עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by balash-,

נמאס לי לעבור על חוקי הפורום ולסטות מהנושא של הדיון של הבחור הנחמד ULTRAWAVEMUSA ששואל אם להתנדב או לא, לכן פתחתי דיון ישיר שעוסק בשאלה שהסעירה אותי לאחר ששמעתי את תשובתו של KILL_B7, לכן אביא כמה ציטוטים על מנת לפתוח את הדיון אך לפני זה אבהיר מספר דברים - KILL_B7 חושב שמי שרוצה להתגייס לקרבי הוא לאומני לגמרי וקיצוני, הוא מאמין שהמדינה לא דואגת לאזרחיה כלל ולכן לא צריך לרצות להקריב למענה. אני מנגד בא ואומר שחייבים להקריב למענה אחרת היא לא תתקיים. הנה ציטוטים : BALASH- (אני) : KILL_B7 אלו ועוד הרבה נכתבו בדיון ששואל האם להתנדב או לא לכן פתחתי דיון על זה. נמשיך מההודעה האחרונה של KILL_B7 לא אכפת לי שבנאדם כמוך לא מתגייס לקרבי ולא רוצה להתגייס לקרבי אני רק רוצה להבי…

• 267 תגובות
    • 25.3k צפיות
  2. נאמר לי שמי שמתחיל מסמסטר ב' במקום שאני הולך ללמוד בו, חייב לעשות לאחר מכן גם סמסטר קיץ כדי להתחיל את שנה ב' שווה בשווה עם כולם. סמסטר קיץ הוא יותר לחוץ? איך זה הולך? ואם ככה אז אני אצטרך ללמוד 3 סמסטרים ברצף \= מה דעתכם? לרוץ על זה או לחכות לשנה הבאה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. להתעצבן פירושו להעניש את עצמך בגלל טיפשותם של אחרים. תגובות?

• 10 תגובות
    • 8.8k צפיות
  5. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מערכת xp ואני רוצה להתקין חייגן או משהו... מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים. אני מנסה לחייג למספר פלאפון ישראלי (אורנג') שנמצא בארגנטינה,דרך סקייפ.כמובן שיצרתי חשבון וקניתי דקות שיחה. אני מכוון את זה למדינת ישראל ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומנסה קידומת שונות ומשונות לפני המספר המקורי וזה עדיין לא מצליח. למישהו יש מושג ירוק איך אני עושה את זה?? תודה רבה, זה יעזור לי מאוד אם אמצא פתרון, המשך לפנות בוקר טוב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פע…

• 64 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by arkadur,

אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by D.r Bit,

אז זהו הגיע היום ב30.10.08 ירדתי בבקום מאזרחי ועליתי על מדים ! מה שרציתי להגיד אנשים שמרו על עצמכם תהנו מהאזרחות כמה שיותר למי שצריך להתגייס עוד מאת תהנו מהזמן שנותר לכם עליי זה נפל קצת בהפתעה להגיד תאמת לא ממש הופתעתי אבל בכול זואתקשה ... קצת קשה לעשות צבא בגילי ... אז יאללה מי שעושה גם טירונות אולי נפגש בבסיס יאלללה בט"ר נצינים פלוגות יגואר מחלקה 3 _________ ________ ________________ __________ ____________ _____________ נ.ב ומשהו קטן למנהלים מצטער עם הספמתי ורשמתי שטויות הקפצי דיונים ישנים או שסתם עיצבנתי אותכם וקיבלתי אזהרות וכול והשתקות מהפורום לחודש פשוט רצתי לבקש סליחה ! _________ ________ ________________ __________ ________…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by waizman,

דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by D_N_A,

כפי שכבר טרח KOM להודיע לכם - הוא נוסע לאילת לארבעה ימים ואני נוסע איתו... אני יודע שאני לא אחסר לאף אחד - אבל רק שתדעו שאני ממש אוהב את כולכם... וזה יהיה סיוט לא להיות כאן ארבעה ימים. את המילניום (עוד רבע שעה) החלטתי שאני יחגוג בכניסה לREM... להתראות!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

כן כן אני עוזב לתקופה. במוצאי שבת אני ממריא לריו ואין לי מושג כמה זמן אני אשאר שם. למי שתוהה, אני לא טס להסתובב ביערות שם, אלה להתאמן בגיו גיטסו בראזילאי. (אמנות לחימה) לכבוד המאורע הכנתי חתימה חדשה. אנסה לעדכן את הדיון הזה משם עם תמונות בכל הזדמנות. תהנו מהחום פה בארץ, LazyBoy עריכה: טוב, מסיבות שונות החלטתי לדחות את היציאה שלי בשבוע (16.7) ולחזור ב14.9. אז תאלצו לסבול אותי עוד שבוע.

• 56 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by J0n1,

תמיד בסרטים האמריקאים רואים מסעדות לובסטרים זולות שמקבלים בהם פטיש וסינר ומפרקים ללובסטר תצורה. יש כאלה מקומות בארץ? מה הסיכוי שאני אמות מקלקול קיבה אחרי לובסטר כזה?

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by tom123,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:46:54, on 27/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=202520

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hck,

וואוו אנשים, רציתי רק לספר לכם על מקרה שקרה לי היום, שנאלצתי לבטל הזמנה של מוצר. ביום שישי לפני כשבוע וחצי (5.3.04) הזמנתי היטסינק של טרמלרייט מPCH, אחרי שהמליצו לי עליהם בפורום של האתר. אגב, השירות שם ממש אחלה, וגם הסבירו לי שזמן האספקה יהיה עד 10 ימים כי אין להם אותו במלאי. אבל ביום ראשון שלאחר מכן אני רואה את אותו היטסיניק בחנות אחרת, שיש להם אותו במלאי(!), ועם כל זאת - המחיר יותר זול ב-42 ש"ח! אז נתתי להם צ'אנס עוד שבוע כי כבר ביצעתי הזמנה וכבר שילמתי להם, אבל זהו. היום נשברתי. ביטלתי את ההזמנה, הזמנתי מהחנות השניה, ויצא לי אותו מחיר כולל משלוח! (תוך 48 שעות) אני שוב חוזר ואומר: אני לא אומר את זה בשביל לפגוע באף אחד, ולכן אני גם לא מפרסם את שם החנות השניה כאן. אני אומ…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by snsn_1,

האם מישהו יודע איך להשתמש בקודים של הטכנאים של YES המאפשר צפיה בכל הערוצים

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by tabib,

ישנה אפשרות לפתוח פורום שיעסוק בקליטה מלווינים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחזה קשה לצפייה - לכל חובב חיות אני מזהיר מראש http://msnbc.msn.com/id/4096586

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by omri_ro,

אתם זוכרים פעם מזמן בימיו הראשונים של האתר שאת מספר החברים של הפורום היה ניתן למנות על אצבעות של 3-4 אנשים (כולל אצבעות הרגליים ;D ) והכינוי שלי עוד היה "מורעל ASUS".... רץ כאן איזה סרטון FLASH קטן "ALL YOUR ....ARE BELONG TO US" הסרטון התחיל בכמה תמונות מתוך איזה משחק מחשב ישן נושן שאנני זוכר את שמו ובהמשך רצו מלא תמונות עם הכתובת הנ"ל למישהו עוד יש את זה? אין לי מושג מה נזכרתי בזה עכשיו אבל פתאום מצאתי את עצמי צוחק סתם ללא סיבה רק כי נזכרתי בזה.... אודה לכם גם אם תשלימו לי את המילה החסרה וואו עידכון בשידור חי אה, זהו נזכרתי!!!! "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US"

• 8 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.