עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Cyb3r,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198266&sid=10 :o

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dorviper,

מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LimaC,

שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי. יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור. יש לי שאלות על 2 אפשרויות: 1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה? 2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yotam360,

יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה

9. Started by TripMan,

בינתים לא התפרסמו רשמית המבצעים . . . אבל בבאג בצורה נסתרת כנראה שכבר מופיעים המבצעים, אולי לא כולם : http://www.bug.co.il/subc.asp?t=54

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. תודה רבה. ואני מצטער אם זה לא המקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by userk,

הרבה פעמים אני רואה גם על מוצרים גדולים באיביי שמציעים משלוח חינם מסין לארץ ושומרים על מחיר מוצר מאוד נמוך. איך זה קורה? ממה שבדקתי מחיר משלוח בדואר ישראל לחו"ל מתחיל בשמונה ש"ח וזה רק על חבילות מאוד קטנות, המחיר עולה הרבה יותר על חבילות גדולות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג אחד כזה וכמה בערך זה עולה זוכרים את המשחקים של פעם במשחקיות היה של terminator2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by IG,

ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לפני כמה ימים חזרתי מהבית ספר הטכני של חיל האוויר בחיפה מיום פתוח שהם אירגנו. היה ממש נחמד ואחרי שהייתי לפני שנה שם ביום פתוח ואיחרתי כי נתקענו בפקקים וכו'... אז אמרתי שהשנה אני אבוא להירשם והכל לשנה הבאה (שנה הבאה כיתה י') אז באתי והיה אחלה, אחד מהאנשים הראשיים שם הסביר והכל ואיך זה הולך והסביר פרטים ושטויות. רציתי לדעת אם יש פה אנשים שיש להם דעות או דברים דומים על הבית ספר.. הכוונה שלי היא להמשיך שם וללמוד יג' יד' וללמוד שם אלקטרוניקה מחשבים ומתמטיקה 3/4 יחידות ואנגלית 4/5 יחידות ולצאת עם הנדסאי אלקטרוניקה משם אחרי הקבע שחותמים במקרה שנשארים יג' יד'. אחרי הצבא והכל אני מתכנן להיכנס לטכניון ולעשות תואר ראשון מהנדס אלקטרוניקה או מהנדס כל שהוא בתחום הטכנולוגי- הנדסי. ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

סה"כ זמן במערכת: 100 ימים, 3 דקות :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: כפול 10! (ושלוש דקות)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ohad,

;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MODY69,

אהלן, מחר אני נוהג דרך כביש 4 מכיוון צפון לפ"ת. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נוהג בכביש זה בשעות הבוקר (אזור השעה 9), אני רוצה לדעת עד כמה הוא פקוק. האם יש בכלל פקקים בשעות האלה בכביש? כמה זמן זה יעכב אותי? תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

טריילר נראה טוב!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חבר שלי עשה טעות הוא נרשם ל"אימות הדו שלבי של גוגל" שזה אומר שכדי להכנס לשירותים של גוגל הוא צריך לאחר הכנסת שם משתמש וסיסמא, הוא מקבל SMS עם קוד וצריך להכניס אותו. מה קרה - הוא טס לחו"ל ושכח לבטל את זה, וכרגע הוא לא יכול להכנס לחשבון. הוא אמר שמילא איזה טופס עם הרבה מאוד שאלות ואמור לקבל אישור לאימייל הגיבוי, אבל זה לא קורה כבר מעל 40 שעות. מישהו מכיר אפשרות הכנס בכל זאת? למרות שלא אמור להיות. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.