עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם אחד הדילים הללו שווה רכישה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586203 http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586202 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הנה החידה לדרישת הקהל יש רגל מסיימת: כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, חמש ארבע זו התוצאה. אני חושב שהמילה הראשונה יכולה להכיל בתוכה או את המילה וי (ניצחון-דרישת הקהל) או שער (דרישת הקהל). בתום הדקה האחרונה זה סוף המילה תשעים (אולי בסוף המילה הראשונה תהיה ם (מ סופית). נו תעלו הצעות...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nat64x,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sagi5,

חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dima_ga,

ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי? האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה. יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד. חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין! תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by realmagic,

שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היה היתה בגלקסיה רחוקה דיון מוזר בו נוצר סקריפט המאפשר להחליף תמונות של משתמשים(בין שאר הסקריפטים החביבים שנוצרו שם). http://hwzone.co.il/community/threads/535812-JAVASCRIPT-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8 התמונות החלופיות כמובן יופיעו רק אצלנו בדפדפן שמריץ את הסקריפט(עם תוסף כמו GREASEMONKEY למשל). אז עכשיו שהסקריפט קיים וכל אחד מאיתנו יכול להפעיל אותו בקלות, איזה תמונות הייתם מחליפים למשתמשי הפורום? אני אתחיל. למשתמשים שאין להם AVATAR. VIC (בגלל ההתבטאויות החריפות בעד פעולות אלימות) איסתרא בלגינא (מגן הקפיטליזם החזירי …

11. Started by Jules Winnfield,

אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ליאן ל,

אנחנו3 בנות רוצות לעשות משהו מיוחד אקסטרים אבל לא יקר שיתאים לשלוש באיזור שרון מרכז הצעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by premier,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר עכבר רגיל של מחשב (USB כמובן) ל PS2 ? ו שהוא יפעל טוב. (אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב לאחרונה ראיתי ריבוי חתימות כמו " B5 לנצח וכו " ולכן החלטתי לספר לכם . YES לאחרונה רכשו את זכויות השידור של כל הסדרה B5 ואנדרומדה , והן ישודרו לאחר סיום הסדרה וויג'ר בעוד כ 5 -7 חודשים . הסדרה תשודר במתכונת הרגילה שני פרקים בשבת כל שבת ולאחר שנה פרק כל (מהתחלה). אני עדיין בויכוח עם הסמנכ"ל תוכן לדבי אנדרומדה , הוא טוען שיש לחכות עד סיום B5 ורק אז להתחיל לשדר את הסדרה (כי היא כאילו המשך). אבל אני ישכנע אותו (אני מקווה). הערות \הצעות לעזרה \ בקשות יתקבלו בברכה. שלכם אוהבי B5 (שגם אני כמובן מצטרף) עופר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלנו מעאפן...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ewingum,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oded.Dwek,

לפני כמה ימים מצאתי את האתר הבא: http://www.brainsync.com/ והוא מבטיח דברים יחסית מדהימים.. בכל מקרה רציתי לדעת עם מישהו ניסה, או אם מישהו מבין בנושא כי אני שוקל להשתמש בזה.. הרהורים: זה ממכר? מה קורה אם אני משתמש בזה שנה ופתאום מפסיק? איזה שינויים זה עושה בדיוק למוח?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם ! לפני נסיעה לחו"ל בחנתי את כרטיס הויזה שלי וגיליתי שהצ'יפ (הדרוש בכל אירופה לביצוע רכישה, בניגוד לארץ) קצת קיבל דהיה על פס אחד ואיבד מה"זהב" שלו הכרטיס בן פחות מחצי שנה.... למישהו יש גם כרטיס עם צ'יפ ש"איבד קצת מהזהב" ועדיין עבד באירופה ? לדעתכם זה עדיין תקין טכנולוגית, תאורטית? אין אפשרות לבדוק את זה בארץ כי אין אף עסק עם קורא צ'יפים.... רק SWIPERS כמו בשנות ה50.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ccc,

מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ychig,

שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KKK,

שלום כולם נתקעתי באיזה תרגיל ואשמח לעזרה http://img80.imageshack.us/img80/8497/9636vc0.jpg הזרם במעגל הוא 50\3=16.66A תודה עריכה: שכחתי לתת תשובות P=660W גורם הספק 0.6

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים