כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
הי לכם אני לא זוכר איך קוראים לשיר. ואת המילים בקושי - אני זוכר רק את המנגינה - הקלטתי לכם את השיר שאני מזמזם אותו ותוכלו להוריד אותו פה http://www.f2h.co.il/8285135547630 - אם הוא לא ייפתח לכם תעשו קליק ימיני ותלחצו פתח באמצעות - ואז על התוכנה שיש לכם כגון: מדייה פלייר BSplyar וכדו' הוא דומה במנגינה לשיר שנמצא פה http://www.youtube.com/watch?v=gL197M0dE3c&feature=PlayList&p=56FE8B2326713797&playnext_from=PL&playnext=1&index=44 ב-5 שניות הראשונות זו אותה מנגינה אחת לאחת של השיר שאני מחפש ..אני גם בטוח שזו הזמרת ששרה את את אותו שיר - פשוט לא מצאתי את השיר - והפכתי את גוגל ולא מצאתי , ניסיתי גם בכל מיני אתרים של מילי לשירים באנגלית אך מכוון שאני לא…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למי שחי בטנק ולא שמע על הלהיט החדש של צה"ל, אפרט. חיילים בחטיבת הנח"ל העלו סרטון לאינטרנט, שבו הם נראים רוקדים ברחובות חברון הפלסטינית לצלילי שיר פופ אמריקאי. הסרטון, שהועלה בסוף השבוע שעבר לאתר יו-טיוב, מציג צוות סיור של שישה חיילים מפלוגת החוד של גדוד 50 (בזלת) מחטיבת הנח"ל המוצב כרגע בגזרת חברון. הם נראים לבושים באפוד קרבי מלא, חובשים קסדות ומהלכים באחד מרחובות החלק הפלסטיני של העיר, באזור הנתון בשליטת צה"ל בשל קרבתו ליישוב היהודי. באמצע הסיור החיילים מתחילים לרקוד למשך כדקה לצלילי השיר "טיק טוק" של הזמרת קיישה, ששימש גם את מערכון המקפלות בעונה האחרונה של "ארץ נהדרת". מהביצוע ניכר שהלוחמים ערכו חזרות רבות לפני הצילום. הומור מתחייב בתנאי לחץ ועל כן אני נותן להם את פר…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש תחרות של לייקים מחברת ויקטוריה סיקרטס, הזוכה תקבל 1000 שקלים לביזבוזים, בבקשה תצביעו לחברה שלי, ותורידו מחיל את הנטל הכלכלי של לקנות לה הלבשה ב1000 שקל ;D סה"כ שני קליקים! כול מה שצריך לעשות זה לייק פה: http://www.facebook.com/victoriasecretisrael ופה: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30908439&id=1064914158&subject=122253794870&ref=mf אני מודה לכם מקרב לב!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לחתום על עצומה הקוראת למנהיגי העולם להתעורר, כנגד פרובוקציית המשטים הממשמשת ובאה כנגדנו. העצומה כשהיא חתומה על ידי כמה אלפים-עשרות אלפים תוגש לשגרירי המדינות כאן בישראל. http://www.israyou.org.il/azuma/ לטובת המדינה, דאגו להעביר הלאה ולהחתים את כל מי שאתם מכירים.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני מגיע עם האוטו לשער יפו וחונה שמה ואז לוקח קו 6 לשער המטוס (108) וצריך ללכת ברגל משער המטוס עד האיזור של השער הקטן של 108. גם אוטובוס וגם הליכה שזה חרא דבר לעשות 5 פעמים בשבוע. אז שמעתי ששער ירושלים של צריפין קרוב לשער הקטן (לא המטוס, השני) של 108. השאלה שלי היא האם זה מספיק קרוב בשביל ללכת ברגל, בלי אוטובוס? והאם יש חניה בחינם ליד שער ירושלים? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את החליפה הראשונה שלי (?!) ורציתי לדעת איך אני אמור לבדוק את האיכות של החליפה לפני שאני קונה. מה הדברים שצריך להסתכל עליהם ומה הסטנדרטים לאיכות גבוהה. [לא מבחינת התאמה לגוף - את זה, לפחות, אני כבר יודע] מבחינת תקציב אני לא יודע מה דרוש בשביל לקבל משהו איכות, אבל לא נראה לי שזה צריך לעבור את ה-2K, נכון? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה לכמה שירים, בשביל לבחון מערכת ק"ב ביתית. אני צריך שירים ווקאלים. ושירים עם המון באסים. בנוסף מנגינות עם צלילים נמוכים+גבוהים+MID יתקבלו בברכה.(במנגינה אחת) אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, לקראת הוצאת הסינגל השני של הלהקה ("כמו פעם") אנחנו מחפשים מתנדב בעל כישרון ויצירתיות שיכין קליפ לשיר. חומרי הגלם לקליפ- בעיקר תמונות וקטעי וידאו מסרטים אילמים של שנות ה-20 וה-30 (כידוע חוק זכויות היוצרים תקף לעד 70 שנה כך שכל חומר מ 1939 ומטה נחשב לחוקי) את התמונות אני אספק בגלריה ואת קטעי הוידאו מהסרטים האילמים תרגישו חופשי ללקט ברשת. קרדיט מובלט בקליפ ותודות באלבום שאנחנו מקווים שיצא עד סוף שנה יוקדשו לזה שיכין את הקליפ הנבחר. את השיר לפני עריכה דיגיטלית ניתן להוריד מכאן : http://www.upf.co.il/file/584213.html 3.18 MB שאלות ובקשות מיוחדות אפשר בדיון הזה או בפרטי. בהצלחה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס לניורק בעוד שבועיים-מתכנן לקנות רמקולים Z5500 של לוגיטק ברשת B&H במנהטן. מחיר בחנות הוא 338 דולר. איזה עלויות נוספות עלי לקחת בחשבון כשאני מביא אותם לארץ-בהנחה ואני מצהיר במכס עליהם.(או שהם פתורים ממכס?) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לכם 49,102 ש"ח ובמקום לנהוג על מזדה 3 אתם מעדיפים לחרוש על HP Officejet 6500 זו החנות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548 תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים? החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם. נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר . כאילו שאפשר לערוך את הנשק ,לקבוע איזה צבע ,גודל ,כוונות ותוספות וכאלו (ומשהו קצת יותר רציני מה pimp your gun וכל החרא הזה ). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-