עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?

2. כפי שכתוב, החבר חונך דירה חדשה, אז לכבוד הדירה הדשה החלטתי לקנות לו משהו צנוע. התקציב: 50 ש"ח. הוא אוהב אופנועים ובחורות (שרוף בעיקר על פלייבוי). חשבתי לקנות לו חולצת פלייבוי, איפה אפשר להשיג? ועד הדרך, תנו המלצות שעולה לכם לראש. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175652,00.html

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב גלשתי קצת ברשת ומצאתי משהו מעניין שיעניין פה אנשים ;D האתר חסוי אז קבלו העלתי את זה לשרת של וואלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409090054083765&id=200409290043514104&user=tommyw תראו את ההכי שמאלי אם האות G זה רק אני או שזה ביודום :lol: הלינק תוקן תראו עכשיו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Yossarian22,

אני רוצה לטוס עם החברה לחופשה באוגוסט. אנחנו מחפשים מקום לא רחוק מדי (בסגנון של יוון, קפריסין וכו') עם חבילות נופש לצעירים חשוב שיהיה חוף ים, ובאופן כללי אווירה של צעירים... איפה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשלוח מייל עם שאלה למערכת איבאי, אבל מתקשה למצוא מייל כזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…

9. Started by -LosNir-,

היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה, דבר ראשון תכנסו דרך הקישור כי זה יתחיל קצת לפני הקטע שעליו אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=PAYm0Jwpfw4#t=637s קצת קשה להסביר, אבל כמו שאפשר לראות, בקטע הקצר הזה, הביטלס מתפצלים, כל אחד הולך בין 2 שיחים אחרים, אבל קורה, למשל, שהבחור עם הכלי נשיפה ממתכת שהולך מסביב לגוף שלו הולך לפינה הימנית העליונה, ואז יוצא מהפינה השמאלית העליונה, ואחרי זה כולם יחד יוצאים מהפינה הימנית התחתונה... אני חושב שראיתי משהו דומה עם דלתות - אנשים נכנסים מדלת אחת ויוצאים מדלת שניה, ואז נכנסים לדלת שלישית ויוצאים מדלת רביעית... כמובן שכל הרעיון זה שהדלתות מובילות למקום אחר, ולאו דווקא למה שבצד השני של הקיר יש לפני זה עוד קטע כזה נראה לי, עם ה sea of holes אבל יש איזה שם שמתאר את הקט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rozenasf616,

קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Ewingum,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Tanya,

היי. זה קשור למחשבים אז יכול להיות שמישהו פה נתקל בסרטון הזה.... מדובר על סרטון לא ארוך במיוחד שבו מראים את תוכנת הפוטושופ יוצרת מין איש קטן כזה... ואז כשהתוכנה רוצה למחוק אותו, האיש נלחם בכל כוחותיו לחמוק מהסימן של העכבר... התוכנה מנסה לבצע פעולות על מנת למחוק אותו והוא מוצא פעלולים לברוח מזה וכ'ו... אחד הסירטונים האדירים שיש... לצערי אני לא מוצאת. מישהו מכיר? עריכה: חיפוש קטן ביוטיוב ומצאתי לבד אני ראיתי את הגרסא הזאת בתוספת מוזיקה מגניבה שממש הוסיפה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lmlm,

כשקיבלתי עיתון ידיעות בערב ליל הסדר וקראתי את הכתבה עליו ,פשוט נדהמתי על היכולות שלו. מי שיש לו ידיעות אחרונות בטח קרא אבל הנה כמה כתבות עליו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1473188,00.html http://news.walla.co.il/?w=/22/360846 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3232850,00.html פשוט מדהים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by IG,

איפה אני יכול להוריד אותם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by galper,

היי, אני שוקל, בהסתמך על אחד המפרטים שלכם (מחשב למשחקים ללא מסך ב-6,000), לקנות את רוב החלקים בארה"ב ובארץ לקנות רק את החלקים הגדולים - כמו מארז ואולי ספק כוח). נראה לי שאפשר לחסוך כמעט שליש מהמחיר בצורה כזו. אחרי זה - וזו השאלה שלי - אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי. האם הרכבה עצמית היא אפשרית? האם יש מדריכים לכך שאפשר למצוא באינטרנט? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by דנדן,

HOT לוקחים נציגים טיפשים יותר ויותר כל הזמן, כנראה. בדירה שלי בב"ש, אני שנה שנייה ברציפות מחובר אליהם, ובתחילת שנת הלימודים השנייה נתנו לי הטבה של אינטרנט 5MB במחיר של 2.5, לחצי שנה ואחר כך מחיר רגיל (ואם אני רוצה אני יכול לחזור ל2.5 בלי בעיות). קיצר, החצי שנה נגמרת מחר מחר בערך, אז אני התקשרתי אליהם בשביל להוריד את המהירות (בבזק בינלאומי נשארנו על 2.5 מגה, אבל קיבלנו 5MB), קיצר נפלתי על נציגה ממבחר הנציגות הטיפשות שם, שבמשך 10 דקות, מנסה להבין מה היא רוצה לעשות בכלל, ואחר כך שמה אותי על המתנה כ5 דקות, ובסופו של דבר סכמה את הנושא. הטמטום שלה התחיל עם זה שהיא רצתה לחייב אותי לשנה מחדש, כי היא לא שמה לב שאני בהתחייבות בכלל, אחר כך המשיך בזה שהיא לא ידעה את המחיר של חבילו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yotam360,

יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אחרי HTC ו-Oculus, גם בסוני החליטו לחשוף את הדגם הסופי של משקפי ה-PlayStation VR שלהם, שיתחברו לקונסולות ה-PlayStation 4 ויעלו כמה מאות דולרים פחות הקרב על ראשות שוק המציאות המדומה עובר להילוך גבוה במיוחד, עכשיו, כשסוני הצטרפה אל שתי המתחרות המרכזיות שלה והציגה לנו את כל מה שאנו צריכים לדעת אודות פתרון ה-VR האישי שלה – משקפי ה-Playstation VR (או PSVR, בקיצור) שיעברו עם קונסולת ה-PlayStation העדכנית. משקפי המציאות המדומה של סוני יתבססו על מסך OLED בגודל 5.7 אינץ' אשר יקרין תמונה ברזולוציה של 960×1,080 פיקסלים לכל עין (בזווית תצוגה מצומצמת יחסית של כ-100 מעלות), בקצב רענון של 90 הרץ או 120 הרץ (קצב הרצה מירבי של 90 פריימים בשנייה או 120 פריימים בשנייה), עם מד ג'י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by redti,

מישהו שמע על זה? זה המיקוד היחידי שמצאתי להיסטוריה 5 יחידות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by amit_amit,

הנה השאלה. התרגיל נמצא בעמוד 73 בספר של המכינה של הטכניון, וכמובן, תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by TripMan,

בינתים לא התפרסמו רשמית המבצעים . . . אבל בבאג בצורה נסתרת כנראה שכבר מופיעים המבצעים, אולי לא כולם : http://www.bug.co.il/subc.asp?t=54

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by r1plet,

היי, הזמנתי מספר מוצרים מDEALEXTREME ולא שמתי לב שבכתובת שלי בPAYPAL לא רשום מספר הדירה שלי. השתמשתי בשם האמיתי שלי ומספר הבית/מיקוד/שם רחוב הנכונים, אך על תיבת הדואר כתוב שם משפחתה של אמי ולא שלי. האם יש ממה לדאוג? יש לדואר ישראל מאגר דיירים בכל בניין או דרך כלשהי לגלות באיזה מהדירות בבניין אני גר לפי השם שלי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים