עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yonatanph,

אני עובר דירה וצריך לשכור הובלה והייתי רוצה לקרוא המלצות על מובילים. מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sir f,

פשוט אדיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by navk2,

אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by redead,

המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by arik100,

אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום

7. Started by Component,

תמיד עניין אותי לדעת, האם יש פה מישהו מערד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Lion,

YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by IG,

ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אחרי שסיימה לאסוף את רוב מכשירי ה-Note 7 הבעייתיים והמסוכנים מהצרכנים, סמסונג מתכננת לשווק אותם בשנים כמוצרים מוחדשים לכתבה

13. Started by Vegeta makita,

שברתי שבוע שעבר את היד בגלל הרסר בסיס המחורבן, כעת אני בגימלים-וקיבלתי חודש גימלים- מחר אני צריך להגיע לבסיס כדי ללכת למרפאה, מבחינת חוקי הצבא האם הרסר יוכל לעשות לי בעיות אם אגיע בגימלים על אזרחי כדי ללכת למרפאה? דבר נוסף האם מותר לי גם להיכנס לחדר אוכל לאחר מכן? אני שואל זאת ואשמח לתשובה מדוייקת,כיוון שאני מאוד מסוכסך עם הרסר...

14. האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

אני מתלבט בין DW-6900 לבין DW-9052. איזה כדאי לקחת? אבקש גם הסבר... שימו לב שאני קונה עוד כמה שעות אז אני מבקש לענות כמה שיותר מהר.

16. רוצים משקפי מציאות ממשית או מכנסיים חכמים עם שמתריעים כששכחתם לסגור את הרוכסן שלהם? הכירו את המתיחות לשנת 2016 מבית גוגל, סמסונג ואחרות חודש אפריל החל היום, וזה אומר שכמיטב המסורת, גם בשנת 2016 אנחנו מותקפים בשלל הכרזות מוזרות והזויות מבית חברות הטכנולוגיות והמחשבים, אשר מציינות את 'יום הכזבים הבינלאומי'. כמו בכל שנה בעשור האחרון, גם הפעם גוגל נמצאת גבוה מעל כל השאר בכל הנוגע לכמות המתיחות והבדיחות שהיא מפיקה, כשהשנה הרעיונות המעניינים ביותר כוללים סרטון פרסומת למשקפי Cardboard מפלסטיק שקוף שעושים קצת צחוק מטכנולוגיית המציאות המדומה עם טכנולוגיית "המציאות הממשית" (כלומר, כל מה שאתם רואים מסביבכם בכל יום באופן טבעי), גרביים עם קישוריות בלוטות' מובנית שתוכלו לנטר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by sub_man,

טוב אני יודע שיש הרבה קניות אבל ראיתי פה עוד אנשים שרוצים לעשות קניה והחלטתי ללכת על זה. תראו הקנייה היא של משפר אנשים מוגבל כלומר לפי משקל ומחיר כי יש לנו צרה שנקראת מכס... עכשיו ההזמנה היא רק של דברים יחסית קטנים(מכס... :-\) כמו סלייבים ,כבלים,מנורות,חוטים,מאווררים,חיבורים קטנים וכאלו בקיצור דברים שהם לא ספקים,מארזים,כרטיסים,לוחות וצ'יפיסטים אחרים... עכשיו אני גר בהרצליה מה שאומר שהכל יגיע אליי ואני מחלק לכולם ולכן אפשר לקחת את החלקים ממני מי שגר קרוב ולא לשלם על משלוח בארץ שייקח גם עוד 4 ימים לפחות ואפשר לקחת משלוח בארץ. אני גם יבצע תהזמנה כשיש כסף מראש מה שאומר שאני לא משלם לפני שהכסף הגיע אליי אני ייתן תאריך אל תדאגו יהיה ברבה זמן עם הכתובת שלי והכל לשלוח כסף ומי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GilCohen,

<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by KaPuT,

הלווי שכל השיפוצניקים היו כאלה http://stream.qtv.apple.com/qtv/videoc/http/benn001/benn001_http_300_ref.mov

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yotamoo,

אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by omri_ro,

היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Shadowman,

משהוא ראה???? אני ראיתי ויש לי רק דבר אחד להגיד... סרט ענק.... :o פשוט טוב למי שאוהב מדע בידיוני!!!!! סרט שמצדיק את ההשקעה שלו ללכת לקולנוע וליראות אותו...!!! ממליץ בחום... :D

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SD Project,

אחרי חיפושים רבים, אני לא מוצא ערכת נושא שמשנה רק את שורת ההתחל ואת מסגרות החלונות לצבע שחור. אם מיש'ו יכול לשלוח לי קישור ישיר להורדה אני אודה לו מאוד. תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים