כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה מתנות בראש אבל אמרתי נראה אולי אפשר להוסיף עוד קצת... דברים שתדעו שיעזרו, היא בצבא, מדריכה. יוצאת חמשושים. היא בת 20 הקרייה שלה זה לשיר יש לה כבר כמה שירים (לא באיכות של אולפן) אבל היא ממש טובה בזה, הייתה פעם בכוכב נולד (עד לאודשינים האחרונים). יש לה חבר. עכשיו אני והיא ממש קרובים.. ואני רוצה להשקיע.. יש לכם רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתעייץ איתכם. המשפחה שלי טסה לחו"ל דרך טיול מאורגן בסביבות חודש יוני-יולי, לארצות הבלטיות או לקנדה והציעו לי להצטרף על חשבונם וזה. הבעיהה היא שזה לשלושה שבועות ונופל בדיוק על מודעי א' של מבחנים? זה הטיול: http://goo.gl/XdR6t מה דעתכם? מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא צריך להיות ממש קל אבל אני לא מצליח משום מה... האיבר הרביעי בסדרה הנדסית גדול ב 3 מהאיבר השלישי וקטן ב 18 מהאיבר השישי,מצא את המנה ואת האיבר הראשון, תודה לפותרים
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תגידו חבר'ה כדאי להרשם לפורומים האקסלוסיבים של rotter.net (הפורומים שבתשלום) איך ההורדות שהם מביאים שם? ("ההורדות החוקיות כמובן") והאם זה שווה את הכסף? אני מעוניין בעיקר לשמוע אנשים שחברים\היו חברים בפורומים שלהם...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל. חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון. אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי. אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים. מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר? ******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס SMART \ לחמן - 3 וח…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
www.misradia.co.il מה קורה עם האתר? האם גם לכם הוא לא נכנס? שהוא תחת בניה? לפני ימים ספורים דיברתי עם נציגה מהחנות, נראה לי מאוד מוזר שהחנות 'סגורה', היות וזו חנות וירטואלית :-X
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איי.בי.אם מייצרת מחשב שיכול לאתר בעצמו את התקלות במחשב ולתת עליהם מידע... נשמע טוב? לי זה נשמע נחמד ביותר..(יחסוך לי קצת כאב ראש) לכתבה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ted.com/talks/defend_our_freedom_to_share_or_why_sopa_is_a_bad_idea.html
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שרת פרטי שלי יש לי מחשב ישן שיהיה הקורבן שלי... זהו מחשב פנטיום 2-3 לא זוכר בדיוק 256 ראם (לא דידיאר) כרטיס מסך פשוט לוח אם 20 ג'יגה ספק וקיצור כל מה שיש אצל מחשב זה יעבוד אצלי? ויש לי רק אינטרנט אחד כרטיס רשת יעזור שאני יחבר בין 2 המחשבים שלי? השרת יהיה מהיר? אני יוכל לעשות שם משחק רשת יענו אני יוכל לשחקדרכו קאונטר עם חברים שלי ברשת? ואיך אני ידע את ההגבלה של מספר השחקנים?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-