כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לא יכול להזדהות איתם כי אני לא חולה אסטמה, אבל זה כ"כ שולט (תקראו את הסיפורים): http://www.dorimani.corky.net/asthma-is-sexy.htm
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להקים אתר ב 350 $ השקעה חד פעמית ועוד 49 $ תחזוקה כל חודש ... החברה שבונה את האתר נתנו לי לינק דוגמא לאתר אבקש את חוות דעתכם ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 שווה את ההשקעה ? ויש שם גם אפשרות סליקה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אבל זו בהחלט דרך חדשה ומעניינת להדליק את הטלוויזיה ... ;D http://www.youtube.com/watch?v=DcUmCYF9uyw&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.autospies.com/article/index.asp?articleId=7655&categoryId=23 שיהיה בריא...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מילה נוספת מיותרת.... פשוט מדהים. http://www.fingerskilz.tv/DasBlog/PermaLink,guid,53a8c7c9-02ab-4f4a-9014-6c4f889c887f.aspx
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכו לשם ונסו לזהות מה לא בסדר עם התמונה, אבל תתרכזו טוב טוב כי בהתחלה לא קולטים. http://www.star1021fm.com/images/morningshow/whatswrong.htm
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתקשה למצוא את המשקפיים האלו בחנויות בארץ ובגלל שחברות גדולות שמכבדות את עצמן לא מוכנות לעזור יותר מדי ובמקום זה מנסים למכור לי משהו שלהם, אני מחפש חנות שתמכור לי משקפי POLICE שאני מחפש ספציפיים לפני שאני מזמין מחו"ל. מדובר בדגם POLICE S8551 אם ידוע לכם, אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה קודם כל שבת שלום רציתי לשאול אני עם פרופיל 82 אני מתגייס ביום ראשון הקרוב וכרגע יעד השיבוץ שלי הוא לחיל השריון עכשיו האמת היא שבמנילה סימנתי רק חי"ר כמו גבעתי גולני עכשיו אני מתכנן לעשות בעיות ביום הגיוס כדי שבכל זאת יעבירו אותי לחי"ר עכשיו מה שרציתי לדעת זה לקבל חוות דעת מאנשים שהיו בחיל השריון ומאנשים ששירתו ביחידות חי"ר ולעדת איפה יש יחס טוב יותר איפה באמת אפשר יותר לתרום ואם שווה לי לעשות את המאמץ ולעשות בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני שומר תמונת משתמש במסנג'ר ? הכוונה לתמונה של חבר שנמצא בחלון שיחה איתך ויש לו תמונה מגניבה אבל הוא די ***** ולא רוצה לשלוח לך אותה :-) תודה לעונים !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב של שברולט x1x2x47 הוא צורב פצצה אבל יש איתו בעיה אחת :AR15: אני מכניס דיסק לצורב ואחרי הצריבה יוצא רק חצי הם פועלים פצצה אבל האם זה נורמאלי? אתם חושבים שזה בעיה בקארבוראטור או שאני צריך לכוון את הפלאגים פלאטינות אה ועוד משהו אתם חושבים שכדאי להוסיף הגה כוח וחלונות חשמליים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי החלוקה לאלף-בית, בענקית האינטרנט חושפים גם לוגו רשמי חדש ראשון אחרי יותר מעשור וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-ממשיכה-במהפך-שלה-עם-לוגו-חדש/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח למצוא מידע על אכסניות ואני יודע שגם עכשיו העלו מחירים באילת בגלל המצב בצפון. אני מתכנן ללכת עם חברים קצת לאילת אבל יש קצת בעיה עם כסף לחלקם, זה לא צריך להיות משהו מפואר אבל כדאי שלא יהיה צריך ללכת חצי שעה בשביל להגיע בים. וזהו בערך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי קיבלתי 2 ואני לא רוצה לעוף מהאתר ! ועוד על שטויות... אוףף... עד שיש אתר טוב.. אבל לא משנה. לכמה זמן אני עף מהאתר אם יש לי שלוש אזהרות ? יש אפשרות למחוק את האזהרות ? אה, ויש לי עוד שאלה, נגיד ויש לי שתי שאלות באותו נושא, אז אני פותח שני ת'ארדים ? או שאני שם את שניהם באותו ת'ארד ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי מוצר מאיביי וקיבלתי קוד משלוח. שהקשתי אותו באתר של הUS POST קיבלתי: Label/Receipt Number: ************ Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. לא הבנתי מה בדיוק הם אומרים לי.. עזרה? ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני נסיעה לחו"ל בחנתי את כרטיס הויזה שלי וגיליתי שהצ'יפ (הדרוש בכל אירופה לביצוע רכישה, בניגוד לארץ) קצת קיבל דהיה על פס אחד ואיבד מה"זהב" שלו הכרטיס בן פחות מחצי שנה.... למישהו יש גם כרטיס עם צ'יפ ש"איבד קצת מהזהב" ועדיין עבד באירופה ? לדעתכם זה עדיין תקין טכנולוגית, תאורטית? אין אפשרות לבדוק את זה בארץ כי אין אף עסק עם קורא צ'יפים.... רק SWIPERS כמו בשנות ה50.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון למסיבה בת"א בפסח המסיבה ההיא שבעים לחנות משלמים 60 ש"ח ומשחקים 12 שעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום =) בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ. אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ. החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D= תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הסט Logitech Wave ואבא שלי אמר לי שקרא לאחרונה על מבצע בשקם אלקטריק. מישהו יודע עליו? יש בשקם אלקטריק מקלדות\עכברים בכלל? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-