כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא משמיץ ולא מוציא דיבה - בסך הכל מפרט מה קרה. לפני דקות אחדות קיבלתי חבילה - UPS שהזמנתי - Advice PRD 650VA - מחירו 500 ש"ח - בתשלום כולל של 545 ש"ח כולל משלוח. אני פותח את החבילה ולפתע מתגלה בפני קופסא של PRPC 650VA שמחירו 350 ש"ח, חשבתי לעצמי, בטח הם החליפו את הקופסא, שזה לכשעצמו דבר לא מקובל, אבל ניחא, העיקר הUPS אצלי, פתחתי את הקופסא וגיליתי כי הUPS שנמצא הוא בכל זאת PRPS. לפני דקות אחדות סיימתי שיחה עם החנות וניתן לסכם את השיחה בשורת המחץ - "חכה, אנחנו נחזור אליך". נורא מעניין אותי כיצד הם יטפלו בזה, שכן זה נורא מציק לי, וזה לנוכח העובדה שדווקא אני זה שדי הגנתי[?] וטענתי כי היא חנות טובה - קורבן לרשלנות :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שימוש במחשב כיס במבחן הפסיכומטרי---מותר או אסור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להורדה: http://www.mytempdir.com/489810 תנו בתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו3 בנות רוצות לעשות משהו מיוחד אקסטרים אבל לא יקר שיתאים לשלוש באיזור שרון מרכז הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
what the fu** is this? why it is blocking me from accessing sites? anyone heard about it? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים מתכננים לנסוע לכנרת באמצע השבוע, הייתי שמח לשמוע המלצות על חופים. חשוב שיהיה אפשר להקים שם אוהלים ולהדליק מנגל. בנוסף, אנחנו כנראה מגיעים עם רכבים אז אין בעיה של נגישות או תשלום על הכניסה. יהיה נחמד לקבל חופים לא עמוסים במיוחד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן כולם, כעיקרון קיבלתי לפני כמה ימים מנילה, ואיני יודע במה לבחור- -קצין שלישות/לוגיסטיקה/תכנון -רכז מתגייסים/חובש -תכניתן/מהל תשתיות מערכות מחשוב/מפענח תצלומי אויר אלו העיקריים, ואני מעדיף משהו שקשור לתחום המחשבים כמובן. לכן רציתי לשאול האם מנהל תשתיות מערכות מחשוב או מפענח תצלומי אויר אלו דברים איכותיים, שאולי יקדמו אותי קצת באזרחות בתחום ההיי-טק. חשוב לציין שאני לא ממש אוהב/ספץ בשפות תכנות אבל למדתי רשתות CCENT ו A+. בינתיים עברתי את המבחנים של אלקטרוניקה (מודיעין) ואני מצפה לתשובה מהראיון האישי שעברתי. אם משהו פה עוסק בזה בצבא או יודע מה עדיף אם בכלל, אודה לו אם יעזור לי להחליט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האלפאסל! http://photos.walla.co.il/rel007 ;D אם אתם רוצים לדעת פרטים, אל תתביישו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[h=2]ג'יימס ברט, שעוקב אחר התפתחות הניסויים בבינה המלאכותית ברחבי העולם, שואל אם עוד מישהו מזהה פה בעיה שהמין האנושי עוד יצטער עליה. הפנטזיות המסעירות על הבינה המלאכותית עלולות להסתיים דווקא בחיסול האנושות[/h] http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618585,00.html#addcommentfrm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הטריילר המרשים לסרט נבלי העל החדש חוזר בגירסה מורחבת, שתסביר לכם מי נגד מי ואיך כל זה קרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-לדעת-עוד-על-הסרט-suicide-squad-הטריילר-הבא-י/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים איפשהו? חיפשתי בנרות ולא מצאתי, האנשים שאני רוצה להקרין בפניהם את הסרט לא יבינו הכל בלי תרגום. מקווה שזה לא נכנס תחת הקטגוריה של WAREZ, אם כן אבקש לנעול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח! התקציב יכול להגיע עד 1000 שקל. אני מחפש כיסא שבאמת יתמוך מהגב עד הצוואר, ולישיבה ארוכה של 10 - 11 שעות ביום. יש עוד חברות חוץ מד"ר גב שמתעסקות בנושא של כיסאות ברמה אבל במחירים יותר סבירים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-