כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, במחשב ה-386 שלי, הייתה לי תכנת ציור 256 צבעים, בשם SPLASH! (הסימן קריאה הוא חלק מהשם) התוכנה נוצרה ע"י חברת Spinnaker Software בשנת 1988 אישית השתמשתי בה הרבה כשהייתי ביסודי בכיתות ד'-ו' (זה יוצא בסביבות 1992 בערך) עד שנדפק לי ההרדיסק (8 מגה !) מאיזה וירוס (נדמה לי שזה היה צ'רנוביל) ונשארתי בלי מחשב עד כיתה ח'. תוכנות ישנות, שכבר לא נמכרות - נקראות ברשת בשם "abandonware" (נטושות) ויש אתרים רבים שאוספים משחקים בעיקר, אבל גם תוכנות ישנות שכאלה. לצערי לא מצאתי את splash! בשום מקום ברשת להורדה, חיפשתי במנועי חיפוש רבים מלבד גוגל, ואפילו במנועי חיפוש מיוחדים, ל"אינטרנט העמוק" (כדוגמת http://turbo10.com/index.html ) מצאתי אתר של בחור בשם דן, שאוסף תוכנות ישנות, שם …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבערך הצהריים אני שומע בומים על קוליים (כנראה) במרווחים של כמה דקות בין אחד לשני, למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי יעל ואני עבדתי במקום עבודה מסוים ללא תנאים שבו הייתי מקבלת שכר מינימום, זאת לאחר ותק של 12 שנים. ביקשתי העלאת סחר מהעביד שלי בעקבות הוותק שצברתי במהלך השנים, ומאחר שלא הייתה הסכמה לכך בחרתי להתפטר ללא פיצויים וללא שום דבר. האם מישהו מכם יכול לעזור לי לקבל את הפיצויים שמגיעים לי? האם יש כאן אנשים שמתמצאים בנושא? אשמח מאוד לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה שאני לא נכשל בכמה מקצועות / לא עושה כמה מהמקצועות בגרות , לא תהיה לי בגרות מלאה , האם אני יוכל להשלים דרך הצבא / או אפילו לבד? אם דרך הצבא , כמה זה יעלה לי ? (שמעתי זה חצי מהסכום או משו כזה) ואם פרטי , כמה זה יעלה לי גם ? והאם אפשר להצליח היום בלי תעודת בגרות? (ז"א יש עתיד?)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יודע שיש הרבה קניות אבל ראיתי פה עוד אנשים שרוצים לעשות קניה והחלטתי ללכת על זה. תראו הקנייה היא של משפר אנשים מוגבל כלומר לפי משקל ומחיר כי יש לנו צרה שנקראת מכס... עכשיו ההזמנה היא רק של דברים יחסית קטנים(מכס... :-\) כמו סלייבים ,כבלים,מנורות,חוטים,מאווררים,חיבורים קטנים וכאלו בקיצור דברים שהם לא ספקים,מארזים,כרטיסים,לוחות וצ'יפיסטים אחרים... עכשיו אני גר בהרצליה מה שאומר שהכל יגיע אליי ואני מחלק לכולם ולכן אפשר לקחת את החלקים ממני מי שגר קרוב ולא לשלם על משלוח בארץ שייקח גם עוד 4 ימים לפחות ואפשר לקחת משלוח בארץ. אני גם יבצע תהזמנה כשיש כסף מראש מה שאומר שאני לא משלם לפני שהכסף הגיע אליי אני ייתן תאריך אל תדאגו יהיה ברבה זמן עם הכתובת שלי והכל לשלוח כסף ומי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT
-
Why Men are so Damn Cool... 1. Your arse is never a factor in a job interview. 2. Your orgasms are real. Always! 3. Your last name stays put. 4. The garage is all yours. 5. Wedding plans take care of themselves. 6. You never feel compelled to stop a friend from getting laid. 7. Car mechanics tell you the truth. 8. You don't give a monkeys arse if someone notices your new haircut. 9. Hot wax never comes near your pubes. 10. Same work .. more pay. 11. Wrinkles-add character. 12. You don't have to leave the room to make emergency crotch adjustments. 13. Wedding Dress 2000; Tux Hire 100. 14. If you retain water, it's in a canteen. 15. People never glance at your chest when yo…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כעיקרון השאלה היא בכותרת, איך להתכונן ולהיות ערוך ומוכן הכי שאפשר למתמטיקה, כי המקצוע הזה לא חזק אצלי... אני בכיתה י"א, 3 יחידות במתמטיקה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://azfamily.beloblog.com/dandavis/bands.JPG אני ממש רוצה לקנות את הפוסטר הזה אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו. באזור המרכז (תל אביב). עוד שאלה נניח שאין, כמה עולה להדפיס את הפוסטר בגודל גדול יחסית? ומה הרזולוציה המינימלית המומלצת? תודה מראש ערן. עריכה: מי שלא יודע, בתמונה הזאת יש הרבה להקות לפני המשמעות, למשל rhcp יש בצד שמאל פלפלים אדומים...וכו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוך כדור בעל רדיוס 8 מדדו את הפוטנציאל ומצאו שהוא הפונקציה הבאה: V® = 47.5*(r/8+e^(r/8)) נתון כמו כן כי שאר המרחב, מלבד הכדור אינו טעון. כמות המטען בתחום הרדיוסים (6.667 , 9.6) היא: ? מי שמצליח שיכתוב גם איך הגיע לפתרון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי לשלם להם לספק+תשתית בזק של 5 מגה על 500 העלאה במחיר של 160 בחודש כרגע אני משלם 80 תשתית ו60 ספק HOT+012 ל1.5/500 , מחיר שערוריתי איך ההצעה שקיבלתי ? אטרקטיבית? לא להשוות למה שאני עכשיו אלא בכללי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהוא ראה???? אני ראיתי ויש לי רק דבר אחד להגיד... סרט ענק.... :o פשוט טוב למי שאוהב מדע בידיוני!!!!! סרט שמצדיק את ההשקעה שלו ללכת לקולנוע וליראות אותו...!!! ממליץ בחום... :D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקרה: קניתי אתמול (שישי) כרטיס מסך 9550 רדאון 128 ביט לפחות זה מה שביקשתי...המוכר כנראה התבלבל כי בדיקה לאחר מכן הראיתה לי כי אין ברשות החברה את גרסת ה-128 ביט והוא נתן לי את גרסת 64 ביט...אני רק היום שמתי לב....כי באתי לבדוק את הכרטיס והכל....האם יחזירו לי את הכסף?יתנו לי זיכוי?ישלחו אותי הביתה? מה לדעתכם יקרה?אולי יתנו לי לרכוש כרטיס מעט יותר טוב במחיר מוזל (כי מעט יותר טוב שם עולה כבר 500+ ואני שילמתי 380 על שלי....) בעיקרון זה טעות של המוכר וחוסר תשומת לב שלי....ע"פ חוק מה אמור לקרות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים אין לי מושג מתי מעבירים לאיזה שעון מה קדימה מה אחורה ומה יוצא לנו מכל העניין אגב, 14 אחוז מהאוכלוסיה (או לפחות גולשי וואלה זון)... טוב תראו לבד: http://e.walla.co.il/?w=/6215/@poll.results
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשברה לי המקלדת, וניתקעתי בלי מזומנים למספר ימים. אם יש כאן מישהו בעל מקלדת ישנה כלשהי (PS2\USB עובדת) שיכול לתרום מיאזור ר"ג-ת"א והאיזור, אודה לו מאוד! לצערי אין לי מה לתת בתמורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כדור עם שישה חתימות של שחקנים ממכבי חיפה כמה מקסימום אני יכול לקבל על הכדור והחתימות הם לא מודפסות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש זמנית אצל השירות של בזק אך לצערי בשירות הענן הזה אפשר להעלות פעם אחת כל פעם - מה שהופך את השירות למתיש. מחפש שירות ענן שאפשר להעלות תיקייה שלמה או אף לסנכרן כונן שלם. מן הסתם מעדיף שירות חינם, אך אם אין בנמצא אשמח לשמוע שירותים בתשלום שלא יעשו חור בכיס יותר מידיי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שלבסיס 2 קוראים בינארי אך איך קוראים לבסיס 4 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני די מתעב דפים עם פרסומות (פלאש..) מרצדות ומרקדות. היום נראה לי שבפעם הראשונה נתקלתי בקונספט הזה: http://digg.com/tech_news/Firefox_and_Chro..._stability_bugs למקרה שזה יעלם מתישהו בקרוב הנה גם סקרינשוט הפרסומת סטטית (תמונה) טמועה ברקע של הדף מאחורי האתר... לא מציק לעין, מושך תשומת לב ואפקטיבי לפחות לדעתי - מאוד. אם יש צורך בלינק, אז אני בטוח שיש דרך לגרום רק לחלק קטן מהרקע (ה"כפתור") להיות לחיץ ואין צורך ברקע שכולו לחיץ ב 100%. (אפשר לדחוף בצד שם גם טפסים שלמים, ולהפוך את רקע האתר כולו להיות טופס "מלא פרטים ונחזור אליך" -רק שלא יהיה בצבעים צעקניים מדי עד כדי הצקה לעין) ה down side היחיד שאני רואה הוא ה % הקטנטן של האנשים שבבעלותם מסך רחב, אבל …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-