כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....
-
כמובן שאני לא יכול לתת לכם יותר מדי סמכות וההחלטה האולטימטיבית תישאר בידי אבל אני אשקול ביתר מידה את ההצעות.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רוק עצמאות בוטל! קיבינימט היום בהפסקה קניתי כרטיס [glow=white, 1, 500]רק שלום[/glow]
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.rockfordfosgate.com צד ימין למטה, ניתן להוריד את הרקע במיגוון רחב של רזולוציות, יתווספו עוד בקרוב. סוף גם חלונות נושם רוקפורד!
-
היום באו אלינו מהעתודה האקדמאית והרצו לנו עליה. אני מאוד מעוניין להצטרף לעתודה האקדמאית. אך רציתי לדעת מאנשים שנמצאים בזה האם זה שווה ? עד כמה צריך להקריב ? האם הם מצטערים וכו' וכו'. בכל מקרה אני מתכוון כנראה לבחור הנדסת אלקטרוניקה הנדסת מחשבים. אם מישהו יכול לעזור לי בדילמה זו , בבקשה עזרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קונים באינטרנט פירוט ?! האם זה בטוח ? למי שממליץ על חנויות מחשבים באינרנט שיכתוב!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
http://www.pctip.co.il/yabbse/index.php?board=5;action=display;threadid=7642
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נראה לי שהשאלה מתאימה ל"עוף טופיק": אני מדבר על "מהדורה מוקדמת". אף אחד לא מכיר אותה ואני פשוט מת עליה... אז השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה גארי גילה בסוף על זה ששולח לו את העיתונים??? ערוץ 1 לא דואגים לשדר ברצף... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חבר שלי קנה בחנות שאחד מהתנאים שם הוא שב60 ימים אתה יכול להחליף חלק ולקבל אתד אחר ורק להוסיף בהפירש. זה הגיוני? מה הם עושים עם החלקים הישנים שאנשים החזירו?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להוסיף אנשים זה מראה לי את התמונה הבאה:
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו המרחק צפיה המומלץ לטלוויזיה 32. קניתי עכשיו. האם 60-70 ס"מ זה בסדר? עם רזולוציה של 1360*768. דווקא רואים ממש מעולה ולא כזה גדול. אבל השאלה אם זה פוגע בעיניים. אשמח לקבל תשובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמך אני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשה בעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי) כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר תאריך גיוס. [למרות שזה עוד שנה]. החלטתי שכדאי להתחיל לחשוב על לימודים לפני הצבא. האם יש פה מישהו שעשה את זה? האם כדאי לעשות את זה? מה באמת ישתלם ללמוד? [תחום מחשבים ואלקטרוניקה]. אם אני לומד לפני הצבא. אני יקבל בצבא תפקיד שקשור למה שלמדתי או שלא אכפת להם שלמדתי? אשמח לתשובות, עצות וכיוונים. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. האמת אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל בכל אופן אם לא אני השמח אם תעבירו את זה למקום המתאים. אוקיי אז ככה: אני רוצה להקים עסק שקשור במחשבים (אני לא מתכוון לחנות מחשבים) אלהה אני מתכוון אולי יותר בשפות תיכנות/אבטחת אינטרנט. השמח לעצות..
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-