כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
אמרו שאני צריך לעבור בדיקות במכון פילת... ראיתי עכשיו מבחן ניסיון של מבחן בדיקה כזה במכון נועם, אלוהים ישמור!! זה כמו מבחנים לנאס"א, איך אני עובר את הבדיקות האלה בכלל? איך להתכונן???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עזרו לי ממש בפורום הזה ובנו לי אחלה מפרט (ואני כבר מת לקבל את המחשב הזה). לאחר מכן, חיפשתי מחוץ לאתר חנויות מומלצות (כי אסור להמליץ פה על חנויות... ובצדק). ואז ביקשתי מהחנות הצעת מחיר אך החברה הזו עובדת עם סוגי רכיבים מסוימים ולכן קיבלתי בחזרה מפרט אחר שבמקום 2200 שקל עולה 2700. מה כדאי לעשות? האם הייתי צריך לפרסם בהודעה המקורית את החנות שבה אני רוצה לקנות כדי שיבנו לי על פי החנות הזאת? להוסיף את ה 500 שקל? מה בדרך כלל עושים אנשים במקרה זה? (אני מת"א) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לדף האחרון של הבניה של המחשב זה כותב לי את זה:Microsoft VBScript runtime error '800a0009' Subscript out of range: '[number: 1]' /compbuilder/index.asp, line 315
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת או אחרת, איך אני מחלק סרט בפורמט DVD9 כדי לצרוב על שתי דיסיקם של DVD5?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבדתי כטכנאי מעבדה בשתי מקומות, מבחינת הזמן בסה"כ שעבדתי זה 8 שנים, מבחינת תכלס ידע וניסיון מרגיש לי כמו טכנאי של 4 שנות ניסיון. כן התעסקתי עם פירוקים והרכבות של מחשבים נייחים וניידים, איתור ופתרון תקלות ותמיכה מרחוק. מה שאני פחות נחשפתי אליו זה תקלות רשת, חיווט נכון של כבלים במחשבים נייחים, הרכבת קירור מבוסס נוזל, החלפת מקלדות פנימיות ומסכי מגע במחשבים ניידים, הלחמות ותקלות תוכנה (מסכים כחולים אני ממש חלש בניתוח ואבחון) לרוב עשיתי את אותה העבודה ולא היו דברים חדשים בשנות עבודתי. כמה לדעתכם אני זכאי לקבל במקום חדש או כמה אני יכול לדרוש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-