עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. עכביש מכני בגובה 15 מטר ששוקל 37 טון http://laughingsquid.com/la-princesse-by-la-machine-a-50ft-spider-invades-liverpool/ http://en.wikipedia.org/wiki/La_Princesse

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by M.G.,

שימו לב לטריק הזוי ביותר ב-WORD שמישהו הראה לי לפני כמה ימים. בשביל לעשות את הטריק תעשו את הדברים הבאים: תעברו להקלדה באנגלית, ותרשמו את הדבר הבא: =rand(200,99) ואז תלחצו ENTER, חכו שנייה או שתיים ותראו מה קורה... מה אתם אומריםת מישהו במייקרוסופט השתגע? או שזה סתם תעלול של מישהו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כעיקרון כל החנויות הג'לטלמן וכו' הם כמו BUG של המחשבים הם יקרים טילים עם שעונים לא ממש טובים במחירים גבוהים. אני מחפש חנות שאפשר לקנות שם שעונים מסדרת G-Shock מומלץ עם רצועות בד מסדרה של 2007-2006 והתקציב זה מקסימום 400 שקל. יש לכם איזה חנות מומלצת ואולי איזה דגם טוב ? תודה, טימור.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by puNani,

נו? יצא נורמאלי? ;D

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הבקשה בכותרת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

הבאתי גורה לפני כמה ימים... היא האסקי סיבירית מעורבת בזאב לבן. לא הצלחתי למצוא לה בינתיים שם יפה, וחשבתי אולי תוכלו לעזור לי קצת ;D תודה

• 57 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…

9. Started by Cereal Killer,

מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפני כמה שבועות פרסמתי מודעה על רמקולים שאני מתכוון לרכוש באנגליה... מחר בלילה דודים שלי נוסעים לאנגליה להביא לי רמקולים (5.1) שכבר הזמנתי למלון שלהם. לקחת את הסטילייטים בתיק למטוס לא תהיה בעיה... מה שמדאיג אותי זה הסאב וופר - אם שמים בתוך מזוודה וזה עובר ברנטגן יחד עם כל המזוודות , הגיוני מאוד שיחשבו שזה פצצה וירצו לבדוק את זה , ואולי לא ירשו להעלות את זה או שיפתחו את זה ויהרסו את זה ! לא ? אחרי הכל זאת קופסה לא קטנה בצבע שחור , בפנים יש חוטים וכל מיני דברים ממתכת. וזה גם משהו שהם לא יעלו למטוס איתם , כמו תיק יד , ככה שאין להם אפשרות לראות מה עושים לזה ... האם אני טועה או שיש פיתרון אחר לזה ? בבקשה תעודדו אותי :\

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. הכל בכותרת ^^ קניתי גיטרה כבר לפני יותר מחצי שנה כבר והיא עדיין שוכבת אי שם. החלתי להתחיל ללמוד, לכן אשמח לקבל המלצה לאתר טוב בכדי להתחיל ללמוד איתו.

12. Started by 104952,

http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=1 כנסו! ( יש הפתעה בסוף!)

13. מי היה מאמין שהפועל ת"א תנצח מילאן??? אחת הקבוצות הכי טובות באירופה!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aldema,

אחותי רצתה ליום הולדת אקווריום ומספר דגים יפים.. אז רציתי לשאול אותכם כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה של פילטרים ,אקווריום לא גדול ,דגים וכל ההוצאות בפעם הראשונה.. אם יש לכם הצעות או דעות בנושא אז אני אשמח מאוד... ד"א אם אני קונה את האקווריום הקטן הזה השלושת רבעי עיגול כמו בטלוויזיה אז גם בשבילו חייבים פילטר?? יש לכם אולי גם המלצות לאיזה דגים יפים ולא יקרים??

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by alexbmw,

ומה הטעם של זה ? הלכתי אתמול בסופר וראיתי מין קופסא כחולה כזו של איזה רוטב חום שבחיים לא ראיתי ולא טעמתי ,העם זה טעים ,העם כדאי לקנות את זה ?

• 38 תגובות
    • 8.6k צפיות
  16. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Toxin II,

האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by gal.w,

מרחתי ריבה תרמית על המעבד (דאגתי לחמם אותה לפני שמרחתי והכל!) זה משנה שזו ריבת אוכמניות ולא ריבת תות כמו שינטל ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

יש שיר בסרטים גבר מי שמטפלת ובאמריקן פאי 4. שיר שגבר שר וחלק מהפזמון זה You I Wanna Be Just Like You . היה לי אותו אבל מחקתי אותו .

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by FresH-MeaT,

וואי אני משתגע... ניפתח לי תיק על סמים בצבע לפני קצת פחות משנה... ואני משתחרר עוד מעט... וקיצר מצאתי עבודה וזה.. אבל לא מקבלים אותי לשם ביגלל התיק הפללי המזדיין הזה איך אני מבטל אותו\?

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

22. מה רשום כאן ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good איך רושמים באנגלית איזה קבצוה יותר טוב ? בבקשה..

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by sir f,

יש לי חבר בכיתה י"א כרגע. הוא יודע C# ברמה די טובה יחסית למישהו שיודע שפה אחת במשך זמן זה שהוא יודע אותה.(מספר) עכשיו כמובן שהוא רוצה לעשות 5 יח'(ואולי גם טכ"ם). הוא עשה שנה שעברה 3 יח'(פסקל בלי פרויקט מאגר מידע) אבל... בתיכון שהוא לומד בו אין בבסיסו מגמת מחשבים, יש הצעה להקים אחת, אבל זה יהיה כרוך בתשלום נוסף. אם הוא ינסה ללכת למגמה, זה יצור על משפחתו עומס כספי נוסף ולא נעים, שאולי הוא מיותר. אז השאלה היא, האם הוא צריך ללכת לשיעורים ב5 יח' כדי להצליח בבגרות(הצלחה=שואף למאה). אני לא מדבר מבחינה חוקית אלא האם הוא ידע מספיק כדי להצליח?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום . דודה שלי (אחות של אמא שלי) רצתה לבוא מרוסיה לישראל אבל בסוף צץ לה איזה משהו שהיא הייתה צריכה לשלם ובנתיים אין לה כסף לכרטיס . דודה שלי אמרה שהיא תבוא בערך עוד חצי שנה . אז חשבתי לשלוח לה כסף בשביל הכרטיס טיסה . מישהו יודע בערך כמה עולה כרטיס טיסה מסיביר לישראל ? אני יודע שחברת אל על עושה טיסות לשם . גם ברוסיה יודעים שהחברה אל על היא חברה הכי טובה . אני לא צריך מחיר מדוייק אני רוצה לדעת בערך כמה זה עולה . תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים