עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by abstract,

שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

סה"כ זמן במערכת: 100 ימים, 3 דקות :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: כפול 10! (ושלוש דקות)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרגע היתה כתבה בערוץ 2 על המפעל של אינטל בקריית גט .. מישהו ראה ? עוד מעט היא תעלה לאתר אז אני ישים לינק מי שלא זוכר היתה גם כתבה באתר .. http://hwzone.co.il/news/1214942223/84526/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by giloman,

סבא שלי בני יורק לשבועיים האם אני יכול להזמין מניו אג למלון שלו ?

5. ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by askme,

שלום לכולם. טוב, אני לא אינשטיין, גם לא פלאנק ואפילו לא בוהר. אבל .... לפני כשבוע עולם המדע רעש וגעש מההישג של חברת IBM בתחום האקזוטי הזה. לכאורה, מה שדרוש זה שואב אבק טוב ומקפיא לא רע. אובכן, החברה הנ"ל הצליחה לבנות ולתפעל מחשב קוואנטי עם חמישים יחידות עיבוד ( קיוביטים ). זה הספיק לגרום לכל ההתרגשות בעולם. למרבה הצער, הדרך עוד ארוכה עד שזה באמת יעבוד כפי שצריך, שלא לדבר על לשים אחד כזה על השולחן שלנו בבית ועוד יותר להסתובב עם אחד כזה בקמפוס. נו, לפחות אנחנו עכשיו עם היד על הדופק ! וברור שללא ישראלים זה לא זה ! https://www.youtube.com/watch?v=Q4-ANI_8seM

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dudidu08,

חברה קודם כל שבת שלום רציתי לשאול אני עם פרופיל 82 אני מתגייס ביום ראשון הקרוב וכרגע יעד השיבוץ שלי הוא לחיל השריון עכשיו האמת היא שבמנילה סימנתי רק חי"ר כמו גבעתי גולני עכשיו אני מתכנן לעשות בעיות ביום הגיוס כדי שבכל זאת יעבירו אותי לחי"ר עכשיו מה שרציתי לדעת זה לקבל חוות דעת מאנשים שהיו בחיל השריון ומאנשים ששירתו ביחידות חי"ר ולעדת איפה יש יחס טוב יותר איפה באמת אפשר יותר לתרום ואם שווה לי לעשות את המאמץ ולעשות בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Alex89,

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Arik.G,

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח והשימוש בו מסורבל. מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום) או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי עדיין אין לי פרופיל, כנראה 64 וזה יוצא לי מעולה כי אני רוצה להגיע לממר"ם...עכשיו מישהו כאן יודע במקרה על השפה שהם מלמדים שמה? הבנתי שהיא דיי דומה לASM (אני יודע אASM דיי טוב)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

לרוסים שפה, יש אפשרות לפירוש? ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DAN,

נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AnTiSh0ck,

שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם זה הגיוני שקינג פיסי מוכרת את ה990x של אינטל בהפרש של 750 ש"ח מTMS? בשניהם מדובר על אותו מעבד בגרסאת הTRAY חיפשתי לראות אולי יש איזה אותיות קטנות או איזה משהו שונה אבל לא מאצתי שiם שוני בין ה-2. אולי אני מפספס משהו? הליק מ-TMS http://tms.co.il/product/10166 הלינק מ-KingPC http://king-pc.co.il/items/45865-Intel-Core-Extreme-i7-990X-6-X-3-46GHz-12MB-LGA1366-TRAY-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לכל התוהים, מדובר במאבק הצרכנים נגד חברות הסלולארי. בימים אלו מופצים בהרבה מאוד פורומים ברשת הישראלית מידע על השביתות ואיך אפשר להירתם ולעזור במאבק, ולצערי עוד לא ראיתי דיון כזה פה. קודם כל, השביתות מתקיימות כל חודש באופן הבא: בחודש מאי (זה החודש החמישי) השביתה התקיימה ב-5.5, בחודש יוני השביתה תתקיים ב-6.6, בחודש יולי השביתה תתקיים ב-7.7, ככה כל חודש עד שיענו דרישותינו למסחר הוגן ומחירים נורמליים ברשתות הסלולאריות (פלאפון, אורנג', סלקום). במהלך השביתה אתם מתבקשים לכבות את המכשירים הסלולאריים, אבל אם באמת יש לך לכם שיחות שלא סובלות דיחוי אז תקיימו אותם, תשתדלו לעשות את השיחות יותר דרך בזק ופחות מהפלאפון - בקיצור לצמצם את השימוש בסלולארי, אם אפשר עד אפס - כל שיחת טלפון אח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Da-Funk,

נגיד שיש לי זיכוי של 100ליש"ט בחנות... אבל הם לא מאשרים לאנשים שגרים מחוץ ל UK.. איך אני יכול בכל זאת לנצל את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=5844675533&Cat2Cat1ID=3000&Cat2ID=5277&aff=Zap〈=he טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :lol:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי אפשרות להקים אתר ב 350 $ השקעה חד פעמית ועוד 49 $ תחזוקה כל חודש ... החברה שבונה את האתר נתנו לי לינק דוגמא לאתר אבקש את חוות דעתכם ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 שווה את ההשקעה ? ויש שם גם אפשרות סליקה!

22. מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pro,

כמה GB יש לכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כי קיבלתי 2 ואני לא רוצה לעוף מהאתר ! ועוד על שטויות... אוףף... עד שיש אתר טוב.. אבל לא משנה. לכמה זמן אני עף מהאתר אם יש לי שלוש אזהרות ? יש אפשרות למחוק את האזהרות ? אה, ויש לי עוד שאלה, נגיד ויש לי שתי שאלות באותו נושא, אז אני פותח שני ת'ארדים ? או שאני שם את שניהם באותו ת'ארד ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dnco,

האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים