עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheHungryOne,

נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?

2. כפי שהובטח, עקב הצפיות הרבות ומספר התגובות אני מפרסם לכם את החלקים הבאים מתוך הסיפור מי שהחמיץ את החלקים הקודמים, או שסתם מעוניין לקרוא שוב, מוזמן להכנס ללינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377123.0 החלקים החדשים: [glow=red,2,300]חלק 5 - 'שובה של השושלת'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca [glow=red,2,300]חלק 6 - 'עד שהגברת הזקנה שרה'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca מצפה לכמות גדולה בהרבה של תגובות מהטופיק הקודם, ומקווה שתהנו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by leyaniv,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…

5. הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה

6. Started by yousux,

יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?

7. Started by redti,

אהלן חג שמח אנשים.. אתמול צבעתי את השיער עם בקבוק של 9% מי חמצן.. בלונדר ועוד איזה משהו קניתי של וולה ערבבתי הכל ועשיתי 4 הברות במשך 4 שעות.. לאחר מיכן הרגשתי כאילו מישהו הצמיד לי מנגל לראש.. וגם יצא לי צבע לא הכי בהיר רציתי פלטינה ויצא לי טיפה ג'ינג'י.. אם מישהו פה מבין בזה.. יש מצב שיש לי כוויות על הקרקפת זה מדאיג אותי .. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. טוב כדי למנוע שוב פאשלות כמו שקרה לי אתמול(הלכתי אם חבר מהתחנה המרכזית עד לאוסישקין ברגל...) טוב אני מגיע מאשדוד לתחנה המרכזית איזה קו יקח אותי משם לפארק הלאומי(מממ לוינטר כעיקרון שנמצא ליד הספארי ויש שם פארק שנקרא הפארק הלאומי..אם אני לא טועה) טוב איזה קו יקחת אותי לוינטר\הפארק הלאומי\הספארי? לאיזה רציף לעלות ובאיזה שעה?לא מכיר את תל אביב בגרוש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה

10. Started by Mantis,

אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.

11. המקרה: קניתי אתמול (שישי) כרטיס מסך 9550 רדאון 128 ביט לפחות זה מה שביקשתי...המוכר כנראה התבלבל כי בדיקה לאחר מכן הראיתה לי כי אין ברשות החברה את גרסת ה-128 ביט והוא נתן לי את גרסת 64 ביט...אני רק היום שמתי לב....כי באתי לבדוק את הכרטיס והכל....האם יחזירו לי את הכסף?יתנו לי זיכוי?ישלחו אותי הביתה? מה לדעתכם יקרה?אולי יתנו לי לרכוש כרטיס מעט יותר טוב במחיר מוזל (כי מעט יותר טוב שם עולה כבר 500+ ואני שילמתי 380 על שלי....) בעיקרון זה טעות של המוכר וחוסר תשומת לב שלי....ע"פ חוק מה אמור לקרות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ohad5g,

שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום

13. האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Pr0Xy,

אני מתלבט בין DW-6900 לבין DW-9052. איזה כדאי לקחת? אבקש גם הסבר... שימו לב שאני קונה עוד כמה שעות אז אני מבקש לענות כמה שיותר מהר.

15. אחרי שסיימה לאסוף את רוב מכשירי ה-Note 7 הבעייתיים והמסוכנים מהצרכנים, סמסונג מתכננת לשווק אותם בשנים כמוצרים מוחדשים לכתבה

16. היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Vegeta makita,

שברתי שבוע שעבר את היד בגלל הרסר בסיס המחורבן, כעת אני בגימלים-וקיבלתי חודש גימלים- מחר אני צריך להגיע לבסיס כדי ללכת למרפאה, מבחינת חוקי הצבא האם הרסר יוכל לעשות לי בעיות אם אגיע בגימלים על אזרחי כדי ללכת למרפאה? דבר נוסף האם מותר לי גם להיכנס לחדר אוכל לאחר מכן? אני שואל זאת ואשמח לתשובה מדוייקת,כיוון שאני מאוד מסוכסך עם הרסר...

18. Started by cganir,

שלום. לצורך פרויקט חדש, אני זקוק בדחיפות למחשב ישן. אני צריך לוח אם עם פנטיום 166-200 או משהו בסגנון. רצוי לוח אם עם כרטיס קול SB16 וכרטיס מסך (סתם כרטיס) ONBOARD. אני מחפש גם ספק דק (לא הספקים שמשווקים היום) . זהו. אודה לכם על תגובה !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד אם זה מקלחת-אוכל-טלוויזיה-מחשב-שינה או כול דבר אחר לחלקנו יש מישהו מהמין השני להעביר את הזמן ביותר כיף, לפעמים ישנים איתו ביחד לפעמים לבד, ואז מתעוררים, אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Lion,

YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Component,

תמיד עניין אותי לדעת, האם יש פה מישהו מערד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pro,

אני ב 6-7 בבוקר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TNT,

שלום. אני פותח עסק של שיווק והפצת מוצרים אלקטרונים למיניהם. ברצוני לדעת איזה שיטת/שירותי משלוח בין ארצות של קבלת דברים ושליחה היא הכי טובה ומשתלמת כלכלית(זמן ההגעה לא ממש משנה לי כרגע). אם יש פה ניציגי חניות מחשבים ויש לכם מושג אתם מאוד תעזרו לי בעיניין. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים