עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ובכן רבותי האם אלה חדשות טובות או רעות.שער הדולר עומד כיום על 3.59. כיצד זה יבוא לידי ביטוי בעולם המחשבים???.האם זה יגרום להוזלה או ייקור מוצרים? לא לשכוח שלא הכל רואים במבט של צרכן.גם יבואנים רואים את זה וגם המדינה רואה את זה והשאלה מה עושים ? עד לפני כמה חודשים הדולר עמד מעל 4.5 שקל והיום הוא איבד שקל מערכו. אני רואה ירידה במחיר כרטיסי המסך אבל השאלה האם זו מגמה עולמית רגילה כפי שתמיד יש או שהיא קשורה לדולר שאינו יציב? תשובותיכם בבקשה .

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  2. שלום, אני לא מבקש לפרסם אותם רק לדעת איך הם...אני חייב להרכיב מחשב וראיתי הרבה מפרטים טובים... אם יש מישהו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  3. אני מחפש את זה: http://www.microbarn.com/details.aspx?rid=102067 מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ? זה היחידי שמצאתי שמתחבר ישירות ללוח אם, מתאים לסלוט של הפלופי וזול. תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by LOL,

היי, לפני איזה שלוש שבועות הזמנתי משחק מshopto, המשחק לא הגיע עד עכשיו במספר מעקב שניתן על ידיהם בroyal mail רשום שהחבילה עזבה לפני שבועיים את אנגליה יש לי איזה שהוא סיכוי למצוא את זה בדואר? יש לי טעם לדבר עם shopto למרות שזה בבירור עזב את אנגליה? אשמח לעזרה ממישהו שקרה לו מקרה דומה והוא הצליח איכשהו לפתור אותו

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  5. הבנתי שיש דרכי קיצור עם חברות שמארגנות עורכי דין שעושים את כל הבירוקראטיה ומקצרים את התהליך. אני לא לחוץ בזמן. ומעדיף לא לבזבז כספים על עורכי דין. יש אפשרות להוציא את האזרחות בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  6. אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]

7. מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by KKK,

שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by Roy.T,

אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  10. ראיתי אותה בזאפ... שווה לקנות בחנות הזאת?http://www.nirtech.co.il/

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . דודה שלי (אחות של אמא שלי) רצתה לבוא מרוסיה לישראל אבל בסוף צץ לה איזה משהו שהיא הייתה צריכה לשלם ובנתיים אין לה כסף לכרטיס . דודה שלי אמרה שהיא תבוא בערך עוד חצי שנה . אז חשבתי לשלוח לה כסף בשביל הכרטיס טיסה . מישהו יודע בערך כמה עולה כרטיס טיסה מסיביר לישראל ? אני יודע שחברת אל על עושה טיסות לשם . גם ברוסיה יודעים שהחברה אל על היא חברה הכי טובה . אני לא צריך מחיר מדוייק אני רוצה לדעת בערך כמה זה עולה . תודה.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by redti,

אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  13. Started by assos,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מקום מקצועי אמין וזול שאפשר לקנות שם ואם יש אפשרות למקום עם תמיכה טלפונית זה עדיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by klayton,

http://www.lopeztonight.com/episode_recaps_and_highlights/criss_angel_eats_razor_blades.php#content

15. קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  16. בלי לפגוע בכבודם של המשפחות כמובן כל שנה היה פה איזה דיון נטול חשיבות של מי עומד בצפירות ומי לא -למה הפסקתם אם המסורת ?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by חן מ,

שבוע טוב! אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשב אני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאת איך אפשר לעשות את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by psychuil,

אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום יש לי ראיון עבודה למימדיון יום ראשון...איזה קווים מגיעים קרוב לשם 92/66..? בשבת יש דרך נוחה כלשהיא להגיע ? מוניות כלשהם ? 51/66 ? תודה מראש וסליחה על ההטרדה P:

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by FPSbanana,

איפה הנקודות אצל אישה שיגרמו לה להגיע לאורגזמה יותר מהר? וזה אותו דבר אצל בנות 17??

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by eladbu,

אופנועים התורכיה! מישהו יודע מהם הדרישות בתורכיה להשכרת אופנוע? האם רשיון רגיל תופס כמו ביוון?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  22. קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by mcalfi,

שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *‏26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by נעמה קהתי,

בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד

25. Started by Delux,

לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)

• 3 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים