עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

אהלן יש לי שאלה, אני עושה מילואים ברמת העיקרון ובא לי עכשיו מילואים, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר שכרגע אין צורך והיא לא צריך אותע למילואים ככה שאין לי מילואים כרגע, מתחשק לי ללכת לעשות איזה אבטש בשטחים או משהו הסגנון הזה, הבנתי שיש אפשרות כזאתי, השאלה היא כאילו האם זה באמת ריאלי שאפשר לעשות את זה ולמי אני אמור לפנות בבקשה הזאתי אשמח לשמוע על זה מידע נוסף מחברה פה שעושים מילואים ומבינים בזה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by JUNGLE,

http://www.newgrounds.com/portal/view/239292

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DaMn18,

אני מניח שהתוכנה הפופולארית ביותר כיום היא KAZAA.... אבל יש בעיה אחת איתה.. אי אפשר להוריד שירים מעל 128kb/s , או לפחות לא ניתן לראות איזה שירים הם באיכות גבוהה יותר , למשל ב 192kb/s. השאלה שלי היא איך אפשר לחפש דווקא את השירים באיכות היותר גבוהה ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

אני לא מבין כלום בתחום. ובפורומים הרלוונטים הקהילה שם מתה. אני צריך המלצה לגזיה לצורך בישול,הרתחת מיים בתנאים של מדינת ישראל. לא צריך איזה משהו מיוחד. התקציב עד סביב 300 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עדיין לא ניצלתם את הזכאות שלכם לעדכן את מערכת החלונות לגירסתה העשירית? כדאי שתתחילו להזדרז, משום שההצעה הזאת תפוג רשמית ב-29 ביולי והמחיר יעלה ל-120 דולר תשעה חודשים אחרי שזו הושקה, נראה כי מיקרוסופט מעלה עוד הילוך (או כמה הילוכים) בכל הנוגע ללחץ שהיא מפעילה על המשתמשים – הן עבור השדרוג לחלונות 10 והן עבור השימוש בשירותי הדפדפן ומנוע החיפוש הייעודיים שלה על פני המתחרים. הבשורה הגדולה ביותר מגיעה במסגרת הודעה לפיה כל הצעות השדרוג החינמיות לחלונות 10 אשר זמינות לבעלים של חלונות 7 וחלונות 8 ברחבי הגלובוס וטרם נוצלו – יפוגו ב-29 ביולי 2016, שנה בדיוק מיום השקתה של חלונות 10. כפי שהצהירה עוד בתחילת הדרך, כל אלו ששידרגו במהלך השנה הראשונה יוכלו להמשיך ולהש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. הצטרפו יחד איתנו לזון של HWzone - המקום שלנו להכיר, לשתף ולקבל מידע על חדשות או מבצעים שונים ברשת, להתייעץ עם חברי האתר לפני קניה או לפתור תקלות טכניות, וכמובן להתעדכן בעולם הטכנולוגי בכלל והמחשבים בפרט. קדימה, כולם מחכים לך להצטרפות: http://bit.ly/32As6Y2

9. Started by GilCohen,

<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by johnwoo,

איפה אתם ממליצים לקנות מחשב (ייעוד בעיקרו למשחקים), בנתניה או בסביבתה הקרובה. כיוון שאני גר בנתניה, אני לא מעוניין להתחיל ליסוע רחוק. אני מחפש חנות עם שירות אדיב, מקצועי ושעומדת מאחורי האחריות שהיא נותנת. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

סה"כ זמן במערכת: 100 ימים, 3 דקות :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: כפול 10! (ושלוש דקות)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למחוק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

קצת נוסטלגיה לא תזיק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pro,

כמה GB יש לכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לא מצליח להגיע לדף האחרון של הבניה של המחשב זה כותב לי את זה:Microsoft VBScript runtime error '800a0009' Subscript out of range: '[number: 1]' /compbuilder/index.asp, line 315

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב שמעו אני רוצה אחת ולתמיד לדעת את 3 המילים האלו הנה מה שאני יודע box- מקבלים בקופסא מהחברה עם כל מיני תוספות (כבלים וכו...) oem- פה אני לא יודע ממש bulk- מקבלים את הדברים בשקית או אם יש לך מזל אז בקופסת קרטון פשוטה האם צדקתי במה שאני יודע ואם מישהו יכול למלות את החסר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Armageddon26,

אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avivlevy,

מחפש את המשחק רשת שצריך להקליד את כל הABC הכי מהר שאפשר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iem,

ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by askme,

בערוב ימיו, מהנדס בכיר בחברת לוקהיד מרטין האמריקאית, החליט להתוודות אודות כמה מהסודות שמתרחשים מאחורי הקלעים של החברות ובכלל. להלן כמה מהסירטונים שדנים בנושא - https://www.youtube.com/watch?v=OhQGQoFAos8 https://www.youtube.com/watch?v=hNPBYtJyfZo https://www.youtube.com/watch?v=VA3HV_gfq80 https://www.theblaze.com/news/2014/10/31/on-deathbed-former-lockheed-martin-engineer-with-top-secret-clearance-opens-up-about-aliens מה שנקרא, הרחבת אופקים .....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה. אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם? חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?" אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה. ופה נכנס הדיון הזה .. לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני. כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות כגון : משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'. אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו: התוכנה הראשו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים