עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yot,

http://media.skoopy.com/vids/vid_00806.wmv

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מזמן רציתי לשאול פשוט כל פעם אחרי צפיה מחדש בסרט ברח לי מהראש. בסוף הסוכן תפס אותו, ואז יורי נתן סיבה למה ישחררו אותו. מישו יכול להסביר לי למה באמת שיחררו אותו? לפי מה שהבנתי הנשיא/או ממישהו דרגה גבוה יותר פשוט שיחרר אותו כי היו זקוקים לו. אם זה נכון אז למה היו זקוקים לו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ohad5g,

שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קראתי באחד הפורומים באינטרנט שנמכר עכשיו במחסני חשמל ממיר של 5 ערוצים FULL HD במחיר של 199 אפשר לדעת האם זה נכון? כנראה שזה פורסם בעיתון ולא קניתי בימים האחרונים עיתון,אז מישהו אולי נתקל במודעה כזו? אני חייב תשובה מהירה על מנת שלא אפספס את המועד ולא אוכל לקנות את הממיר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by micky_86,

אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by generalA,

חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כותרת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oded6188,

הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הטריילר המרשים לסרט נבלי העל החדש חוזר בגירסה מורחבת, שתסביר לכם מי נגד מי ואיך כל זה קרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-לדעת-עוד-על-הסרט-suicide-squad-הטריילר-הבא-י/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה לאנשים שמכירים אחת או את שתי המכללות הנ"ל. איפה עדיף להמדיף ללמוד י"ד הנדסת תוכנה - באורט סינגולובסקי (תל אביב [מאוד קרוב לבית שלי]) או גמנסיה ריאלית (ראשון לציון). תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DAVIDD,

אני ממליץ ממש אבל ממש ממש ממש בחום על הסרט הבא: Бой с тенью קצת מידע Год выхода: 2005 Жанр: Боевик Режиссер: Алексей Сидоров В ролях: Денис Никифоров, Елена Панова, Андрей Панин, Джон Эймос, Александр Кузнецов, Дмитрий Шевченко, Иван Макаревич, Сергей Безруков О фильме: Артем Колчин был одним из многих, но он хотел славы. И он выбрал свой путь: он стал боксером. Теперь Артем претендент на чемпионский титул, боец, известный по всему миру, Большая Белая Надежда. Но главный бой в его жизни пошел не так, как он ожидал... Теперь ему предстоит решать свои проблемы вне ринга. У него всего три дня, чтобы расквитаться с теми, кто его предал, защитить любимую женщину…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו מכיר חנויות נעליים טובות מאיזור המרכז? ושלא מוכרים שם נעליים של ערסים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בדיוק עשיתי ריפרש בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html האם הסבל של הגלישה האיטית והלא מותאמת למחירה - בדרך לסיום?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shuy,

סתם, אני יודע שזאת רק תמונה... הזון ב-404: http://www.room404.net/?p=23875

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Knopix,

אני משתמש ב VPN אבל עדיין רשום לי בגוגל פלי שזה לא זמין... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dorviper,

http://www.snotr.com/video/297 לא נעים... רק איך זה קרה לא הבנתי מה כל המדינה הורידה תמים בשרותים ביחד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by e.s,

?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם שימוש במחשב כיס במבחן הפסיכומטרי---מותר או אסור?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זה ממש מצחיק. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IlanF,

what the fu** is this? why it is blocking me from accessing sites? anyone heard about it? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חבר מתכנן להשקיע בבורסה ולהרוויח כסף ממניות אבל אין לו מושג בדברים האלה והוא לא יודע אם זה משתלם בסופו של דבר, אז הוא פנה אליי לשאול חברים לגבי מכללות או קורסים מומלצים ומהירים שהוא יכול לעבור ולדעת הרבה מישהו מכיר מוסדות או מרצים ספציפיים או שיטות לימוד (ספרים?) מומלצים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים