כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
היי הם מציעים 2.5/150 במחיר 65ש"ח + שלוש חודשים בלי לשלם לבזק על התשתית ואחר כך עולה ל (לבזק תשתית)70 ומשהו ככה שאחרי שלושה חודשים יוצא לשלם 135 ש"ח בחודש נראה לי תמוהה יש פה מישהו שיש לו חבילה דומה?? יש שינוי באפלוד של 150??
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אם אני טס עכשיו לחו"ל ולוקח איתי את הנייד, הוא לא נכבה נכון? אני אוכל לקבל שיחות ו SMS-ים? ולשלוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המיזם IL-IX מבטיח לחבר בין ספקיות, גופי תוכן, בנקים ושירותי ענן - ולשנות את מפת האינטרנט בישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
בעוד פחות משבוע ייפתח האירוע הטכנולוגי הגדול בעולם, אך האווירה השנה שונה בתכלית משנים עברו כאשר המחסור החמור בשבבי זיכרון וההתמקדות האובססיבית של ענקיות הטכנולוגיה בבינה מלאכותית דוחקים את הצרכן הפרטי לשוליים ומאיימים על השקות החומרה המצופות ביותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי את הסרט אתמול והבנתי שאני צריך לראות אותו עוד 10 פעמים בערך כדי להבין. אני מנסה לפתח בעצמי את היכולת לחשיבה רב מימדית, אבל המניעים בסרט פשוט לא מובנים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבבבבת שלום יש לי התלבטות , אני סטודנט טרי של האוניברסיטה הפתוחה , ואני מתלבט בין תואר ראשון במדעי המחשב לעומת תואר ראשון במדעי במתמטיקה הרקע שלי במתמטיקה : עשיתי שנה שעברה קורס מכינה ל 4 יחידות תיכוניות והשנה עשיתי קורס באו"פ אשנב למתמטיקה שהוא מעין הכנה למתמטיקה האקדמאית על קצה המזלג הרקע שלי במדעי המחשב : עשיתי השנה קורס מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה אמנם רק מבוא אבל נגענו בנושאים כמו תיכנות מובנה עצמים , סינקטס בסיסי , שיטות חיפוש מיון , יעילות וסיבוכיות , וכמובן כל מיני אלגוריתם . ולמדתי עצמאית קצת C ואני מתלבט לאיזה כיוון ללכת ??? למען האמת יותר בא לי ללמוד מתמטיקה , אבל השאלה מה אני אעשה עם זה אחר כך :s05: אבל קורץ לי קצת ההילה…
-
- 22 תגובות
- 15k צפיות
-
-
אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
משחק פלאש נחמד וריאליסטי שמצאתי http://www.newgrounds.com/portal/view/476393
-
- 50 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יוהווווו! בומבמלה בפתח! 8) אז בבקשה, מי שמתכנן לנסוע לשם, או מתלבט ובא לו סתם לשאול פה משהו, זה המקום לומר זאת. יהיה סבבה לפגוש אנשים מהפורום...
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נהגתי על פיזו 306 גיר רגיל ----> זוועה " " " 205 " " ------> " " " רנו קנגו " " ------> "
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מאמר מוקלד בן כ1500 עמ', ממש לא בא לי לשבת ולקורא אותו על מסך המחשב במיוחד כיוון שאין לי זמן (יש לי 4.5 חודשים לסייים אותו והוא באנגלית) לבהות מול המחשב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום בו אוכל להדפיס אותו פלוס כריכה של 6 חלקים (לא ממש יש לי כוח להסחב איתו בתיק כל יום) בעלות סבירה. רצוי באזור הקריות והסביבה. מישהו יודע מה המחיר של הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תזהרו לא ליפול מהכסא מרוב צחוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382231,00.html לא לפספס את המכתב באנגלית עילגת שהם שלחו לטייסון
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תראו איך השתטות רגילה יכולה להגמר http://rapidshare.com/files/90168831/he_is_alive-sent.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בתחרות של שוגי שהזוכה יקבל כוכב עם שמו ועם תעודות איך אפשרי לעשות את הפרוצודה באופן פרטי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם הפלאפון! כל פעם שאני נכנס לחדר ומתקשרים אלי לפאלפון אני שומע קיטועים מדי פעם... לא יודע כבר מה זה יכול להיות אני לא שומע שיחה חלקה כמו בORANGE... יש לי פלאפון LG8600 מישהו נתקל גם ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-