כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מרכיבי משקפים יכולים ללכת לשיטת 13 או לסיירת מטכ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כל יבואן לא משנה איזה, שיש לו מארזים מעניינים. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי 7 מתוך 20. http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/body/interactives/senseschallenge/
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, החל מטרד חדש עם גוגל: כאשר אני מנסה להתחבר לחשבון שלי ממחשב אחר, גוגל כופה אימות טלפוני: הדבר מונע או מקשה עלי להכנס לחשבון גוגל שלי ממחשבים אחרים, כיוון שאין לי כל חשק להתעסק עם הטלפון שלי בשביל זה. ואני לא רוצה גם להזין בלי סוף את הנייד שלי בגוגל. איך נפטרים מהדרעק הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמה בערך שוקל סטיק זיכרון? וכמה מעבד? אני מזמין היום דרך מוספוט אני מקווה שזה משתלם להזמין משם זיכרון... אם זה יוצא פחות ממאתים דולר אין מכס + מעמ נכון?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מה אני מדבר...הבן אדם פשוט תותח...היה לי את הסרטון ובטעות מחקתי אני לא מוצא אותו בשום מקום.. :-\
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה חשוב לכם משתמשי HWzone שלפני שקונים את המחשב... 1.שירות וייחס טוב 2.מחיר טוב (הנחה קטנה) מה מבין השניים יותר "קונה" אותכם?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה זה?!?! כאילו.. יש תקטע של מעבדים או כרטיס גרפי בטנכלוגיית 64 BIT, מזתומרת? יש XP וויסטה בגרסת 64 BIT יש לי כשאני עושה על הדסקטופ לחצן ימני-> מאפיינים->סטינגס: שליטה באיכות צבע 16/32 ביט.. מה זה כל הביטים האלה!?!?! תודה =] ולא ידעתי באיזה פורום לשים את זה פשוט..אז שמתי את זה פה..סליחה אם זה לא המקום הנכון..
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה אני מחפש? פוסטרים של סרטים, נשים יפות (לא ערומות לגמרי ), אולי משחקי מחשב (אם זה משחק ממש ממש נוסטלגי ששווה אזכור על הקיר בחדר שלי), ודברים מגניבים כמו תמונה של שימפנזה שמעשן בתוך כלוב בגן חיות שיש לי... (בשחור לבן ד"א). בקיצור תודה רבה לכל מי שייתן פה מקור לאתרים שנותנים להוריד פוסטרים בתור תמונות ברזולוציה גבוהה כדי שאוכל להדפיס בבית דפוס אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלה הראשונה לכבוד יום ההולדת החמישי לאתר שלנו. הפרס בו זכית הוא: Spider 120mm - מאוורר הכולל פילטר נגד אבק של חברת Evercool מתנת Com4U ברכות! על מנת שנוכל להעביר אליך את הפרס במהירות האפשרית, אבקש כי תגיב על מייל זה ותשלח אלינו את הפרטים הבאים: שם מלא. כתובת למשלוח הפרס, כולל מיקוד במידת האפשר. טלפון בו אתה זמין על מנת לתאם את המשלוח. שים לב! באם לא תתקבל תשובה למייל זה בתוך מספר ימים, תועבר זכות הפרס לזוכה אחר שיעלה בגורל. בכבוד רב, מור שובל, צוות HWzone
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, שבוע הבא, ביום חמישי (ה22 לחודש) אני עתיד להתגייס לצבא.. עד כמה שהבנתי אני מיועד לאלקטרוניקה (מילאתי מנילה בה הייתי אמור לדרג שלוש חילות ודרגתי תקשוב/אוויר/חימוש). כרגע אני עדיין לא יודע לאן אני הולך, לפי לשכת הגיוס אני אראה קצין מיון ביום הגיוס לקביעת החיל וקצין מיון בסוף הטירונות על מנת להשתבץ לקורס המתאים.. יש לכם עצות כדי להגיע לקורסים מעניינים או לפחות שמות הקורסים/מקומות שנחשבים יותר? אני מעוניין לשרת בבסיס סגור, ולא לעשות יומיות.. יש לי קב"א 56 דפ"ר 90 ופרופיל 64. (עד השבוע הייתי בטוח שאני יוכל להעלות פרופיל ולהגשים חלום ולהתגייס לקרבי אבל הברכיים מונעות זאת ממני) הבעיה העיקרית היא שאמנם אני טוב באלקטרוניקה ומחשבים.. אבל אני לא אוהב את התחום הזה.. ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישו יודע איך קוראים לשיר הזה? :DJsmile: ,
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בס"ד עקב צורך רכישה של מחשב חדש אני מחפש אתר שמסביר על מונחים חדשים כגון: גשר צפוני/דרומי סלוטים חדשים וכדו' בתודה רספיוטין
-
למישהו יש מושג? (למי שלא הבין: הגיע תאריך הגיוס, לא התייצבתי, מה קורה עכשיו מבחינתם? נא להתייחס לזמנים) תודה! עדכון: אולי הייתי צריך לציין, אבל שאלתי היפותטית, עדיין (עם דגש על עדיין) לא הגעתי אל זה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כרטיסים בהזמנה מוקדמת לסרט שם, רילודד אם זה מעניין אתכם. מה האתר/ טלפון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
(אין לי מושג איפה לפרסם את זה, מקסימום מנהלים להעביר בבקשה) אני רוצה לדעת כמה עולה לי להשאיר את המחשב דולק בלילה. הסתכלתי באתר של חברת חשמל ובמחשבונים שלהם אבל איבדתי את הידיים והרגלים (אין לי שמץ במונחי חשמל) המחשבונים: http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=4&enDispWhat=object&enZone=calc&enDispWho=General%5El769&enPage=IP&enDisplay=view& אם מישהו יוכל לעזור לי לגלות את התשובה אשמח מאוד.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-