כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי הרבה חברים שמנגנים על גיטרה וזה מושך גם אותי מאוד מפני שאני טיפוס מאוד מוזיקלי עכשיו רציתי לדעת כמו עולה גיטרה קודם כול. וכמה צריך ללמוד בשביל להגיע לרמה כזאת למשל? http://www.youtube.com/watch?v=RN_Dg0t0XUQ תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי פאקינג צו מילואים לסוף נוומבר לשבועיים וחצי... ככה סתם באמצע הלימודים שנה שניה במדעי המחשב להפסיד שבועיים וחצי נשמע לי לא הכי כיף בעולם.. מה לעשות ?? להגיש ולת"ם זה יעזור בכלל??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מנהלים אם זה ספאם או לא לרוחכם אתם מוזמנים לנעול... בכל אופן תסתכלו על זה....אני לא הפסקתי לצחוק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=732&msgid=19744823
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: כל סרטון ב-Youtube שאני מנסה להפעיל כאשר הפלאש מכובה, מחזיר לי "סרטון זה איננו זמין כעת", או הודעה הדורשת התקנת Flash Player. כלומר אין אפשרות לצפות כרגע ב-HTML5 ביוטיוב. האם גם לאחרים זה קורה הבעייה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אוניברסיטת סן פרנציסקו נאלצה לשלם 1.4 מיליון דולר להאקרים שהצפינו את החומר במחשבי המאוניברסיטה. https://sanfrancisco.cbslocal.com/2020/06/28/cyber-attack-ucsf-medical-school-ransom/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לאחרונה מחשב ומהרגע שהוא הגיע אלי היו לי מסכים כחולים ותקיעות במשחקים ואפילו בויסטה אחרי שבוע של ניסיון להחליף את הוינדוס ב64 ו32 וכדומה נשארה הבעיה והבאתי את המחשב לחנות ואמרתי להם את הבעיה הם כמובן האשימו אותי שלא התקנתי דרייברים נכון וחרטות כאלה (ואני מעולה במחשבים). אחרי שבדקו שמו לי ויסטה מקורי שלהם וכל הדרייברים וטענו שהכל תקין. שמחתי שהתקינו וינדוס בחינם ולקחתי את המחשב אלי. אחרי ששמתי כמה משחקים שמתי לב שאין מסכים כחולים יש רק תקיעות וגם בוינדוס בעבודה רגילה. לי ממש נמאס ואמרתי להם תחזירו לי את הכסף ותקחו את המחשב אליכם זה לא הגיוני מה שהולך. הם טוענים שלא מחזירים אלא מתקנים! ושאם אני רוצה להחזיר %20 מגיעים להם כי השתמשתי במחשב! האם זה הגיוני?! אנא עזרו לי!…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה עבודה כעצמאי מהבית... יש לי ידע נרחב אך אין לי ניסיון ואין הרבה זמן(חייל).. אני מחפש קצת כסף מהצד כבניית תוכנות/אתרים/WHATEVER אבל אין לי מושג איפה לחפש. כל מקום שהסתכלתי, מחפשים עובדים עם ניסיון/במקום עבודה(לא מהבית), ודברים כאלה. יש לכם איזה רעיון איפה/איך אני יכול לחפש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור קשר עם מכשיר סלולארי שנמצא בחו"ל (מדינות דרום אמריקה). הסלולארי ברשת אורנג' והמספר שלו הוא 0546722XXX (זתומרת מספר רגיל של הארץ). במהלך השבוע הקרוב אני רוצה להיות מקושר לארגנטינה ואח"כ לשאר מדינות דרום אמריקה. יש לי חשבון סקייפ שאיננו פתוח לשיחות בתשלום. ניסיתי למצוא חבילה שתתאים לי אבל אני לא בטוח שאפשר להתקשר דרך סקייפ לסלולארי בארגנטינה.לפחות אני לא מצאתי אופצייה כזו. שאלות שמטרידות אותי: 1.כאשר אני מבצע שיחה מהארץ לסלולארי בחו"ל, בעל הסלולארי (מקבל השיחה) מחוייב בתשלום. זה קורה גם אם מתקשרים דרך סקייפ? 2.כאשר אני מתקשר לבואנוס איירס אני צריך להקיש קידומת מדינה (54) וקידומת עיר (1) - 5410546722XXX האם גם בס.מ.ס צריך קידומת עיר? אשמח להמלצות וחי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם מבצע בפייסבוק חדש שראיתי: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=152706394767569&set=a.122055001166042.8406.120994861272056 40% על תיקים לניידים של גולה. אולי מישהו מעניין אותו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. אני כנראה נוסע לשבוע בערך לקוס שביוון.. רציתי לדעת מאנשים שהיו שם איך המקום? איך המחירים? אם נותנים לכנס למקומות..? אלכוהול מוכרים מאיזה גיל? למרות שאנחנו ניקנה בכל זאת. סתם לדעת.. מה המחירים בכללי שם.. סתם דברים כאלה שמזבזבים עליהם תכסף.. כמו נגיד כמה עולה בערך בקבוק קולה.. נגיד ארוחה נורמאלית כאילו לא ארוחת עוני ולא ארוחת פאר כמה עולה בערך.. אלכוהול כמה עולה? בקיצור מה המחירים פחות או יותר.. נגיד כמה עולה כל מני שטויות של הספורט הימי.. אמממ כניסה למסיבות כל מני שטויות כאלה.. תודה מראש.. בבקשה לענות רק אנשים שהיו שם!! ולא אנשים שהיו באירופה וחושבים שהמחירים זה אותו דבר.. אה ומי שהיה.. תנו לי מקומות מענינים ליהיות שם.. כאילו אני נוסע עם חברים בעיקר לבלות ולהנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני מחפש תותחים בפייסבוק שמכירים את הממשק ויכולים לעזור לי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון אם תכנסו לכתובת: http://www.facebook.com/computersfix תראו עמוד עסק שלי בצד שמאל יש לינק "אתרי פייסבוק" אם תלחצו עליו תגיעו לטמפלייט של פייסבוק CMS שניתן לעדכן דינמית עם XML וברצוני למכור אתרים כאלו לעסקים קטנים\בינוניים אתרי פייסבוק חלילה אני לא מנסה למכור עכשיו כלום רק יש לי שאלה איך עושים בהגדות של פייסבוק שכאשר ייכנסו לכתובת הזו יקבלו ישר את העיצוב של הטמפלייט בלי הצורך ללחוץ על הכפתור "אתרי פייסבוק"?? אני משתגע ולא מוצא את ההגדרה הזו זאת אומרת אני רוצה שזה יהיה הדף נחיתה כאשר נכנסים לעמוד העסק שלי תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-