כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל הבילאומי (GOOGLE.COM ) קצת מידע על המשטרה וזכויותה. להפתעתי ראיתי משהו קצת שונה: אין צורך לציין שאחרי שיצאתי מגוגל ונכנסתי שוב המראה השתנה למראה הרגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס לניורק בעוד שבועיים-מתכנן לקנות רמקולים Z5500 של לוגיטק ברשת B&H במנהטן. מחיר בחנות הוא 338 דולר. איזה עלויות נוספות עלי לקחת בחשבון כשאני מביא אותם לארץ-בהנחה ואני מצהיר במכס עליהם.(או שהם פתורים ממכס?) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%93%D7%95%D7%93%D7%95_%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%96#.D7.A7.D7.A8.D7.99.D7.99.D7.A8.D7.94_.D7.9E.D7.95.D7.A7.D7.93.D7.9E.D7.AA ללא ספק אחד המצחיקים. :lol:
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אם כן כיצד ניתן למנוע זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו, שיטת הבחינה כבר השתנתה? כבר נוספו תמרורים חדשים? אני לומד עכשיו לתיאוריה ורציתי דעת אם למהר.... תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.freakhole.com/?pic=11124&s=funny&p=1
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כרגע אני מגיע עם האוטו לשער יפו וחונה שמה ואז לוקח קו 6 לשער המטוס (108) וצריך ללכת ברגל משער המטוס עד האיזור של השער הקטן של 108. גם אוטובוס וגם הליכה שזה חרא דבר לעשות 5 פעמים בשבוע. אז שמעתי ששער ירושלים של צריפין קרוב לשער הקטן (לא המטוס, השני) של 108. השאלה שלי היא האם זה מספיק קרוב בשביל ללכת ברגל, בלי אוטובוס? והאם יש חניה בחינם ליד שער ירושלים? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחר להגיש עבודה באיזה מקום, ואני צריך לכתוב משהו כמו דף-שניים על משוואת הדיפוזיה. אני עכשיו בכיתה י"א והחומר קצת קשה לי, אז אני צריך קצת הסברים למי שיכול לתת (וחיפשתי באינטרנט, הכול לא מובן כל כך והרוב באנגלית). בויקיפדיה מצאתי על חוק הדיפוזיה של פיק, אבל מדברים שם על גרדיאנטים ואני לא כל כך מבין מה זה... למשל: מה הפירוש של "גרדיאנט למשטח כלשהו" ובכלל.. ומי שיכול להסביר לי יותר על משוואת הדיפוזיה אני מאוד מאוד מודה לו :D תודה..
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האלפאסל! http://photos.walla.co.il/rel007 ;D אם אתם רוצים לדעת פרטים, אל תתביישו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-