כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מקווה שזה הפורום הנכון כי לא מצאתי אחר שיענה על השאלה הזאת יש לי מחשב שאני רוצה למכור ואני לא יודע בכמה לתמחר אותו המפרט: Asus P5NE-SLI CPU 2180 2GH dual core 4GB RAM ATI 4670 521MB 320GB HD SONY DVD-RW ספק כח 500W מארז חמוד עם דלת שקופה בכמה אני יכול להציע את המחשב הזה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה המקום הנכון... במידה ולא אשמח אם אפשר להעביר אותו לשם. אני מתחיל שנה שניה של לימודי מערכות מידע. ולפני מבחר של 3 קורסי בחירה. אני נוטה לכיוון JAVA אך מכיוון שכבר עשיתי קורס אחד (שכלל, לפחות לפי מה שאני קורא, את רוב החומרים שקורס בחירה), אני כבר לא כל-כך בטוח. אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר לגבי איזה מן הקורסים הללו יעזרו לי בעתיד (במקצוע עצמו). תודה רבה! נ.ב. האפשרויות מצורפות בקובץ. צחי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כמו שקראתם אבד לי דף זיכוי כ-150 שח', מה אתם אומרים הזיכוי שלי רשום במחשב שלהם? כי שקניתי הם רשמו אותי במחשב והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החלטתי לסוע עם חברה שלי לצימר בצפון, עד פה זה היה קל. התחלתי לחפש והלכתי לאיבוד. אז חשבתי שאולי אלה מכם שהיו בצימר כבר מתישהו יכולים להמליץ לי על משהו ספציפי. תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, בעבר פתחתי כאן דיונים בנושא של לימודים אקדמיים במקביל לבית הספר, בעניין זה ישנה התקדמות ואני כבר נמצא בתהליכי מיון מתקדמים של כמה תכניות. אך קודם לכן, אני מעוניין לשקול אופציה שנראת לי טובה יותר ברמה התיאורטית, והיא לסים את הבגרות כמה שיותר מהר (בבית ספר אקסטרני), ולאחר מכן להתקבל עם תעודת בגרות לטכניון או לאוניברסיטה ולסיים תואר בטרם גיוסי לצבא. האם קיימות תכניות שכאלה? , מהו המועד המוקדם ביותר בו אוכל להתחיל? ומהו הזמן הקצר ביותר בו אוכל לסיים בגרות מלאה? אשמח לשמוע מנסיונכם. בתודה רבה מראש, AMD@ATI. נ.ב: 1) אני תלמיד כיתה י'. 2) הייתי רוצה לשמוע אודות "בגרות בקמפוס" שממוקם בטכניון. (והאם קיים בו מסלול שיתאים לדרישותי.)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן שיפוץ בחדר, ואני צריך לחפור בקיר בשביל להעביר שקע חשמל. אני גם יכול לפצל אותו ולעשות עוד שקע?
-
- 5 תגובות
- 28.5k צפיות
-
-
לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמן אבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובום משהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רציתי להתחיל לראות את הסדרה הזאת וקצת הסתבכתי יש הרבה סרטים וגם סדרה יותר ישנה לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מאוד מאוד רוצה רקעים מטורפים למסך החדש שלי [ Dell 2209WA ], אם למישהו יש אתרים אולי של רקעים באיכות גבוהה מאוד, ברזולוציה 1680X1050 או יותר... אני ממש אשמח. בלי קשר אני מחפש גם רקעים ברזולוציה גבוהה באיכות גבוהה של Alien כאילו - הנוסע השמיני, יש לי אובססיה ליצור החמוד הזה. תודה לכל מי שעוזר וחג שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתכלס, אחלה אתר עשו וממש יפה אבל אשמח לתשובות בנידון: 1.באתר הקודם כתבתי מהר ולא הייתה בעיה, כאן משום מה ההקלדה על המסך לא מדביקה את הקצב. 2.במעבר בין דפים יש לפעמים הודעת אקספלורר שלא ניתן להציג בלה..בלה 3.בעמוד ראשי לפעמים נעלם לי העכבר ברקע האפור. 4.טעינות דפים ואתר איטיות יותר. 5.חיפוש לא עובד, תמיד מראה לא נמצאו תוצאות..(_ההודעה שבאה באדןם). למען הסר ספקף אלו רק הארות ע"מ שידעו ו/או שאדע מה השתבש אצלי אולי, כי ממש אהבתי את העיצוב מחדש..צריכים להתרגל אבל זה איכותי ויפה יותר.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)! SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות. כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה. הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, שבוע הבא, ביום חמישי (ה22 לחודש) אני עתיד להתגייס לצבא.. עד כמה שהבנתי אני מיועד לאלקטרוניקה (מילאתי מנילה בה הייתי אמור לדרג שלוש חילות ודרגתי תקשוב/אוויר/חימוש). כרגע אני עדיין לא יודע לאן אני הולך, לפי לשכת הגיוס אני אראה קצין מיון ביום הגיוס לקביעת החיל וקצין מיון בסוף הטירונות על מנת להשתבץ לקורס המתאים.. יש לכם עצות כדי להגיע לקורסים מעניינים או לפחות שמות הקורסים/מקומות שנחשבים יותר? אני מעוניין לשרת בבסיס סגור, ולא לעשות יומיות.. יש לי קב"א 56 דפ"ר 90 ופרופיל 64. (עד השבוע הייתי בטוח שאני יוכל להעלות פרופיל ולהגשים חלום ולהתגייס לקרבי אבל הברכיים מונעות זאת ממני) הבעיה העיקרית היא שאמנם אני טוב באלקטרוניקה ומחשבים.. אבל אני לא אוהב את התחום הזה.. ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-