עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oded6188,

הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב כדי למנוע שוב פאשלות כמו שקרה לי אתמול(הלכתי אם חבר מהתחנה המרכזית עד לאוסישקין ברגל...) טוב אני מגיע מאשדוד לתחנה המרכזית איזה קו יקח אותי משם לפארק הלאומי(מממ לוינטר כעיקרון שנמצא ליד הספארי ויש שם פארק שנקרא הפארק הלאומי..אם אני לא טועה) טוב איזה קו יקחת אותי לוינטר\הפארק הלאומי\הספארי? לאיזה רציף לעלות ובאיזה שעה?לא מכיר את תל אביב בגרוש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Vlad3,

מצטער על הנוביזם :-X

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DAVIDD,

אני ממליץ ממש אבל ממש ממש ממש בחום על הסרט הבא: Бой с тенью קצת מידע Год выхода: 2005 Жанр: Боевик Режиссер: Алексей Сидоров В ролях: Денис Никифоров, Елена Панова, Андрей Панин, Джон Эймос, Александр Кузнецов, Дмитрий Шевченко, Иван Макаревич, Сергей Безруков О фильме: Артем Колчин был одним из многих, но он хотел славы. И он выбрал свой путь: он стал боксером. Теперь Артем претендент на чемпионский титул, боец, известный по всему миру, Большая Белая Надежда. Но главный бой в его жизни пошел не так, как он ожидал... Теперь ему предстоит решать свои проблемы вне ринга. У него всего три дня, чтобы расквитаться с теми, кто его предал, защитить любимую женщину…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=qP1kbp1LlPA&search=half%20life%202%20mentos

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IG,

ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arik100,

איזה כלב אתם ממליצים לקחת? אני לא רוצה כלב שאפשר להכניס לתיק אבל גם לא כלב שמתקרב לגודל של חמור משו באמצע ככה מאיפה להשיג? מאימוץ? או שיש אנשים שמביאים כלבים בחינם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omri_ro,

שמו להם רגל! HEHEHEHEHEHE ;D http://forums.ort.org.il/files/30/1290448/9093595.mpg

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mantis,

אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.

11. שלום אני רוצה להביא זכרון מארה"ב אני אצטרך לשלם עליו מכס או מע"מ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx אתר שנתקלתי בו שחיפשתי מידע על חבילת אינטרנט.. הוא מאוד שימושי לדעת את התכלס על מה שאתם משלמים. הוא די קטן כרגע כי הוא מתמקד רק במעט נושאים אבל אני די בטוח שהוא ימשיך להתפתח.. קבוצת הפייסבוק http://www.facebook.com/pages/kmhzh/170500338273?ref=ts

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sargon,

עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, אני מתקשה למצוא את המשקפיים האלו בחנויות בארץ ובגלל שחברות גדולות שמכבדות את עצמן לא מוכנות לעזור יותר מדי ובמקום זה מנסים למכור לי משהו שלהם, אני מחפש חנות שתמכור לי משקפי POLICE שאני מחפש ספציפיים לפני שאני מזמין מחו"ל. מדובר בדגם POLICE S8551 אם ידוע לכם, אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by בני סלע,

למי שלא הבין על מה אני מדבר,מצורפת תמונה אז ככה,אתמול הסתובבתי בהום-סנטר ושמתי עין על המאורר הזה,מכיוון שאין לי מזגן בחדר והמזגן שבסלון לא מקרר את החדר שלי בכלל....חשבתי על אולי לקנות אחד כזה,השאלה היא...עד כמה הוא אפקטיבי? מדובר במאורר לא קטן ( 42"). לקנות אותו? או שעדיף לקנות מאורר רגיל? בבקשה תהיו רציניים יש לי מסך 17' בחדר שחם כמו תנור ואני צריך פתרון מהיר. (אל תמליצו לי על מזגן....אין כסף ) תודה רבה,כל תשובה רצינית תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YAIR,

בהתחלה נורא ניבהלתי http://turnofftheinternet.com מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה קרה לי במחשב הראשון שקניתי. מאז בכל פעם שאני קונה מחשב (או מארז) חדש, אני בודק מראש, והחנויות ממשיכות לשכוח להוסיף את הכבל. אני מכיר אחרים שנתקלו באותה בעיה. מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=98qmflLdOpI שתפו בעוד, אם אתם מכירים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BIGmaMA,

זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שי אסקנדרוני,

קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

ואם יש לכם איזה אתר באינטרנט שאני יכול להסתכל עליו. החלתתי שאני מנמיך את החדר שלי: הסיפריה, מיטה הכל... ומה יותר קלאסי מלשבת מול המחשב עם כיסא פוך סבבה כזה שאתה לא רוצה לקום ממנו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים