עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by compman112,

Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by harry,

יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  4. באתר של KSP.CO.IL כתוב שהם יבואנים של EPOX! ומה אני מגלה מאיפוקס! Sorry roman... Because KSP LTD. is not our distributor, and we really don't know them, so please try to contact the following. 1) Singer Ltd. Moshav Bazra - 60944 Tel: 972 9 748 4572 Fax: 972 9 748 4256 Mr. Roni Singer 2) Panda Computer & Comm. Livne 41, Ceasarea 38900, Israel. Tel: 972 4 610 0786 Fax: 972 4 610 0178 Please try to contact them for repairing. Best regards, Mike

• 62 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. Started by koko0,

חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ohad,

מה שלומכם מה המצב טענו בכנות

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כי לא מצאתי בארץ.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by shishos,

מקווה שלכל מי שניגש היום הלך טוב, ולמי שניגש מחר שיהיה לכם בהצלחה! רציתי לשמוע ממכם (אלו שניגשו היום) חוות דעת על המבחן (קשה\קל ?)... וגם אם עוד מישו שם לב שבפרק 8 (אנגלית ) תשובות 2 לא היו נכונות עד לשאלה 17?

• 78 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי. מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by ultras5,

כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אתמול הייתי בראיון עבודה וקיבלתי את הציור הזה צריך לחבר את כל הזוגות מספרים (1 ל-1 2 ל-2 3 ל-3) בלי ששום קו ייפגש עם קו אחר, כמובן שאסור לצאת מהמסגרת או לעלות על המלבנים של המספרים אני לא הצלחתי ולפי דעתי המצב הזה לא אפשרי. רציתי לדעת אם אולי מוחות אחרים יצלייו לעלות על זה תודה!

• 44 תגובות
    • 9.3k צפיות
  13. Started by Meir787,

http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go אחד הענקיים (גם ג'ף, וגם הקטע) - קורע מצחוק

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. כשאתה קונה פלאפון דור3 , X36 תשלומים , האם תמיד אתה תהיה חייב לשלם גם את ה20 עבור חבילת דור 3 , שימוש אינטרנט וכו' , ? או שיש אפשרות בלי זה? ואני לא מדבר על זה שאם אתה לא רוצה את זה , אז הם מכפילים לך את המחיר של המכשיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Iko89,

לאחר שעתיים קשות סוף סוף הצלחתי לפרק באופן מלא את הדיבורית מהרכב הישן .. כרגע מה שמעניין אותי הכי זה איך אני מדביק את האנטנה חזרה לשמשה .. שמתי לב שהיה שם דבק דו צדדי עבה.. אך איזה דבק זה בדיוק והיכן ניתן להשיגו ? חשוב כמובן שיהיה זה דבק שלא ידבק לשמשה ויהיה מספיק חזק שלא יעוף ברוח/גשם וכו תודה!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  16. אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. כמה אנשים שאני מכיר נוסעים לניו יורק, ורציתי לשאול אם יש משהו ששווה לבקש שזול שם באופן משמעותי יותר מאצלנו. אני יודע שמחירי המחשבים שם הרבה הרבה יותר זולים (מספיק להציץ ב-pricewatch...), אבל אני מתכוון למשהו שמעשית אפשר להביא (וכמובן משהו שאין עליו מכס). כמו- כן, מה לגבי נגני MP3? מישהו יודע אם יש מכס עליהם מעל סכום או משקל מסויים?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by emilio,

תן לינק בבקשה!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

האם אני היחיד שGMAIL לא עובד לו עכשיו?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Fertilizer,

היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים