עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תודה מראש^

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by _Amaterasu_,

פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק אקסטרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ConRoe X Fire,

http://www.nescapades.com/gameroom.htm ועוד תוספת קטנה, חדר של מפיץ פיראטי:

5. אני לא מצליח למצוא מידע על אכסניות ואני יודע שגם עכשיו העלו מחירים באילת בגלל המצב בצפון. אני מתכנן ללכת עם חברים קצת לאילת אבל יש קצת בעיה עם כסף לחלקם, זה לא צריך להיות משהו מפואר אבל כדאי שלא יהיה צריך ללכת חצי שעה בשביל להגיע בים. וזהו בערך... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עשיתי לכם קובץ שמכיל 9 פתיחות מקלאסיקות דאנס. נסו לזהות אותם. הורידו כאן: http://rapidshare.com/files/142032004/9_classic_opennings.mp3.html בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

תארו לעצמם את הילד הקטן הזה בעוד 20 שנה>>>נהג שודים :lol: :lol: http://www.metacafe.co.il/watch/526576/wild_child/ עוד סירטון קורע מצחוק, תתמקדו בקטע של הסיגריות המתפוצצות: http://www.metacafe.co.il/watch/491522/funny/ :lol: הייתי עושה את זה לאיזה מורה במתמטיקה שכל פעם מעשן... ועם הקטע של הבת יאנה בשירותים, כמה זה הזויי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש כאלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.

11. Started by rafi k,

שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roshos,

http://news.walla.co.il/?w=//944464

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hmickey,

מדוע לא התקבל הדו"ל שלי אליכם עם התשובות לחידון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TALGER,

שלום לכולם נרשמתי לפני כמה זמן לפורום, ועד עכשיו לא כתבתי תגובה או אשכול. חשבתי שיהיה נחמד לפתוח לפחות איזה אשכול אחד קטן של היכרות קטנה עם המשתמש שלי. אז ככה השם שלי טל(כמו שאפשר להבין), ואני בן 22. אוהב טכנולוגיה מאוד, אך בעיקר מחשבים ורובטים. אומנם לא רואים שאני אוהב את הנושא השני, אך מחשבים בהחלט וכן אפשר להגיד שאני יודע ברמה של טכנאי. יצא לי קצת להסתובב בזמן הזה בפורום, ואני חייב לציין את האמת המקום הזה מושך מבחינת עיצוב חח. זאת האמת אחד הסיבות שנרשמתי למקום הזה, ככה שיפה אני מכיר פורמים גדולים יותר והם לא ברמה כזאת. אז באמת כל הכבוד לצוות הנהלה בנושא הזה:) קיצור אני הסיים בדבר הבא, שאני אומר בדרך כלל במקומות חדשים. אם יש …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Liran3331,

קצת ישן אבל עדיין משעשע מאוד (0:39)

16. אם אני לוקח 2 מכוניות מאותה החברה ואותה השנה האחת בעלת מנוע 1.6 והשנייה 2.0 איזה מכונית תאיץ מ 0 ל 100 יותר מהר? ואיזה תצרוך יותר דלק? כי אני כבר מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SilentBob,

צוות מדענים הולנדי מכין את האנושות לכיבוש כוכב הלכת האדום עם גידולים ראשונים שנמצאו בטוחים למאכל בהתבסס על אדמתו עתירת המתכות הכבדות האנשים הראשונים שינחתו על כוכב מאדים, אי שם בעתיד, יאכלו אפונה, שעועית ואולי גם תפוחי אדמה – זאת אם להתבסס על ממצאים של צוות מאוניברסיטת ווגניגן בהולנד, אשר עוסקים בימים אלה בנסיונות גידול יבולים אכילים על בסיס דוגמיות אדמה שדומות לזו שנמצאת על כוכב הלכת השכן, ואשר שונה בצורה מהותית מהאדמה המוכרת לנו מכדור הארץ שלנו. מדען שעונה לשם Wieger Wamelink (שאת שמו אפילו לא ננסה לעברת) פירסם בחשבון הטוויטר שלו תיעוד לארבעה יבולים שונים אשר גודלו באדמות שפותחו בידי אנשיה של נאס"א ומדמות את מה שקיים במאדים, וגם על פני הירח שלנו – ובעוד שניתן …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by YogiBear,

עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לנו שני מכשירים של מוטורולה, אחד מדגם L2, והשני מדגם C650. לשניהם יש חיבור מיני-USB, אך שניהם הגיעו ללא כבל. האם אני יכול לחבר אותם למחשב בעזרת כבל סטנדרטי שכזה (כמו של מצלמה דיגיטלית)? כמו כן, האם אני חייב לקבל דיסק עם תוכנה או שאין חובה בתוכנה/אפשר להשיגה באינטרנט? תודה רבה, Anatoli.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NadavAfuta,

היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mazumotte,

יש חנויות נוספות מלבד SKYPC בראשון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יודע איפה יש ואם יש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The Terminator,

תשמעו יש לי איזה בעיה שאני לא מבין. אני כותב הודעות (זה לא רק בפורום הזה), ואנשים נותנים תגובות... (כרגיל) אבל יש איזה מקום שרשום כמה הודעות יש לי, אז הבעיה היא שגם אם אני מקבל תגובות לא רשום לי שקיבלתי הודעות! תגידו זה רק אצלי או שגם אצלכם? אני לא מבין את זה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים