כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והזוכה הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348560,00.html לפחות במקרה הזה לא נצתרך לחפש את ה"פרצוף האמיתי"
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אני אשמח לעזרה עם התרגיל 161177 לחלק ל 177 בחילוק מאונך התרגיל לא מסתדר לי ואשמח לעזרה יצא לי 91 למרות שהתשובה היא 901
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שעוד לא שמע את Cisco kid - Pizzaman (מתוך Clubbers guide to 2003) - מומלץ !
-
כן, אני יודע שזה לא קשור, אבל פירסמתי בפורום קונסולות ואחרי יומיים אף אחד לא ענה, ופורום COD אפילו יותר מת... אז מה עדיף בהנחה שאני משחק בעיקר COD במולטי? לאיזה קונסולה יש קהילת COD יותר גדולה? איך קניית משחק משומש תשפיע על המולטי? (ספציפית לCOD) הבנתי שלPS3 אין הגבלה איזורית על משחקים... ואם בכל זאת XBOX, לקנות NTSC או PAL? כמה עולים משחקים? איפה? ואם אני אחבר את הקונסולה לטלויזיה ישנה CRT , זה אפשרי? זה משפיע איכשהו? כל פיסת מידע מעניינת תעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מרעבים למוות בן אדם עם עודף משקל רציני או בן אדם רזה שניהם ימותו באותו זמן? או שלשמן יש יתרון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש דרך חוקית לתרגם סדרה / סרט מאנגלית לעברית. כלומר = להשתמש בקובץ ה-SRT ושאני אתרגם אותו לעברית . לפי מה שקראתי באינטרנט , קובץ הכתוביות הוא למעשה נגזרת מהתוכן עצמו ולכן כל שינוי שלו תהיה פגיעה בזכויות יוצרים. לא יודע אם זה משנה , אבל התוכן תמיד נמצא ביוטיוב , כלומר מי שהעלה את התוכן כבר הפר את זכויות היוצרים אבל "גונב מגנב פטור" לא הופך את זה לחוקי. ובחזרה לשאלה : האם יש דרך חוקית שמאפשרת לי כאדם פרטי לתרגם לעברית סדרה / סרט שהועלה ליוטיוב או כל מקום אחר ברשת מבלי להיות חשוף לתביעה מגורם כלשהו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטכנולוגיה: מלחמת הכוכבים ברשת מי שמבין טיפה בטכנולוגיה יודע שיש פקודת אינטרנט כזאת שנקראת טלנט. זאת פקודה שגורמת לשני מחשבים לדבר אחד עם השני בשפה שרק גיקים מבינים. תכנתי משועמם אחד השקיע את כל זמנו הפנוי בהכנת גרסה ממוחשבת של הסרט מלחמת הכוכבים. אם תעשו טלנט למחשב שלו תוכלו לצפות בסרטון החנוני המלא. לחצו על כפתור "התחל" במחשב שלכם, בחרו ב"הפעלה" והקלידו: telnet towel.blinkenlights.nl צפייה מהנה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי HTC ו-Oculus, גם בסוני החליטו לחשוף את הדגם הסופי של משקפי ה-PlayStation VR שלהם, שיתחברו לקונסולות ה-PlayStation 4 ויעלו כמה מאות דולרים פחות הקרב על ראשות שוק המציאות המדומה עובר להילוך גבוה במיוחד, עכשיו, כשסוני הצטרפה אל שתי המתחרות המרכזיות שלה והציגה לנו את כל מה שאנו צריכים לדעת אודות פתרון ה-VR האישי שלה – משקפי ה-Playstation VR (או PSVR, בקיצור) שיעברו עם קונסולת ה-PlayStation העדכנית. משקפי המציאות המדומה של סוני יתבססו על מסך OLED בגודל 5.7 אינץ' אשר יקרין תמונה ברזולוציה של 960×1,080 פיקסלים לכל עין (בזווית תצוגה מצומצמת יחסית של כ-100 מעלות), בקצב רענון של 90 הרץ או 120 הרץ (קצב הרצה מירבי של 90 פריימים בשנייה או 120 פריימים בשנייה), עם מד ג'י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://rapidshare.com/files/2746219/RUSSIA_TUNNEL.wmv
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו עובדים במשרד די קטן, שנמצאים בו כ15 מחשבים ובצמוד למשרד יש לנו חוות שרתים. לפי מדידית קרינה שנעשתה אצלינו לפני כשבועיים רמת הקרינה הינה גבוהה מאוד מהרגיל. בנוסף, המשרד שלנו נמצא בקומה "אטומה" כלומר אין לנו שום חלון מתוך המשרד שיוצא החוצה. השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה? האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)? תודה^
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-