עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kolshamen,

אני בן 24 וכל החיים אני מנסה לאכול גזר כדי להיות כתום!!! פעם אחת הצלחתי לשנות את הצבע קצת אבל רק קצת הוצהבתי :'( אתם יכול לעזור לי להיות כתום :s05: איך אני אעשה את זה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rinsh,

שלום, סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי. לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ). שמח וטוב לב קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\ מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H). קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי. כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...…

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. היום הלכתי לתומי לזרוק זבל, ועל הצפרדע היה מונח המחשב הבא: Compaq Presario 715 EA http://www.notebook-pcs.com/244.html אני בספק רב, אם הוא בכלל עובד. וגם החומרה שלו מאוד ישנה אבל בכ"ז יהיה מעניין לבדוק. חוץ מלא מעט אבק שיש עליו, הוא נראה שלם. יש בתוכו סוללה, ככל הנראה היא תקולה/ריקה (14.8V). ניסיתי להדליק את המחשב, ואין תגובה. אני צריך להשיג בשבילו שנאי, שעובד במתח 19V DC בהספק של 3.16A מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? כל הספקי כח שיש לי בבית, עובדים על מתח של 12V גג. יש משהו מיוחד שאפשר לעשות עם מחשב נייד? עם המסך שלו וכד' (בהנחה והוא עובד) תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by א אוהל,

יש לי בעיות ת"ש למי אני יכול לפנות חוץ מלמשקית ת"ש? המפקדים המזויינים האלה עושים עליי פוזות אני מיואש אין לי כוחות נפשיים יותר למי אני יכול לפני לפנות ? (דרך אגב יש לי ת"ש 7) ואל תגידו לי מה אתה צריך יותר מזה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Elite_Sniper,

נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ref4fcd,

לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

אז זה המפרט שהזמנתי לוח אם של גיגהבייט ga-ex58-ud3r 3 גיגה זיכרון של GSKILL מעבד I7 920 קירור MUGAN 2 ספק SS SII 520W כרטיס מסך של אסוס 5770 אני אשמח להערות על המפרט למרות שזה כבר לא ממש ישנה משהו (-: והשאלה היותר חשובה היא איפה כדאי להרכיב מבחינת מעבדה טובה ואמינה באיזור חיפה סקאיי פיסי, פנדה או נועה?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by shuy,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני גר ליד באר שבע. יכול לרדת בכל תחנת רכבת בתל אביב או בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב. איך משם אפשר להגיע לאוניברסיטה הפתוחה ברמת אביב, רח' קלאוזנר 16? אם אפשר תגובה מהירה כי זה למחר... תודה!

• 6 תגובות
    • 7.3k צפיות
  15. בניתי בעזרתכם הרבה כמוהן מפרט מחשב מהחנות הנ"ל אך אף פעם לא קניתי בה ולכן רציתי לשאול את דעתכם עליה. אם משהו יכול לספר לי על חווית הקניה שהיתה לו שם אני אשמח. כמו כן אם זה לא מתאים לכאן אשמח אם תעבירו להיכן שמתאים כי לא באמת ידעתי איפה לשים את הפוסט הנ"ל. היה נראה לי מתאים כאן כי זה בנוגע למפרט שאני שנבנה כבר. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב לכל חברי הפורום. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי קורס נתיב מי שמכיר/היה בו. -מתי הקורס יכול להתחיל בערך? כלומר באיזה חודשים הוא מתחיל? -אני רוצה לצאת לקורס פתוח אבל אין לי ת"ש, האם זה ממש קשה להשיג נתיב פתוח בלי ת"ש ? -באיזה שעה מסיימים יום לימודים בדרך כלל ? -האם יש אנשים איכותיים בקורס הזה? -האם בכלל שווה לצאת לקורס הזה כדי ללמוד/לשבור את השגרה ? תודה רבה רבה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. או חייב פרוטקציה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  20. אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. השאלה הזו עלתה אצלי כאשר חיפשתי בשביל לינק מסויים את אחת מהודעותי הישנות בארכיון ההודעות שלי, וראיתי שיש לי שם כ466 עמודים, כלומר כ4660 הודעות - בעוד שהמונה שלי עומד על 3001... בחשבון פשוט, זה אומר שיותר משליש מההודעות שלי בפורום המחשבים הזה בכלל לא קשורות למחשבים. מי שנוהג לפקוד את מדור אקטואליה אולי קיבל כבר בעצמו את הרושם שאני בא לכאן בעיקר בשביל להתווכח בכל מקרה, מה המצב אצלכם? (באמת שאני סקרן לדעת וסליחה על הסקר האדיוטי)

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  23. אני מכיר את ynet , walla, gmail איזה עוד אתרים יש?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.