עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כחודש אחרי שקיבלנו הזדמנות לצפות בו בפורמט מודלף, הטריילר לסרט הקומיקס החדש והייחודי מופץ באופן רשמי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-האלים-והמדהים-לסרט-deadpool-הפעם/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shloosh,

חשבתי שכדאי שקרוב משפחה שמגיע השבוע לניו יורק יביא לי את ה-psp . הוא עולה שם 250$. מה אתם אומרים שווה? מישהו יודע מה קורה עם משחקים שקונים בארץ? נ.ב אם יש המצלמה למשחקים למי שמכיר.... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BooYaka,

כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SilentBob,

צוות מדענים הולנדי מכין את האנושות לכיבוש כוכב הלכת האדום עם גידולים ראשונים שנמצאו בטוחים למאכל בהתבסס על אדמתו עתירת המתכות הכבדות האנשים הראשונים שינחתו על כוכב מאדים, אי שם בעתיד, יאכלו אפונה, שעועית ואולי גם תפוחי אדמה – זאת אם להתבסס על ממצאים של צוות מאוניברסיטת ווגניגן בהולנד, אשר עוסקים בימים אלה בנסיונות גידול יבולים אכילים על בסיס דוגמיות אדמה שדומות לזו שנמצאת על כוכב הלכת השכן, ואשר שונה בצורה מהותית מהאדמה המוכרת לנו מכדור הארץ שלנו. מדען שעונה לשם Wieger Wamelink (שאת שמו אפילו לא ננסה לעברת) פירסם בחשבון הטוויטר שלו תיעוד לארבעה יבולים שונים אשר גודלו באדמות שפותחו בידי אנשיה של נאס"א ומדמות את מה שקיים במאדים, וגם על פני הירח שלנו – ובעוד שניתן …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by R0ck,

http://finance.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=madorim&path=&xml=now&id=516098

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by urich,

עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל. עכשיו המשפט היה ב5.12 ואני השתחררתי- מצה"ל ב7.12. מאיפה הכסף ירד? האם יכולים לגעת לי במענק? האם כל המשכורת האחרונה (רבע חודש שזה 80 שקל ) תעלם? האם יוציאו לי כסף מהחשבון (הצבא אמור להכניס זה לא שאישרתי הוראת קבע כשהתגייסתי)? בקיצור האם אני באמתץ ישלם את כל 400 השקלים האלו או שלא???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 00000,

זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Pr0Xy,

אני מתלבט בין DW-6900 לבין DW-9052. איזה כדאי לקחת? אבקש גם הסבר... שימו לב שאני קונה עוד כמה שעות אז אני מבקש לענות כמה שיותר מהר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הי חברים, התלבטתי אם לשים את זה כאן או בפורום אמצעי אחסון. זה לא מוצג כאיזה אלטרנטיבה לאמצעי אחסון מודרני אז נראה לי שעדיף פה, זה יותר קוריוז, אבל אולי מתישהו אעלה את זה גם שם בכל מקרה, מקווה שתהנו! הערה: כן, אמרתי "סיבובים לשניה" במקום "סיבובים לדקה", בטעות. סתם פליטת פה. סורי!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by magus972,

מכירים תקבוצה הזאת? אני לא ... אבל תראו מה מצאתי נכון ל16:45 ה10.10.2005 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by payback,

האם זו תכונה שניתנת לשינוי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ccc,

המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofekb,

הסרטון אומר הכל, לדעתי זה לא מקצועי מצידם. http://www.youtube.com/watch?v=4dWR3QvqEas

15. Started by Chevy,

עם כניסת השנה החדשה החלטתי לערוך סקר קטן אתם מוזמנים להשתתף ולהביע את שמחתכם ! [glow=red,2,300]שנה טובה לכולם ![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.nrg.co.il/online/7/ART/760/902.html ;D דרך אגב עם אני כבר מסתלבט עליכם: מארגני פסטיבל "מוסיקת הים הבלטי" שנערך בשבדיה, התפלאו לגלות שהסבון הנוזלי נעלם במהירות מהשירותים הניידים שהוצבו במקום.. כבר ביום השני לפסטיבל לא היה סבון נוזלי יותר בשירותים סיפר בעל חברת השירותים הניידים שדאג להביא לא פחות מ-65 חדרים כאלה. בדיקה מהירה העלתה שלא מדובר באובססיה של השבדים לרחוץ ידיים בתדירות כה גבוהה, הם פשוט השתמשו בסבון שמכיל 62% אלכוהול כדי לשדרג את המשקאות התוססים שמכרו בפסטיבל..ולמה? בממשלת שבדיה יש מדיניות קשוחה ביותר בכל הנוגע למכירת אלכוהול כולל בירה לצעירים עד גיל 18 מה שלא היה כ"כ מפתיע שהצעירים חיפשו דרך מקורית לעקוף את המדיניות. אגב, נערה בת 14 הובהלה לבית חולים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כל מילה נוספת מיותרת.... פשוט מדהים. http://www.fingerskilz.tv/DasBlog/PermaLink,guid,53a8c7c9-02ab-4f4a-9014-6c4f889c887f.aspx

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yaniv,

ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ISKABELKA,

שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Roshos,

http://news.walla.co.il/?w=//944464

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NetSpider,

Download

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי חשבון בבנק לאומי, לא מזמן הכנסתי כסף כדי לסגור את החיוב שלי ועוד פעם הם חוסמים לי את הכרטיס ופותחים מתי שמתחשק להם ולוקחים לי הרבה עמלות ואח"כ אומרים לי שאני בחוב. קיצר, איזה בנק אתם מציעים לי לעבור אליו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BetZeFer,

;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אייך אני לעזאזל משנה את הלוגו של סלקום מהW800I

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים