עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by poiiopipoippzzttw,

רק לבית ספר שלי יש מסך פלסמה או LCD בבניין שמציג מידע על השינויישם במערכת השעות לתלמידים? בכלל, כל שנה הם קונים עוד ועוד מחשבים עכשיו לכל צוות ההנהלה יש מסכי LCD במשרדים שלהם, יש לנו חדר מחשבים עם המחשבים הכי משוכללים שיש (בלי רמקולים)(אסור לשחק עליהם משחקי מחשב...) ויש עכשיו מחשבים (הרבה) כמעט בכל חדר לכן על חדר הוא עכשיו חדר מחשבים... נדמה לי יש לבית ספר שלי יותר מחשבים מתלמידים! זה לא ממש נוח ללמוד בחדר שיש בו מחשבים כי ישר רוצים להיות על המחשב... לעומת זאת יש לנו ספרייה ממש קטנה שהיא בושה לבית ספר כזה אתם יכולים לתאר את הבית ספר שלכם? או שבכולם יש כזאת כמות של ציוד משוכלל שאני מתלונן סתם?

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

הקיץ בא הקיץ בא. אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני. אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים. הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'. יש משהו שאתם ממליצים עליו?

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by Mishmish,

תנו הצעות.... לא משנה איזה סוג של מוזיקה..... מראובן המלאך ועד Pennywise - Lets Go Smoke Some Pot ..... רוק /שחור /מזרחית /נורבגית שבדית וכו ... הבנתם ת'קטע....

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by waizman,

אני אישית עושה מחר את הבגרות של 5 יחידות ודי בטוח שילך לי קל כרגיל... 8) הבעיה לקום מחר ב 9:00 לשיעור נהיגה... נסתדר איכשהו.. בהצלחה!

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Overshot,

מה אומרים חברה? :] ההקלטה כמובן לא ממש מקצועית, אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by dbx22,

אז ככה, בספטמבר מתחיל י"ג, ובאמצע ספטמבר אני טס לחו"ל. יש סיכוי שיעשו לי בעיות ביציאה מהארץ? אני צריך איזה אישורים או משהו? תודה.

8. Started by edeNF,

הוא בשימוש אצלי שנה והוא במצב ממש טוב (אין שריטות או משהו כזה) ויש לי את הקופסא יחד עם כל מה שהוא הגיע איתו. כמה ניתן לדרוש עליו? (אני מעונין לקנות את ה 3GS).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שנים לא ראיתי דבר כזה כל 20-25 שניות ברק אדירר.....מישהו צילם??

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by C991Now,

היי HWZone אני משרת בחיל האוויר ועשיתי טירונות 02 אז סיימתי את הטירונות היום ובאמת חבל שנגמר... קיבלנו את הצווי התייצבות,הרוב קיבלו את אותו בסיס בו עשינו את הטירונות - טכני בחיפה(בח"א21) אבל היו כמה,כולל אותי, שקיבלו סיפוח לבה"ד 20 - צריפין,קורס 310. מישהו מכיר על הקורס עצמו? הבנתי ש-כל מה שמתחיל ב-300 זה אומר שזה קשור למכונאות,אבל אני לא סגור על זה וגם מהמחקר הקטן שעשיתי,כל מה שקשור למכונאות- זה ישר לברוח עצות,דעות,וטיפים יתקבלו בברכה... כרגע מה שאני הולך לעשות(אני בשבוע חופש) זה לבוא לבה"ד20 ולבקש יפה קב"ן וגורמים כאלו ופשוט לצאת משם - נראה טוב על הנייר, אבל בפועל...

• 39 תגובות
    • 12.6k צפיות
  11. מאוד מושך ומיוחד, שווה להאזין. רשימת הטראקים - 01 GRAND NATIONAL - TALK AMONGST YOURSELVES 02 SHPONGLE - DORSET PERCEPTION 03 PETTER - THESE DAYS 04 UNKLE - WHAT ARE YOU TO ME? 05 THE YOUNGSTERS - SMILE 06 SPOOKY - BELONG 07 UNKLE - IN A STATE 08 LOSTEP - BURMA 09 FELIX DA HOUSECAT - WATCHING CARS GO BY 10 ULRICH SCHNAUSS - ON MY OWN לפרטים נוספים - http://globalunderground.co.uk נ.ב, ניתן להאזין לו בדיוק ברגעים אלה ב X.T.C - http://stream.xtcradio.com:8069/

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. אחרונה לאיסי...המחשב התחיל להיות טיפה איטי וכשעשיתי סריקה עם adaware זה מצא לי כמה ספייוארים לא שגרתיים...וזה קרה רק מאז שנכנסתי לאיסי..עכשיו אני יודע שאפשר להדבק בוירוס הזה של האיסי רק אם נכנסים ללינק שנשלח מאנשים (שכמובן לא נכנסתי לשום לינק) אבל משום מה דווקא אחרי שנכנסתי לאיסי בא לי הספייואר הזה...מה אתם אומרים סתם צירוף מקרים או יש בזה משו? אני מת להכנס אבל אין לי כוח עוד פעם להתחיל לסרוק את המחשב :-X

13. Started by Itzhak Azaria,

מישו יודע כייצד שולחים פקס ליפן

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. למי שלא מבין, מגיעים אנשים שעבדו איתו ויורדים עליו קשות זה נקראה בפשטות Comedy Central's Roast to Bob Saget חפשו את זה זה מצחיק

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  18. Started by יערית בשארי,

היי ברצוני להחליף מורה נהיגה איך עושים את זה: המורה לא משרה עלי ביטחון מרגישה זילזול מצידה היא היתקשרה לישאול לגביי טסט ובסוף לאחר בדיקה מצידה אמרה לי (בעובה מצחקקת) שעוד רק עשיתי ולפי חוק צריך לחכות 3 חודשים כדיי לעשות שוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  20. שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.

21. Started by alianyn,

וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by אוריפ,

אני נוסע ביום רביעי לLA ל3.5 שבועות. לכן רציתי להגיד לכם שלום, ונקווה שלא יהייו יותר מידי התפתחויות שאאלץ להתעדכן בהם! ביי!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by daniel0089,

http://www.oneplusyou.com/bb/geek בסיום תלחצו על No thanks, take me to my quiz results... אז כמה אחוזים יצא לכם? דניאל

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  25. המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים