עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kurt,

יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by elvisalive,

יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  3. אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by raiman1,

הורדתי אתמול איזה סרט וגיליתי שיש בו כתוביות מובנות (ברוסית נראה לי...) איך אפשר להסיר אותם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אדום, ברונזה, או כסוף. הכסוף נראה לי בתמונות לפחות קצת אנמי, מתלבט בעיקר בין האדום לברונזה מה אתם אומרים?

8. היי חבר'ה, נדפק לי כנראה הלוח אם, הלוח נקנה לפני כ שנתיים וחצי ב FOX PC שלפי הידוע לי נכחדו, לא דיי בזה שמעתי שגם ABIT פשטו את הרגל. האם יש איזהשהו סיכוי לממש את האחריות? זה נזק עצבני של 700 ש"ח, אולי דרך היבואן?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Moty_p,

אחד מחשב פנטיום 3 700MHZ עם 300 ומשהוא זיכרון פנימי כרטיס מסך vanta אבל אולי אני יארגן גיפורס 5 או 4 והשני שרציתי להפוך לשרת הוא מחשב פנטיום 4 עם 1GB זיכרון פנימי 1800MHZ מעבד כרטיס מסך גיפורס 2 אבל אני יכול לקנות בישבילו את זה: PNY nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCI http://skypc.co.il/pl_product~PNY8400GSPCI~8~0.htm או את זה: Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או את זה: ‏Inno3D‎ - ‏7600GT 512MB GDDR2 DVI HDTV AGP‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=9993 (אם יהיה בזה צורך כמובן) הבעיה היא ש WINDOWS 2008 החדש דורש 2 GB זיכרון מינימום ומעבד בטח יותר טוב מזה כדי שזה בכלל יעבוד לפי מה שאני זוכר …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by pringles,

יש לי תרגיל באינטגרלים לא אמיתיים ואני לא מצליח לפתור צריך להוכיח עם הוא מתכנס או מתדר ולהראות את הדרך איך מגיעים לזה. אינטגרל מ 0 עד ln2 של dx -------- e^x -1 ה מינוס אחד לא קשור לחזקה של e תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. לא עלינו ועליכם לאמא של חבר גילו לפני שבועיים את המחלה הנוראה. המחלה הארורה לא מאבדת רגע, ועתה היא שוכבת מחוסרת הכרה, הקדישו דקה וקראו את פרק התהילים לרפואתה השלמה, וכן לרפואת כל חולי עמך ישראל: תהילים פרק מא א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב אַשְׁרֵי, מַשְׂכִּיל אֶל-דָּל; בְּיוֹם רָעָה, יְמַלְּטֵהוּ יְהוָה. ג יְהוָה, יִשְׁמְרֵהוּ וִיחַיֵּהוּ--יאשר (וְאֻשַּׁר) בָּאָרֶץ; וְאַל-תִּתְּנֵהוּ, בְּנֶפֶשׁ אֹיְבָיו. ד יְהוָה--יִסְעָדֶנּוּ, עַל-עֶרֶשׂ דְּוָי; כָּל-מִשְׁכָּבוֹ, הָפַכְתָּ בְחָלְיוֹ. ה אֲנִי-אָמַרְתִּי, יְהוָה חָנֵּנִי; רְפָאָה נַפְשִׁי, כִּי-חָטָאתִי לָךְ. ו אוֹיְבַי--יֹאמְרוּ רַע לִי; מָתַי יָמוּת, וְאָבַד שְׁמוֹ. ז וְאִם-בָּא לִרְאוֹת, שָׁוְא יְדַבֵּר--לִבּו…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

לא אמורות להיות רכבות קבועות לנתבג באופן קבוע יש חניה לרכבים לטווח ארוך בנתב"ג? :-\

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  17. היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by IlanF,

*באמצעות פייפאל... לקנות מוצר שעולה איזה 500 ש"ח ומעלה זה קצת כבד לי לכיס

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by ag43,

אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)

22. Started by AvalonX,

מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html יוצא 245 ללא משלוח ו285 אחרי (לקחתי אפשרות של 4.8 פאונד עם מספר מעקב) קיצר מי שיודע זה השלט תזוזה החדש של הPS3 הוזמן פני כמעט 3 שבועות היום התקשרתי ל171 והם בדקו ואמרו לי שזה מעוקב במכס חיפה והם שלחו לי הודעה ( אז אני משלם, קיצר.) כמה אצטרך לשלם על הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by raiman1,

יש לי בית ספר דוסי!!! :nixweiss:(לא חרדי...) הם חסמוו אתרים כמו FACEBOOK YOUTUBE וכאלה. אפשר באיזושהי דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. Started by ccc,

:yelclap: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.