עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תינוק22,

חשבתם פעם על זה? , מה הסיבה?

• 13 תגובות
    • 10k צפיות
  2. אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים: אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי. האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים? נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדס…

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. Started by yosda-boy,

אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום

5. הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני שואל את השאלה בכל הרצינות

• 66 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. רציתי להזמין DVD מעולה מחו"ל (כזה שיכול לקרוא AVI ו-Divx), אך אף חנות לא עושה משלוחים לארץ. האם הם אנטישמים? למה לא עושים משלוחים לארץ? ויש חנויות שכן עושות?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

אני בבית כי לא היה לי כוח ללכת חוץ מזה שזה יום קצר וחוץ מזה שיש לי מחר טיול שנתי

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  12. למה אתם מיתיחסים למי שיש לו שגיאות כתיב רע? זה אומר שאני פחות חכם מימכם? להפך אני יותר חכם מרובכם אבל יש לי שגיאות כתיב ביגלל ריב עים המורה לכיתה א + גן +ב עשיתי איבחון ליפני שנה ויצא לי 138 אי קיו למישהו יש עים זה בעיה? ולא לא בטלויזיה אלה אצל אחד מומחה שסחת את אימא שלי ב 3000 שקל לפחות

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .

14. Started by פילון153,

כולם שואלים אותי למה אני מתחפש ואפילו מתפלאים שאני אומר להם שאני לא מתחפש. אם הייתה תחפושת, ניחא, אבל להתחיל להתארגן על תחפושת, אין לי עצבים לזה..ואני יודע שבכל מקום מרחפות להם תחרויות התחפושות..שדווקא מגניב להשתתף בהם ובייחוד באלה של העבודה מה איתכם? מתחפשים? לכל המתלבטים, קיבצתי מהרשת תחפשות נועזות ביותר, אפילו די קל להכין את חלקם, אבל הייתם מוכנים להתחפש נניח לעמוד חשפנות?? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2493895

15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום.... מי מתחפש לעושק קברים? :lol:

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. משתמש: sapsdn גיל: 0 כתובת: טלפון: טלפון סלולרי: אימייל: sapsdn@yahoo.com ICQ: N/A אתר בית: N/A ][מודעות קיימות][ קטגוריה: כוננים קשיחים סוג מודעה: מוכרים תאריך: 2005-10-22 מוצר: Disk Maxtor 300GB SATA ULTRA 16 חברה: Maxtor דגם: 6L300S0 מחיר: 900 ש"ח תיאור: דיסק חדש באריזה 4286331 052

19. Started by navk2,

ואצלנו זה בצד שמאל ? זה בכוונה ? זה מרגיז...

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אם אפשר בבקשה תשובה מלאה ממני שמבין במשפטים קצת... למה במערכת המשפט בארה"ב המושבעים מקבלים מספרים מיוחדים ולא קוראים להם בשמותיהם... תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  21. http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-149702.html הוא מדבר שם על מכשיר שהוא ביקש לתקן והטכנאי שכח לקחת את הישן שלא עובד כי החליפו לו בחדש חחח... אני מוכן לשמוע מאנשים אחרים אם קרה להם גם דבר כזה... יניב

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. למה לא באירופה? בדרום אמריקה? באפריקה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Shay0600,

למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, קניתי מפרט ב-IQPC ולאור כמה מפרטים שראיתי פה, ובהם היה רשום בסוף, למשל: מחיר: ¤426 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4589 (שווי ההנחה: ¤172) המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה. אז איך יש כאן הנחה ובאחרים אין?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.