עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rinkadink,

עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by משתמש כבד,

טוב בגלל שהסקר ההוא לא שיקף באמת את מה שהוא אמור לשקף אז הכנתי חדש עם אפשרות להצביע 3 פעמים ולשנות את ההצבעה

3. Started by lev-27,

אני מאד אוהב ביולוגיה. זה המקצוע היחיד שאני באמת מתחבר אליו. בעבר רציתי לעשות תואר בביולוגיה, אבל אחרי מחקר גיליתי שכמעט ואין תעסוקה עם תואר ראשון חוץ מהוראה. האם המצב באמת כל כך גרוע? אין שום אפשרות להתקדם עם ביולוגיה בארץ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מתכנן לקנות את הסט Logitech Wave ואבא שלי אמר לי שקרא לאחרונה על מבצע בשקם אלקטריק. מישהו יודע עליו? יש בשקם אלקטריק מקלדות\עכברים בכלל? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ross,

סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ולא חנויות שמזמינים דרך אינטרנט אלא שבאים לחנות וקונים....אם מישהו מכיר שיגיד בבקשה תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תודה מראש^

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FireandicE,

אני בוגר! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by urich,

אני אשכרה הלכתי אתמול לסרט עם אחי (אושן 12 היה נחמד) ולא שילמתי אגורה שחוקה על הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Svensk.il,

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BeNDeR,

אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!! :-/ :-/ :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by R0ck,

יש רכב במים, מגיעים לחלץ... שלבי החילוץ... לפתע... משו משתבש העלילה הסתבכה, יש לנו שני רכבים במים! ועכשיו לאבא... ועכשיו תורו של המחלץ הכושל... מפליא אותי שזה לא קרה בארץ... אחד הדברים שעשו לי את סוף השבוע.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://forums.mbworld.org/forums/showthread.php?s=d8b6a9dd61ed1f68ac922131658fddbf&threadid=53061&perpage=10&pagenumber=1 וכמובן שהצחוקים לא איחרו להגיע:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פנו אלי אנשים שאני אבנה אתר לציון אזשהו אירוע. האתר צריך לכלול 5-6 עמודים ולהכיל בתוכו הרבה מאוד תמונות. בהתחלה חשבתי ללכת על אחסון יקר, אבל אחרי זה חשבתי שאולי אפשר פשוט לפתוח איזה אתר ב GEOCITIES(אין פה הגבלה לפרסומות או לדומיין). את התמונות לדחוף ל IMAGESHACK ולסגור עניין. מה אתם אומרים? אפשרי? וכמה מזומנים צריך לקחת על עבודה כזאת? לבנות כמה עמודים ב HTML ולהעלות הכל לשרתים... תודה RJ

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כי קיבלתי 2 ואני לא רוצה לעוף מהאתר ! ועוד על שטויות... אוףף... עד שיש אתר טוב.. אבל לא משנה. לכמה זמן אני עף מהאתר אם יש לי שלוש אזהרות ? יש אפשרות למחוק את האזהרות ? אה, ויש לי עוד שאלה, נגיד ויש לי שתי שאלות באותו נושא, אז אני פותח שני ת'ארדים ? או שאני שם את שניהם באותו ת'ארד ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ronshor,

אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רק ריב קשה מאוד עם חבר שלי על מה עדיף - לשדרג כל הזמן, ולהוסיף פעם כ. מסך, פעם זיכרון, פעם לשדרג לוח אם ומעבד, או שעדיף לקנות מחשב חדש לאחר בערך 3 שנים בלי לשדרג את הקודם? הביעו את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום תרגיל בפיזיקה עם גלגלת קבועה וגלגלת לא קבועה למי שיש את הספר של דני עובדיה עמ' 8 סעיף ג.1+2 למי שאין: http://img61.imageshack.us/img61/7379/physixog5.jpg לא צריך פתרון מלא רק תרשים כוחות והמשוואות שנובעות מכך כי עם זה אני מסתבך.. אה כן רק כיוון מן הסתם- המערכת בתנועה ומבקשים את תאוצת כל אחד מהגופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Arik.G,

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח והשימוש בו מסורבל. מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום) או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים