עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין... כמה לבקש עליו? כמה הוא שווה בכלל? כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  2. קבלו מה צלמתי בעת התקנת WIN 98, שלשום:

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by night-fire,

מטאל שליטה.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  4. היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.

5. חיפוש התמונות במנוע של ענקית הטכנולוגיה הופך למוגבל הרבה יותר לפתע - בנסיון לרצות את ספקית התמונות הגדולה ביותר בשוק לכתבה

6. Started by lamborgini25,

טוב מקום יש לי אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור

7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פרודיה אל המכשפה מבלייר בסיגנון קצת אחר חחחחח איזה כוסיות יאללה ;D ;D

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. זה: http://www.youtube.com/watch?v=uuuApoPa9r0

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by MilkMan,

ענק http://www.youtube.com/watch?v=AZy35tJsjAo

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by Noririco,

שלום. אני כנראה מתחיל תואר במדעי המחשב.. רציתי לדעת מה אתם חושבים, על מה כדאי לי להתמקד, האם יש מישהו פה שכבר למד או לומד את התואר. אם כן אשמח לקבל קצת פרטים מבפנים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Joey Tribbiani,

יש לי מעבד P4 1.8GHz של אינטל עם לוח אם של ASUS, קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, הRAM שלו הוא 256 וכרטיס מסך GForce 4MX השאלה שלי מאוד פשוטה לקנות חדש או לחכות שהשוק קצת יותר ישתפשף בנושא 64 ביט? כי המחשב מחזיק אחלה והוא מספק אותי בערך... תודה רבה [move]Joey Tribbiani[/move]

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  12. היי פורום נכבד, במאמר שקראתי בוואלה - http://computers.walla.co.il/?w=/4/726718, רשמו כי הסינים פיתחו מכשיר פשוט לטענתם אשר קורא מחשבות ללא חדירת אלקטרודות לגולגולת ובדרך זאת ניתן לשלוט על מוצרי החשמל בבית, נשמע מעניין... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. היום ב8 שחזרתי מהעבודה קיבלתי טלפון מאחותי שיש לה כרטיסים חינם לטרום בכורה חדש ושאני אבוא עם אבא שלי, אז נסענו לסינמה סיטי. הגענו, מסתבר שהסרט בקניון ארנה בהרצליה, טוב מה לא עושים בשביל כרטיסים חינם... בדרך נתקענו בפקק בגלל התאונה שקרתה ויצא לי לראות את ההרוג שרוע על הרצפה וילדו שלולית דם, זה לא כמו בסרטים... הגענו, לסרט קוראים "מסטר ברוקס", סרט טוב מלא דם, אבל מלא דם! יכול היה להיות סרט גדול אם בסוף..., טוב אני לא אגלה לכם, מומלץ ללכת לראות שזה יצא בקולנוע. קיצר עבר עלי יום מלא דם.. ושאני חושב על זה, הידקתי את האצבע שלי בעבודה וירד לי דם גם... :-\ ליל"ט

14. Started by sto00,

אני צריך משהו כמו מטר עד מטר ועשרה לא יותר כי אין לי מקום בחדר רצוי עם מדפים ומגירות אבל לא חייב. התקציב לא נורא יש הצעות? אני נואש מחיפושים אין מידות שמתאימות לי.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by overload,

BUY A MAC USER FRIENDLY

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי. מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום. לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז... חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay. מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה? :-\

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by davidreznic,

יש לי חולצה שחורה עם הדפס לבן, על התווית כתוב שצריך לכבס על 30 מעלות, אני לא יודע אם להפוך את החולצה או לא...למישהו יש מושג? :-\

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by dorviper,

אני לא מצליח למצוא אותו... כזה רואים יער גשם או משו ויש מוזיקה של טבע כזאת ברקע ואז רואים כמה אנשי שבט כאלה שיש להם תצלחות הענקיות האלה בשפתיים ואז אחד כאילו נפתח ובוא מחליף דיסק ובמקום המוזיקה של הטבע יש טראנס כזה או משו תודה לעוזרים עירכה:

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by OnlyOne,

לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  20. כלומר שאני אקבל את האימייל לאאוטלוק כי עד עכשיו היה לי של וואללה ומתחיל להתמלאות לי כל יום בספאם והם לא עושים כלום בנדון ומתחיל להימאס לי ואי אפשר להלביש על האימייל הזה תוכנת אנטי ספאם , כך שהייתי רוצה אימייל ישר לאאוטלוק .

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by Black Knight,

יש לי שאלה, יש תוכנית מסויימת היום בשעה 10pm et/pt. עכשיו אין לי מושג באיזה שעה זה יוצא בישראל.. ניסיתי כל מיני חיפושים ופשוט לא הבנתי מה זה et/pt... מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 13.8k צפיות
  23. על ידי חיפוש בגוגל הגעתי לאלפי תוצאות של פרוקסי ורובם איטיים בטרוף ומעצבנים מה גם שקופצים כל רגע פירסומות ושאר מרעין בישין ..... אשמח להמלצה לפרוקסי מומלץ תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by sir f,

http://www.devtopics.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/comic.jpg בבקשה אל תתחילו לרדת עלי אם זה ישן/לא מצחיק/ טיפשי. אותי זה מצחיק :iamstupid:

• 6 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.