כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לעשות תשלומים בפייפאל ? מה אם אני רוצה להזמין משהו שעולה 3-4 אלף ש"ח בכמה תשלומים ?
-
- 6 תגובות
- 32.7k צפיות
-
-
אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.my25percent.com/2009/09/eight-stages-of-programming-new-feature.html
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1117377.html ממליץ להתרחק עד שיוברר העניין. זהו השירשור בפורום התמיכה של HP: http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=lockups&thread.id=895&view=by_date_ascending&page=1
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... קודם כל מזל טוב לאתר על העיצוב החדש, חמוד ופרקטי. אני פותח את הדיון הזה בתור סוג של פנייה למפעילי האתר. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ביחד עם התוסף ABP שמעיף את כל הפרסומות, אבל לאחר שראיתי את העמוד שמבקש לנטרל אותו פה וקראתי את ההסבר ניטרלתי אותו. עד עכשיו הפרסומות היו דיי מציקות אבל נסבלות, משום מה במעבר לעיצוב החדש, הן הרבה (!!!) יותר מפריעות. עוד דבר ששמתי אליו לב שהם ממש מאיטות את כל הניווט באתר (והאתר איטי בכל מקרה)... אז בעצם מה שאני מנסה לומר...תעשו עם זה משהו, מצד אחד אני יכול להפעיל מחדש את ה-ABP (מה שכן עשיתי בינתיים) ופספסתם עוד גולש שיראה את הפרסומות... אני מניח שיש פה עוד כאלה שזה מפריע להם. קחו לתשומת לבכם, דוד.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה אני בן 19 ואני חייל ובמהלך השירות הצבאי שלי אני רוצה לעשות קורס בג'ון ברייס,או מכללת נס נראה כבר איפה.. אני מתלבט בין הקורס בודק תוכנה-QA למתכנת מערכות מידע. מה כדי לי? יש לי עוד שאלה האנגלית שלי היא לא מי יודע מה (פחות מהממוצע) זה אמור להפריע? ו..רציתי לדעת אם אפשר ללמוד טיפה דרך המחשב באופן עצמאי לפני שאני נכנס לקורס? תודה..
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה להשתמש בחיפוש של הפורום, ולא משנה מה אני רושם הוא לא מוצא כלום! רק לי זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה לפתע משום מקום באוזן שמאל אני שומע צלצול מוזר בלתי פוסק שמשגע אותי צליל כזה מוזר שאני שומע חזק מאוד כשמאוד שקט בחדר לא ממש יודע איך להסביר איך זה קרה? למישהו היה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שודרג האתר ובמלואה של צבע אפור ועד שהוא עולה לוקח זמן יותר לאט, לפעמים גם צריך ללחוץ פעמים בעכבר כדי להתעורר.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
-
היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לעשות חופשה קטנה, יש לכם איזה שהן המלצות למקומות יפים וזולים באירופה? הינו כבר באיטליה\שוויץ, חשבנו על פריז ליורודיסני אבל אני חושש שזה יהיה ילדותי מידי. טורקיה דיי חרושה כבר מכל הכיוונים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון) חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה ) או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן מישהו מכיר ?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב נו, הם יפנים... http://armorgames.com/play/2407/karoshi-suicide-salaryman
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-