עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

והזוכה הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348560,00.html לפחות במקרה הזה לא נצתרך לחפש את ה"פרצוף האמיתי"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. העבירו לי את התראד מאקטואליה אבל בכל זאת אני לא אוהב להשאר חייב ... מה יש נכון שזה לא קשור אבל בכל זאת ממש אני שיכור מרוב שימחה ;D כי בוקה לקחה שוב DALE BOCA

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Tomerico,

יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?

5. Started by nice-1,

אחרי שנה וחצי של גידולים בלי הפסקה אחרי חימצון שהחזיק יותר מחצי שנה שתי צביעות כמה ראסטות והרבה הרבה הרבה שיער הסתפרתי. קצר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by udicol,

ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1138445591/Vibrator_Prank_Call_ :lol: :lol: אני עוד רגע מת מצחוק! תקשיבו איך היא משנה גרסאות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by urich,

אני אשכרה הלכתי אתמול לסרט עם אחי (אושן 12 היה נחמד) ולא שילמתי אגורה שחוקה על הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by arik89,

לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשלוח מייל עם שאלה למערכת איבאי, אבל מתקשה למצוא מייל כזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. כבר מס' שנים שבהם אני מתעסק בתכנות אתרים, בשרתים וכד'. בחודשים האחרונים החלטתי להיכנס יותר חזק בתחום וללמוד גם את התחום הטכני של העניין (CompTIA A+ לצורך העניין) וגם את התחום הקשור יותר ברשת התקשורת (CCNA), אני לומד בעיקר מסרטוני ההסמכות של CBTNuggets וגם קצת מחומר הקיים באינטרנט (ויש הרבה). נכון להיום אני לא מתכוון לגשת למבחנים של ההסמכות הללו בזמן הקרוב, אני מעוניין בלמידת החומר נטו (בעוד כשנה כאשר אהיה בעל יותר ניסיון בתחום ואהיה לקראת שחרור מהצבא סביר להניח שאגש למבחנים). את החומר ל A+ כבר סיימתי, אבל אז ראיתי שלמדתי חומר יחסית ישן (למדתי גרסה מ- 2004 ויצאה גרסה חדשה ב- 2009) אז אני אשתדרג כבר ואלמד את הגרסה החדשה יותר בקרוב, ב- CCNA כבר סיימתי חצי מהחומר (את IC…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Moty_p,

שלום לכם במחשב שלי יש כרטיס TV שמחובר ללווין פרטי דרך כבל HDMI שאיתו אני קולט ערוצים באיכות HD. הייתי רוצה לשדר בעזרת הכרטיס את מה שאני רואה בממיר לשרת היעודי שלי, והקליינטים יתחברו לשרת ובעזרתו ויראו את השידור, או לשדר ישירות ללקוח השאלה היא איך עושים את זה? איזה תוכנה אני צריך להתקין בשרת היעודי? איזה תוכנה יודעת לשדר מהמחשב שלי? איזה תוכנה יודעת לקלוט את השידור מהשרת או ישירות מהמחשב שלי? כמה רוחב פס אפלוד אני צריך בשביל שלא יהיה לאגים \ תקיעות וכמה רוחב פס דאונלוד הלקוח צריך בשביל שלא יהיה לו לאגים תודה לעונים.. מי שעונה פשוט תותח...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by KKK,

הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בלי שום מפרט בטקסט של הפירוט, עם תמונה קטנה שאי אפשר לראות את חלקי המחשב. (ניסיתי ממספר דפדפנים, העתקתי את הכתובת ידנית, והתמונה קטנה). http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23096/cat/32 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23097/cat/32 זה בזבוז זמן גם למפרסם (אף אחד לא יתקשר בלי מידע על המחשב) וגם בזבוז זמן הגולשים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..

19. Started by Sargon,

ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by תינוק22,

שלום,היום הערתי את החתולה שלי אחרי שהיא ישנה וראיתי שהיא קמה עם עין אחת סגורה ושיש לה כמו מים מסביב לעין , שמתי לה משחה ''סינטומיצין'' וכרגע אני רואה שהכל בסדר, עכשיו אני לא יודע אם זה באמת דלקת או שזה היה איזה הפרשה אחרי שינה כמו שיש לאנשים , אני יודע שהכי טוב ללכת לוטרינר אבל כרגע זה לא אפשרי (יום שבת כבר ) ..... נ.ב החתולה שלי מחוסנת ומטופלת .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by imac,

אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי. יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור. יש לי שאלות על 2 אפשרויות: 1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה? 2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by magus972,

מכירים תקבוצה הזאת? אני לא ... אבל תראו מה מצאתי נכון ל16:45 ה10.10.2005 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.