עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)

2. ולא, אל תביאו לי פיתרון של יואל גבע. אני חושב (ומקווה מאוד! ) שיש לו טעות בהסתברות - שאלה 6. פתרתי את ההסתברות אחרי זה הלכתי למורה שלי והיא פתרה את זה בדיוק כמוני ויש לנו פתרונות דומים. איזה שאלות פתרתם? על כמה אתם מוגשים? כמה אתם מעריכים שאתם מקבלים ? והכי חשוב - מי שפתר את 6 - איזה פיתרון יש לכם? אצלי זה א. 0.34 ב. משהו.. ג. 1 למה? ככה: 0.85x=0.85 x=1

3. אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Kukishin,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום תרגיל בפיזיקה עם גלגלת קבועה וגלגלת לא קבועה למי שיש את הספר של דני עובדיה עמ' 8 סעיף ג.1+2 למי שאין: http://img61.imageshack.us/img61/7379/physixog5.jpg לא צריך פתרון מלא רק תרשים כוחות והמשוואות שנובעות מכך כי עם זה אני מסתבך.. אה כן רק כיוון מן הסתם- המערכת בתנועה ומבקשים את תאוצת כל אחד מהגופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כל החלק מזכוכית התפוצץ, נשאר רק החלק של ההברגה והוא לא מסתובב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Tanya,

היי. זה קשור למחשבים אז יכול להיות שמישהו פה נתקל בסרטון הזה.... מדובר על סרטון לא ארוך במיוחד שבו מראים את תוכנת הפוטושופ יוצרת מין איש קטן כזה... ואז כשהתוכנה רוצה למחוק אותו, האיש נלחם בכל כוחותיו לחמוק מהסימן של העכבר... התוכנה מנסה לבצע פעולות על מנת למחוק אותו והוא מוצא פעלולים לברוח מזה וכ'ו... אחד הסירטונים האדירים שיש... לצערי אני לא מוצאת. מישהו מכיר? עריכה: חיפוש קטן ביוטיוב ומצאתי לבד אני ראיתי את הגרסא הזאת בתוספת מוזיקה מגניבה שממש הוסיפה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Mike-,

אהלן, אני מנסה להבין איך פועלים הפטנטים ומה הם בעצם. האם מישהו יכול לרשום פטנט על מוצר שלם ? יש לזה הגבלות ? מישהו יכול פשוט לרשום פטנט על שימוש בלחצנים/כפתור כממשק לכל דבר אלקטרוני ואז בעצם לאסור את שאר העולם מלהמציא מערכות עם כפתורים ? כמו התביעה של אפל, אז סמסונג התשמשו שיטת פתיחה למסך נעילה דומה לשלהם... אולי מישהו יכתוב פטנט על הגלגל וזהו ? איך בכלל אוכפים את זה ? נניח מישהו בארץ מעתיק מוצר ומפר את הפטנט של חברה מסויימת (שאין לה נציגות פה), יש חשש לתביעה ? מי הגוף שישפוט ? אם משהו מפר פטנט ומפרסם אותו בקוד פתוח/חומרה פתוחה האם זאת עדיין הפרה של הפטנט אם הוא לא מרוויח ממנו אגורה ? או שזה תלוי בטוב הלב של רושם הפטנט ?

10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by valleyzz,

ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by core_i7,

טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Iko89,

במקרה מצאתי אתר עם תמונות מדהימום ממלחמת העולם ה2 .. כגון : http://www.ibiblio.org/hyperwar/USN/rep/Kamikaze/BatExp-Okinawa/img/SpecAttack-3-19.jpg http://www.ibiblio.org/hyperwar/USN/rep/Kamikaze/BatExp-Okinawa/img/SpecAttack-3-22.jpg http://www.ibiblio.org/hyperwar/USN/rep/Kamikaze/BatExp-Okinawa/img/SpecAttack-3-23.jpg יש עוד משו כמו 20 תמונות והרבה מאמרים באתר: http://www.ibiblio.org/hyperwar/USN/rep/Kamikaze/BatExp-Okinawa/index.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by karajii,

היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by navk2,

אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

17. Started by amit_amit,

הנה השאלה. התרגיל נמצא בעמוד 73 בספר של המכינה של הטכניון, וכמובן, תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by The Terminator,

תשמעו יש לי איזה בעיה שאני לא מבין. אני כותב הודעות (זה לא רק בפורום הזה), ואנשים נותנים תגובות... (כרגיל) אבל יש איזה מקום שרשום כמה הודעות יש לי, אז הבעיה היא שגם אם אני מקבל תגובות לא רשום לי שקיבלתי הודעות! תגידו זה רק אצלי או שגם אצלכם? אני לא מבין את זה!!!

19. בימים אלו הוא חי בעיקר על שטיח ליד הכניסה לבית של חבר טוב שלי, פז ברנשטיין (הוא ומשפחתו הצילו ואימצו חתולים רבים במהלך השנים ומאמצים כרגע שניים). כרגע הבריאות שלו ככל הנראה תקינה, אבל המצב הזה לא יימשך זמן רב בתנאים הנוכחיים. תודה מראש לכל מי שיפנה, בעיקר אם גר בסביבת חיפה והקריות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Moty_p,

מה דעתכם על הרעיון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי ארון בתוך הקיר עכשיו אני צריך לעשות מסגרת מקירים מקומות?? יש לי מסגרת אבל מהמים וכל זה הכל רקוב כבר אני רוצה לעשות אחד חדש אבל אני לא מוצא מקום שעושה רק מסגרת עם דלתות ואין לי צורך במדפים וארון בנוי כי יש לי אחלה ארון בתוך הקיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yousux,

יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.