כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
למי שלא הבין על מה אני מדבר,מצורפת תמונה אז ככה,אתמול הסתובבתי בהום-סנטר ושמתי עין על המאורר הזה,מכיוון שאין לי מזגן בחדר והמזגן שבסלון לא מקרר את החדר שלי בכלל....חשבתי על אולי לקנות אחד כזה,השאלה היא...עד כמה הוא אפקטיבי? מדובר במאורר לא קטן ( 42"). לקנות אותו? או שעדיף לקנות מאורר רגיל? בבקשה תהיו רציניים יש לי מסך 17' בחדר שחם כמו תנור ואני צריך פתרון מהיר. (אל תמליצו לי על מזגן....אין כסף ) תודה רבה,כל תשובה רצינית תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא נסגר (אם כי הקישורים למטה עדיין עובדים) http://www.speedy.net/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים, אני לא מוצא ערכת נושא שמשנה רק את שורת ההתחל ואת מסגרות החלונות לצבע שחור. אם מיש'ו יכול לשלוח לי קישור ישיר להורדה אני אודה לו מאוד. תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל. עכשיו המשפט היה ב5.12 ואני השתחררתי- מצה"ל ב7.12. מאיפה הכסף ירד? האם יכולים לגעת לי במענק? האם כל המשכורת האחרונה (רבע חודש שזה 80 שקל ) תעלם? האם יוציאו לי כסף מהחשבון (הצבא אמור להכניס זה לא שאישרתי הוראת קבע כשהתגייסתי)? בקיצור האם אני באמתץ ישלם את כל 400 השקלים האלו או שלא???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקרה: קניתי אתמול (שישי) כרטיס מסך 9550 רדאון 128 ביט לפחות זה מה שביקשתי...המוכר כנראה התבלבל כי בדיקה לאחר מכן הראיתה לי כי אין ברשות החברה את גרסת ה-128 ביט והוא נתן לי את גרסת 64 ביט...אני רק היום שמתי לב....כי באתי לבדוק את הכרטיס והכל....האם יחזירו לי את הכסף?יתנו לי זיכוי?ישלחו אותי הביתה? מה לדעתכם יקרה?אולי יתנו לי לרכוש כרטיס מעט יותר טוב במחיר מוזל (כי מעט יותר טוב שם עולה כבר 500+ ואני שילמתי 380 על שלי....) בעיקרון זה טעות של המוכר וחוסר תשומת לב שלי....ע"פ חוק מה אמור לקרות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני לוקח 2 מכוניות מאותה החברה ואותה השנה האחת בעלת מנוע 1.6 והשנייה 2.0 איזה מכונית תאיץ מ 0 ל 100 יותר מהר? ואיזה תצרוך יותר דלק? כי אני כבר מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה פה ת'רד אחד כזה בעבר, הגיע הזמן לעוד אחד ;D מה לדעתכם הפרסומת הטובה ביותר שקיימת כרגע, שמצליחה להעביר מה שהיא מנסה? לדעתי, בלי שום ספק, אלו הפרסומות של Ubisoft למשחק Rayman Raving Rabbids (כל הסדרה.) לדוגמה- תורכם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אני מסתכל על זה ותאמת משעשע לא יותר אבל קראתי את זה פעם ראשונה בכיתה י - נקרעתי מזה, אז זה לחברה הצעירים יותר פה.. http://www.mkm-haifa.co.il/schools/hogim/subjects/computer/y2/Krayden/Site/mc.htm ד"א היתי בהופעה של המרואיין, אחד הטובים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי בני יורק לשבועיים האם אני יכול להזמין מניו אג למלון שלו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לאחרונה ראיתי ריבוי חתימות כמו " B5 לנצח וכו " ולכן החלטתי לספר לכם . YES לאחרונה רכשו את זכויות השידור של כל הסדרה B5 ואנדרומדה , והן ישודרו לאחר סיום הסדרה וויג'ר בעוד כ 5 -7 חודשים . הסדרה תשודר במתכונת הרגילה שני פרקים בשבת כל שבת ולאחר שנה פרק כל (מהתחלה). אני עדיין בויכוח עם הסמנכ"ל תוכן לדבי אנדרומדה , הוא טוען שיש לחכות עד סיום B5 ורק אז להתחיל לשדר את הסדרה (כי היא כאילו המשך). אבל אני ישכנע אותו (אני מקווה). הערות \הצעות לעזרה \ בקשות יתקבלו בברכה. שלכם אוהבי B5 (שגם אני כמובן מצטרף) עופר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון למסיבה בת"א בפסח המסיבה ההיא שבעים לחנות משלמים 60 ש"ח ומשחקים 12 שעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם כניסת השנה החדשה החלטתי לערוך סקר קטן אתם מוזמנים להשתתף ולהביע את שמחתכם ! [glow=red,2,300]שנה טובה לכולם ![/glow]
-
רוצים משקפי מציאות ממשית או מכנסיים חכמים עם שמתריעים כששכחתם לסגור את הרוכסן שלהם? הכירו את המתיחות לשנת 2016 מבית גוגל, סמסונג ואחרות חודש אפריל החל היום, וזה אומר שכמיטב המסורת, גם בשנת 2016 אנחנו מותקפים בשלל הכרזות מוזרות והזויות מבית חברות הטכנולוגיות והמחשבים, אשר מציינות את 'יום הכזבים הבינלאומי'. כמו בכל שנה בעשור האחרון, גם הפעם גוגל נמצאת גבוה מעל כל השאר בכל הנוגע לכמות המתיחות והבדיחות שהיא מפיקה, כשהשנה הרעיונות המעניינים ביותר כוללים סרטון פרסומת למשקפי Cardboard מפלסטיק שקוף שעושים קצת צחוק מטכנולוגיית המציאות המדומה עם טכנולוגיית "המציאות הממשית" (כלומר, כל מה שאתם רואים מסביבכם בכל יום באופן טבעי), גרביים עם קישוריות בלוטות' מובנית שתוכלו לנטר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אחד הדילים הללו שווה רכישה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586203 http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586202 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-