בהתייחסות ל-2 המכללות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  11. Started by R0ck,

http://tom.kat.free.fr/mini.wmv http://www.noflatbatteries.com/videos/ChrisEvans.wmv תודות ל B.D.B על הלינקים!

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by ^HocK^,

הנה מכתב שנשלח בפורום של תפוז ע"י חייל קרבי..על התחושות שעוברות אצלו בזמן השירות... זה מאוד חזק ומרגש... לקרא ולהפנים... כי קרבי זה הכי אחי! :AR15:

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by marking,

בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  14. От всей души, от всей меня Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха Никогда ты не грусти Больше смейся и шути. אני צריך שתתרגמו לי את זה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by SoHoN BuChO,

שלום אני עובר בקרוב לאילת ואני ניגש שם ללימודי בגרויות,עכשיו מה דעתכם על הקמפוס עצמו על היחס שם וצורת הלימוד,האם הרמת לימוד שם גבוהה? אשמח לתשובה מהירה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  16. השאלה היא לא עם זה ספק טוב ... לא רציתי ספק גנירי ולכן אמרתי לו שיביא לי ספק טוב . הוא הביא לי את הספק הזה במחיר של 430 שקל ...הוא באמת שקט כולל אחריות של שנתיים... עכשיו אני בטוח שזה מוצר מדבקה כי אין כזה דבר באינטרנט ... אני ידעתי כבר במעמד הקנייה! אני אמרתי לו בכל זאת שאני סומך עליו שהמחיר סביר ואני סומך עליו שהוא לי יעבוד עלי ... עכשיו אני מגיש קצת מרומה השאלה עם באמת הייתי צריך להתנהג אחרת ..?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by snowboy,

שלום אני מחפס בנאדם והקצה חוט היחיד שיש לי הוא מספר פלאפון שלו אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא או לזהות אותו אני אודה מאוד

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  18. אוקיי אז למי שלא יודע DOTA הוא המשחקון הכי משוחק בCUSTOM GAME של משחק האסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים : Warcraft III ולא בקיצור:defense of the ancients ולעוד מידע: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients#_note-starpg1 ולכל מי שלא שיחק עדיין ב WARCRAFT III פשוט לא יודע מה הוא הפסיד , אין משחק אחד שקרוב להשתוות אליו חוץ מSC אבל הגרפיקה של WC מנצחת בגדול וגם SC היה 5 שנים קודם

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  19. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  20. אז ככה שלום לכולם.. חבר שלי קנה מצלמה משוכללת מיוחדת משו מאיזה איש שמתעסק עם זה מצלמה עם זום ענק בשביל לצלם את הים מהחלון שלו ושנוכל לעשות מצלמת ים שנוכל לראות אם יש גלים.. בקיצור המצלמה מחוברת רואים מצויין שמחברים את זה לטלוויזיה אבל הבעיה מתחילה שאנחנו רוצים לחבר את זה למחשב... כל אחד אומר לנו שאנחנו צריכים משהו אחר ואין לנו מושג מה לעשות.. בעיקרון הרעיון הוא שאנשים יכנו לכתובת מסויימת ויראו את מה שהמצלמה מצלמת.... מה צריך בשביל זה.. איך מחברים למחשב איזה תוכנות צריכים ואיך משדרים את זה אחרי זה לאינטרנט בצורה שכמה אנשים בו זמנית יוכלו להיכנס ולראות ?? תודה ענקית לעוזרים זה ממש ממש חשוב

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by elif744,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי אופניים (פתחתי תארד פה לפני שקניתי) , ושמתי לב שהם לא מתאימות לי ; הכוונה היא שאני עכשיו קופץ עם האופניים וכל הזמן נשברים לי חלקים כי האופניים לא מיועדות לקפיצות . עכשיו השאלה שלי היא ככה : אני מעוניין לקנות אופניים לקפיצות (קפיצות גדולות !) יש למישהו הצעות ? אבל שהיו בערך גג 8 אלף ש"ח (וכמובן לא יד שנייה ) אני חשבתי על Kona coiler , נראות לי ושנשמעות לי אחלה אופניים , הן נכנסות לתקציב ?(אם 2006 נכנס אז בסדר , אבל מינימום 2004 ) תודה מראש, אלי.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  23. אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by Dima67,

יש למישהו אתר טוב לכתוביות ברוסית לסרטים?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  25. כרגע למרות שהגדרתי את זה בפרופיל שלי אני שם לב שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן/מחשב האתר "מוציא" אותי החוצה ואני צריך להתחבר מחדש. הנחתי שזה משהו לגבי ה"עוגיות" - אני צודק? האם אפשרי לגרום לאתר להשאיר אותי מחובר תמידית גם אחרי ריסטרט?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.