כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך להרכיב שנאי שמעביר 110 וולט ל220, של זרם של 4.2 אמפר. הקיצר, שנאי של 600-1000 ואט. אני בספק אם דבר כזה נמכר בחנויות כי בדקתי, ודבר כזה יעלה לפחות 500 ש"ח, שזה לא משתלם בשבילי בשביל מה שאני צריך. מה יעלה להרכיב שנאי כזה?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם באמת שווה לשלם 120 ש"ח לכרטיס v.i.p בסינמה סיטי (כי אני רוצה ללכת לשם), למישהו אולי יש חוויות משם? וגם לא צריך לשלם עוד פעם על שתייה ופופקורן?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיון טוב לחירבון טוב? [glow=black,2,300]אחרי חירבון טוב אתה לא צריך לחבק את האסלה חצי שעה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה[/glow] לסמן את הקו השחור כדי לראות את התשובה... (מי שלא יודע איך עושים את זה זה בG ירוק כזה..פשוט תשנו את הred לblack קדימה! לפרסם בדיחות!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך את זה כדי להירשם למשחק אינטרנטי RPG שפתחו אותו רק לאנשי קוריאה להשיג ID = מספר תעודת זהות זה קל...אבל אני צריך גם תשם שמתאים לאותו המספר מחפש בנרות :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
יענו מסביב לפרצוף כזה להשאיר קו דק יחסית.. אני תמיד מנסה עם סכין גילוח ובשביל לקצץ מוסיף מכונה לעיצוב זקן..אבל זה תמיד יוצא מעפן!! יש לכם איזה שיטה או טיפ? תודה!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יהי זכרו ברוך. כבר מהספר התשיעי אמרתי שהוא צריך למהר עם הסדרה ולא להשאיר את המעריצים אם סדרה לא שלמה. אני נקרע בין האכזבה על כך שהסדרה לא תושלם בצורה הנכונה (אף על פי שהוא הכין רשימות שאמורות לאפשר לאחר לסיים את הסדרה), לבין הצער שאדם נפטר. מי עוד היה ממעריצי הסופר המעולה הזה?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח! המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!! האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לקנו את Adobe פרימייר, וגילתי שהוא עולה פיצוץ ימבה בוחבוט רוזנשטיין כסף!!!11111אחדאחדאחדארחד מה זה הגנבים האלו רוצים שנשלם הרבה על משהו שהם עבדו עליו קשה? מה זה צריך להיות? אף ישראל הגנבים שהיינו פעם? תראו למה הפכנו לאנשים טובים אז אני אומר בוא נפרוץ לבניין של אדובי נשתול שם פצצה גרעינית אחרי שנתגנב דרך פתחי האיורור!!!!!שתייםשתייםשתיים נחנוק את השומר, אבל מישהו צריך לקנות איתי כלי נשק כדי להרוג את השומר אבל אין לי מספיק כסף מהדמי כיס וגם אמא שלי לא מרשה לי לצאת בצהריים אז נצטרך לקחת מטוס שטס מהר לחו"ל כדי שאני אספיק לחזור לישון כי יום אחרי זה אולי יש לי מבחן ענק בהיסטוריה.. וגם לא בטוח יהיה לי זמן כי אני גיימר ואני צריך להשתלט קודם על כל המחשבים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פרסמות חדשה כזאת, שרואים בגדים הולכים (בלי גוף; רק ג'ינסים וכו') ויש שם כאלה Homies שעושים breakdance. הפרסומת עוכבת אחרי ג'ינס (של בחורה עם ישבן עסיסי ביותר) ובסוף ה"ג'ינס" קונה גוף. בקיצור, יש כזה שיר שאני חושב שלסולן של הלהקה יש מבטא אירי. למישהו יש מושג? ???
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-