כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהתזונה של בני הנוער משפיעה רבות על התפתחותם, בין השאר על הגובה, כמה זה נכון? האם יש תפריטים מומלצים לשיפור ההתפתחות?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס היום לאתר שלהם וקיבלתי את "nana shops". האם נטאקשן נסגר?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משיו יודע מתי יהיה שידור חוזר או מאיפה אפשר להוריד את הפרק האחרון???
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נקמה? או שאולי סתם "באג" :] http://www.pctip.co.il/about.php לחצו על "מיכאל שניצר"
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי מחשב נייד של dell וברצוני לקנות מחשב שולחני חזק. אבל לא לחוץ לי. מבחינת המצב בשוק כרגע, מוצרים חדשים שעומדים לצאת, טכנולוגיות חדשות וכו'... שווה לי לקנות עכשיו או לחכות עוד חודש ותהיה ירידת מחירים משמעותית?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי אתר שמרכז אכסניות, מלונים די זולים (מקום לישון וארוחת בוקר) בוויניפג (קנדה)? גוגל לא ממש עוזר לי בעניין. מוצא לי תוצאות יקרות מדי לטעמי, 90$ וכאלה ללילה. אם יש למישהו המלצה זה יהיה אחלה. D:
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.mesiba.net/funn.asp :lol: (אם פירסמו אז מצטער)
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היום הלכתי לתומי לזרוק זבל, ועל הצפרדע היה מונח המחשב הבא: Compaq Presario 715 EA http://www.notebook-pcs.com/244.html אני בספק רב, אם הוא בכלל עובד. וגם החומרה שלו מאוד ישנה אבל בכ"ז יהיה מעניין לבדוק. חוץ מלא מעט אבק שיש עליו, הוא נראה שלם. יש בתוכו סוללה, ככל הנראה היא תקולה/ריקה (14.8V). ניסיתי להדליק את המחשב, ואין תגובה. אני צריך להשיג בשבילו שנאי, שעובד במתח 19V DC בהספק של 3.16A מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? כל הספקי כח שיש לי בבית, עובדים על מתח של 12V גג. יש משהו מיוחד שאפשר לעשות עם מחשב נייד? עם המסך שלו וכד' (בהנחה והוא עובד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע שנה שלישית במדעי המחשב. לכתוב שאני בעל תעודת בגרות מתיכון ככה וככה ולציין שאני כרגע בלימודי תואר במדעי המחשב? איך בדיוק לכתוב את זה? כדאי להכניס איפשהו בקורות חיים את הידע שלי במחשבים , איזה שפות וכו' או שלהשאיר את זה לראיון עבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתפוצץ מצחוק כל פעם שאני שומע אותו יש לכם דברים באותו סגנון שגם מאוד מצחיקים?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אולי איך אפשר לבטל את האופציה שאנשים יראו מהיכן אני כותב סטטוס/מעלה פוסט? חרשתי את הגדרות הפרטיות ואני אובד עצות... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפעמים טוב לראות איפה אנחנו היום בהשוואה לעבר... http://62.128.51.43/community/viewtopic.php?t=973&postdays=0&postorder=asc&start=0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעשות הרצאה...לא משנה על איזה נושא... אם למישיהו יש איזה רעיון להרצאה..זה יעזור מאוד!! ו אם אפשר, בבקשה תביאו לינק עם חומר כתוב כדי שאני יוכל לדבר על זה בהרחבה למשל, אם זה על מחשבי כף יד אז תביאו בבקשה לינק שבו רשום מי המציא את זה..למי זה מיועד... וכו וכו' באמת שלא משנה על איזה נושא.... באמת תודה...כבר שעתיים אני מחפש משהו ולא מוצא!!!! :-\ ועוד פעם תודה! ELIOR
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.snotr.com/video/210 ככה בטח יראו כל המקומות בעולם עוד כמה שנים
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-