כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
איך לעזאזל אפשר לשכב עם מישהי בבית ? זה עושה רעשים גם אם שמים מוזיקה וכל הבית יכול לשמוע [וזה דיי מביך ובעייתי] בית ריק - בקושי יש פעם ב... ובאוטו נמאס לזיין.. זה לא אותו דבר כמו במיטה איך פותרים את הבעיה והאם גם לכם יש או הייתה אותה?
-
- 126 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…
-
יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שני משתמשי EMAIL, אחד מהם הוא GMAIL, אחד מהם הוא MAIL.COM האימייל הראשי שלי היא GMAIL. אבל חשבון היוטיוב החשוב שלי הוא MAIL.COM. לכן כשאני מתחבר ליוטיוב דרך חשבון הMAIL.COM אז הוא מתנתק לי מהGMAIL. וכשאני מתחבר לאימייל הוא מתנתק לי מהיוטיוב. חצי מהזמן שלי מתבזבז על מעבר בין חשבונות GOOGLE\YOUTUBE. ראיתי כאן לפני כמה זמן כתבה על כך שאפשר לשלב שני חשבונות בגוגל. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב ומפחד שיום אחד ייקבל נזק מהחשמל.. שמעתי שמומלץ לקנות מגן ברקים ולחבר את המחשב אליו. עכשיו הבעיה היא... שאין מגן ברקים עם כבל ארוך יותר מ - מטר בישראל והמחשב רחוק מהשקע ( 4 מטר ). חשבתי לקנות מפצל רגיל איכותי מ ksp של 4 מטר ופשוט לחבר עליו את המגן ברקים יחיד ולחבר על המגן ברקים את המחשב... רציתי לדעת אם זה הגיוני והאם זה לא מסוכן והכל טוב. אגב כן אני מודע לוואט מקסימלי שאני יכול לחבר למפצל וגם אי אפשר להזיז את השולחן קרוב יותר לשקע כי אין מקום בחדר אז להזיז את הכל לא רלוונטי. תודה למי שיוכל לעזור לי :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה נשמע 1. קיצר אני מחפש רדיו איכותי של מוזיקה שחורה , היפ הופ וכל מה שדומה לו. אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר. מה עדיך מבחינת נגן, וינאמפ, מישהו בכלל משתמש בזה עדיין? או וינדוס מדיה פלייר. 2. אני מחפש אתרים טובים של מוזיקה שחורה ( לא מצעד של MTV) תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
חזק ביותר וביותר <<<< http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA&mode=related&search >>>>> . . . . . . .תצפו ותבינו על מה אני מדבר
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב ראיתי תפרק הראשון מהתחלה בתיקווה שזה תיהיה סידרה שאני יצפה בה הרבה אבל מה אני יגיד לא משהו האם הסדרה הזאת אופכת ליותר טובה בעתיד? אני במחסור של סדרות וסרטים ככה שסידרת אנימה ארוכה מאוד יכולה לעזור בנתיים צפיתי בDB\DBZ נארוטו וניסיתי את One Piece אבל לא הצלחתי ליתחבר אליו גם אחרי כמה פרקים את נארוטו שופידן אני אוהב אבל מגיע פרק רק פעם בשבוע שבועים ככה שאתם יכולים להמליץ על סידרה טובה שיש לה הרבה פרקים כבר?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע עם מישהו מכם ראה אותו , אבל זה אחד החזקים שראיתי ... השחקנים מעולים, אבל מבחינת עריכת הווידאו זה משהו חזק ביותר . Download
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים להדפיס עטיפות לקופסאות DVD ?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן הייתי בפאב יום שישי בערב ושמעתי שיר של פיפטי סנט משהו עצבניי נשמע ממש טוב.. אני מניח שזה חדש.. יש מצב שהוא אומר בשיר everybody gonna count to three משהו כזה זה חלק מהפזמון.. שימו פה תשם של השיר אם אתם חושבים שאתם יודעים על מה אני מדבר או שיש לכם ניחוש טוב
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר (יותר מדי) שנים בצבא כקצין השתחררתי וכעת אני מנסה להיות אדם קצת יותר מסודר גם באזרחות שעובד עם טבלאות אקסל מסודרות ותיעוד, ומפסיק לכתוב הערות שנעלמות על פתקיות ופנקסים שנאבדים או עם לו"ז של OUTLOOK ורישום אירועים חשובים במקום עם תזכורות עמומות בפלאפון. כמו כן כיוצא חיל התקשוב מאוד התרגלתי לנוחות של עבודה ע"ב שרתים יציבים ונגישים מרחוק (netapp) כך שכל החומר שלי ואפילו הPST של המייל יושב במקום אחד ונגיש בכל מקום שאני נמצא, בלי להתעסק אם הקובץ הכי מעודכן הוא במייל, בDOK, cCD או על כונן C. מה שאני מחפש זה שימוש כללי סטייל "עסקי"באינפורמציה לימודים באוניברסיטה שיתחילו בקרוב, והדגש הוא כי למשך מס' החודשים הקרובים אני הולך לטיול בניו זילנד ותאילנד. אני לא מתכוון לטייל…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לחייל בשירות סדיר מותר ללכת בזמנו הפרטי לעשות צניחה חופשית?
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יום ראשון הקרוב יתקיים בכל הארץ מבצע מלביש של המנאייק, תחנות מרכזיות, תחנות רכבת, ובסיסים גדולים.. אז, שימו לב להופעה שלכם, או שתמיד יש את האופציה השניה, ואני מקווה שאתם רצים טוב, והיא לברוח כמו שאוהבים להגיד אצלנו, "איחלתי לחייל בהצלחה..."
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-