עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Fighter,

נגיד עשיתי פעילות אנאירובית בשביל לחזק שרירים, עד כמה זמן יש לי לאכול את החלבונים? כי אומרים ישר אחרי האימון תאכל חלבונים, אבל לפעמים לא יוצא לאכול ישר אחרי האימון, אז עד כמה זמן יש בשביל לאכול חלבונים?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by leibeyal,

עוד מישהו קיבל היום "עקב צורך דחוף במנות מסוג הדם שלך מד"א מזמין אותך לתרום דם"?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  5. רציתי לברר האם קיימת תוכנה (חפשתי בגוגל ולא מצאתי) שאני מכניס לה איבר כללי של טור והיא אומרת לי אם הוא מתכנס או לא? ודרך אגב הטור שהאיבר הכללי שלו הוא: n^[0.5*{-3+(-1)^n}] מתבדר, נכון? הצלחתי להבין זאת רק באינטאויציה ,כי סדרת האיברים הזוגיים מתכנסת (n^-2 שמכתנס לפאי בריבוע חלקי שש - בעיית באזל) והאי זוגיים לא מתכנסת (טור הרמוני "אי זוגי").... האם באופן כללי נכון לומר שערך של טור קיים אמ"מ סכום הטורים של האיברים האי זוגיים והזוגיים בהתאמה קיים, ואם הוא קיים אז הם שווים?? (מי שחושב שזה טריביאלי, כנראה שמועלם לא למד טורים , כי למשל לטורים שלא מתכנסים בהחלט, אם תחבר בסדר אחד תקבל תוצאה אחת ואם תחבר בסדר שונה יכול להיות שתקבל תוצאה שונה (כלומר אין יותר קומוטטיביות של החיבור!!…

• 6 תגובות
    • 20.7k צפיות
  6. אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]

7. ברור שאני לא אוכל ללמוד את כל אבן שושן, אז איפה אפשר למצוא מילון שיש סיכוי גדול שרוב המילים שם יהיו בפסיכומטרי? אם יש מילון כזה... האם ספר המילון שמקבלים בלחמן הוא טוב? כי יש לי אותו...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by reggeman,

שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by momo777,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה לחנות באיזור המרכז שיש להרבה כאן ניסיון איתה ושהשירות טוב.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  10. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by nrg man,

יש לי שלט כזה של אלקו והוא הפסיק לעבוד. רציתי לדעת אם יש דרך לכייל אותו או משהו כזה? יש לי גם מאוחרה איפה שהבטריות כל מיני כפתורים כאלה שאפשר לשחק איתם? יש לזה קשר?

• 6 תגובות
    • 13.7k צפיות
  12. Started by raiman1,

כנ"ל..

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by wooper,

היי אנשים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. www.new7wonders.com/ ים המלח יכול להפוך לאחד משבעת פלאי עולם הטבע החדשים. צריך לבחור שבעה מועמדים, אבל בכל מקרה, תצביעו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by bigblue,

http://www.youtube.com/watch?v=MI2hxpLr_Xk בכיף

18. Started by J S Bach,

היי, האם האתר/החברה הזה/הזאת בטוח/ה? http://www.jr.com/ אני רוצה לקנות מפה דיסקים של מוסיקה. עריכה: ולא, אי אפשר להשיג את זה בארץ. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  19. notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מי שמעוניין בגיליונות שייצור איתי קשר בה"פ - גר באזור המרכז. כל הקודם זוכה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by Burned,

צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by wooper,

הי

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...

24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771910,00.html מעניין איך הכוחות של זריף לו גילו לו את מה שהולך לקרות ... אולי המשקל של הטונות אנרגיה שהוא שלח למכבי תל אביב ואז החזיר בחזרה גרמו לו לתנודות ביו אנרגטיות שגרמו לו לפספס את זה :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.