כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*
-
- 59 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
כפי שכבר טרח KOM להודיע לכם - הוא נוסע לאילת לארבעה ימים ואני נוסע איתו... אני יודע שאני לא אחסר לאף אחד - אבל רק שתדעו שאני ממש אוהב את כולכם... וזה יהיה סיוט לא להיות כאן ארבעה ימים. את המילניום (עוד רבע שעה) החלטתי שאני יחגוג בכניסה לREM... להתראות!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן כן אני עוזב לתקופה. במוצאי שבת אני ממריא לריו ואין לי מושג כמה זמן אני אשאר שם. למי שתוהה, אני לא טס להסתובב ביערות שם, אלה להתאמן בגיו גיטסו בראזילאי. (אמנות לחימה) לכבוד המאורע הכנתי חתימה חדשה. אנסה לעדכן את הדיון הזה משם עם תמונות בכל הזדמנות. תהנו מהחום פה בארץ, LazyBoy עריכה: טוב, מסיבות שונות החלטתי לדחות את היציאה שלי בשבוע (16.7) ולחזור ב14.9. אז תאלצו לסבול אותי עוד שבוע.
-
- 56 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:46:54, on 27/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=202520
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואוו אנשים, רציתי רק לספר לכם על מקרה שקרה לי היום, שנאלצתי לבטל הזמנה של מוצר. ביום שישי לפני כשבוע וחצי (5.3.04) הזמנתי היטסינק של טרמלרייט מPCH, אחרי שהמליצו לי עליהם בפורום של האתר. אגב, השירות שם ממש אחלה, וגם הסבירו לי שזמן האספקה יהיה עד 10 ימים כי אין להם אותו במלאי. אבל ביום ראשון שלאחר מכן אני רואה את אותו היטסיניק בחנות אחרת, שיש להם אותו במלאי(!), ועם כל זאת - המחיר יותר זול ב-42 ש"ח! אז נתתי להם צ'אנס עוד שבוע כי כבר ביצעתי הזמנה וכבר שילמתי להם, אבל זהו. היום נשברתי. ביטלתי את ההזמנה, הזמנתי מהחנות השניה, ויצא לי אותו מחיר כולל משלוח! (תוך 48 שעות) אני שוב חוזר ואומר: אני לא אומר את זה בשביל לפגוע באף אחד, ולכן אני גם לא מפרסם את שם החנות השניה כאן. אני אומ…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
מחזה קשה לצפייה - לכל חובב חיות אני מזהיר מראש http://msnbc.msn.com/id/4096586
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתם זוכרים פעם מזמן בימיו הראשונים של האתר שאת מספר החברים של הפורום היה ניתן למנות על אצבעות של 3-4 אנשים (כולל אצבעות הרגליים ;D ) והכינוי שלי עוד היה "מורעל ASUS".... רץ כאן איזה סרטון FLASH קטן "ALL YOUR ....ARE BELONG TO US" הסרטון התחיל בכמה תמונות מתוך איזה משחק מחשב ישן נושן שאנני זוכר את שמו ובהמשך רצו מלא תמונות עם הכתובת הנ"ל למישהו עוד יש את זה? אין לי מושג מה נזכרתי בזה עכשיו אבל פתאום מצאתי את עצמי צוחק סתם ללא סיבה רק כי נזכרתי בזה.... אודה לכם גם אם תשלימו לי את המילה החסרה וואו עידכון בשידור חי אה, זהו נזכרתי!!!! "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US"
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
התכונות שאני צריך בלוח שווה ערך הן (כ- 1000ש"ח): 2xPCIE2.0 X16 בשביל CrossFire. eSATA FireWire יכולת OC גבוהה. לפחות 6 חיבורי SATAII. ותמיכה ב- RAID. יותר מ- 10 חיבורי USB2.0 האם ניתן למצוא את התכונות הללו בלוח P45 כלשהו, או רק ב- X48 ?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-