כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה). וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.) שלכם, 10 centimeters taller, Vega.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.onemotion.com/flash/spider לא לבעלי ארכנפוביה, מציאותי מדי :errrr:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי בשעה טובה פתחתי חשבון paypal עכשיו הבעיה שלי היא כזו כאשר אני רוצה להוסיף כסך בPAYPAL אני עושה ADD FUNDS ויש לי רק אפשרות של להעביר כסף מבנק בארה"ב. איך אני מעביר כסף מהכרטיס שלי!?!??!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה פורום עזרה או מה? אני בא פה מבקש עזרה בפעם הראשונה אני מבקש עזרה בקניית וינדוס חוקי ומביאים לי אזהרה על תוכן לא חוקי.. :pissed: בפעה השנייה שאלו אותי איזה סוג של סרט ראיתי אז אמרתי כמה הוא שקל והבאתי לינק מאיפה שהורדתי אותו כדי שאנשים יראו את הפרטים של הפרק וממתי פרק של סדרה בטליויזיה אינו חוקי להורדה??? בחיים לא שמעתי שסדרות להורדה הם לא חוקיות נדמה לי צריך להעיף את הניחיליתי הזה שמביא אזהרות על ימין ועל שמאל חושב שהוא אלוהים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל בעתיד הקרוב ארכוש קטנוע/אופנוע לנסיעה בינעירונית רציתי לשאול כאן כמה דברים בתור אחד שלא מבין בנושא קודם כל מה ההבדל בין קטנוע לאופנוע לטוסטוס וכל השמות האלה? דבר שני, ראיתי שיש קטנועים עם כך וכך סמ"ק. מה בעצם אומר הסמ"ק הזה? מהו טווח המחירים? אם אני מוכר אחרי שנה-שנתיים, כמה מערך שלו הקטנוע יאבד בתקופה הזאת? ובקשר לביטוחים, איזה צריך וכמה פלוס מינוס עולים אשמח לתשובות בנושא ואם מישהו יודע על חלק מהשאלות בלבד, אז שירשום על מה שהוא יודע לענות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נושא קצת לא קשור, אבל מאחר ואני יודע שיש פה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אנסה את מזלי. יש לי נעלי ריצה שצברו כמות נכבדה של חול. מישהו יודע איך מנקים את זה? אני מניח שנעלי ספורט זה משהו שלא שורד כביסה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בבוקר חסר סבלנות תפסתי מונית לEMP בבני ברק (אני מהרצליה) וגיליתי לתדהמתי שאיזה ליצן בבית פרטי שם 2 שולחנות על אחד מהם היה ביגלה ובקבוק שתיה על שולחן אחר אחד התעסק ב-OC ובאמצע מדף של קופסאות ריקות של איזה 4 כרטיסי מסך. חנות עלק!! ממש בדיחה. אבל אני כבר הרגשתי שאני חייב לשאול כמה שאלות אם אני כבר שם.. אז שאלתי אפשר לקנות מוצרים? "פה אין כלום נאמר לי" אפשר להזמין? "כן בטח" ולאחר מכן הסתובב והפסיק להקשיב ולהתייחס והיה שקוע ב-OC, אחרי כמה דקות שנשארתי שם בהלם והסתכלתי על הדירה הריקה ובמצב של מזבלה עירונית... הסתובב ואמר:"גם תוכל לעשות הזמנה באינטרנט.." שאלתי מתי? הוא ענה "לא יודע מתי שהוא אינשעלה..." פשוט נפלתי! איזה ליצנים! פשוט חוסר רמה ולחשוב שבגלל חוסר הניידות שלי נס…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=qP1kbp1LlPA&search=half%20life%202%20mentos
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-