כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
z=n+mi ו- z^3=2+11i (בחזקת 3), n,m שלמים. אני אמור לפתור את זה בלי הצגה פולרית, בלי מחשבון, ובלי דה מואבר ... ניסיתי להציב ב-z ואז לפתוח לפי כפל מקוצר ממעלה שלישית ובצד שני של המשוואה להכפיל ולחלק בצמוד אבל אני לא כל כך יודע מה לעשות מכאן ואם זה בכלל נכון ... הכוונה תתקבל בברכה, עדיף לא פיתרון מלא כי זה להגשה ...
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני מסתקרן בעניין של מעבר דירה-צריך להתעסק עם כל כך הרבה דברים שזה סיפור רציני למישהו כאן יש ניסיון עם העניין?מישהו יכול לייעץ על טיפים על התייחסויות לדברים מסויימים? אני יודע למשל שצריך להתייחס לקטע של קרינה סלולרית, של שנאים קרובים לבית, שכנים, ביוב וכל מיני שטויות כאלו...
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי בקשר לתשלום של מכס על מוצרים מיובאים. הבנתי שמעל 50$ יש מכס ומתחת אין השאלה היא רק- האם ה 50$ מתייחסים לעלות של המוצר נטו או שגם דמי המשלוח עצמם משפיעים על החישוב? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לזרוק רעיונות או סרטונים (לא חיב להיות אמיתי ) ראיתי כרגע סרטון על מוצר כזה (בדיחה של מישהיא ) וחשבתי לפתוח דיון כזה בכל מקרה קבלו -מחזיר DVD לאחור ...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מצאתי את האתר הבא: http://www.brainsync.com/ והוא מבטיח דברים יחסית מדהימים.. בכל מקרה רציתי לדעת עם מישהו ניסה, או אם מישהו מבין בנושא כי אני שוקל להשתמש בזה.. הרהורים: זה ממכר? מה קורה אם אני משתמש בזה שנה ופתאום מפסיק? איזה שינויים זה עושה בדיוק למוח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה אקנה מחשב חדש באפריל 2011. רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנוכחי שלי (למכירה כיד שניה, כנראה לחבר שלא כ"כ מעורה בתחום) (באפריל 2007 שילמתי עליו קרוב ל 9000 ש"ח): e6600 2.4ghz @ 3.0 ghz msi g31 (חדש, הוחלף ביוני) כרטיס מסך: msi 8800 gts, 320mb 4gb זיכרון ddr2 1.3 ט"ב של אכסון (3 כוננים: 320, 500, 500). ספק כח של seasonic, אני חושב ש 600 וואט. מסך "samsung 226bw 22 כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (של קריאטיב ב 50 ש"ח, אבל עדיין), הובלה, והפעלה ראשונית. כמו כן נבדק ומריץ מק בצורה טובה. בדקתי עכשיו ב ksp - מחשב חדש עם מפרט מקביל עולה ~5000 ש"ח. מעניין.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להקליט שיחות שלי לצורך תיעוד, לשעת הצורך. הקלטה במכשיר הסלולרי אינה בעייתית, אך כאשר מדובר בטלפון הביתי קיימות מספר אלטרנטיבות: א. הצמדת מכשיר הקלטה לרמקול של הטלפון הביתי (האפשרות הפחות נוחה לדעתי). ב. ניסיון איתור מכשיר טלפון אלחוטי הכולל מכשיר הקלטה בתוכו (לדעתי מדובר באפשרות יקרה, אם קיימת). ג. חיבור כבל RJ11 דרך המחשב והתקנת תוכנה להקלטת שיחות באופן אוטומטי/ידני. לדעתי אפשרות ג' הנוחה והזולה ביותר, אך כאשר חיפשתי מתאמים של USB to RJ11 נתקלתי בתגובות שונות המעידות על איכות נמוכה ותפקוד לקוי של המתאם. במידה וקיים כאן משתמש בעל ניסיון בתחום, או משתמש אשר מתמצא בתחום ויוכל להמליץ ולכוון, אשמח מאוד. רב תודות, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מישהו שיחליף אותו בלתמוך באחת, אמריקאית, שצריכה שמדי פעם יהיה לה מישהו שידריך אותה ויפתור לה תקלות. היא כנראה תסכים לשלם בערך 40 לשעה. לא מדובר במשהו כבד מדי בסך הכל, צריך לדעת לדבר ולהבין אנגלית ברמה טובה, וידע מספק, בסך הכל לתמוך במשתמש ממוצע מינוס בתקלות ביתיות. גם לא מדובר במשהו קבוע, מן הסתם פעם בשבוע שבועיים, אולי יותר. מישהו רוצה? (אני פתחתי פה ולא בהצעות עבודה כי לא ממש מדובר בעבודה וזה גם לא פונה למחפשי עבודות, אלא לסתם מישהו שמחפש כמה שקלים לקנות לעצמו פלאפל פעם בשבוע...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-