עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Osher1234,

שלום מישהו אולי מכיר אתרים עם תרגומים באנגלית לסדרות כמו נמלטים, האנטומיה של גריי, האוס וכו'? תודה מראש, אושר.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  2. שלום. אני צריך להגיש למחר מלא תרגילים ויש כמה דברים שנתקלתי בהם ולא הבנתי איך אני פותר. לדוגמא, יש לי את המשוואה: mx²+(m+2)x+4-m=0 והם מבקשים ממני למצוא שני שורשים ממשים, עשיתי את זה (דלטה > 0) ואז הם מבקשים ממני: מצא לאילו m שני השורשים הממשיים שליליים, איך אני עושה את זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by ConRoe X Fire,

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  4. ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by idofr,

היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by NaFsteR,

טוב אתם בטח מכירים הרבה אתרים שאפשר להרוויח כסף בשיטה שלוחצים על הפרסומת חבל שלא כולם באמת משלמים. נרשמתי לפני כמה זמן לאתר והרווחתי משהו כמו 60-70 $ ואני משתמש בכסף סתם כדי לקנות משחקי אונליין ושטויות כאלה. באתר יש תחרויות וכל מיני דברים שיעשו את זה קצת יותר מעניין אני ממליץ בחום מצטער אם זה לא המקום לשים תנושא הזה. בבקשה תשמשו בלינק הבא ועל תשנו שום דבר זה עוזר לי להרוויח כסף *****

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  8. לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by מי אני,

שלום. רציתי לשמור מאתר של מעריב גיליון (שהוא חינם) מתאריך מסויים בקובץ PDF אבל שמתי לב שאין אפשרות לשמירה של הגיליון לא בהדפסה ולא בכלל. אחרי חפירה בקוד מקור הדפים נראים כקובץ SWF האם ישנה דרך להפוך גיליון כזה לקובץ PDF?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  10. Started by shalomelbe,

איבדתי את ה-Order or Receipt #

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by se7en,

להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by LermanIsUberCool,

למה מחקת ת'פוסט על גוש שלום? חשוב שאנשים יראו לאן מוכן ללכת השמאל הישראלי.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  14. לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3626246138&category=41888 זה כמו שאני ימכור כלום.

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Vega,

חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה). וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.) שלכם, 10 centimeters taller, Vega.

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by lalala,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php ממולץ

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/ben.mp3 ;D

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by YAIR,

בהתחלה נורא ניבהלתי http://turnofftheinternet.com מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  22. כי היום האסיפה הראשונה וסתם מעניין לראות אם יהיה שם מישהו מהפורום. SO...? (אני לא עומד לפרט מה זה, מי שיודע יודע ) עריכה: תכתבו באיזה DELEGATION אתם, כדי שאדע לזהות

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by One Man Crew,

אני מכיר את http://www.abirdseyeviewof.com/ ו - http://www.opentopia.com/hiddencam.php למישהו יש עוד אתרים כאלה להמליץ ? שאמינים ומהירים כמה שיותר

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  24. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by Yair Tz,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים