כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מצאתי את האתר הבא: http://www.brainsync.com/ והוא מבטיח דברים יחסית מדהימים.. בכל מקרה רציתי לדעת עם מישהו ניסה, או אם מישהו מבין בנושא כי אני שוקל להשתמש בזה.. הרהורים: זה ממכר? מה קורה אם אני משתמש בזה שנה ופתאום מפסיק? איזה שינויים זה עושה בדיוק למוח?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משיגים קופון של גוגל adwords בחינם? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וזוגתי עברנו לקצרין אך עוד לא הסדרנו את החשבונות השוטפים. ישנו משרד "מילגם" של ארנונה אאל"ט בקניון. האם ניתן להסדיר שם גם חשבונות גז ומים? איך פונים לחברת החשמל שם? תודה מראש עריכה : לגבי גז - צריך לבדוק אם הבניין מחובר דרך פזגז או דורגז לגבי מים - ללכת ל"התנור" בקצרין לגבי חשמל - צריך מספר מונה (לעמוד פיזית מולו להתקשר לחברת החשמל,ולהעביר את החשבון) לגבי ארנונה - ניתן טלפונית להתקשר למילגם או ללכת פיזית סתם מידע שימושי תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו שאלה קצת מפגרת... אני יודע.. ואני יודע שיש מקומות בעולם שלא סוגרים אותו בכלל.... פשוט תמיד כשטסתי זה היה במהלך היום (הכי מאוחר ערב, סביבות 6-7) ואני בקרוב טס שוב וזה יהיה בלילה. אז.. סוגרים בכלל את הדיוטי פרי בארץ? ואם כן באיזה שעות הוא סגור? סתם לידע כללי... בפולין סוגרים את הדיוטי ב-10 בלילה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandora.com למה? וכמה זמן זה כבר ככה? :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היה מאמין, האתר האגדי חוזר!! (זה לא דיון על ווארז, אלא על חזרה של אתר נוסטלגי) http://www.sharereactor.com/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במה אתם משתמשים אם לא בסקייפ? כרגע אני משלם (סקייפ כמובן) 9.2¢ לדקה ל landline בגיאורגיה או 20¢ לסלולר. יש משהו יותר זול או שאלה הם התעריפים הכי זולים שאפשר למצוא היום?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הרשתי לעצמי רק לפנטז על זה... אבל לפני כמה ימים הודיעו לי הורי שעוד חודש כמתנת מומולדת הם נותנים לי את האפשרות לשים ויי נוסף ברשימת הדברים שאני חייבת לעשות בחיים... אז נוסעים לסיניי... ;D בעבר נפתחו ת'רדים על כך, אך עדיין יש לי כמה שאלות...(מי שהיה או יודע) איזה מקומות מומלצים לצלילה ובכלל? האם יש אפשרות לצלילה שווה לבחורה שלא צללה מימיה? (אני יודעת שבאופן מקצועי צריך לצבור כוכבים או משהו כזה), האם גם בלי זה אני אוכל לצלול צלילה רצינית? מה סדר גודל של המחירים לצלילה? מה הציוד המומלץ חוץ מבגד ים? (הכוונה לדברים שאין מצב שאני אחשוב עליהם בעצמי....כי עוד לא צללתי...) בקיצור, כל אינפורמציה תעזור מאוד... ליבי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך הגעתי למסכנה שחשוב לי למצוא עבודה שאני אוכל למצוא את עצמי נהנה ממנה בגלל הסביב השלי ולדעתי חברות הסלולר יתאימו לי. עכשיו בתור בנאדם שכל הזמן מנסה לשמור על עצמו מעודכן לגבי מה קורה בעולם בתחום הסלולר ומתעדכן בכל פרט ששווה לדעת בתחום, אין לי מושג איך אני יכול לכתוב דבר כזה בקורות חיים מעבר לידע בתחום הסלולר... ועוד משו אני כרגע עובד ב"חנות"/בסטה של אוכל קיורטוש בקריון (מוצר די טעים שווה לבדוק). אני עושה שם הכל כלומר קופה-עבודה פרונטאלית עם לקוחות, מחסן-סידור,אירגון ויעול השימוש במחחסן, אפיה- מתעסק בכל מה שקשור באפיה מהמאפים עד למוצר העיקרי עצמו קיורטוש. איך אני יכול להוסיף את זה לקורות חיים שלי בלי שזה ישמע מצועצע? האם יש טעם להוסיף את זה? לאור הניסיון הקלוש שלי בתחום…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
8) http://personal.stevens.edu/~schurchs/movies/pianoplayingjuggler.wmv
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DreamScapes זו סידרת סטים של מוזיקה אלקטרונית מהממת ומרגיעה, הסטים השונים מהסידרה מושמעים מדי פעם בתחנת הסטרימינג המארחת - ETN.FM (זה גם שם האתר, אתם מוזמנים לקפוץ). היום, אתן לכם מס' לינקים להורדת שלושה סטים מ Dreamscapes 002 (אפריל, השנה). תחילה, הטראקליסט של כל אחד מהסטים שיוצעו בהמשך להורדה : David Emonin Mix 1. Jean Michel Jarre - Chronologie part 1 2. Energy 52 - Cafe Del Mar (ambient mix) 3. Andy Moor - Celestial Waves 4. The Thrillseekers - Escape 5. Envio - Time to Say Goodbye (Arksun Filmscape mix) 6. Delerium - Silence (Michael Woods remix) 7. Ethereal - Saffron 8. Echano - Imagine (2003 remake) 9. Emphased Reality - Midnight Express (Candle L…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חסר לכם אדיוט? http://i.imgur.com/szVWuLG.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כרגע נוקיה 6680 מכשיר מעולה מכל בחינה חוץ מהגודל המרגיז בטירוף שלו... אז ככה השימוש העיקרי שלי איתו זה שיחות אי סי קיו (ברשת אורנג' אפשר להתחבר לאי סי קיו מהפלא) ואולי משחקים מידי פעם... משתמש גם במצלמה, שעון מעורר, יומן פגישות, לוח שנה, אבל את זה אני מניח יש בכל מכשיר... בקשר לזה שהמכשיר עם מערכת הפעלה סימביאן אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה או לנצל את זה ככה שזה לא הכי חשוב לי... בכל מקרה אני מחפש מכשיר שיהיה בדור השלישי של אורנג' כמה שיותר קטן וכמה שיותר משוכלל... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-