כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שמשנה קול שהוקלט ממיקרופון, לשנות את הקול לכל מיני קולות, לעשות אוו יותר רובוטי, המטרה היא להכנת ג'ינגל כלשהו.... אני אקליט את עצמי ואערוך את הקול שהוקלט... תודה, Aviko
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כן חברים וחברות Nightwish מגיעים אלינו!!!!!!!! לפני כמאט שבוע הם פירמסו את זהותה של הסולנית החדשה ועכשיו הם הודיעו שיגיעו לארץ!!!!!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406324,00.html http://www.nightwish.com/en/band/tour רק נקווה שלא יבטלו!!!!!!!
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חרשתי על האתר הזה בזמן העבודה, וכמעט שלא נשאר לי מה לראות שם: http://nothingtoxic.com/ מישהו מכיר אתרים נוספים בסגנון, עם המון לינקים לסרטונים כאלה? אני לא אוהב את youtube ו-metacafe, כי יש בהם צנזורה מסויימת. גם ניסיתי לעשות חיפוש דרך גוגל, ופשוט הגעתי לאתרים עם פחות מ-100 סרטונים, מפוצצים בתוכנות ריגול :-\.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסתכלתי שמה על בשמים לגבר והמחירים שה די זולים בהשואה לחנויות כמו משביר לצרכן וסופר פארם.. למי שיש ניסיון מוואלהשופס? אני יודע..אם הם לא מוהלים לי את זה או משהו כזה? חח כי באמת מחירים אחלה שמה בהשוואה למקומות אחרים כבר קניתי כמה דבירם מוואלהשופס והייתי מרוצה רק לא התנסיתי בבשמים..
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
[move] GOOD ENGLISH[/move] [move]עברית רע[/move] תהפכו את התזוזה של הכתב, מן הסתם הפורום הוא עברי וצריך שזה יזוז משמאל לימין.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש תצלצול המעצבן הזה אצל כל הטלפונים ב24 פשוט כזה, למישהו יש אותו? (אין לי חמור)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הוא אומר שאי אפשר לדעת בצורה חדש משמעית אם השלט גבוהה יותר מהגשר בגלל זווית הצילום. אני אומר שהוא גיי. רואים בבירור שהשלט גבוהה יותר בהשוואה למיליון אלמנטים אחרים בתמונה,יש לכם דרך לעזור לי להוכיח?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)ש אתם מחרבנים ושהחרא פוגע במים יש רעש של התמוססות 2)ש החבר שלכם מחרבן אצלכם בבית ואחריי החרבון נשאר שאריות של חרא על האסלה 3)שאחריי מקלחת אתם מחרבנים ומרגישים פלוץ רטוב 4)שאתם נכנסים לשירותים בבית ופתאום יש גל סירחון ואתם צועקים אבא!! 5)ש מרוב נייר תואלט ששמתם המים לא יורדים באלסה 6)ש אתם מדברים עם כוסית ואתם מנסים לשחרר פלוץ בלי שתשים לב 7)אתם הולכים לשירותיים ציבוריים ומשתמשים בכל הנייר 8)אתם מנסים להפליץ כמה שיותר בשקט בשירותים של החבר 9)גומרים את כל הספריי של הריח בניחוח הדרים בשירותים 10)יושבים על האסלה שעה ואפילו לא מחרבנים...... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודשיים-שלושה התעדכן לי הפרופיל ל-64. מיד לאחר מכן ניסיתי להתקבל לקורס תכנות (ממר"ם) בבסמ"ח ומאז זה נמצא בטיפול. כל שבוע אני מתקשר כמה פעמים ושואל מה קורה עם זה, והם חוזרים על אותה התושבה "זה בטיפול". אתמול התקשרתי אליהם שוב ואז הפקידה שם אומרת, "מה? אתה מתגייס ביולי? אז אתה לא יכול להתקבל לקורס". אחרי חודשיים-שלושה חודשים שבהם יכולתי לדחות את הגיוס שלי בלי בעיות אתמול היא נזכרת להגיד לי את זה. אתמול, הגעתי ללשכת הגיוס בירושלים והגשתי טופס לבקשת דחיית גיוס. רשמתי בטופס שאני מתכוון להשלים בגרויות, לעבור בחינה פסיכומטרית, וכתבתי להם על ממר"ם, שאני חייב לדחות את הגיוס בכדי להתמיין. היום התקשרתי ללשכת הגיוס, ונודע לי השבקשה שלי נשללה. הפקידה שאיתה דברתי בלשכת הגיוס אמרה…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היום היית ב-"סיור" באינטל והיה כזה עלוב אתם לא מבינים ! המדריכה לא ידעה שום דבר מהחיים שלה והתחילה לחפור על שטויות, כל מה שהראו היה סתם סרטונים ואפילו לא נכנסנו לחדר הנקי... קיצור מבעסססס, לא ממליץ !!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ורסצ'ה איטליה... פשווט הביאו לי אחת ויש לה מאחורה את התוית של ורסצ'ה האמיתית כביכול עם מידה והכול ובצד מאחורה [בתוך החולצה כאילו] יש כזאת תוית גם עם הדגם ופרטים נוספים [כלל ההוראות של הכביסה וזה...] גם רשום שזה יוצר באיטליה תודה מראש :-*
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 250 דולר שאני רוצה להוציע בחול על איזה גאדגט מגניב.. אייפוד כבר יש אז לא.. חשבתי אולי מחשב כף יד כי אני רוצה להתחבר למירק שלי מכל החדרים בבית.. זה אפשרי כזה דבר? יש פוקט פיסי שיודעים להתחבר ממש למחשב שלי דרך טרמינל או משהו? אפשר לקבל המלצות לדגמים עם תמיכה טובה באינטרנט וקצת מקום למוזיקה משחקים וכו'? למישהו יש המלצות לעוד דברים אחרים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-